2014. november 26., szerda

Dimenziókapu a Holdon - videó


...miután sok ezer óra filmet felvettek és átnéztek, találták ezt a megdöbbentő és egyben csodálatos felvételt, melyet az alábbi videóra is feltettek...
...






 


Dimenziókapu a Holdon

A következő holdas-ufós videót egy olyan kamera készítette, mely folyamatosan, az év minden időszakában a Holdra irányul. Ehhez, a videó kommentárja szerint, öt ember folyamatos áldozatos munkája kellett, és miután sok ezer óra filmet felvettek és átnéztek, találták ezt a megdöbbentő és egyben csodálatos felvételt, melyet az alábbi videóra is feltettek:



A fenti felvétel pedig azért különleges, mert nem csak egy ufóraj indulása látható rajta, mely már néhány más korábbi felvételeken is látható volt, hanem azért is, mert itt az ufóraj indulását egy fényrobbanás, mégpedig egy hatalmas fényrobbanás előzi meg, amely egyértelműen egy dimenziókapu, mégpedig egy fény-dimenziókapu jelenlétére utal, azaz a Naprendszerünk és/vagy más naprendszerek magasabb 5.-6. dimenzióiból érkeztek ezek az ufók, melyek annyira tipikusan jelennek meg az utóbbi éveknek sok más amatőr holdas videóján, mint pl. ezen is:







Ugyanakkor felhívnánk még egyszer arra a figyelmet ( mint amit már korábbi cikkeinkben is megtettünk:http://spiritufo.ditro.hu/megfigyelbazisok-a-holdon-1-resz, http://spiritufo.ditro.hu/megfigyelbazisok-a-holdon-2-resz ), hogy e "fehér pöttyökből" álló ufóraj ( melyek különben egyenként is óriási méretűek ) egy tudati irányítás alatt van, mégis mindegyik önálló akarattal is rendelkezik! 

( Az ufók mozgása meg egyértelműen arra utal, hogy ők teljesen függetlenek ennek a mi sűrűanyagi szintünknek a törvényeitől, mivel továbbra is egy magasabb dimenzió szabadságfoka szerint mozognak, épp úgy, ahogy Önök is, mint 3D-s illúzióvalóságban élő lények, a 2D-s képernyőfelületen nagyobb szabadságfokkal irányíthatják pl. az egerük kurzorját! - Figyeljék meg: minden valódi ufófelvételen, Adamski klasszikus felvételeitől kezdve a mai napig az ufók így mozognak, míg az úgynevezett "objektív" ufókutatók és a szkeptikusok mindig a mi sűrű denzitásszinthez illeszkedő aerodinamikai mozgással rendelkező sci-fi/high-tech dizájnos repülőket bámulják folyamatosan, és csak az ilyen mozgású és alakú repülőket fogadják el esetleg földönkívüli járműnek! )


Tehát itt is a magasabb dimenziós csoporttudat, a lélektudat megnyilvánulását látjuk, mely minden pillanatban a Teremtő Egyetemes Tervét szolgálja - ellentétben a mai földi tudománnyal, amely 17. századtól kezdve részben, a 20. század elejétől kezdve pedig teljesen a sötétség szolgálatába állt, azaz emberiség elleni elnyomás és tudati kontroll egyik kulcstényezője lett!
Mert gondolják csak el, vajon mit is észlelnek a mi híres hiper-szuper chilei meg hawaii óriásteleszkópjaink valójában, nap mint nap, óráról órára és percről percre, melyekkel a Hold felszinén már egy gyufaszál is látható? 


Észlelnek-e évtizedek óta hivatalosan valamit, legalább egy-két nyomoronc ufót? 


Természetesen nem.
Mert hát: "Túl primitív a technológiánk ahhoz...", azaz:
http://index.hu/tudomany/2013/07/12/tul_primitiv_a_technologiank_hogy_megtalaljuk_a_foldonkivulieket/

 
Szerencsére vannak azért lelkes amatőrjeink, meg alternatív tudományos kutatóink is, akiknek úgy látszik egy videókamera is elég, hogy észleljék a földönkívülieket, olyannyira, hogy már a fenti két videó ( meg sok százezer másik is ) alapjaiban dönti romba és teszi nevetségessé a módszeres ortodox-tudományos hazudozást.

Forrás: spiritufo.ditro.hu
 http://tudatvaltas.blogspot.hu/2014/11/dimenziokapu-holdon.html

3 megjegyzés:

  1. COBRA: MEDITÁCIÓ EGYIPTOMÉRT (2014.NOV.26.)

    http://www.fenyorveny.hu/2014/11/cobra-meditacio-egyiptomert-2014nov26.html

    VálaszTörlés
  2. Na akkor már csak a Föld felé kéne kanyarodniuk és minden okés lenne,repkedésük meg nem érdekel szerintem senkit sem.De már örülnék ha leszállnának,de már az is elég lenne ha felvennék a kapcsolatot.

    VálaszTörlés
  3. Ha az arányokat nézzük akkor ezeknek az akármiknek az átmérője több 10 kilométernek kell lennie, legyen a hold 300 pixel ezek a micsodák meg 1 pixel, már ekkor is 100 km a valami átmérője, sajnos így inkább kamu az egész.

    VálaszTörlés