2014. február 4., kedd

Szíriusziak üzenete az emberiségnek 02.02.

 

 Nektek egy nagy próbát kellett teljesítenetek. Átmentetek. Eónok óta inkarnálódtok újra és újra, hogy tanuljatok, és teljesítsétek feladataitok, ami nagyon fontos. Igen, rólatok beszélünk és a Felemelkedésről. Nagy ünnepek vannak a küszöbön!

 

Szíriusziak üzenete az emberiségnek (2014.febr.2.)

 
Gaia drága gyermekei! Eljöttünk, hogy a legnagyobb Szeretetben és Megbecsülésben adjuk át ezt az üzenetet. Nektek egy nagy próbát kellett teljesítenetek. Átmentetek. Eónok óta inkarnálódtok újra és újra, hogy tanuljatok, és teljesítsétek feladataitok, ami nagyon fontos. Igen, rólatok beszélünk és a Felemelkedésről. Nagy ünnepek vannak a küszöbön!
 
Minden, amit megtanultatok, most befejeződik. A hajóink álcázva vannak, de azért mosolygunk mikor lenézünk és látjuk gyönyörű kék bolygótokat. Minden EGY, és EGY minden.
 
Menjetek ki, és legyetek Szeretetben. Legyetek barátságosak mindenkivel, akivel kapcsolatba kerültök. Egy barátságos gesztus segíthet növelni az egész bolygó rezgését. Mindannyian fontos szerepet játszotok az Emberiség felemelkedésében.
 
Fókuszban a Szeretet. Engedjétek el a sötétet. Ne adjatok nekik energiát, vagy figyelmet. Pozitív gondolatok által jön létre az új korszak.
 
Várunk titeket. Gyertek el hozzánk Szeretetben és Egységben. Érjetek el minket. Hamarosan mi is eltudunk jönni hozzátok. Ne várjatok ránk. Emeljétek Szeretet rezgéseteket. Egyelőre ennyi most.Szeretünk titeket kedveseink.
 
Közvetítette: Maarten Horst/Fordította: SandalPhon (www.fenyorveny.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése