2014. február 19., szerda

Az Omniverzum – Dimenzionális Ökológia 2013.11.04.

 Interjúnkban Alfred az Omniverzum dimenziókat magába foglaló és átívelő társadalmi összetételéről (dimenzionális ökológiájáról) beszél, arról, hogy a lelkek és spirituális lények intelligens civilizációi és a Forrás hogyan társteremtik és népesítik be az exopolitikai dimenziók intelligens civilizációit a multiverzum idő-tér-anyag-energia alapú univerzumaiban.


Az Omniverzum – Dimenzionális Ökológia2013.nov.4.


Alfred Lambremont Webre az exopolitika megalkotója, Magyarországon elsőként készítettünk vele interjút. Alfred weboldala: exopolitics.com



Az exopolitika definíciója: a multiverzumban élő intelligens civilizációk összességét vizsgáló társadalomtudomány.

Interjúnkban Alfred az Omniverzum dimenziókat magába foglaló és átívelő társadalmi összetételéről (dimenzionális ökológiájáról) beszél, arról, hogy a lelkek és spirituális lények intelligens civilizációi és a Forrás hogyan társteremtik és népesítik be az exopolitikai dimenziók intelligens civilizációit a multiverzum idő-tér-anyag-energia alapú univerzumaiban.

Tehát: Van az Omniverzum, ami egyenlő az exopolitikai dimenziók (az univerzumok összessége, egyszóval a multiverzum) ÉS a spirituális dimenziók. A Multiverzum az univerzumok és az ezek közötti, illetve ezeken belüli aldimenziók összessége (az univerzumok között van átjárás, és egy univerzumon belül 12 dimenzió (sűrűség) van, mi emberek ebben a világkorszakban váltunk fel a következő dimenziók felé). Tehát több univerzum van, amik idő-tér-anyag-energia alapúak, ez a számos univerzum exopolitikai dimenziót alkot, azaz az egy multiverzumot. Az exopolitika a nagyszámú civilizáció együttműködésével, egymással való kapcsolódásával és ráhatásával foglalkozik.

A multiverzumon (azaz exopolitikai dimenzión) “KÍVÜL” van a spirituális dimenzió, amit dr. Michael Newton több évtizedes tudományosan igazolt munkásságából is ismerünk (lásd Lelkünk Útja c. könyvek), amiben lelkek és spirituális lények (lelki vezetőinktől egészen az univerzumok működését fenntartó istenszerű lényekig) és maga az Egy Forrás léteznek, és ezek a lelkek fejlődésének, és az Egy ezáltali tapasztalásának és kiteljesedésének céljából folyamatosan MEGTEREMTIK az exopolitikai dimenziókat, és a lelkek az azokban lévő energetikai testben élő civilizációkként, ill. anyagi testben élő civilizációkként inkarnálódva tapasztalást, fejlődést gyűjtenek, annak érdekében, hogy végül a spirituális dimenziókban is egyre magasabb lépcsőfokokra lépjenek, egyre nagyobb mértékben váljanak társteremtőivé az Egynek, egyre teljesebb legyen az Egység és a társteremtés, az Eggyel való TÁRSsá válás.

Tehát ezek az álíltások hasonlóak a keleti vallások tanaihoz, csak itt már annyi a különbség, hogy most már TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTHATÓ és TUDOMÁNYOSAN PRECÍZ állításokat teszünk számos tekintetben a vallásokkal szemben; olyan témákról, mint a lelkek TEREMTÉSE (tehát a forrásként, tiszta tudatként öröktől fogva valók vagyunk, de mégis teremtettek vagyunk mint egyéni lelkek), inkarnálódásának ténye és hogyanja, az inkarnálódott életek KÖZÖTTI élet és az ottani lét társadalmi rendszere, a menny és a pokol kifejezések mögötti tényleges valóság.

A holografikus univerzum bizonyítékaihoz hozzáadva a életek közötti életekről történt tudományos kutatások eredményeit is, felismertük, hogy annak alapján, hogy a hologramban a kicsiben benne van a nagy egész, a Forrás önmaga egyúttal az összessége a lelkeknek és a spirituális lényeknek is. Tehát minden egyéni lélek és minden spirituális lény (a lelki vezetőinktől kezdve a galaxisokat és univerzumokat fenntartó lényekig) önmaga is az Egy.

A spirituális dimenziók folyamatosan teremtik az exopolitikai dimenziókat, hogy ezekben az idő-energia-tér-anyag alapú virtuális valóságokban virtuális avatárokként (játékszereplőkként) spirituális, erkölcsi, karmikus fejlődésen menjenek keresztül a lelkek, amelyek nem más, mint az Egy önmaga.

A negatív erők létezésének hatása és tevékenysége ezt a fejlődést szolgálja. Az multiverzumban kétféle képpen lehet élni: önszolgálóként (service-to-self) és társzolgálóként (service-to-other). Az önszolgálat alapú egyének és földönkívüli civilizációk esetén érdemes tudni, hogy az önszolgálat előnye az elnyomó-uraló hatalom és a kizárólagos vagyon, de cserébe nem tudnak magasabb dimenziók felé haladni és lelki fejlődésükben ezt nem tudják felhasználni, plusz karmaként ezt ki kell egyenlíteniük (pl. az alsó negyedik dimenziós hüllők nem tudnak a hatodik-hetedik dimenzió felé haladni, ezért anyagba zártságuk, bár nagyhatalmúak, egyúttal az önbüntetésük is, a multiverzumbeli igazságszolgáltatás mellett). 

A könyörület/kegyelem, igazi tudás (személyiségi ÉS spirituális ÉS tudományos), és a tudatosság fejlesztése (beleértve az Önvaló ismeretét), a társszolgálat révén, leckéket véve az univerzális, multiverzális, morális, karmikus törvényeken keresztül,  fejlődni lehet az anyagi világban, a hatalom és a vagyon tekintetében is, PLUSZ spirituálisan is, ami az igazi cél az omniverzumban.  Az egész virtuális valóság (multiverzum) eleve a spirituális fejlődés érdekében kerül folyamatos megteremtésre az EGY, a magas fejlettségű spirituális lények és az egyéni lelkek (!) által is.

Alfred ezeket tárgyaló új könyve, Az Omniverzum: Dimenzionális Ökológia , 2014-ben jelenik meg.
Reméljük, lesz olyan kiadó Magyarországon, aki lefordítja és kiadja. Jó lenne.
Megjegyzés: Mivel a felvételt Alfred készítette, az ő hangminősége kifogástalan, de a bejövő hang gyakran akadozott, ezért a visszahallgatás után jöttünk rá, hogy néhány (olykor teljesen triviális) mondatot félrehallottunk és/vagy csak részlegesen fordítottunk. A jövőben igyekszünk egy jobb netkapcsolattal kipolírozni ezt a gyermekbetegséget, hogy az információ legkisebb darabjai is megmaradjanak.

http://exopolitikamo.wordpress.com/2013/11/04/interju-az-exopolitika-atyjaval-alfred-webre-rel-magyarorszagon-eloszor/

1 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönjük az információ megosztását és a korrekt hivatkozást! Nagyon széleskörű spirituális információkat nyújt az oldal.

    VálaszTörlés