2014. március 31., hétfő

Együtt hatalmasok vagytok! - A Teremtő üzenete 03.31.


 Magyarországon lesz az a hely, ahol a földönkívüliek nagyobb számban landolni fognak. A magyar emberek többsége elfogadó, befogadó.


 Együtt hatalmasok vagytok! 
A Teremtő üzenete


2014.március 31.

Az Vagyok aki Vagyok. Én a ti Teremtő Mennyei Atyátok Vagyok.  Szeretett, drága gyermekeim ! Végtelenül örülök annak, hogy együtt vagytok. Régóta itt vagyok és hallgatlak benneteket. Ezek a próbák amelyek előtt álltok, illetve amit kaptok folyamatosan, szükségesek ahhoz, hogy valóban megerősödjetek és elhatározásotokat kőkeményen be is tartsátok.  


Drága gyermekeim ! 

Az ESEMÉNYEK amire vártok elindultak, ezt érzékelitek i, és egyre több információ lát napvilágot médiáitokon keresztül is és az ezoterikus csatornákon is. 

Egyre több olyan információ van amit már NEM LEHET eltusolni, nem lehet elhallgatni, amit kénytelenek megosztani az emberekkel. A változások nyilvánvalóan nem egyik percről a másikra fognak megtörténni, de kőkemény történések vannak igen, világszerte mindenütt, és egyre több olyan ember áll ki a  nyilvánosság elé, aki azelőtt a sötét oldalt szolgálta és tálal ki, hogy mik történtek a színfalak mögött, amiket szintén nem tudnak eltusolni és nem tudnak elhallgattatni. Egyre több információ terjed az elektronikus hálózaton és egyre többen nyilatkoznak azok, akik a sötét hatalmat szolgálták.Egyre több olyan találmányt tesznek fel és tesznek közzé melyeket eddig elsöpört a hatalom, melyek eddig nem kerültek nyilvánosságra. 

Gyermekeim ! 
Itt és most van az ideje annak, hogy a  különböző élen álló csoportok  összefogjanak rivalizálás helyett. Miként előző üzenetemben elmondtam*: mindenki a tortából csak egy szeletkét kap, a tudás tortájából csak egy szeletkét kap és ezeket a szeletkéket kell összerakosgatni, hogy a torta újra egész legyen és ezt csak úgy lehet, ha elfogadjátok egymásnak a csatornázásait, ha elfogadjátok, hogy a másik más kapott, más témában. 
Gyermekeim ! Ti akik a Fény munkásai vagytok,  erre figyeljetek oda nagyon ! 

 


Az összetartás az a legnagyobb erő most, amit fel tudtok használni, amit felhasználhattok a sötét hatalom ellen. És ez nem csak rátok vonatkozik, hanem a világon bármely fénymunkásra, fénymunkás csoportra!! Össze kell fogni !! 
  
A  Kárpát-medencének fontos és kiemelkedő feladata a fénymunkásoknak az összehangolása. Legyetek ti a példa ! A Magyar fénymunkás legyen a példa a világ fénymunkásai számára ! Ehhez jó gyakorlat volt a március 15.-e. Fogjatok össze gyermekeim ! Együtt, együttes erővel hihetetlen nagy hatalmat tudtok képviselni. De itt a hatalom nem is jó szó rá, inkább az erő szó az ami megfelelőbb. Hihetetlen erőt és energiát képviseltek együtt. Külön- külön kicsik vagytok, de  EGYÜTT  HATALMASOK




Magyarországon lesz az a hely, ahol a földönkívüliek nagyobb számban landolni fognak. A magyar emberek többsége elfogadó, befogadó. Elfogadjátok azt, hogy léteznek más világok is az Univerzumban és elfogadjátok azt, hogy ők azért vannak itt, hogy nektek segítsenek. Nem hódítani jöttek ! Ők felemelni akarnak benneteket arra a tudásszintre amelyen ők vannak, melynek segítségével visszaállítható Anyaföldetek egyensúlya, megszüntethetők a szennyeződések, mellyel ki tudjátok tisztítani a a levegőt, a földet, a vizeket, és Földanyátok visszanyerheti eredeti tisztaságát, aki képes arra, hogy benneteket tápláljon, életben tartson és védelmezzen.  

Drága gyermekeim!  Én most ennyit akartam mondani nektek.
Megáldalak benneteket Szeretetem Fényével és Melegével és az Összetartás lelkével !  

Lépjetek szövetségre egymással ! Dicsőség nektek ! Béke veletek !

Csatornázta :SHERAB DÖLMA



Előzmény:  A Teremtő tanítása a felemelkedéshez 03.29. 
 Kérlek benneteket nagy szeretettel, nézzetek magatokba és vizsgáljátok meg, hogy bennetek mik azok a " foltok " amik még akadályozzák a felemelkedéseteket.

 http://szepjovot.blogspot.hu/2014/03/a-teremto-tanitasa-felemelkedeshez-0329.html



2 megjegyzés:

  1. Persze, itt fognak landolni a földönkívüliek, ebben az országban.............remélem az országhatárokat ismerik, nehogy átcsússzanak Szlovákiába, vagy Romániába :DDDD És csak a magyarok, csak ez a 9 millió ember befogadó a 7 milliárd emberből (mondjuk én pont nem ezt látom)........
    Hát szerintem ez a cikk gáz, úgy ahogy van...........

    VálaszTörlés
  2. Én ezt a szeletet kaptam a tortából:

    DRÁGA FÉNY!
    ÉLŐ VAGY ÉS ÁLDOTT!
    SZERETETTEL TÖLTSD FÖL A VILÁGOT!

    VálaszTörlés