2014. február 5., szerda

A megtévesztés - Hathor üzenet


Nagy hasznotokra válik, ha megbocsájtással fordultok azok felé, akik részt vettek a megtévesztésben. 


 

A megtévesztés

 Eljön az idő amikor felfedezitek, hogy részei vagytok, egy nevezzük úgy: megtévesztésnek. Ekkor el kell majd döntenetek, hogy ettől az információtól áldozatnak érzitek-e magatokat. Arra is meglesz a lehetőségetek, hogy teljes felelősséget vállaljatok azért, amit társ-teremtettetek, azt is eldönthetitek, a megjelenő helyzetet felhasználjátok-e arra, hogy megvilágítsatok bizonyos területeket az életetekből, azokat, amelyekben nem vagytok teljesen őszinték, áttetszőek. Nem szeretnénk, ha egyből következtetéseket vonnátok le arról, mi is ez a megtévesztés, hiszen ha így tesztek akkor továbbra is áldozatként tekintetek magatokra, mégpedig azon lények áldozatai, akikkel arra szerződtetek, hogy megtévesszenek benneteket. Ne feledjétek bárki, aki a világotokban csinál valamit, az mind tükröződés rólatok magatoknak, azért van, hogy a legnagyobb jót szolgálja. 

 Mi most épp az alapokat tesszük le, hogy felkészültek legyetek, amikor az információ megjelenik, hogy a legnagyobb hasznotokra való nézőpontot tudjátok felvenni. Azt se feledjétek, hogy bizonyos érzelmek jelennek majd meg. Számos érzetet fogtok érezni, a harag és a félelem is köztük lesz. Azért teremtetek meg bizonyos helyzeteket, hogy ezeket az érzelmeket átérezhessétek. Engedjétek hát meg a megjelenésüket. A nyugodtabb, éberebb pillanatokban pedig ismerjétek fel, hogy ezek részei az evolúciós folyamatotoknak, mindez szükséges dolog számotokra, még akkor is ha ez megtévesztést és elfedést tartalmaz. 

Nagy hasznotokra válik, ha megbocsájtással fordultok azok felé, akik részt vettek a megtévesztésben. Tekintsetek rájuk úgy, hogy a lehető legjobbat tették. Ébredjetek rá, hogy oly sokáig adtátok át másoknak a hatalmatokat. Nézzétek el ezt magatoknak, azt hogy eljátszottátok az irányított szerepét. 

Ünnepeljétek azt a nyitottságot, ami a megjelenő információ hatására jelenik meg. Ez egy nagyon pozitív lépés lesz számotokra. Karoljátok hát át. Karoljátok át azokat is akik bejelentik ezeket a leleplezéseket és öleljétek át magatokat is. Tekintsetek magatokra úgy, hogy a mindkét oldalon jelen lévő játékosok vagytok. 

Ennyit mára. Mi vagyunk a Hathorok, köszönjük nektek és szép napot !!!

 Magasabb dimenzios csoportok csatornázása Daniel Scrantonon keresztül



1 megjegyzés: