2014. május 7., szerda

Globális meditációk és a földönkívüliek 05.04.


A globális kapcsolatfelvételi meditációk lényege annyi, hogy nagyjából egy időben, egy időablakban lehet más emberi tudatokkal együtt kapcsolatot létesíteni a Földön túli tudatokkal.



Kapcsolatfelvételi meditációk földönkívüliekkel FRISSÍTVE 1.

Angol nyelvű interjú Kosta Makreas-szal, a globális kapcsolatfelvételi meditációk létrehozójával és szervezőjével. További részletek magyarul hamarosan. A videó képanyagát érdemes végignézni angolul nem tudóknak is.
 Videó angolul:

 Bővült az írás, linkekkel és képekkel hamarosan ellátjuk.
Valamilyen rejtélyes oknál fogva a wordpress nem először nem enged tag-eket rakni a poszt-ba. Véletlenül a poszt kirakása után 1 nappal ez megjavult. Viszont linkeket még mindig nem tudunk csinálni, csak extrém macerás html-turkálással.
Az ETletsTalk.org és a hamarosan helyébe lépő UFOcontact.com, mindkettő Kosta Makreas vezetésével, a békés, meditatív civil kapcsolatfelvételt célozza a Földön túl élőkkel.
A tapasztalatok lehetnek fizikaiak, álombeliek, látvány vagy hallás vagy érzés alapúak, telepatikus üzenetek és hasonlók.
Amerika fele hiszi, hogy vannak földönkívüliek és hasonló a helyzet Európában is. Az iszlám az egyetlen vallás, ahol ez tényként ki is van jelentve. A hindu vallásban rengeteg utalás van tisztán és egyértelműen a nemzárt elme számára az emberen túli megtestesült intelligens lényekről.
A negatív földönkívüliek által létrehozott társadalom struktúrák (David Icke-féle piramis) nem várhatjuk a Felfedést. Pont.
Ha Los Angeles méretű űrhajók lesznek az égen, akkor talán, akkor végre meglenne a végső ellenség (oszd meg és uralkodj ellentéte: találj egy közös egyetlen ellenséget, amiért összekovácsolod őket) a politikailag-militárisan integrált egyenlő felek világszövetségéhez (magyarul sátánista világdiktátúrához). Nem fog összejönni, de értékeljük a kitartó próbálkozást.
Természetesen a kormányzatokban is vannak jószándékú emberek, nekik köszönhetjük azt a sok száz hivatali, hivatalos dokumentumot, amit már közzétettek UFO-kkal kapcsolatban. Más kérdés, hogy a lényeg 99%.-a még ilyen többszáz oldalas dokumentumokkal sincs megemlítve sem.
Egyre több UFO-videó és fénykép van ebben a modern korban, amikor az emberek többségének lehetősége nyílik képhang rögzítő rendszerek használatára és egy világméretű tudáshálón való hatékony megosztására (szemben minden korral ezelőtt).
A globális tudatos akashát ( az Internet) is a földönkívüli segítségnek köszönhetjük, ez fogja összeroppantani a világösszeesküvés-valóságot, még akkor is, ha egyéni internet azonosítót vezetnek be (mint pl.Litvániában az már élő valóság). Az USA “most” tervezi.
Egyébként érdekességként az utóbbi időben figyelt be a Curiosity (“Kíváncsiság”) marsjáró kamerájába egy szivar alakú jármű az űrből. Hogy ez a Szaturnusz építőié (lásd Norman Bergrun egykori NASA munkatárs könyvét, The Ringmakers of Saturn) vagy a Michael Salla által az ExoNewsTV-ben nemrég bemutatott úriember által is említett elszakadt emberi civilizáció egyik galaktikus hajója, az már más kérdés (és nem lenne meglepő, ha az utóbbi és az előbbi egy lenne, ugyanis David Icke-tól tudjuk a Moon-Saturn matrix működését: a Szaturnusz gyűrűit azért építik, hogy negatív energiákkal bombázzák az emberiséget, elég csak meghallgatni egy sounds of Saturn felvételt, vagy megnézni annak asztrológiai jelentését. Véletlenül itt eszünkbe jut a Project Paperclip is (náci tudósok importálása a szovjetek elől az USA-ba a II. VH után).

A globális kapcsolatfelvételi meditációk lényege annyi, hogy nagyjából egy időben, egy időablakban lehet más emberi tudatokkal együtt kapcsolatot létesíteni a Földön túli tudatokkal. Természetesen Egyetlen Tudat van, a Forrás, ami mindannyiunk (lásd kvantum-fizika felfedezései).

Olyan tudatokkal lehet kapcsolatba lépni, amilyenekkel szeretnénk: ha autentikus érzéseink szintjén is jó szándékkal, jó érzésekkel vagyunk, így élünk, akkor ilyen lényekkel fogunk kapcsolatot találni. Egyébként nem lennénk meglepődve, hogy a negatív szándékú lények ilyetén kapcsolatfelvétele velünk emberekkel zavarva lenne általánosságban és esetleg kifejezetten az ilyen globális napokon. Pont úgy, ahogy ők zavarják a jó szándékú mentális rezgéseket. És ugyebár a HAARP-tudósok óta tudjuk, hogy minden, beleértve minden fizikai kézzel megfogható anyagot, csupán rezgés (link hamarosan).
Már jelenleg is többszáz oldalas dokumentumok léteznek CE-5 élménybeszámolókról (Steven Greer könyvei, ill. az ETletsTalk hírleveleinek egy gyűjtemény-dokumentuma).
A módszert Steven Greer kezdte el, kis létszámú csoportokban, a CE-5 elnevezést is ő alkotta meg. Kosta nála végzett és egy bárki számára eszébe juthatott volna típusú egyszerű ötlettel és olcsó megvalósítással, elkezdte ezt globálissá és ingyenessé tenné.
Az ingyenesség aztán a létszámosság okozta időigények miatt egyre több munkaóra idejét veszi el, miközben családja, megélhetési költségei, állása van, így fizetős tagságot is bevezetett, aminek egyik eredménye egy hamarosan kikerülő okostelefon applikáció (amiknek ismerjük, hogy nem kifejezetten alacsonyak a programozási költségei).
Kosta-ék a mozgalmat annak globális jellege miatt az egész világnapra hirdetik meg havonta, de célszerű a helyi estéhez igazítani, sötétedés után.
A CE-5 célja a békés, meditatív kapcsolatfelvétel  és annak megtapasztalása égi testvéreinkkel.

