2014. február 6., csütörtök

Ideiglenes testi tünetek - Galaktikus üzenet 02.04.






 A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia üzenete
2014- február 4.




Dratzo! 
Az a valóság, amiben vagytok, épp megváltozik. 
Ahogy ez történik, a sötét összeesküvés maga mögött hagyja rettenetes történelmét, és az egymással összeköttetésben álló hatalmas vagyon és hatalomhálózatát, melyet változásra késztetnek. Azok a régi módszerek, amikkel a sötét összeesküvés fenntartotta hatalmát, kezdenek kisiklani. A hatalmuk, melyet évezredek alatt építettek fel, átkerül egy új, tudatosabb, és humánusabb csoporthoz. Ezek az új vezetők tisztában vannak a Mennyország által igényelt hatalomátadás természetével. 
Ez a már rég lejárt határidejű változások ideje, és hogy teljes mértékben támogatásra leljen az, amit ezek az átalakulások jelentenek. A felszíni emberiség misztikumok által körülvett amnéziában volt tartva, és ezeket az anomáliákat meg kell magyarázni. Ennek elmagyarázása a Felemelkedett Mesterek és a Belső Földi hittestvéreitek feladata. A mi küldetésünk az, hogy röviden megértessük veletek, hogy mi is történik. Ahogy alakultok, egyre kevésbé lesztek fogékonyak azokra az "elmejátékokra", amiket régóta végez veletek ez az összeesküvés, a média és a szórakoztató ipar által.
Kétségkívül zavarodottak és idegesek vagytok attól, amit valóságotok igazságának tartanak. A sötétség továbbra is manipulálja az időjárásotokat, a pénzügyi rendszereteket, és még a kormányokat is olyan politikákra utasítja, melyek olyan tetteket igényelnek, amik nem hagyhatók figyelmen kívül. Ezen látszólag megtörhetetlen valóság mögött, ott van egy titkos erő, ami lekorlátozza a sötétséget, és törvényesen szipolyozza el annak óriási hatalmát. Ez a koalíció képes erre, mivel óriási gazdagsággal és befolyással bír. Továbbra is segítjük ezeket a tetteket a Szellem által. Régen azelőtt, létre lett hozva egy rendszer arra, hogy megváltoztassák a mostani pénzügyi rendszer működését. Különféle nagy világalapokat állítottak fel, és onnantól egy sor "kőműves" tett hozzá még ehhez az alapítványhoz a sötétség által. A következő században, a Fény szerezte meg a felügyeletet egy sor titkos arany és ezüstraktár felett. Ezek az alapjai annak ami most történik mindenütt a bolygón, és ami véget vet az adósrabszolgaságnak, személyes szuverenitást hoz, és lehetővé teszi az új kormányzás beköszöntését!
A mi flottánk az első kapcsolatfelvétel miatt van itt. Az utóbbi 2 és fél évtizedet azzal töltöttük, hogy tanuljunk rólatok, és elkezdjünk szövetségeket létrehozni azokkal, akik szándékoznak megszabadítani benneteket a sötét mestereitektől. 
A Mennyország küldött minket ide, hogy felügyeljük a teljes tudatosságba való átmeneteteket. A megfelelő isteni időben be kell avatkoznunk, és mentorolnunk kell ezen átalakulásotok végső fázisait. Ez idő alatt, láttuk átállni sötét hűbéruraitokat az Anunnakit, és feladni azt a művet, mely véglegesen az ő korlátolt tudatosságú rabszolgáikká alakított volna benneteket. 
Most arra várunk, hogy bemutatkozzunk nektek, és előkészüljünk a tömeges földre-szállásra. Ez a feladat véget vet hosszas karanténotoknak. Meg fogjátok tudni, hogyan ferdítették el és hamisították meg azokat a történeteket, amikkel megetettek benneteket a történelem és tudományos könyveitekben. Ez jól megváltoztatja majd a nézeteiteket valós eredetetekről. Ti valójában földönkívüliek vagytok. Eredeti őseitek olyan gyarmatosítók voltak, akik ezen galaxisból mindenhonnan jöttek ide, és a DNS-ük alaposan bele van keveredve mindegyikőtökbe.
Így valójában egy csodás genetikai képlet furcsa keveréke vagytok. Ez a DNS tovább keveredett ezen galaxisból származó Lelkek nagy beáramlása által. Ez tett benneteket egy felettébb bámulatos keverékké, ami újra össze lesz rakva a Fénykamrákban, melyek visszajuttatnak teljes tudatosságra benneteket. A Mennyország azt mondta nekünk, hogy mindennek az eredménye egy felettébb életképes és csodálatos galaktikus társadalom lesz. Számos tettet véghez kell vinnetek, melyek elhoznak egy igazi békét ennek a galaxisnak, és elhoznak nagy csodákat a fizikaiság ezen egész szektorának. Ezek lehetővé fogják tenni, hogy több ezer galaxis összejöjjön. Örvendünk a Mennyország ezen sok szent rendelkezésének. Mindez megerősíti amit mindig is tudtunk rólatok, és Gaia galaktikus társadalmáról. 
Amikor majd hamarosan megérkezünk, növekedésetek megkezdődik. Egy menetrend van hatályban. Összekötőink és küldötteink épp azt dolgozzák ki, hogy miképpen hajtsuk végre a változásokat. Az új kormányzás és a földre-szállás ideje valójában gyorsan közeledik!
Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ezen áldott valóság Fénnyé alakításának eljárása folytatódik. Különféle társaink most fejezik be azokat a műveleteket, amik rövidesen az illuminoidok felső rangsoraiból való egyének sokaságának a letartóztatásához vezetnek. Ahogy végzünk ezzel az eljárással, másokra is készülünk, amik megindítják egy sor új bankszabályzás hivatalos beiktatását. Ezek fogják létrehozni azt az ösvényt, ami által végre meg tudjuk kezdeni a jólétalapok kiosztását. 
A Mennyországnak van egy terve, és mi engedelmesen váltjuk valóra azt lépésről lépésre. Amikor mindez a helyére kerül, az új kormányzás lehetségessé válik. Azon a ponton, el tudjuk kezdeni egy oktatássorozat menetrendjét mindegyikőtök valódi spirituális természetéről, és valódi történelmetekről. Az eredetetek arra fog késztetni benneteket, hogy kíváncsiak legyetek múltatokra, hogy jól lássátok mindazt amit tennetek kell!
A sok igazítás amire még mindig szükségetek van, jelenleg is folyik. Ezek közül az első az új rekeszizom csakrátok felébresztésének befejezése. Sokan közületek gyengének érzitek magatokat olyan tünetekkel, melyek elsőre valamilyen gyomorinfluenzának tűnnek. Valójában ez nem más, mint a rekeszizom csakrátok megnyílása, és ez módosítja a jelenlegi kapcsolatát a gyomrotokkal és a légzési folyamatotokkal. Ez légzésproblémákat okozhat, általános gyengeséget és némi fájdalmat a mellkas területén. Érezhetitek, hogy gyomrotok felkavarodik és rosszkedvűek vagytok. Ez egy átmeneti hatás, amit a bevezetett különféle típusú energiák, és a régóta a rekeszizmotokban tárolt ósdi energiák sokaságának a kitisztítása okoz. Ez a tünetegyüttes hirtelen jöhet, és néhány napig, vagy egy hétig tarthat!
Végül a most folyó változások a torkotokban és a felső mellkasotokban folytatódnak. Ezt a torokcsakrátok számára beáramló magasabb energiák okozzák. Ez úgy tűnhet, mint egy torokgyulladás, vagy akár gégegyulladás egy furcsa fajtája. Ez is egy ideiglenes körülmény. Gyakran párosul a következő lépéssel, az új csecsemőmirigy csakrátok végső megalapozásával. Ez a tünetegyüttes tartalmazhat komoly fájdalmakat a felső mellkasban, fura remegő érzést ugyanezen a területen, és némi homályos látást, kisebb lüktetést a fej alsó részén és a nyakon. A többi tünethez hasonlóan, ezek is ideiglenesek, és néhány napig, vagy egy hétig tarthatnak. Ezek a  módosulások egy általános felgyorsulás részei, ami most áldott módon befejeződik a test-Angyalaitok és a kijelölt medikus csapataitok által. Ezek annak a beharangozói, hogy milyen közel vagytok a nagy átalakulásotokhoz!
Ma folytattuk heti üzeneteinket. Olyan események hevernek lábaitok előtt, melyek nagy és örömteli változást hoznak. Ezek a módosulások véget vetnek a nagyon sötét és fondorlatos összeesküvés hosszú uralmának. Ezek a közelgő események lesznek a jólét, szabadság, és az új kormányzás előhírnökei. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! 
Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Sheldan Nidle által
 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
8 Oc, 13 Yax, 10 Caban



5 megjegyzés:

  1. Én nem tudom, ki hogy van vele, de számomra ez a Spirituális Hierarchia heti üzenetei üres szavak. Rámentem még régebben a honlapjára, elolvastam kíváncsiságból több évvel ezelőtti írásait (bár érdekes, most már a régiek eltűntek onnan) és ugyanaz a lemez forog évek óta ettől az emberkétől, csak mindig egy kicsit átfogalmazva. Ezért én már el se olvasom ezeket.
    Úgy érzem, hogy az üzenetei várakozó álláspontban akarja tartani az embereket, azt sugallva, hogy te ne csinálj semmit, minden intéződik a színfalak mögött, te csak várd és majd nézd meg, mi fog történni, majd minden jó lesz....
    Ez nem így működik. Semmi nem fog változni, ha az emberek nem fejlesztik saját magukat, ez a meglátásom ezzel kapcsolatban. A világ változása csakis belülről kezdődik, mindenkinél, egyénenként. Ezért mindenkinek saját magával kell foglalkoznia és spirituálisan fejleszteni magát. Így változik a világ. Nem pedig úgy, hogy majd valakik intézkednek "helyettünk" és majd külső tényezők megoldják a mi világunk problémáit. Senki nem fog idejönni segíteni, mert miért is tennék?? Senki nem szólhat bele más bolygók, világok fejlődésébe. Nem is tehetik, mert akkor mi, emberek nem tanulunk a hibáinkból és nincs fejlődés, ha tálcán nyújtják nekünk a megoldást. Szerintem azért vagyunk itt a Földön, hogy tapasztaljunk és fejlődjünk, mindennek így kell lennie, ahogy van.
    A gonosz egy szükséges rossz. Ha nincs gonosz, nincs szabad választás. És ha nincs szabad választás, nincs fejlődés!
    Mindenki válassza azt, amit jónak lát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban évek óta alig változott a szöveg, de...

      -Bennem és sok más emberben is tartják a reményt. Valóban mitőlünk függ a változás.. éppen azért nem tudtak még lejönni hozzánk, mert mi nem készültünk még teljesen föl a változásra, ill. nem teremtettük meg a teljes feltételeit magunkban, és körülöttünk. A galaktikusok viszont éppen azért üzennek folyamatosan, hogy ne adjuk föl a reményt!

      -A belső átalakulásunkhoz nagyon sok noszogatást kapunk más üzenetekből, tehát tudunk róla, hogy mi a feladatunk. (ezt a galaktikusok is tudják, és nekik nem ezzel kell foglalkozniuk) Ezért nem úgy van, hogy nem csinálunk semmit.. rengetegen dolgozunk magunkon, és egyre többen! Meg is van az eredménye, mert óriási változások zajlanak világunkban. A Fény irányába haladunk, omlik össze a sötét rendszer.

      -Továbbá... valóban azért voltunk itt a jó és rossz közepette, hogy fejlődjünk, de a gonosz nem kell, hogy a továbbiakban is jelen legyen! Minél magasabb dimenzióba kerülünk a rezgésemelkedés által, annál több lesz a fény és annál kevesebb lesz a sötétség. A Föld és az emberiség rezgése olyan magas szintre emelkedik most nagy sebességgel, hogy ott a gonosznak az alacsony rezgése nem fog tud megmaradni! Minden ilyen ember elmenekül, vagy elpusztul tőle! (2010-ben 7 Hrz körül volt, most 70 Hrz fölött van!.. és ez folyamatosan nő!)

      -Azért jönnek ide segíteni a barátaink, mert Isten úgy rendelkezett, hogy az extra kemény vállalásunk sikeres teljesítésének jutalmául segítséget küld nekünk. Tudniilik, leszületésünkkor olyan durva feltételeket vállaltunk, amiből teljesen egyedül csak nagyon kevesen tudnak időben (!) kikeveredni. Mert az idő lejárt, és akik már elindultak, de még lassan haladnak, (vagy nem, de megérdemelnék a változást) elpusztulnának segítség nélkül, vagy a magas Hrz miatt, vagy a sötétektől. (mivel ők 5 millió embert ki akarnak nyírni)

      -Tanultunk a hibáinkból, és még fogunk is. Épp ez a siker, ami miatt jutalmat érdemlünk. Szívünkben óriási változások történtek. Sokkal több ember tudja, érti a hibákat és szenved miatta, mint ami látható.. mert nem mutatják sokan.. végzik a dolgukat, mint a rabszolgák.. csöndben, és örülnek, hogy élnek. Hallani sem akarnak a színfal mögötti dolgokról, mert különben nem tudnák húzni az igát, mely valamiféle biztonságot jelent nekik.

      -Jó és jó között is lehet választani... vagy nem?

      Törlés
  2. Jó, de mikor? Már nagyon nehéz...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony nehéz most. Csak akkor könnyebbedünk meg, ha le tudjuk rakni a terheinket, csomagjainkat. Most fontos az önvizsgálat és a tisztítás, a kapcsolataink rendezése. Megértéssel, szeretettel fordulni mások felé. Ugyanakkor a belső erőt tartsuk meg. Ehhez szeretet és bizalom szükséges önmagunkban és az égiekben. Nomeg valamilyen életmód és gondolkodásmód váltás. A Szép jövőt! blogon sok segítő gondolatot lehet találni. Például: http://szepjovot.blogspot.hu/2014/02/pillanatok-fuggony-mogott-2013-junius-28.html vagy: http://szepjovot.blogspot.hu/2014/02/tiszta-lap-ures-kehely-gabriel.html

      Törlés
    2. mikornyicki?a lengyel boltos.komolyan mikor lesz már ez?hiába rajzoltam arraragat jelét az ablakomra és mondom el a smaragdtábla szövegét hivom thoth-ot mondom az el-ká-lim-om mantrát hallgatom tom kenyont gyogyitok lélegzek napkeltekor imákat mondok futok nem eszem hust sot angyalokkal beszélgetek merkaba mezöt aktiválok .démont üzök látohoz viszek embereket szellemlevételre.lehet fénymunkás lettem?ja és pránanadi 8as mester lettem még ezekhez mind.

      Törlés