2014. február 6., csütörtök

UFO dokkolt a Nemzetközi Űrállomáson 02.06.

  VÉGE – UFO dokkolt a Nemzetközi Űrállomáson

UFO az ISS-en 1

Magyarországon elsőként tesszük közzé, a nemzetközi exopolitika oldalak között másodikként! UFO dokkolt az ISS-hez! A Nemzetközi Űrállomás élő webkamerája rögzített egy ismeretlen eredetű űrhajót, mely kapcsolódott az Intézmény szerkezetéhez.

Scott Waring a UFO Sightings Daily-től és Clark C. McClelland, korábbi Űrhajó Operátor (ScO, Spacecraft Operator) megerősítették, hogy ez valóban nem egy (hagyományos értelemben) földi űrhajó.
Michael Salla politológus professzor, az exopolitika egyik kulcs-személyisége, az exopolitics.org szerkesztője, az Exopolitics Institute alapítója, a több, mint 20 fajt részletesen felsorakoztató Galactic Diplomacy könyv írója, 2 éve folyamatosan nyomon követi ezt a youtube-feltöltőt, aki a videót közzétette és megállapítása, hogy mindig 100%-osan valós anyagot rakott fel, és soha sem volt félrevezető a szándéka a 2 év alatt.





McClelland saját honlapján, egy korábbi cikkében, melyet Edgar Mitchell “bátor asztronauta barátja TÁMOGATÁSÁRA” írt ( http://www.stargate-chronicles.com/site/et-observed-inside-space-shuttle-payload-bay/ ) említést tesz saját és egy NASA asztronauta kollégája ISS-en történt megfigyeléséről, mely szerint egy 8-9 láb (2.4m-2.7m) magas földönkívülit figyeltek meg az űrsikló személyzeti részében!

 AZ AMERIKAI ŰRSIKLÓBAN, BELÜL!
UFO AZ ISS SZEMÉLYZETI RÉSZÉBEN!


UFO az ISS-en 2McClelland megfigyelései és szakmai előélete olyan minőségűek, hogy kijelentései a jog előtt megállják a helyüket a Földönkívüli lények és technológiák létezéséről és a NASA ezekkel való kapcsolatáról és ez alapján már kijelenthetően, TUDATOS hallgatásáról. Tehát a legnagyobb világhazugságok egyikéről, ha nem a legnagyobbikáról az általában hivatalosan elismert történelemben! Senki nem cáfolhatja a kijelentéseit. Főleg olyanok nem, akik még nem jártak az Űrállomáson és nem voltak a NASA megbízott alkalmazottjai!
McClelland egyike azon bátor asztronautáknak, akik felvállalták az igazságot. Adott már interjút a Project Camelot-nak, a világ legnagyobb leleplező csatornájának (kemény 2 ember 2 kézi kamerával működtette és micsoda csodát adtak az emberiségnek csupán csak ennyikével is), illetve olvasható egy cikke is a Polarizált Vákuummeghajtási Rendszerről , komoly ábrával ellátva. De  az is érdekes, hogy a nemzeti szocialista németek és az amerikaiak együttműködéséről ír antigravitációs eszközök kapcsán (a Project Paperclip fedőnév alatt csempészték át a náci tudósokat a háború végén, ezt igazolja sok egyéb között az aránytalanul sok német tengeralattjáró megépülése is a háború vége közeledtével).
Polarized vacuum “onion drive” propulsion system
Michael Salla feb.5-i cikke a jan. 29-i eseményről: http://exonews.org/ufo-dock-international-space-station-alien-astronaut-meeting/

Megjegyzések:
polarized vacuum onion drive propulsion systemA Nemzetközi Űrállomás webkamerájának élő adását a Ustream sugározza, melyet egyébként magyarok alapítottak és mai napig Budapesten van a központja (Andrássy út). Természetesen Mr NASA (“Never A Straight Answer” rövidítése ;-) ) a kamerát szinte kivétel nélkül és szinte 100%-ban a Földre fókuszálja, ill. amikor kellemetlen a felvétel, bekékíti.
Természetesen vannak ügyetlen próbálkozások, hogy ez egy stabilan ott állomásozó földi hajó, meg photoshop, stb. Érvénytelenek.
Ahogy David Wilcock mondja, a tagadás maga egy vallás . A szkeptikus tagadók kizárják a vizsgálódást, az objektivitást, NEM ÉRDEKLI őket az igazság,
Semmelweis Ignác korában az orvosok NEM VOLTAK HAJLANDÓK megmosni a kezeiket a klóros vízben. Mikor már ott volt a szemük előtt a nyilvánvaló összefüggés a hatásáról! “NEM-NEM-ÉS-NEM!” Így állunk most az ufókkal. “CSAK AZÉRT SEM!”
Vagy azért tagadnak, mert őrült ostobának tűnnének (fognak is), ha kiderülne, vagy mert fizetik őket ezért (és plusszban ez szintén kiderülne), vagy azért, mert bizonyos szekták tagjai, vagy mert egóharcosok és a sötétségnek adták el a lelküket és ezért szükségük van zavarodottságot, szenvedést okozni és látni a saját feltöltődésükhöz, vagy mert egyszerűen eldöntötték, hogy tagadnak a sírig.
McClelland
Az asztronauta, aki leleplezi a NASA-t

A tagadhatatlanul és vitathatatlanul kamerára vett dokkoló jármű minimum háromféle eredetű lehet:
- vagy tényleg Földön túli földönkívülieké,
- vagy Földön élő földönkívülieké,
- vagy a háttérhatalom hiperelit részének, mely többezer évvel fejlettebb technológiák között tengeti szürke hétköznapjait, az Elszakadt Civilzációnak (Breakaway Civilization, néhány ezer-max. tízezer emberről van szó) a hajója egy termesztett lénnyel (EBE, ExtraBiological Entity).

A kép forrása McClelland weboldala: stargate-chronicles.com (kattintható)
A kép forrása McClelland weboldala: stargate-chronicles.com (kattintható)

McClelland elmondása szerint a lény elég sokat mozgatta a karját a megfigyelt időben, miközben a személyzet többi tagjával kommunikált, olyan sokat, hogy azokat ő mintegy utasításoknak értelmezi. Ezalapján viszont valószínű, hogy a földi hatalommal lepaktált, azokat irányító ET-ről van szó, mivel a Fény (értsd mindig ezen az oldalon: Tudat, Tudatosság, Tiszta Tudat) képviselői nem avatkoznak be mások életébe, nem adnak utasításokat, nem a titok az életterük.
Mikor lesz a sírig tagadott létező nyilvánvalóból közelfogadott, integrált valóság? Kin múlik? Az egyénen! Rajtad!

Forrás: http://exopolitikamo.wordpress.com/2014/02/06/vege-ufo-dokkolt-a-nemzetkozi-urallomason/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése