2014. november 12., szerda

Üzenetek megfejtése 2. - Szelei Magdolna és Czeke András - videó


 Ez most nagyon az olvasóimnak szól. Érdemes odafigyelni... világossá fog válni sok összefüggés.
Tudatossá válásunkhoz nagy segítséget kapunk a videóból.


Üzenetek megfejtése 2. rész 

Szelei Magdolnával és Dr. Czeke Andrással


15 megjegyzés:

  1. Kerion2014. november 10. 19:49
    Semmi sem véletlen és ok nélkül sincs semmi. A WHO-s, távlatilag meddőséget okozó tetanusz-oltás képében tetszelgő gonosz furmányos módon - most éppen a kenyai katolikus orvosokat, papokat bevetve - leplezteti le önmagát. Tanulva az ebola-elleni oltásokkal kapcsolatos hasonló mizériából. Ott még "csak" az egyszerű afrikai honpolgár volt a "nagy leleplező". Ebben az esetben kellett már egy hitelesebb leleplezőgárda meg a külföldi laborvizsgálat-sorozat is. Így gördülékenyebb a dolgok menete az irányban hogy végre valahára már felébredjenek az emberek. Természetesen nem a gonoszság meghaladására és az azt kikerülő okos felülemelkedésre, hanem az éktelen haragra és ellen-menetelre. Ezt várnák el ugyanis. Hogy aztán kitörjön az a várva várt globális népfelkelés a még mindig regnáló, már a tehetetlen hatalmába is belefásult gonosz ellen. A mozgalom élére - például Kenyában - a most helyzetbe hozott "beavatott" katolikus orvosok, papok állnának. Akik persze könnyen lehet hogy ugyanúgy a hatalom emberei, csak már az új, immár NWO-s elité. Akik aztán egy népesség-csökkentő apokaliptikus armageddonban legyőzve a gonosz régi NWO-s elitet hoznák el a Kánaánt - vagy nem hoznák el. Kilóg a lóláb - a precessziós végidei korszakváltás Bibliában is lefektetett antikrisztusi menetrendje. Amely folyamatban persze az új Antikrisztus Krisztusnak van álcázva. Jó tudni: egy valódi Krisztus/Keresztes/Körosztós nem megy senki ellen és nem is öl meg senkit. A kereszt, a kereszteződés mindig a centrumban, középpontban vagyis a forrásban van - odafent a Tejúton is meg idelent a Földön is. A földi forrás pedig Európa szíve a Kárpát medence. Ahonnét a főnix-madar most is feltámad és "kiárad"...mint már annyiszor.

    VálaszTörlés
  2. Kerion2014. november 10. 20:50
    A földönkívüliek az égből jöttek. Úgy is mondhatjuk hogy a "gólya hozta" őket, mégpedig a 2-ős-ségnek megfelelően a fekete és a fehér gólya. Ezek a "gój-a" madar-fiókák tök véletlenül a magyarok. Kiknek a "fészke" a Tejút központi forrás + eződésének megfelelő Föld-i központi forrás + eződés - Európa szíve a Kárpát medence. Innen repülnek ki - úgy mondják hogy főnix-madarként - minden aranykori korszakváltás alkalmával, hogy jobbá, jóvá tegyék a világot. Amikor a "nagy váltás" van a FŐ madar/ak/ is kirepül/nek/ a fészekből - a Skorpió-lényegű Mérleg-elő Nyilas/Kentaur/Centaur = a Fő 10-es Úr/Nő/

    VálaszTörlés
  3. 20121221 2014.11.13. 19:07:57
    Kerion2014. november 10. 20:15
    Az elit csak úgy nem robbanthat ki semmit. Pláne nem termonukleáris atomháborút. Ezt egy "felsőbb szinten" mindenképpen megakadályoznák. Titkos fegyverei meg nincsenek mert már mind lelepleződött vagy éppen lelepleződőben van. Már nem csak a támogatottsága gyér az elitnek - dacára a totális politikai-katonai-gazdasági-média-6alomnak - hanem a tömegekre való ráhatása is igen korlátozott. Az ébredés már általános, ezért sem sikerült a mintegy 25 milliós, mindenütt ott-sertepertélő "elit-gárdának" a kreált háborús gócpontokat - egyiket sem - kiszélesítenie. Újakat meg már nagyon nehezen tudnak létrehozni. Tehát - még utoljára - úgy viháncolnak hogy a kezük-lábuk már meg van kötözve.

