2014. február 11., kedd

A végső megpróbáltatások -Új fordítás! - SaLuSa 02.07.

Köszönjük a fordítást Joseph Milének aki elküldte ezt nekem. Örömmel olvashatjuk már az érthető szöveget, mert biztató. És köszönjük a linket egy másik olvasónak, akinek a nevét sajnos most nem találom. /szerk.



 A végső megpróbáltatások 

Salusa, február 7, 2014



Folyamatban van a felszabadításotok a Cabal számos megszorításai és felügyelete alól.
Jelenleg megfelel szándékainknak néhány megszorítás meghagyása,   lehetővé téve számunkra, hogy tovább dolgozhassunk a teljes felszabadításotokon. Meg van a képességünk,  hogy lássuk az események láncolatát, így egy lépéssel a Cabal előtt  járunk és korlátozzuk őket irányotokban. Például az utóbbi időkben számos kísérletet tettek újabb világháború kirobbantására. Minden alkalommal  blokkoltuk az ilyen kísérleteket, és a jövőben is ezt tesszük. Gyakorlatilag leállítottuk az  ellenséges uszításokat melyek (hátsó) szándéka újabb világháború lett volna. Biztosíthatunk mindenkit, hogy ilyen lehetőségeket blokkolunk és ez garantálja végül  a világbékét.

Hosszú évek óta éreztetjük veletek, hogy biztonságban vagytok, amire hajóink jelenléte a garancia.  Kevés ember maradt, aki nincs tudatában jelenlétünknek, illetve fenyegetésnek tart az emberiségre nézve. Fokozatosan keltettük fel az érdeklődéseteket és lassan feloldódott bennetek a negatív kép amit eddig elültettek az elmétekben rólunk. Ennek eredményeképp sokan vannak közületek  kik örülnének a találkozásnak és elfogadják, hogy békével érkezünk. Mi, akik a testvéreitek vagyunk korszakokon át veletek voltunk és közös érdekünk, hogy az Emberiség számára elhozzuk az igazságot.

Ezidáig a tudományt, információkat  manipulálták szándékaiknak megfelelően, hogy kontroll alatt tartsanak benneteket. A legszomorúbb ebben hogy vissza voltatok tartva evolucionálisan  és hogy megértsétek kik is vagytok.

Most megváltoztak a körülmények ,  ahogy felemelnek benneteket a bejövő energiák folyamatosan  növelve a rezgésszintet.  Minél több fényt fogadtok be, annál jobban felismeritek az igazságot. Ugyanakkor ez azt is jelenti , hogy a távolság nő köztetek és azok közt, akik nem hajlandók szélesebb nyitásra. Nem kell miattuk aggódnotok, mivel minden léleknek meg van a maga fejlődési útja, melynek során egyre nagyobb igazságokat pillant meg. Inkább arra kérünk, hogy kövessétek a saját utatokat, hogy készen álljatok az eljövendő megvilágosodásra.  Továbbra is kifinomult érzékekkel, de nyitottak legyetek az új információkra, amint a kinyilatkoztatások felnyitják szemeiteket mindazon dolgokra, amiket eddig szándékosan elrejtettek előletek.

Az időjárás a világ számos pontján elég extrém és egyre extrémebb. De azt tapasztaljátok majd, hogy a jövőbeli változások sokkal moderáltabb időjárási körülményeket eredményeznek majd.  Mindez azért történhet meg, mert a magasabb rezgéseknek köszönhetően eltűnnek az alacsony rezgések.
Sok minden fog történni, de leginkább üdvözletes a háborúk megszűnése és a fegyverkezések leállása.  Egyértelműen tudjátok milyen rettenetes összegeket fektetnek a háborúkba és újabb szörnyű fegyverek kifejlesztésébe. Elhárítási szükségletek lépéseket igényelnek és mi rendelkezünk a Galaktikus Armadával, kik megtartják a törvényt és a rendet.

A jelenkori események, amiket megtapasztaltok kezdenek lehiggadni  és valószínűleg észrevettétek, hogy az országok újra keresik a békét. A Sötét Erők küzdenek, hogy fenntartsák hatalmukat, ami egyre fogy, ahogy a vibrációk emelkednek. Észrevehető lesz, ahogy a fegyveres erők tagjainak a kedélyállapota megváltozik, amint a háború szükségtelenségét felismerik. Az emberiség kilátásai megváltoznak és béke tűnik fel mindenütt az  évezredes pusztítás és veszteségek után.  Az épületeket újra fel lehet építeni de az életek veszteségeit viselik mindazon lelkek, kik érintettek.  Hosszú- hosszú időbe telt mindezt felismerni , de a jövő fényes és a béke válik a legfőbb céllá.

Vannak kik azt kérdezik közületek, hogy miért épp most születtek - látszólag különösebb cél nélkül. Mindazonáltal nincs itt lélek ok nélkül, vagy bármit is jelentsen ez egyéni szinten - mindenkinek van mit tanulni / az egészhez hozzájárulni.  Hatalmas szeretet lakozik bennetek és minden lélek feltétel nélküli szeretete. Ha ezt a szintet elértétek, akkor olyan magas lelkekké váltok, kik megértik minden létezés egységét és azt, hogy mind egyek vagytok

Salusa  vagyok a Szíriuszról és örömmel tölt el, hogy újra üzenhettem nektek. Most nyittok az Igazságra és egyre fogékonyabbak vagytok - és még fontosabb, hogy mindezt alkalmazzátok a mindennapokban. Néhányotoknak ezek a végidők igen mozgalmasak és emberpróbálóak, de ez az életek alatt felgyülemlett karma végső feloldása. Legyetek biztosak afelől, hogy nem kerültök olyan helyzetbe, amelyet ne lennétek képesek kezelni. Fogadjátok a kalandokat jó szívvel, mivel ezek végső megpróbáltatásaitok ezen dimenzióban.

Köszönjük, Salusa.
Mike Quinsey





2 megjegyzés:

  1. igen ez végre igaz más oldalak hireivel hasonlitva.orbán ment putykohoz majd pekingbe nyalizni.tehát vmi szövetség van kialakuloban.joléti alapokat nem kéne önkormik adosságára költeni.mikor tünik el ez a kamu brigád hungary ami 1cég valojában?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan. Már fogytán a cérnánk.. nagyon fogytán... ezért érdemes minél több embernek csatlakoznia az oldalt belinkelt könyörgéshez, február 14-én!

      Törlés