2014. február 5., szerda

Fukushima 9.dimenziós látószögből 01.06.


 Előrebocsájtom:

Az alábbi cikk komoly veszélyt jelentő tényeket tár fel. Ezért, aki ilyesmi miatt aggódna vagy félne,  az ne olvassa el! A tényfeltárás szerepe nem a félelemkeltés, hanem  a gondolkodásunkat oda irányítani a megoldásra, mert nincs idő várni...változtatni kell... magunkon és világunkon...
Cselekvésre ösztönzést szolgál. Ez olyan, mint amikor sarokba szorítják az embert. Vagy ledermed, vagy minden erejét összeszedve cselekszik. 
Ha másképp nem, akkor saját rezgésszintünk emelésével, imával és meditációval tudunk segíteni a helyzeten. 
Ha most minden kellemetlen dolog elől elzárkózunk, akkor életünk nem fog megjavulni, sőt... Meg kell erősíteni magunkat most, az isteni  középpontunkat megtalálni, és abból nézni a világra és a problémákra. Akkor nem fog rajtunk a félelem, és meg lesz a megoldás is. 
 Globális veszélyre hívja fel a figyelmet az írás, amiről tudni kell minél szélesebb körben. Csak így lehet megoldani a problémát.
Egyébként a pozitív kifejlete az emberiség életének borítékolva van az égiek által... de nem mindegy milyen áron jutunk el oda.



Kiegészítés az alábbiakhoz:

Úgy tűnik, hogy nagyon durva dolgok vannak a szőnyeg alá söpörve. Mindenki választhat, hogy az alábbi írás által közölteket vagy elhiszi, vagy nem.

Mielőtt még bárki elmeháborodottnak kiáltaná ki a cikk íróját és engem, elmondom, hogy ennél megdöbbentőbb dolgok fognak hamarosan nyilvánosságra kerülni! Mindenesetre, hogy az alábbiakból mi igaz és mi nem, azt nem tudom, de az biztos, hogy az igazság sokkal bonyolultabb annál, mint ahogy mi el tudjuk képzelni.  Ha nem készülünk föl rá lelkiekben, akkor egyes esetekben rémisztő lehet, tehát kezdjük el edzeni magunkat! Ne féljünk, mert valójában csodálatos képességekkel rendelkezünk, erősek vagyunk, és nem vagyunk egyedül sem... minden jó, ha a vége jó...

A hüllők és sötét hatalom szerepéről csak annyit, hogy ők is Isten teremtményei és az isteni tervet szolgálják... -na itt ez jó kis csavar- ... ezt lehetne hosszasan fejtegetni... Gondoljunk csak Madách Imre Ember tragédiájának Lucifer szerepére. (Friss égi üzenetek szerint Lucifer "megtért" és újra az angyalok között foglalta el a helyét. Már csak a szolgái vannak a régi szerepben a Földön.) Az a "játék" amiben mi részt vettünk idáig, egy nagyszerű terv része volt, amit sikerült megvalósítani. Hálásak nekünk az egész Univerzumban, hogy vállaltuk, és megcsináltuk. Ha ebbe jól belegondolunk, a félelmünk, dühünk és gyűlöletünk elpárolog.

A Nibiruról is mondanak sokfélét, de már több üzenetből látszik, hogy nem kellene ezt a bolygót a sötét kategóriába sorolni.

Nyomatékosan felhívom a figyelmet arra, ha valakinek más a véleménye, az nem baj, de ha közölni akarja, azt udvarias  formában tegye, kulturált emberek módjára. Még egyikünk se áll azon a szinten, hogy megmondhassa a tutit... én se. Azért osztom ezt az írást, hogy tájékozódjunk minél alaposabban. 

A legfontosabb - és ez egyértelmű- hogy az emberiségnek sürgősen meg kell tennie a szükséges lépéseket Fukushima ügyben!

 Dombi Katalin









2014. február 04. kedd, 10:46

FUKUSHIMA 9. DIMENZIÓS LÁTÓSZÖGBŐL
(a Nibirubeliek elmondják)
Jelaila 2014. január 6. Hírleveléből

Köszönet mindenkinek, aki információkat küldött a múlt heti üzenetünkhöz kapcsolódóan, az örvény aktiválásakor. (januári újhold idején). Az ilyen, mindig egy isteni megerősítés!
Akkor jöjjön a mai üzenetünk.

E-mailokat váltva folyamatosan, megvitattuk azt a (galaktikus) történetet, hogy a radioaktív csapadék, amely kiszabadult a Fukushimai nukleáris erőműből, Japánból, mekkora hatással van az USA Csendes-óceáni partvonalára. Ugyanis az elmúlt két napban háromszor is kaptam erről ugyanolyan tartalmú információt. Amikor valami ilyesformán történik, akkor felismerem azt, hogy ez egy jelzés a vezetőim felől, akik így szeretnék felhívni erre a figyelmemet. Egy olyan cikk is íródott erről az eseményről, amiből kitűnt, hogy el akarják tusolni ezt a mindenki számára jelentős híradást.

A cikk arról tudósított, hogy a Csendes-óceánban egy nagy kiterjedési halálzóna található, amely Japán partjaitól az USA nyugati tengerpartjáig húzódik. A sugárszennyeződés hatására egészen Alaszkáig elpusztította már a teljes élővilágot.
A cikk továbbá azt állapította meg, hogy valami, a Csendes-óceániai heringek kopoltyúján, hasán és szemgolyóiban folyamatos vérzést okoz. És ez még nem minden. Ugyanis ez a hatás már elérte keleten Utah államot, ahol soha eddig még nem látott számban elhullott, lekopaszodott sasokat találtak. Ez a közreadott írás továbbá azt állítja, hogy az előrejelzések szerint a radioaktivitás az USA partjainál, meg fog duplázódni a következő 5-6 évben.


A teljes cikk itt található: http://tinyurl.com/lchbmlc

Nem tudom kiknek fog összeszorulni a gyomra erre az információra, mert olyan felkavaró, nyomasztó érzést okozott a gyomromban, hiszen ez sokkal többet jelent egy egyszerű természeti katasztrófánál. Tudni akartam erről, mi az értelme ennek az egész történésnek. Ezért is van az, hogy megkérdeztem a 9. dimenziós Nibirubelieket, tegnap este, lefekvés előtt, hogy segítsenek ebben.

Körülbelül, hajnali háromkor hirtelen felébredtem egy mély álomból, mert egy gondolat suhant át a fejemen. Rögtön tudtam ennek a frekvenciájából, hogy ez egy üzenet volt a 9. dimenziós Nibirubeliektől, válaszoltak a kérdésemre. A 9. dimenziós Nibirubeliek arról informáltak engem, hogy a Fukushimai katasztrófa egy megjövendölt időbeli esemény bekövetkezése volt, de ennek kimenetele pozitív lehet, ha úgy döntünk, ha most ebben az időben teszünk érte. Elmagyarázom!

Néhány évvel ezelőtt energiaminták, sablonok által megjósolt események bekövetkezéseivel foglalkoztam. Elmentem tehát azért, hogy behívjam a 2005-os energiamintákat.
Erről szóló link: http://tinyurl.com/d527fdj

Ezekkel a mintákkal való foglalkozás segítette abban megérteni engem, hogy egy másik idővonalbeli esemény megváltoztatása, amely megtörtént volna jövőbeli eseményként, nem más, mint egy ősi esemény újrajátszása. Az újrajátszás lényege, egy másfajta lehetőség, egy könyörületesebb kimenetel választása az emberiség számára, a más fajokkal való konfliktusok feloldására. Az eredeti esemény a korábbi emberi világokban történt meg, melyek következményeként mindegyike elpusztult a konfliktusokban.

Mielőtt folytatnám, hadd ismételjem meg, hogy a Nibirubeliek kijelentették, hogy ezeknek az eseményeknek az újrajátszása közül néhány újra be fog következni, mert ezeket erre szándékozták megoldásképpen, de ez nem azt jelenti, hogy a végzet jön el. Hanem azt, hogy bár nem tudjuk megállítani azokat, de már valamilyen módon meg tudjuk változtatni őket.

Az egyik ilyen emberi világ a Maldek bolygó volt, melyet az emberek gyarmatosítottak, amely egykor a Mars és a Jupiter között keringett. A Nagy Galaktikus háború idején a Maldeket az Orioni Birodalomból származó Sárkány entitások szállták meg és az ott élő (humán) kolóniát rabszolgasorba vetették. Maldek egy stratégiai előőrs volt a galaktikus háborúk alatt, mert innen azután lehetősége volt a Sárkányok esetleges hódító támadásokat indítani (vagy felügyelni) a Naprendszer belső szektora felé is.

A Nagy Galaktikus Háborúban az Orioni Sárkányok tehát hadban álltak a Humán Galaktikus Föderációval, azzal a szándékkal, hogy eltávolítsák a galaxisból, vagy leigázzák, vagy rabszolgasorba vessék őket. Ezt azzal indokolták, hogy szerintük az emberi faj, bebizonyította magáról azt, hogy nem lehet bennük megbízni abban a tekintetben, hogy megvédjék a bolygóikat, fenntartsák és gondoskodjanak róluk, mivel az emberek képtelenek az érzelmeiket kontrollálni. Ezt a Sárkányok tényekkel is alátámasztották, mivel az emberi faj volt annak a kiváltó oka, hogy elpusztult két korábbi csillagotthonuk. (Vega és Orioni rendszer).

A Galaktikus Föderáció először elvesztette a Maldek birtoklásáért folytatott háborút, és ahogy ezt mondhatnák ez volt az utolsó csepp a pohárban. Egy sötét csoport a Galaktikus Föderációból, egy utolsó kétségbeesett kísérlettet tett az eredmény megfordítására és egy hatalmas pusztító erővel rendelkező fegyvert vetett be, mellyel aztán teljesen lerombolták Maldeket (a bolygó szétrobbant). Bár a terv sikerrel járt, és így a Galaktikus Föderáció végül is megnyerte ezt a háborút, de a probléma a Sárkányok és az Emberek között koránt sem ért véget. A Hüllők szerették volna visszaállítani a hatalmukat, amit a jelenlegi emberi világokba kiépítettek. Ők továbbra is szerették volna megtartani addig itt a hatalmukat, amíg az emberi faj felnő erre a feladatra, és akkor végleg levethetik magukról a bilincseiket.

Az idősablonokkal való munka közben, egy workshopot tartottak a Californiai Escondidoban, 2005-ben éppen ennek a feloldásának céljából. Ennek a workshopnak a résztvevői, visszajátszották az eseményben a Galaktikus Föderáció szerepét és felelősségét. Ezt követően kidolgoztam egy olyan javaslatot, amelyben kijelentjük azt, hogy szeretnénk felelősséget vállalni a saját fajunkért és a tetteink következményeiért. (erről egy video áll rendelkezésre). És ezt sikerült egyszer a megfelelő módon elvégeztük, így a Sárkányok a Kozmosz Ősi Őrzői (!) elégedettek voltak velünk. Ennél fontosabb az is, hogy már nem kell az, hogy felügyelet alatt tartsák az embereket. Megállapodás jött létre a humán és a hüllő faj képviselői között, béke köttetet és ők ezután elmentek.

Vagyis ezen a ponton, amiről már beszéltem, ennek eredménye egy „titkosított tudás” lett Japánról (a mai ábrázolása szerint tehát Maldeknek), és közvetlenül érinti Kínát is. (Figyelmeztettek, hogy ne menjek bele a részletekbe, kik voltak akkor és a mostani szereplők), de van itt egy követhető nyom, amely a 9/11 igazsága mögött rejlik? Ki fogom hagyni tehát azért, hogy majd ti találjátok meg a bizonyítékokat, mert azok ott vannak.

Így ha jól értettem, a Fukushimai katasztrófa visszajátszása nem más, mint a Maldeket elpusztító Galaktikus Föderáció tevékenységében rejlik.

A Maldeki esemény visszajátszásának következménye viszont egy olyan sugárzásszennyeződés lett, amely végigsöpört a Naprendszeren és a Marson és a Vénuszon lerombolt minden életet. Manapság, a mostani időkben meg azt tapasztalhatjuk visszahatásként, az USA nyugati partvidékén (Galaktikus Föderáció terület) a radioaktív szél és víz ide-oda hullámzik több száz mérföldön keresztül.

A Maldeki prófécia visszajátszása két részből áll. Az egyik az, hogy mintegy 100 lábnyi magas vízfal, cunami söpör át Dél-Kalifornián. Láttunk már ilyet előfordulni, igaz más helyszínen, más módon. Ahelyett hogy a 100 lábnyi magas vízfal végigrombolta volna, megváltozott és bár több mint 100 mérföldes szélességben (!) terült el a radioaktív víz.






A Pozitív Eredmény Létrehozása

Bár a Fukushimai támadást egy bizonyos útvonalra szabták, de ez a valódi háttere, a radioaktivitást viszont a levegő párájában nem lehet még kimutatni. Most még meg kell várni azt, hogy az USA vajon felelősséget fog-e vállalni újra, megint ezért. Ezért a felelősségvállalásért az USA-ban élő embereknek három dologban kell teljesíteniük:

1, Fejezzék ki azt nyilvánosan a világnak, hogy az USA-nak milyen szerepe van a Fukushimai katasztrófában.

2, Amerikának egy finanszírozási, pénzügyi alapot kellene létrehozni ezzel az eseménnyel kapcsolatos, tisztító technikák fejlesztését, mert ezek a technikák már rendelkezésre állnak. A Globális Pénzügyi Rendszer  újraindításának szintén meg kell történnie, amiről már korábban többször is beszéltünk. Mindezeknek a pénzügyi alapoknak rendelkezésre kell állniuk.

3, Egy szándéknyilatkozatot és megállapodást kell tenni, amelyben a világ vezető hatalmai fizetési hajlandóságukat kell, hogy kimutassák, annak megelőzésére, amely biztosítja azt, hogy az ilyen eseményeknek soha többé nem szabad megtörténniük, és azt megelőzni, hogy nehogy újra megtörténjenek.

Ha a fenti lista teljesül, akkor már mindent megtettünk, elértünk, mint amit csak lehet. Így előrébb hozhatjuk (időben) az új valóságunk második szakaszát, amely új (energiás) technológiákkal jár együtt (a teljes emberiségért). Az első lépés a finanszírozás. És akkor megtörhetjük a világunk olajtól való függését, mert a szabad energiás eszközöknek fel kell váltaniuk szükségszerűen a régieket. (Az olaj, a Sárkányok szerint, az emberiség korlátozásának az eszköze.)

Ha elvégezzük, megtesszük ezt a 3 dolgot, akkor nemcsak hogy véget vetünk egy ősi a Sárkányok/Hüllőkkel való konfliktusnak, hanem ahogy arra oly bölcsen rámutattak a galaktikus vének, akkor igazán megint újra mi lehetünk a (galaktikus) béke őrzői, mert ez volt a (humán faj) eredeti rendeltetése.

Ez az üzenet szabadon átadható!

Nagy-nagy öleléssel és örömteli áldással!
Jelaila Starr és Nibiru 9. dimenziós Nagytanácsa




Közreadja: www.foldicsillagok.hu




Forrás: Jelaila's Weekly Message, January 6, 2014 - 9D Perspective on Fukushima
The Nibiruan Council
www.NibiruanCouncil.com


Megjegyzések:

SÁRKÁNYOK

A Szeretet és Fény Lényei Az 5. Dimenzió fejlettebb létezői Ők tartják a kulcsot a 4 elemhez, és teljes fennhatóságuk van felettük Teremtéseinkben segítenek majd bennünket
A fel nem ébredt embereket azonban még mindig becsaphatják emberi formában inkarnálódott egyes hüllő lények
Antharus2


SÁRKÁNYOK - Kryon 4 kötet 6 fejezet Ensz közvetítés

„Kössetek Békét a Sárkányokkal”
(ennek az az értelme, hogy vegyük le róluk a nekik tulajdonított negatív jelzőket, hogy újra együtt tudjunk dolgozni velük)
K:4:6/2Ensz


SÁRKÁNYOK
A Shamballa kapuját 2 sárkány őrzi



SÁRKÁNYOK-ANTHARUS A KÉK SÁRKÁNY

Entitások Energiájukkal gyógyítják, egyensúlyba hozzák a bolygókat
Vegetáriánusok, a szabadság szerelmesei, különleges varázserővel bírnak, magas intelligenciával bírnak
Ezekből a birodalmakból, még az unikornisoknak van ilyen magas intelligenciájuk
100.000 ezelőtt Lemuria idején védték az embereket, majd később a tudatosságunk lecsökkenésével, ellenségünkké tettük őket, sokukat megölték az emberek, vagy elkergették őket Plejádok csillagaira lettek áthelyezve Azok, akik itt maradtak, a dimenzióátjárókban élnek, nem ebben a fizikai dimenzióban
Mára sok sárkány visszatért, de nem mindegyik fizikai testben, hogy támogassák az emberiséget az egyensúlyában a Felemelkedés idején
Egyik vezetőjük: Antharus a Kék Sárkány
Antharus

(Az Új tudatosság Könyveiből idézve) www.foldicsillagok.hu





Frissítés:


Fukushima belső munka volt - 
A szabotázs lelepleződött
 
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/02/fukushima-belso-munka-volt-szabotazs.html#.UvKhwWJ5M8o




5 megjegyzés:

  1. Szerintem minden olyan szöveg, amely az emberekben aggódást, félelmet, vagyis negatív érzelmeket kelt, az a sötét oldaltól jön. És bennem ez a cikk nem keltett pozitív érzéseket. A pozitív csatornázások csupa örömöt, biztatást, hitet, vagyis pozitívumokat csalnak ki az emberből, ahol egy cseppnyi negativitás fel sem merül az ember szívében. Úgyhogy én gyorsan el is felejtem ezt a cikket, nem adok neki energiát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az észrevételt. Kiegészítettem az anyagot ennek alapján.

      Törlés
    2. Nincs mit! Vagyis én a véleményemet írtam csak le. Én úgy gondolom, hogy nem a problémákra kellene koncentrálnunk, hanem mindenkinek saját magát kellene fejleszteni, hogy minél erősebb legyen magunkban a fény. A világ csakis így változhat meg, másképp nem!
      Nem biztos, hogy jó mindenről tudni, a világban annyi probléma van, ez csak egy a sok közül. Egész nap éjjel- nappal meditálhatnánk mindenért, de ez nem megoldás. Csakis magunknál kezdhetjük, másképp nem megy. Szerintem.
      Fény és Szeretet Mindenkinek! :)

      Törlés
    3. Úgy gondolom, hogy ha a világunk problémáit egyenként próbáljuk kezelni, vagy gyógyítani (amit nem is lehet, mert számtalan létezik), pont hogy az ellenkezőjét érjük el vele, mert amire összpontosítunk, azt erősítjük! Ha most mindenki a Fukushimára kezdene el fókuszálni, természetesen jó szándékkal azért, hogy megjavuljon a helyzet, pont hogy azt fogják erősíteni, magát a problémát.
      Szerintem nem szabad a problémákat lebontani egyesére, és egyesével gyógyítani őket, mert az ellenkezőjét érjük el vele, mint amit akarunk. Ettől még az is jobb, ha nem csinálunk semmit.
      Véleményem szerint az a hatásos gyógyító meditáció, ha az egész FÖLD bolygót képzeljük el, hogy pl. fényben úszik és rajta megszűnik az összes negatívitás a sötét entitásokkal együtt, az emberek új szabadok, boldogok, és csak a szeretet van! Szerintem általánosan szabad csak gondolni a problémára, hogy megoldódik, nem pedig kiemelve egyet- egyet.
      Most pl miért pont a Fukushimát emelték ki??? Az atombomba is elég nagy probléma és van még egy jó pár. Szerintem ez nem a fénytől jön ez a csatornázás, én ezt érzem vele kapcsolatban. Ez a sötét oldalé, ami pont azt akarja, hogy erre fókuszáljunk..........
      Szeretet mindenkinek!!!

      Törlés
  2. Kedves Dombi Katalin
    Érdekes száj ízt ad a cikk, mintha szerepcsere történt volna, a sárkányok lenének a jók, illetve mi emberek a rosszak. Természetesen több forrásból kell informálódni, és mérlegre tenni az amúgy is nem kézen fogható dolgokat.
    Például egy más néző pont itt olvasható (A Tejút-galaxis kozmikus történetének krónikája)
    LINK
    (http://spiritufo.ditro.hu/fenykontaktak-koezlesei/11-magyar-fenykontaktak/69-a-tejut-galaxis-kozmikus-toertenetenek-kronikaja)

    Tisztelettel
    CVE

    VálaszTörlés