    VálaszTörlés
  4. Kerion2014. november 10. 20:15
    Az elit csak úgy nem robbanthat ki semmit. Pláne nem termonukleáris atomháborút. Ezt egy "felsőbb szinten" mindenképpen megakadályoznák. Titkos fegyverei meg nincsenek mert már mind lelepleződött vagy éppen lelepleződőben van. Már nem csak a támogatottsága gyér az elitnek - dacára a totális politikai-katonai-gazdasági-média-6alomnak - hanem a tömegekre való ráhatása is igen korlátozott. Az ébredés már általános, ezért sem sikerült a mintegy 25 milliós, mindenütt ott-sertepertélő "elit-gárdának" a kreált háborús gócpontokat - egyiket sem - kiszélesítenie. Újakat meg már nagyon nehezen tudnak létrehozni. Tehát - még utoljára - úgy viháncolnak hogy a kezük-lábuk már meg van kötözve.

    VálaszTörlés
  5. A Világbank informátora azt állítja, hogy a dollár össze fog omlani, és helyére egy új, aranyfedezetű valuta lép

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/a-vilagbank-informatora-azt-allitja.html#.VGUUsjSG_ko

    VálaszTörlés
  6. Untwine interjúja Cobrával (2014. november 5.) https://docs.google.com/document/d/1goMXuNOmAkXST7V_8nWB6iRZmapTdgDJeoPxmnqp8N4/edit?usp=sharing

    VálaszTörlés
  7. Összeesküvések vs. valóság

    Mi készül a világban?

    http://boldognapot.hu/blog/category/video/enigma-videok/

    VálaszTörlés
  8. Kerion2014. november 13. 23:22
    A hatalom emberei mindig is háborúkban gondolkodtak. Az is ebben gondolkodik aki - látszatra vagy valóságosan - a hatalom ellen megy. És például - éppen hogy a hatalom szája ízének megfelelően - azt mondja, vizionálja hogy: "egy utolsó nagy háborús lökés várható". Ez a 3. világháború egy már a Bibliában is lefektetett végidei program az un. apokaliptikus armageddon nem más mint az NWO-s hatalmi megújulás.
    Azonban semmi ilyesmi nem fog bekövetkezni. Egyszerűen azért mert az emberek már nem vevők erre, sőt ennek éppen az ellenkezőjét - a békés korszakváltást - akarják. Ez az a tömeges "éteri üzenet" amit mindenáron felül akar írni a hatalom az ellen-menetel és a világégés sulykolásával például B.F. által is. Lehetetlen a dolog mert az anyagban csak annyi bomba csapódhat le amennyi odafönt a spirituális térben teremtődik. Így aztán ha a hatalom mindenáron el akar veszni - nem akar valakiből senkivé válni - kénytelen lesz önmaga kardjába dőlni.

    Kerion2014. november 13. 23:43
    Ez egy NWO-s program ami már nem fog megvalósulni. A pénz, de bármilyen más un. "értékmérő" is egyre kisebb szerepet játszva fokozatosan megszűnik. Helyét az ajándékozás váltja fel, a minden feltétel nélküli adakozás mások számára. Ezzel a bőségszaru kinyílik. Mindez azért fog bekövetkezni mert az emberek a Teremtés által erre vannak/lesznek késztetve, predesztinálva. Ezt az ellenállhatatlan "aranykori sugallatot" kapják. A világbank és informátora máris elindulhat a senkivé válás útján - ha jót akar.

    Kerion2014. november 15. 0:01
    Az egyik gyarmattartó - Oroszország, Kína, USA - a határait kiterjesztve, míg a másik - Spanyolország, Portugália, Hollandia, Belgium, Anglia, Franciaország stb. - távoli kontinenseken rabolt területeket magának. Az emberirtó gyarmatosításokat mindenütt ugyanazok a bankárdinasztiák finanszírozták. Az egyik rablógyilkos tehát ugyanolyan mint a másik - semmivel sem különb. Tökmindegy hogy melyik mindig is "háborúban utazó" gonosz erő lőtte le a Boeing 777-est. Mindenki aki fegyvert fog a még regnáló, kormányokat is irányító háttér6alom embere. Mert annak a programját hajtja végre - pusztán az öléshez való hozzájárulásával. Tudván tudva hogy egyébként a Földön az élet a legszentebb dolog. Az egyes országokban hatalmaskodók egyazon alom kölykei - mind egy húron pendülnek. Tehát nincs köztük jó vagy gonosz mert mindegyik csak egy lelketlen szerep-játékos. A karmester irányításával a megadott hangszeren játszik jó pénzért a nagyérdeműnek - ha az még vevő a hang-zavar-ra.

    VálaszTörlés
  9. Szerintem baromság,már nem is tudom hogy higgyek e ilyenekbe,UFÓ-kban stb...
    Dollár meg nem fog összeomlani max értékét veszti,de eddig nem volt olyan hogy össze omlott volna valamilyen pénz fajta.
    Az elit meg nem tudom kik,akik nyílván a háttérben irányítanak,de ők ugyan úgy vannak és lesznek is!
    Meg komolyan? Világbank informátora? Ez tudjátok mi? Ezt kb én is mondhatta,.én is lehetek névtelen informátor!
    Háború meg lesz sajnos nemsokára,én úgy érzem mert Amerika mindenkivel kötekedik,most épp ránk szált és mondta valami Lengyel kormányfő hogy őt is meggyanusították ezzel azzal,média meg elintézte a többit,bizonyíték nem kellet mert hát minek.
    Ez van per pill nálunk is,kitiltottak 6 embert,és bár rendes polgárok esetében valóban nem mondhatják el,de a törvénynek van egy olyan kiegészítése hogy kormányok esetében nyilvánosságra hozhatják! Meg amúgy is meg lehet nézni Amerikát mennyire érdekel hogy nekünk van e nagykövetünk vagy sem...Ez ha így megy akkor elpártolunk Amerikától,EU is basztat sokszor minket,és olyanokat akar elvenni tőlünk erőszakkal amiből megélünk,lásd méhészkedés pálinkafőzés stb... Szóval az is lehet hogy Oroszországnál kötünk ki aztán mi is háborúzunk a sok szemét nyugati állam ellen...Minden esetre addig csoda nem történik,ameddig az országon rasszista okokból utálják egymást,pl Magyarország mért nem lehet jóban nyugattal és Oroszországgal is egyben? Mert per pill az nem tetszik az EU-nak meg Amerikának hogy mi nem utáljuk az Oroszokat.

    VálaszTörlés
  10. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. November 11.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    2 Oc, 8 Xul, 11 Ik

    http://tudatvaltas.blogspot.hu/2014/11/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis.html

    VálaszTörlés
  11. Élet bankok, kamatok és pártok nélkül

    https://www.youtube.com/watch?v=zk7WXDhOzcU

    VálaszTörlés
  12. Üzenet a jövőből

    https://www.youtube.com/watch?v=-FYtHYLmiMo

    VálaszTörlés
  13. A Szeretet Forradalma

    https://www.youtube.com/watch?v=oLKHytwiG-w

    VálaszTörlés
  14. Kerion2014. november 15. 22:37
    Az un. "oroszok" 18 millió km2-nyi területet raboltak össze ami még több is volt. És persze legyilkoltak milliókat, még maguk közül is. Teljesen abszurd és értelmetlen azt feltételezni hogy ezek után joguk volna bármihez is az un. "határaik mentén" és pláne hogy igazat mondanak amikor éppúgy káinisták és a "hazugság az atyjuk". Az hogy a másik hozzájuk teljesen hasonló gonosz birodalom az USA és a csatlós EU most éppen támadja őket - csupán az emberiséget megvezető szemfényvesztés.
    A végüket járók mindenáron egy világégést szeretnének kirobbantani - ennek szeretnék megnyerni most mindkét, jónak és rossznak beállított "oldalon" az embereket - ezért az ellen-meneteles hajcihő. A lapok le vannak osztva: most az USA játssza a gonoszt míg a "SZU" az ártatlant. Ez egyébként azért is van mert Rasz-/Rossz-Putyinban egyfajta Antikrisztust próbálnának az emberiségre ráerőltetni. Ez csak úgy megy ha először "ártatlan a szentem"'. Aztán a történet végén - a valóságosnak tűnő de kamu színielőadásnak megfelelően - leveretnék Putyint egy úgymond Krisztust-"alakítóval". Ez az NWO-s végidei "megújuló" verdikt egy régi már a jelenések könyvében is előre megjósolt, tehát programozott masonic-illuminati vágyálom.
    A vaskor végi 6alomban lévők most az un. "valakik". Eljutottunk oda hogy ők már kizárólag csak azok akik cirka 6 ezer éve történt színre lépésük óta mostanára jutottak el 6almuk csúcsára. Amely "állapotuk" egyben a földi tevékenységüknek a végét is jelenti. A precessziós korszakváltó "végidő" maga arról szól hogy az emberiség válaszút előtt áll. Erre utal az is hogy kiléptek a homályból, a mély álomból az un. végidei "senkik" is a 6almon még regnáló végidei "valakik" ellensúlyozására. Az emberek a lélek-minőségi szándék szerint most Szét/h/-válnak - önMAGukban Egy-Én-ileg - mégpedig jobbára a "valakik és a senkik" követőivé. Az "orosz valakik": Putyin, Medvegyev, Zsirinovszkij stb. pl. úgy oroszok ahogyan Soros, Gyurcsány, Orbán meg magyar - vagyis sehogy. Tehát semmi sem az aminek látszik még származási tekintetben sem. A zsidó valakik és a magyar senkik számára is a sötétség és a világosság között hullámzó tenger, a szürke tömeg megnyerése a cél. Az egyes ember választhat: vagy az illúzió, vagy a valóság. Az anyagba feszt beleágyazódó alacsony belső rezgésű zsidó lélek-minőség vagy az anyagból kiszabaduló magas belső rezgésű magyar lélekminőség között kell dönteni. Most valamilyen irányba mindenképpen el kell indulni.

    VálaszTörlés
  15. meg egy régebbi

    Kerion2014. október 31. 21:21
    Minden csak kamu és megvezetés. A látszatra úgymond NWO-ellenes csoportok ugyanúgy NWO-sok. Tehát nincsenek jóságos vaskor végi "végidei VIP-es valakik" csak emberiség-ellenes VIP-es valakik vannak. Obama vagy Putyin, Merkel vagy Orbán, NATO vagy BRICS, Koponya és Csontok vagy Fehér Sárkány Társaság teljesen mindegy - ugyanannak az irányítói 6alomnak a csicskái, szektái. Aki valójában a jó az mindig a "senki" aki persze a cion-médiában nincs reklámozva. Az az ember aki nem ellen-menetelő hanem meghaladó-felülemelkedő.
    A földi színpadon látszó harc a még mindig regnáló eszement 6alom berkein belül folyik. A "Cameron bekeményített, nem fizet Brüsszelnek" sztori is erről szól. David nem fizet Góliátnak. A szidó nem fizet a szidónak - és ?
    A washingtoni "usraeli" kormányzat éppen kitiltja a "6-ok maradék-magyarországi bandáját" az USÁ-ból. Már az is látens-antiszemitizmus hogy éppen 6-ot. Az meg már valódi hogy az úgymond "NAV"-os 6-ok mind "kiválasztottak": Ildikó Vida, Árpád Habony, Péter Heim, András Giro-Szász, Miklós Seszták, János Lázár - a la "Pester Lloyd" sajtó-orgánum. Akkor most ki is az antiszemita - természetesen a mindig mindent és mindenkit szidó a dettó hozzá hasonló szidóval az. Mint mindig.

    VálaszTörlés