2014. november 21., péntek

Az idő most lejárt - Galaktikus üzenet 11.18.



Az idő most lejárt felettük, le kell hogy mondjanak....A Mennyország szándéka az volt, hogy ez megtörténjen már nagyjából másfél évtizeddel ezelőtt....





A Galaktikus Föderáció
és a Spirituális Hierarchia üzenete
2014.11.18.


http://www.foldimennyorszag.hu/4EDD234D-7B09-4DC0-9777-026B0B7C7C1F.html

11 megjegyzés:

  1. Kerion2014. november 20. 19:09
    Az illúzió, a látszat csal - működik a paradoxon. A valóságban inden pont fordítva van ahhoz képest ahogyan a cikkben az le van írva. A belső zavar, elégedetlenség - ami aztán külsőleg is megnyilvánul - egy teljesen egyértelmű visszahúzó erő. Az emberi ébredésnek, megvilágosodásnak és feltámadásnak semmi köze az elégedetlenségben egzaltált állapothoz. Ellenkezőleg, a szeretetelvűséggel párosuló végtelen nyugalomhoz és türelemhez van köze, melynek segítségével az ember képes meghaladni-elhagyni a hatalom által számára kreált mókuskereket. A hatalom birtokosai 6almukat éppen hogy az emberek állandó ütköztetésének, lázításának, megosztásának köszönhetik már évezredek óta. Ezért a mai démon-i pártoskodó világ-berendezkedés is. A hatalomnak az a legrosszabb ha már senkit sem tud megvezetni, megtéveszteni, a folyamatos elégedetlenség-okozással egymás ellen vagy önmaga ellen uszítani. A tévesen kábultságnak, lenyugtatottságnak, közömbösségnek hitt "fel-emelkedett" egyéni- és tömeg-állapot a 6alom számára a vég. Mert kódolva van belé az állandó harc - a mindent és mindenkit eltipró káini típusú küzdelem víziója - az arra való buzdítás és annak az irányítása. Ha nincs alany nem tehet mást mint hogy önmaga ellen megy, hogy felemészti önmagát. Teljesen mindegy hogy mit tesz a hatalom - a Teremtés egyébként ennek határt szab - a tevékenységét figyelembe sem kell venni és amennyire lehetséges úgy kell tenni mintha nem is létezne. Ebbe aztán a hatalom rövid úton beleőrül, mert nem tud magához lehúzni a materiális ingoványba - ami a célja. Így aztán az akár fegyveres, öldöklő ellen-menetelre is való késztetés csúfos kudarcba fullad. Az egyén, tömeg, nemzet, emberiség pedig már törvényszerűen fölébe-emelkedik az eszement 6alomnak - aminek egyszerre csak vége szakad.

    VálaszTörlés
  2. Kerion2014. november 21. 14:59
    Isten, Teremtő, Teremtés - nevezzük bárhogy - minden embert egyformán szeret. Tehát a "szemében" minden ember egyenlő. Viszont nem egyenlőek az egyes emberek cselekedetei a végelszámoláskor. Isten senkit sem irányít, a földi körforgásban csak az un. "játékszabályokat" alkotja meg - "hisz az élet egy játék". Ezt aztán mindenki másképp "hasznosítja" - sokszor a már elért belső "állapotának"/rezgésszintjének megfelelően. Az adott körforgás felezőjén és végén - cirka 13 ezer évente - egyfajta mérlegelés, tabula rasa van a leszületett, testet öltött lelkek számára. Ezt az időszakot éljük most.
    A végidőben 6almon lévők vannak ilyenkor a legrosszabb helyzetben. Ezt még a Biblia is leírja amikor arra utal hogy egy 6almasnak, gazdagnak nehezebb átbújnia a tű fokán - belépnie az "aranykapun" - mint egy tevének. Az erre az időszakra a saját hazájában nem véletlenül senkivé vált, tulajdonképpen már ország-nélküli - mert kilopták alóla - magyar van a legjobb helyzetben. Mert már mindenét elvették vagy odaadta másoknak amije csak volt. Ennek ellenére mégis szeretetelvű, félelem nélkül élő, a semmiből is jószívű adakozó, megbocsátó stb, - tehát magas belső rezgésű. S mint ilyen már most alkalmas a Vízöntő aranykorának abszolválására. Voltaképp - a Teremtés főnix-madarként feltámadt táltos-avatárjaként - a magyar teremti meg az Aranykort a Földön, indítja be a magasabb rezgéskiterjedésű új körforgást/illúziót. Ezt már számtalanszor - például legutóbb is 13 ezer éve - megtette. A 13 ezer földi év alatt a dolgok mindig akkor "kutyulnak el" amikor a magyar felrezeg/elrezeg az un. aranykor végefelé, vagy ekkor egyfajta a végidőkig is eltartó "túlélő álomba" szenderül az 500 évenkénti "kis-feltámadásokkal" tartva életben magát. A maradék, végidőre itt maradt magyarság éppen ebből az álomból ébredt fel/ébred fel, főként 2009 óta folyamatosan. Nem véletlen a "birka-természet" sem amit szitokszóként használnak a magyarra. Holott a "BirKa-ság" eredetileg a KA/kígyó BÍRása vagyis a Kígyótartó-természet. A "kézben tartott" kígyó pedig maga a tudás a lélek és test gyógyítására és persze a csakrák/kundalini működtetni tudása is, valamint az uroborosz/időkígyó feletti uralom. A Bárány-okat/Krisztus-okat is a BirKa "szüli". Az ősi mezopotámiai pecséthengereken gyakran látható a - skorpió lényegű nyilas magyarra utaló - kentaur/centaur/10-es úr/nő/- Mégpedig a Teremtő mellett - hasonló méretben - mint annak avatárja/"hat-hor-us"-a.
    A 6almasokat hatalommal nem Isten látta el, hanem ők maguk látták el önmagukat azzal. Mégpedig úgy hogy szektákba, érdekszövetségekbe tömörültek mások leigázására. Rengeteg ilyen a hatalmat biztosító szervezet van a jezsuitáktól, máltaisoktól, szabadkőművesektől kezdve a bilderbergesekig, trilaterálisokig, cfr-esekig, koponya és csontok tagjaiig és hosszan lehetne sorolni. A Jó Ember a végidőben már nem szövetkezik mások ellen mert tudja hogy akkor maga alatt vágná az /élet/fát. Egyébként meg az a hitvallása hogy: "nincs ki ellen". Ezért tudja ilyenkor úgymond "leigázni" a rossz ember a jót. Csak hát ezzel önmagát ír6ja ki a létezésből, fel kéne már végre fognia hogy mit is csinál. Anno Jézus is rámutatott arra hogy ezek az emberek sajnos "nem tudják hogy mit cselekszenek" - ezért meg is bocsát nekik. A bibi csak az hogy az egomentes egyéni "belső mérleg" viszont a 13 ezer éves korszakváltás idején mindig levonja a konzekvenciát - úgy is mond6juk hogy számára: "nincs bocsánat". Akkor most ki is a "hülye" ?

    VálaszTörlés
  3. SINETHA ÜZENETE A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓTÓL: NEHÉZ TAPASZTALÁSOK (2014.NOV.16.)

    http://www.fenyorveny.hu/2014/11/sinetha-uzenete-galaktikus-foderaciotol_20.html

    VálaszTörlés
  4. Közben a háttérben folynak az események, és mindjárt itt a Fény győzelme !

    (google fordító)

    október 1-STRANGE EGG tau a végleges befejezése / TOP EGG folyamatban,
    november 2 STRANGE EGG tau teljes, TOP EGG folyamatban
    November 10, TOP EGG L4-fertőzés törlődik
    November 17, TOP EGG L3 fertőzés törlődik
    November 20, TOP EGG L2-fertőzés törlődik
    November 22, TOP EGG L1 fertőzés törlődik
    ???????????, (TOP EGG L0 fertőzés törölt) New Victory of Light !!!! :)

    A Fény Győz !

    http://2012portal.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=21

    VálaszTörlés
  5. Az győz,szomszédban meg háború van...

    VálaszTörlés
  6. Dimenziókapu a Holdon

    http://tudatvaltas.blogspot.hu/2014/11/dimenziokapu-holdon.html

    VálaszTörlés
  7. A kód neve magyar

    http://rejtelyekszigete.com/nezopont/kod-neve-magyar/

    VálaszTörlés
  8. Alcyon-Plejádok 23/2-Az elit korrupciója, csalásai, ekbola, zavargások Mexikóban és a Bric

    https://www.youtube.com/watch?v=B3XYxBdqJe4

    VálaszTörlés
  9. Ezeket a "Csúcstojásos" szösszenéseket én is láttam a "Cobra" oldalán....Semmit nem mond a dolog, de azért rácuppanak az emberek, és hurráznak neki. Mint ahogy az előttem szóló is mondta, a szomszédban háború van, Amerikában tüntetések, nálunk is tüntetések, Afrikában ha nem az Ebola, akkor az éhínség szedi az áldozatokat, de azért a "Fény győz". Sokkal érdekesebb a jók közvetítőjének a neve: Cobra. Ha valaki a jó oldalon áll, akkor miért pont a "rossz" oldalhoz kötődő faj nevét választja?

    Sebaj. Van jó hírem is: CENTER BCC L5-Fertőzés törlődik.


    P.

    VálaszTörlés
  10. A Pentagon készen áll arra, hogy az Egyesült Államok nácionista gazember rezsimje ellen fellépjen

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/a-pentagon-keszen-all-arra-hogy-az.html#comment-form

    VálaszTörlés
  11. Hagyjuk az újvilágtudatot kérem szépen. Úgy működik, mint a Cabal. Csak azt jelentetik meg, ami számukra nem kínos. Szánalmas egy oldal.

    VálaszTörlés