2014. november 7., péntek

Valóságotok változásai - Sinetha GF 11.06.

 

 

Felfokozott átmenetet éltek, mind érzelmileg, mind más területeken, de mindez a ti érdeketeket szolgálja. Megvannak az eszközeitek, hogy ezeket a nehéz szakaszokat elviselhetőbbé tegyétek...

 

 

Sinetha üzenete a Galaktikus Föderációtól:

 Valóságotok változásai 
 2014.nov.6.

 
 

Selamat jarin, Selamat ja!

Eljött a pillanat, hogy ismét szóljunk hozzátok és ez nagy öröm számunkra. Öröm látni minden testvérünket ezen a különleges bolygón. Érezzétek át ti is ezt az örömöt velünk!

A jelen pillanat egy különleges helyzet, amiben vagyunk. A felébredés folyamata fontos részéhez érkezett el, amit sokan éreztek is, akik olvassátok ezeket a közléseket. Hasonlatos ez ahhoz, mint amikor a hernyó fáradtságos munkával bábbá formálja önmagát, hogy aztán színes, repülő csodaként szülessen újra. Ezt az utat kell nektek is végig élnetek és a példánál maradva, jelen pillanatban a folyamat ott áll, hogy kezdenek megrepedezni a kemény bábok. Már nem teljesen a régi, de még nem egészen új. Felfokozott átmenetet éltek, mind érzelmileg, mind más területeken, de mindez a ti érdeketeket szolgálja. Megvannak az eszközeitek, hogy ezeket a nehéz szakaszokat elviselhetőbbé tegyétek, segítsetek egymáson, tanítsátok egymást! Sok fénymunkás testvérünk vállalta a földi létezést ezekben az időkben, ám a tudás csak akkor válik élővé és használhatóvá, ha tovább adjátok. Tegyétek hát!

 

Többször szóltunk már az általatok élt valóság változásairól, most ismét el kell mondanunk néhány dolgot. Társadalmaitok hatalmi rendszerei a végnapjukat élik. Elkerülhetetlen az átrendeződés,, ezt sokan tudják és még többen fogják. Ám mélységes szeretettel arra kérünk benneteket emlékezzetek arra kik is vagytok. Ti vagytok a végtelen fény, mindannyian, egytől egyig. A fény mindig békésen, szelíden és határozottan áramlik. Kövessétek ti is ezt az utat. Ne fogadjátok el az erőszakot és egymás elnyomását. A változásnak, amennyire csak lehetséges,békésnek és szeretetteljesnek kell lennie, mert erre kívánjátok építeni az új valóságot, nem igaz? Nem pedig félelemre. Mert valójában csak két érzelem létezik: a Szeretet és a Félelem. Minden más ezek változata és egyedül rajtatok áll, melyik mellé álltok.

 

Több másik csatornán is elmondtuk már nektek, hogy társadalmatok átalakítása elkerülhetetlen és szükséges. Hogy a jog, pénz és minden más gazdasági rendszereket új alapokra kell helyeznünk. De ennek elengedhetetlen feltétele a tanulás és tanítás. Meg kell tudnotok és értenetek, kik is vagytok valójában. Újra kell tanulnotok mindent, amit magatokról tudtok, együtt kell működnünk, hogy a valódi tudás mindenkié lehessen. Hamarosan szellemi tanítok jelennek meg világotokban, szerte az univerzumból, hogy visszaadják nektek elfeledett tudásotokat és az univerzum összes faja békében együttműködhessen. Nem, ne féljetek! Minden tervezetten, az Örök Létező irányításával történik. Onnan ismerhetitek fel ezeket az új tanítókat külsejükön kívül, hogy hatalmas, végtelen szeretetet éltek meg, ha ők szólnak. Nem úgy, mint a hamis forrásokból merítő lelkek, akik félelemre alapozva vágynak irányítani. Figyeljétek magotok, lelketek hangját.

 

Magatok mögött kell hagynotok minden szükségtelen energiát és befogadnotok az újat. Erről szólnak az eljövő idők. Mi veletek vagyunk a lét minden pillanatában.

A létezés határtalan szeretete tartson titeket egységben! Békével.

Sinetha

 

Közvetítette: Yehudah / Közzétette: www.fenyorveny.hu

 
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
 
 
 

18 megjegyzés:

  1. Tisztelettel várjuk a tanítókat, csak ne úgy érkezzenek mint Ashtar kapitány és csapata vagy a galaktikus föderáció nagy ígéretei.... (régóta üzenik hogy jönnek de eddig nem értek ide....)
    De jó lenne végre valami kicsi kis dolgot is megtapasztalni ezekből a csodás dolgokból....

    VálaszTörlés
  2. SANDALPHON ARKANGYAL ÜZENETEI: 11:11 AKTIVÁCIÓS KÓD/A HITRENDSZERETEK PRÓBÁJA (2014.NOV.7.)

    http://www.fenyorveny.hu/2014/11/sandalphon-arkangyal-uzenetei1111.html

    VálaszTörlés
  3. Senki sem fog jönni, és ha jön is, a kutya sem fogja észrevenni. Évekig hittem abban, hogy jónak kell lenni, és jó is voltam, segítettem, támogattam, ott voltam....Csak kihasználtak, és nevettek rajtam. Most már csak én nevetek. Nevetek a sok marhán, aki a "Cobra" oldaláról 30 eurós "tachionos" vizet vesz, és rettentően jól szórakozom B. Fulford baromságain. Csalódni fogtok. Rátok fér. Rám is rám fért, sokat tanultam belőle.

    VálaszTörlés
  4. Sajnos tényleg ígérgetik hogy fú jövünk segítünk meg minden,a nagy francot! igazán jöhetnének már,végén még megint kitör a világháború...Én is jó ember vagyok,de cserébe mit kapok? Rosszat! Úgyhogy aki jó az szenved,aki rossz az meg tök jól él meg minden.
    Az az Ashtar meg nem tudom,eléggé gonosz és hazug alak lehet,mint a mi politikusaink! Igérgetnek de semmit nem tesznek! Már tényleg régóta ígérgetik hogy fú jövünk ehhez képest mai napig nem értek ide!
    Bár mondjuk a 2015 a Fény éve lesz hivatalosan is a Földön,lehet "talán" akkor jönnek! Minden esetre milyen jó kis tanítóm lehetne! Némettanáromat már átkozom,le hülyéz meg anyáz minket,folyton üvölt már komolyan félünk tőle,tiszta idegbeteg,jó lenne leváltani...

    VálaszTörlés
  5. "Majd meglátjuk, mondta a zen mester."

    VálaszTörlés
  6. Tömeges sterilizálás - Kenyai orvosok terméketlenséget okozó szert találtak az ENSZ tetanusz oltóanyagában

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/tomeges-sterilizalas-kenyai-orvosok.html#.VF_GFzSG_ko

    VálaszTörlés
  7. A Marshall-szigeteki Köztársaság beperli a kilenc atomhatalmat a Nemzetközi Bíróságon

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/a-marshall-szigeteki-koztarsasag.html#.VF_GSDSG_ko

    VálaszTörlés
  8. Kiakadt Netanjahun, le is mondott az izraeli miniszter

    http://tudatvaltas.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  9. 11:11 aktivációs kódja már 2011. 11.11-ben megtörtént a hitrendszerek próbára lettek téve. 1 év múlva 2012.12.12-. ben elindult a szétválasztás,azóta folyamatosan távoznak akik mernek,akik tehetik. Ez itt most a pokol. Az itt maradt felébredtek azok akik várják a sült galambot és egy elviselhetetlen végtelen várakozásba vannak belekristályosodva,vagy nem mehetnek mert gyerekük van vagy dolguk még.....Egyéb iránt a várakozók egy része rájött,hogy berendezhet itt egy átmeneti "mennyországot",kihúzhatják magukat a saját hajuknál fogva, Ők egyszerűen kiléptek a rendszerből -közösségekben vagy elvonultan élnek,öko faluk,jurták,stb. A többi mind egy nagy katyvasz,ezoterikus zsibvásár. Ébresztő! Az Aranykor már eljött,itt van a megváltó és tevékenykedik, minden negatívat már mi teremtünk magunknak....CSAK LÉPJETEK KI A RENDSZERBŐL!! Már nincs mitől félni!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ismeretlen Barátom,

      Remélem nem haragszol, hogy barátomnak szólítalak.
      Tudod, ha lenne 2013.13.13., vagy 2014.14.14.....stb, akkor lehetne folytatni a felsorolást, hogy mi történne olyankor....Egyszerűen körül kell nézni a világban, és látszik, hogy még nyomokban sem történik az, amit Fulford, vagy a többi ember mond. Én is hittem ezekben a maszlagokban, de rá kellett jönnöm, hogy önmagam áltatom. Mikor újra érdeklődni kezdtem a dolog iránt, akkor is csak a csalódás várt, s mikor kérdéseket tettem fel, akkor inkább "cenzúráztak". Ebből tudtam, hogy a kérdéseimben ott volt az igazság, hogy ez egy csalás, és megvezetés. Nem kicsit, de nagyon. Semmi mást nem kértem, csak válaszokat. Megmondom frankón: Jöjjön az a nagy változás, akkor állok elébe, de addig én sem teszek mást, csak fegyvert ragadok, hogy megvédjem a családom. A nagyok a fegyverek nyelvét beszélik, akkor én tanulok nyelveket.

      Törlés
    2. Kedves Barátom! Igen,ha lenne sorolnák is ne félj! Cobr,Fulford meg aztán végképp...inkább nem is mondom. most is kitolták 2015 re a "változást"...aki nem hülye az visszaolvas,hogy mit hordtak eddig össze. Engem is folyton cenzúráznak,ezért vagyok itt is névtelen.A fegyver ragadás is jobb,mit várni!! Ájtatosan lesni az eget,hogy majd megmentenek.Mivel nekem nyitva van az a bizonyos harmadik szemem,nem csak azt látom ami a felszínen zajlik,hanem az asztrális síkra is rálátok,és az még rosszabb min a fizikai sík! A kedves mézes-mázas csatornázók igen csak elborzadnának,hogy miféle entitások használják a nyomorult elméjüket,hogy üzengessenek nekünk.Azzal meg végképp nincsenek tisztába,hogy ezzel csak rontanak a helyzeten,egyáltalán nem szabadna szóba állni a "hangokkal" a fejükben mert ezzel csak tovább hizlalják ezt a csürhét! Az asztrál sík olyan mértékig szennyezett,hogy csak a legrátermettebbek tudnak némi fényt látni az alagút végén!!!De azok már vagy "meghaltak",vagy teljes titokban élnek és elhatárolódnak minden megnyilvánulástól. De mindegy is,több helyen is próbáltam erre figyelmeztetni én a dolgomat megtettem. Én is inkább a családomat védem,egyedüli platform még az internet amit használok és kész. Minden jót Neked és a Családodnak:Ismeretlen Barátod!

      Törlés
  10. COBRA: LEHETŐSÉGEK ABLAKA 2014-2015 (2014.NOV.10.)

    http://www.fenyorveny.hu/2014/11/cobra-lehetosegek-ablaka-2014-2015.html

    VálaszTörlés
  11. Névtelen2014. november 10. 12:36

    Köszönjük !

    VálaszTörlés
  12. Alcyon Plejádok 23/1 – Az Elit Titkos Fegyverei: Ebola, Iá-Iliá, Terrorizmus, Éghajlatváltozás...

    https://www.youtube.com/watch?v=5lrmE2fQ7Ko

    VálaszTörlés
  13. Kerion2014. november 10. 19:49
    Semmi sem véletlen és ok nélkül sincs semmi. A WHO-s, távlatilag meddőséget okozó tetanusz-oltás képében tetszelgő gonosz furmányos módon - most éppen a kenyai katolikus orvosokat, papokat bevetve - leplezteti le önmagát. Tanulva az ebola-elleni oltásokkal kapcsolatos hasonló mizériából. Ott még "csak" az egyszerű afrikai honpolgár volt a "nagy leleplező". Ebben az esetben kellett már egy hitelesebb leleplezőgárda meg a külföldi laborvizsgálat-sorozat is. Így gördülékenyebb a dolgok menete az irányban hogy végre valahára már felébredjenek az emberek. Természetesen nem a gonoszság meghaladására és az azt kikerülő okos felülemelkedésre, hanem az éktelen haragra és ellen-menetelre. Ezt várnák el ugyanis. Hogy aztán kitörjön az a várva várt globális népfelkelés a még mindig regnáló, már a tehetetlen hatalmába is belefásult gonosz ellen. A mozgalom élére - például Kenyában - a most helyzetbe hozott "beavatott" katolikus orvosok, papok állnának. Akik persze könnyen lehet hogy ugyanúgy a hatalom emberei, csak már az új, immár NWO-s elité. Akik aztán egy népesség-csökkentő apokaliptikus armageddonban legyőzve a gonosz régi NWO-s elitet hoznák el a Kánaánt - vagy nem hoznák el. Kilóg a lóláb - a precessziós végidei korszakváltás Bibliában is lefektetett antikrisztusi menetrendje. Amely folyamatban persze az új Antikrisztus Krisztusnak van álcázva. Jó tudni: egy valódi Krisztus/Keresztes/Körosztós nem megy senki ellen és nem is öl meg senkit. A kereszt, a kereszteződés mindig a centrumban, középpontban vagyis a forrásban van - odafent a Tejúton is meg idelent a Földön is. A földi forrás pedig Európa szíve a Kárpát medence. Ahonnét a főnix-madar most is feltámad és "kiárad"...mint már annyiszor.

    VálaszTörlés
  14. Kerion2014. november 10. 20:50
    A földönkívüliek az égből jöttek. Úgy is mondhatjuk hogy a "gólya hozta" őket, mégpedig a 2-ős-ségnek megfelelően a fekete és a fehér gólya. Ezek a "gój-a" madar-fiókák tök véletlenül a magyarok. Kiknek a "fészke" a Tejút központi forrás + eződésének megfelelő Föld-i központi forrás + eződés - Európa szíve a Kárpát medence. Innen repülnek ki - úgy mondják hogy főnix-madarként - minden aranykori korszakváltás alkalmával, hogy jobbá, jóvá tegyék a világot. Amikor a "nagy váltás" van a FŐ madar/ak/ is kirepül/nek/ a fészekből - a Skorpió-lényegű Mérleg-elő Nyilas/Kentaur/Centaur = a Fő 10-es Úr/Nő/

    VálaszTörlés
  15. Az összeesküvés vereségének jelei nyilvánvalóak, de egy utolsó nagy háborús lökés várható

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/az-osszeeskuves-veresegenek-jelei.html#.VGOAKDSG_ko

    VálaszTörlés
  16. Akinek nyitva van a harmadik szeme (ahogy állítólag azt az egyik kommentelő jelezte nekünk, köszönjük), az soha nem beszélne ilyen negatív hangnemben és nem hordana össze mindenféle baromságot meg negatív, félelemkeltő dolgokat az asztrális síkról. És ami még érdekes, hogy az igazi spirituális ember soha nem ragadna fegyvert, mert még a légynek sem tudna ártani, bármilyen helyzetről is legyen szó (hiszen tudja, hogy az erőszak erőszakot szül)................ebből is kiderül egyértelműen, hogy szeretet vagy erőszak van benne.
    Az meg nem is kérdés, hogy nincs nyitva a harmadik szeme, mert az csak akkor aktiválódik, ha az illetőben jelen van a szeretet és nem él vissza a képességével. Pláne nem hord össze mindenféle félelemkeltő dolgot, aminek több mint valószínű, hogy semmilyen igazság alapja nincs.
    Egy igazi spirituális ember (pláne akinek nyitva van a harmadik szeme) nem beszél így és nem bántja a másikat mindenféle jelzővel és nincs benne EGO, hogy ő tud és lát mindent és hogy Ő megmondta.................

    VálaszTörlés