2014. november 16., vasárnap

Együtt megállíthatatlan erőt képviselünk - Galaktikus üzenet 11.11.

 

...használjátok fel belső képességeiteket arra, hogy segítsetek nekünk egy új valóságot valóra váltani az emberiség számára. Ahogy ezt végzitek, nyissátok meg szíveteket a Fénynek, és kegyesen olvadjatok össze velünk. Együtt egy igazán megállíthatatlan erőt képviselünk, melynek sorsa a sötét összeesküvésnek és az összes kegyeltjének a legyőzése....

 

A Galaktikus Föderáció

 és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2014. November 11.

Sheldan Nidle által





(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)


2 Oc, 8 Xul, 11 Ik

Dratzo! Sok dolog testet öltése folyik most. Találkozók zajlanak egy új, nagymértékben átlátható globális pénzügyi rendszer szabályzatba foglalásáról. Egy nagyon fontos része ezeknek a tárgyalásoknak a globális pénz átértékelése és újraindítása. Ezzel egyetemben, egyszerre vissza kell térni az aranyszabványhoz. Figyelemmel követjük és felügyeljük ezeket a tárgyalásokat. Az ősi családok hatalmas számú, korábban ismeretlen színarany raktárakat birtokolnak. Nagy része ezeknek arra lesz kiadva, hogy hátteret nyújtson a pénzeknek, és alapja legyen a globális jólétalapoknak. Ezek elsősorban humanitárius természetűek. Az alapok lehetővé teszik olyan projektek kirobbanását, melyek nagyon előnyösek a globális társadalom számára. Azt is lehetővé teszik, hogy lehetőségetek legyen elsajátítani a jelenleg titokban tartott tudást, és jobban előkészüljetek a Mennyország kibontakozó politikáinak a megértésére. Ők fognak segíteni a globális közzététellel kapcsolatban is. Ez a jólét így kövezi ki az utat egy új valóság számára, és annak megismeréséhez, hogy mi fog történni a nagyon közeli jövőben.

Amikor belekezdtünk az első kapcsolatfelvételi küldetésünkbe több mint két évtizeddel ezelőtt, kapcsolatba léptünk ezen szent gömbhöz tartózó Spirituális Hierarchiátokkal, és átnéztük a Felemelkedett Mesterek célját és történelmét. Ez a tudás vezetett minket oda, hogy kapcsolatba lépjünk velük, és elkezdjük kialakítani hogyan tudjuk támogatni egymást. Mindemellett, egy szoros és összekapcsolt küldetésbe kezdtünk az Agarthaiakkal. Végül létrehoztunk egy nagyobb bázist ott, és hosszú és bonyolult találkozókba kezdtünk a főtanácsukkal. Megkértük őket, hogy növeljék a földfelszíni küldetéseiket, amiket már évezredek óta végeznek. Aztán megkértük őket, hogy segítsenek nekünk összehozni hasonló küldetéseket a mi saját személyzetünkkel. Jelenleg több tízezer ilyen találkozást hajtunk végre ennek a bolygónak a felszínén. Mindemellett, részlegesen segítenek minket azok, akik elkötelezték magukat a közzététel mellett. Fontos, hogy egy ilyen küldetés titokban folyjon. Eddig nagyon hasznos információk gyűltek össze rólatok és társadalmaitokról.

Találkoztunk azokkal, akik szorgalmasan azon vannak, hogy valóra váltsák ezt az új kormányzást. Összekötőink titokban kapcsolatba léptek ezekkel a csodálatos egyénekkel, és előnyös pozícióinkat arra használtuk, hogy támogassuk ügyüket. Fontos a sötétség legyőzése. Ennek a munkának a nagy részét azoknak az egyéneknek kellett véghezvinniük, akiket épp most említettünk. Megvan hozzá a képességetek, hogy szó szerint megváltoztassátok birodalmatokat. Itt vagyunk, hogy megfelelő segítséggel szolgáljunk nektek, amikor szükség van rá. Mi értjük amit a Mennyország tesz, és alig várjuk, hogy segítsük ezeket a változást célzó nemes ügyeket. Valójában jelen voltunk a sötét összeesküvés több titkos találkozóján, hogy arra ösztönözzük őket, hogy kövessék előmeneteleteket. A Mennyország nagyobb szabad kezet adott nekünk ezekben az ügyekben. Így teljes szándékunkban áll megnövelni összekötőink szerepét a világotokban lévő Fényerők közti megfelelő kommunikáció elérésében és biztosításában, és hogy növekedjen néhány Agartha-i személy szerepe, akik komolyan részt vesznek ebben az eljárásban.

Az emögött rejlő cél, hogy elősegítse azokat az eszközöket szövetségeseink számára, amikkel bebiztosítják győzelmeiket, és előkészítik világotokat egy radikálisan újfajta kormányzásra. 200 évvel ezelőtt, Szent Germain Gróf segített ezt írásba foglalni az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatában. Szilárdan eltökéltük, hogy amit a sötétség olyannyira el kívánt pusztítani, az most fog virágozni mindenütt bolygótokon. Ez az eljárás csak a kezdete annak, amibe a mentoraink fognak bevezetni benneteket. A galaktikus társadalom könnyedén beindítható a nyílt és igaz kormányzás égisze alatt. Az ebből eredő eszmecserék felettébb helyénvalók azzal kapcsolatban, amit majd a mentoraink fognak megvitatni veletek. Ezeket a kormányokat és a teljes közzététel politikájukat egy eszközként tekintjük arra, hogy egy globális párbeszédbe kezdjünk veletek. A sorsotok az, hogy újrakapcsolódjatok spirituális és űrcsaládjaitokhoz. Aztán elkezdhettek visszaemlékezni, hogy kik vagytok valójában, és örömteli módon visszatérhettek a teljes tudatosságba. Ebben az állapotban elkezdtek ennek a világnak, és valójában az egész fizikaiságnak a valódi őrzőivé válni.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Több jó hírrel érkezünk! Jelenleg társainkkal együtt azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a módját a humanitárius és jólétalapjaink tömeges kibocsátásának. Megígérték nekünk az Agarthaiak, hogy vigyáznak ezekre az alapokra, és már nagyon közel van a kibocsátásuk. Azt kérjük tőletek, hogy legyetek nyugodtak, és álljatok készen az olyannyira vágyott áldásaitok fogadására. A sötétség szövetségesei egy széleskörű jogi támadás közepette omladoznak, mely létüket fenyegeti. Ezért használjátok fel belső képességeiteket arra, hogy segítsetek nekünk egy új valóságot valóra váltani az emberiség számára. Ahogy ezt végzitek, nyissátok meg szíveteket a Fénynek, és kegyesen olvadjatok össze velünk. Együtt egy igazán megállíthatatlan erőt képviselünk, melynek sorsa a sötét összeesküvésnek és az összes kegyeltjének a legyőzése. A jelenlegi elsődleges cél ezeknek a csirkefogóknak a letartóztatása és a tőletek való elkülönítése.

Ahogy készültök a sok áldás fogadására, tudjatok társaitok sorsáról. Ennek a világnak javítania kell infrastruktúráját. Ezekről a szükségletekről gondoskodni kell. Egyszerűen csak azt kérjük tőletek, hogy nyújtsatok kezet egymásnak. Legyetek hajlandóak kapcsolatba kerülni másokkal. Tudjátok meg hogyan reagál mindegyikőtök a közelgő változásokra, és segítsetek egymásnak átjutni ezeken. Sok erőteljes belső hiedelmet kell feloszlatni a közelgő időkben. Legyetek képesek egymás vigasztalására. Legyetek képesek segíteni elsőként a családotoknak, aztán barátaitoknak. Biztosítsatok mindenkit arról, hogy valójában minden rendben van. Mi is segítünk és vigasztalunk benneteket. Hiedelmek hatalmas sorával kell szembeszállni. Dédelgessétek az emberiséget és használjátok a szociális médiát a sokaság megvigasztalására. Használjátok bölcsességeteket a kétségek eloszlatására és elmagyarázására. Ez az új valóság véget vet a kormány zsarnokságának, és egy olyan intézmény váltja fel azt, ami az emberiség iránt van elkötelezve.

Ebben az új birodalomban bőségetek lesz, és szabadságotok. Végre képesek lesztek kifejezni magatokat mások felé szabadon és nyíltan. Használjátok ezt az időt arra, hogy párbeszédet folytassatok egymással, és tanuljatok erről az új valóságról. Mi készen állunk, hogy hozzászóljunk ehhez a párbeszédhez az által, hogy megtanítunk lényeges leckék sorát az életről és arról, hogy hogyan kerültünk ide. Egy igaz erkölcs fog ezen leckék alapján felszínre kerülni. Látni akarjuk, hogy az avatárok szándéka, melyet kifejeztek kezdeti követőiknek, most ismertté válik számotokra. Ez a nagy bölcsesség mindaz amiről a szeretet és a fény szól. Ez arról szól, hogy miképpen tudtok egy globális emberi közösséget alkotni. Ennek a közösségnek össze kell jönni, és kifejezni ezt a szeretetet azáltal, hogy biztosítja minden egyes új kormányzásnak, hogy valóban a közösséget és az újonnan felbukkanó közösséget szolgálja. Itt az ideje, hogy összejöjjünk és a Mennyországot és Gaia-t szolgáljuk.

Ma egy alap áttekintést adtunk nektek arról, ami jelenleg nyilvánosságra kerül, valamint az ennek megvalósulása iránti egyre növekvő felelősségetekről. Sok fenséges dolog áll készen a megtörténésre. Mindazonáltal adjatok időt nekik a sikeres megnyilvánulásra! Maradjatok pozitívak, még ha némi belső frusztrációt is éreztek. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Forrás: Földimenyország.hu

http://tudatvaltas.blogspot.hu/2014/11/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis.html 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése