2013. október 5., szombat

Gratulálunk - SALuSa 10.01.


 Gratulálunk mindazoknak köztetek, akik sikeresen .. végrehajtották ezt az átmenetet


by kristalyhang
SaLuSa / 2013. október 1.
MADAD közvetítése
01-salusaHogyan érzitek magatokat mostanában? – Jelenleg oly sok változás zajlik bennetek, hogy összezavarodottnak érezhetitek magatokat és felmerülhet a kérdés, hogy ez az e, amit a szeptembernek tartogatnia kellett. Ez az összezavarodás a magasabb frekvenciákhoz, a magasabb létezési síkotokra való hangolódás következménye, ami felé pillanatnyilag tartotok. Fogadjátok el ez a ’zavartságot’, mert arra mutat rá, amivel még dolgoznotok kell, és ezen témák sikeres tisztázásával nem csak önmagatokon hanem mindenki máson segíteni tudtok. Talán még nem rendelkeztek a megfelelő érzékelőkkel, de mi és a szellemi vezetőitek elvezetünk benneteket egy ponthoz, amikor felismeritek, már nincs mit tisztázni, nincsen semmi, ami félelmet vagy kétséget ébresztene bennetek és ezért készen álltok, hogy a magasabb birodalmakban új és szeretetteljes lehetőségekkel találkozzatok. Röviden: a szeptember egy csodás hónap volt számotokra, mert képesek voltatok minden tudatalatti a tudatba integrálni és sok eddig visszatartó dolgot elengedni, - és ez nem volt egyszerű, ha az ember ismeri a 3. dimenzió tapasztalatainak természetét. De ezt nagy bátorsággal sikerre vittétek, amikor egyetlen pillanatra sem hagytátok, hogy visszafelé mozogjatok, hanem folyamatosan elfogadtátok a tényt, hogy ez egy elintézendő ügy, mielőtt mindezekbe a csodás valóságokba indulhatnátok, amit megteremtettetek. Gratulálunk mindazoknak köztetek, akik sikeresen [mesterszinten] végrehajtották ezt az átmenetet és szeretnénk tudatni veletek, hogy a „nagyon közel”, még közelebb van, mint azt egyesek köztetek gondolnák.
Ha eltűnnek a félelmek a mindennapjaitokból és gondolatitokból, képesek lesztek, csakis és kizárólag szeretetteljes energiák érzékelésére, és akkor a mi energiáinkat is erősebben fogjátok érzékelni és egyértelműbbnek fogjátok látni, mi az, amit üzenünk nektek, akkor is, amikor szellemeteket lecsillapítjátok és nem a szokásos „szóformálást” követelitek meg. Természetesen szavakat használunk a kommunikációnk során, de szeretjük tiszta energia formájában közvetíteni gondolatainkat és ötleteinket. Egy ilyen típusú „energia-nyelvben” nincsenek félreértések, mert az információ egyetlen processzora megvan, ez pedig a szívetek, - ami az agynak továbbítja ennek az energiának „lefordítását”. Ha képessé váltok ti magatok is erre a kommunikációra, akkor ez hatalmas örömet és jobb megértést fog okozni, mert ekkor már nem fog semmi sem köztünk állni, és tudjuk, hogy most már ti is megértitek, ez miért egy további oka szellemetek tisztulásának. Bár sokatok számára „végtelennek” tűnik ez a tisztulási folyamat, szeretnénk tudatni veletek, hogy akik készen állnak a felfelé irányuló továbbfejlődésre néhány napon belül véget fog ez érni. Boldogító érzés fog el benneteket, ami szellemeteket a szíven át éri el, és bizonyosságot nyertek, hogy a kemény igyekezet nem volt hiábavaló. Ne feledjetek testetekre hallgatni és számára elegendő nyugalmat biztosítani, mert ez segíteni fog a tisztulási folyamatotok megkönnyítésében. Nemsokára nem lesz szükségetek olyan sok alvásra, mert az energia, amit befogadtok az idő legtöbb részében felfrissült és relaxált állapotban fog tartani benneteket. Nagyon fogtok örülni a változásoknak, mert tudjuk, hogy eddig soha nem volt elegendő időtök a saját örömötökre és szenvedélyetekre. Ez a társadalmi átváltozás is hozza magával, ami mindenütt kiteljesedik, - azonban nem a sokak által kívánt tempóban. Ne csüggedjetek az átalakulás követelésének igyekezetében; mert amint az emberiség, mint komplex egység eléri azt a pontot, amikor elegendő kerül kiküldésre a teremtő-erőknek a gyors változáshoz, akkor az egyik változást a másik után fogjátok megtapasztalni, míg minden ember képes nem lesz felismerni a saját maga által választott realitást mindenfajta illúziótól mentes.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és üzeneteinkkel képesek vagyunk az eddiginél még több információt átadni nektek. Érezzétek, ahogyan állhatatosan egyre erősebben közeledtek a magasabb valóságotok felé, - természetesen mindenki a saját tempójában -, és érezzétek, hogy az átadott energiánk több mint a testetek valamely érzete. Élvezzétek ezeket a pillanatokat és engedjétek, hogy áthasson benneteket ez a boldogságérzet, ami már bennetek és körülöttetek adott.
Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás:http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-1102013.html 

3 megjegyzés:

  1. esemény?nem tünik fel h.mindez csak mézesmadzag?ez félelemkeltés ugyanugy mint más médiábol jövö hirek.elbillent,érzelmeket,bánatot hoz létre.ez az oldal ugyanugy a sötét erök manipulativ cselekedete.a pokolba vezetö ut is jo szándékkal van kikövezve.esemény mi?kamu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen! Van aki a pokolba vezető úton jár, én a mennyekbe vezetőn. Döntse el mindenki, hova szeretne jutni!
      Szeretettel
      Dombi Katalin

      Törlés
    2. A jószándéka ezeknek az üzeneteknek az, hogy bízzunk a szép jövőben.... és ez a pozitív gondolkodás valósítja meg azt... a szívünkben kell éreznünk a bizonyosságot. Ha elengedjük ezt a hitet, a mi bajunk, ha megtartjuk, a mi jó sorsunk lesz.

      Törlés