Kosta Makreas CE-5 


 Menete:
Csukd be a szemed, lassú hasi légzéssel célszerű ellazítanod magad – zavaró körülményeket érdemes kiiktatnod.
Képzeletben szeretetben csatlakozz a többi meditáló lélekhez, akik olvasták ezeket a sorokat és veled együtt kipróbálják, milyen ez a CE-5 meditálósdi és hoz-e valami eredményt. Érezz egyfajta egységet velünk, szeretetet, tudva, hogy mind lelkek vagyunk ez a test csak egy szerves virtuális valóság interfész, és akikhez csatlakozunk, ugyanolyan szeretetreméltó, az Eggyel azonos létezők, mint mi vagyunk. Az Egyben mind önmagunk vagyunk és mind egy vagyunk: egy tudat van és egy kollektív egó, aminak van lélekelme és testi egó része (szellem-lélek-test), mi az Univerzumban mind a tiszta Szeretet vagyunk és ez jól van így.
Ezután bevektorálod őket az elhelyezkedésedbe: képzelj el egy lézernyalábot, ami belőled/harmadik szemedből/szívedből indul a csillagokhoz és ami az űrben való pásztázás közben talál egy jószándékú lényekből álló űrhajót/bioszférát/bolygót (lehet lézer nélkül is persze). Ezzel mintegy rájuk “világítasz” és ők vannak elég kifinomultak energetikailag és technikailag ahhoz, hogy ezt érzékelik.
Majd Google Föld módszerrel zoomolj be az intergalaktikus téren keresztül (vagy ha a Galaxisban képzeled/érzed hogy van ez a hely, akkor a Galaxison belül) a Tejút galaxisig, majd a Naprendszerig, majd a Földig (valamennyire lásd a bolygókat, mert ahogy így zoomolsz, videóként küldöd nekik az útbaigazítást) és végül Európa, Magyaroroszág (vagy ahol vagy) és Te vagy kisebb csoportotok.
Légy türelmes, ne siess, ne várd el az azonnali választ vagy jelenséget az égen: ezek mind az egó, ami a szeretet ellentéte. A kapcsolatfelvétel lehet egy furán mozgó fénypont (ami nem villog, nem egyenesen mozog, változik a sebessége és nem úgy tűnik el, mint egy üstökös), egy lucid álom, telepatikus üzenet (akkor vagy később), érzés hogy van a közeledben valaki, érintés a vállon vagy magnetikus változás, ezeket megfelelő android eszközzel, iPhone v. iPad segítségével a Steven Greer-ék által készíttetett ETcontactTool nevű app-el (lásd a linkeken) lehet mérni (sűrűbb magnetikus környezet -> sűrűbb és magasabb hangjelzés).
Majd ha volt pozitív tapasztalatod, és megosztanád, írd meg facebook-on az Exopolitics Hungary – Exopolitika Magyarország oldalon.
Akkor csatlakozz, ha őszinteség és békés szándék vezérel és szeretettel és jóakarattal tudsz viszonyulni olyan emberekhez, akik a Földön kívül élnek és millió évekkel fejlettebbek spirituálisan (és technológiailag, erkölcsileg).
Földön kívüli testvéreink, akik jórésze olyan ember, sőt emberibb, mint mi, a Kosta Makreas vezette ETletsTalk.org (közeli kapcsolatban van Steven Greer-rel, a Disclosure Project vezetőjével) szerint tudnak a CE-5 csapatokról és örömmel várják a mindenkori meditatív interakciókat. Olyan módon kapcsolódnak, ami nekünk és nekik is biztonságos – jó messziről vagy közelről de interdimenzionálisan :) Ha szkeptikus vagy, negatív hozzáállású, félsz, akkor valószínűleg nem lesz kapcsolódás. Szeretetre nyitottak. Szkeptikusnak csak mérsékelten kell lenni, és érdemes befogadni az újat, higyjél a tapasztaltaknak: igenis lehet, hogy sikerült! Lehet, hogy benézted és repülő vagy más volt, de ha pl. élénk narancssárga színe van és nem villog hanem pulzál és eltűnik miközben csillagok vannak körülötte tehát nem felhő miatt tűnik el, akkor az bizony se nem repülő, se nem üstökös, az AZ volt és hurrá! :)


Curiosity marsjáró óriási UFO-t fényképezett

Óriási szivaralakú jármű a Mars egén, legalábbis a NASA hivatalos Curiosity-weboldala szerint. Természetesen a nagy felbontású képek kivételesen nem elérhetők. Norman Bergrun, egykori NASA-alkalmazott könyve, a Ringmakers of Saturn számol be még ilyenekről (érdemes rákeresni).
marsjáró fotója - szivaralakú ETVKét megoldás lehet: vagy földönkívüli vagy emberi. Mindkét esetben része lehet a Hold-Szaturnusz mátrixnak, amiről David Icke is beszél itt, ill. Alfred Webre is lehozta itt. Nevezetesen: a Szaturnusz kristályokból is álló gyűrűit építik, olyan céllal, hogy azok magnifikátorokként tudjanak működni negatív érzelmi és tudati rezgések küldéséhez a Földre. Érdemes belehallgatni sounds of Saturn keresőszóval a hangokba. Érdekes egyébként, hogy ilyenekről a sokak által oly tisztelt channeling-lények (Bashar, Kryon és még ezeregy) nem beszélnek, nem foglalkoznak ilyen tudat-érzelembefolyásoló rendszerek leleplezésével. Vajon miért?
k3


2 megjegyzés:

  1. Tehát semmi felfedés , ok a az ellenségkép létre jöttének veszélye !? Megint nyújtjuk mint a rétestésztát, már megint hosszabb lett a "mézesmadzag" ! Meddig még ??? Már feltettem a kérdés van-még okom hogy annyi év óta való hitegetés óta semmi !! Hogy tovább olvassam ??? De tényleg.Itt meg ott videó felvétel, erre azt mondják ó azt a mai technológiával elöállitható!! Széles ngyközönség szeme láttára kell megjelenni! Kezd most már elegem lenni és pont.

    VálaszTörlés
  2. Phil már 1995-ben az Új Világrendről beszélt. A lényeg: Az NWO és az "idegenek" inváziója egy és ugyanaz!

    Laura Magdalene Eisenhower: Közzététel - 3. rész

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/05/laura-magdalene-eisenhower-kozzetetel-3.html#.U2wDcIF_tGk

    VálaszTörlés