2014. február 20., csütörtök

Készüljetek fel - Galaktikus üzenet 02.18.

 Készüljetek fel rá, hogy nagy dolgok megtörténésére számíthattok

A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 
/2014. Február 18./
 
Selamat Jalwa! Visszatérünk! 
Titokban sok esemény történik. Az összeesküvés figyelmen kívül szándékozik hagyni minket, és valamiféle megtorlásra kényszerít. Ez ilyen jellegű tettekhez vezetett néhány nappal ezelőtt. Ezek a körmönfont semmirekellők abszolút megtagadják a korrupció és erkölcstelenség szerkezetének megváltoztatását. Ez egy olyan politika, ami a kormányok működésében és az irányító szerepben lévők egyre nagyobb gazdagságában tükröződik. A tömegekkel kapcsolatban egy általános megvetés figyelhető meg. Az összeesküvésbe az idők során ivódott bele hite és szokásai, ahogyan megszereztek maguknak minden fontos pozíciót ebben a hatalmi hierarchiában. Van most egy ellenintézkedés, ami szó szerint megszorongatja őket, és egy teljesen más kimenetelt kényszerít ki. Korrupciójuk és arroganciájuk mértéke leírhatatlan, és saját fegyvereikkel lesznek legyőzve. 
Egy eljárás indul, ami lehetővé teszi a nagy jólét szétosztását számotokra. Az összekötőink szorgosan dolgoznak azokon a protokollokon, amik gyorsan egy globális pénznem-újraindításhoz fognak vezetni. A pénznem-újraindítás egy természetes eljárás a világ nemzetei közötti értékek szintjéről való megállapodás felállításához. Ez a globális kereskedelem egyik alapja, és egy olyan művelet kezdete, ami egy már beütemezett nemesfém hátterű kincstárrendszerhez vezet. Ez az újraindítás tartalmazza az olyan új bankszabályok alkalmazását, mint a "Basel III." 
Ez a felülvizsgált struktúra ki fogja egészíteni a különféle jólétcsomagok kiosztását. A szándék a jelenlegi "vagyonosok" és "nincstelenek" rendszer reformja, a helyére pedig a jólét világszinttű elterjesztése kerül. A régi jövedelemadó rendszert át kell alakítani. Ki fogják mondani az adósság eltörlését, és a régi korrupt rendszert félreteszik. Ez az új rendszer helyreállítja a bolygó infrastruktúráit, és létrehoz egy új alapot, ami a most eltitkolt technológiákat fogja használatba venni. Ehhez később hozzáadódnak a mi földönkívüli eszközeink. Akkor világotok kiléphet a jelenlegi technológiai dilemmájából, és felkészülhet egy új tudatosságra.
Az érkezésünk egy vízválasztó lesz számotokra, és bevezetünk benneteket technológiák és eszmék sokaságába. Épp most, birtokában vagytok annak a képességnek, hogy megoldjátok energia és vízkríziseteket, és hogy felállítsátok a módját annak, hogy lehetővé tegyétek minden egyén számára, hogy valóban részt vehessenek saját országuk "törvénykezésében". Az oktatás ezért kulcsfontosságúvá válik közeli jövőtök számára. Egy jó tanító felettébb értékes forrássá válik. Ez a forrás jelenleg korlátozott, de nagymértékben bővíthető az internet, és a fejlett digitális technológiák terjedése által. Ezek a technológiák gondoskodhatnak a műveltség gyors elterjedéséről, és egy mérhetetlen információ-könyvtár bevezetéséről. Ez lesz az alapja a tudatosság-bázisú neuron-hálózatoknak (idegsejt-hálózat), melyek gyorsan felváltják a számítógép-bázisú internetet. 
Ezeknek a korábban ismeretlen technológiáknak a bevezetése el fog vezetni benneteket oda, hogy felfedezzétek földönkívüli eredeteteket, és elkezdjétek megérteni, hogy először is miért küldtek ide benneteket. Ez sokkal könnyebbé teheti nektek a mi bemutatkozásunk elfogadását.
Ez az eljárás azt jelenti számotokra, hogy könnyen visszatértek a teljes tudatosságba. Az emberiség egybefüggő generációinak sorát képviselitek, melyet a Mennyország választott ki erre az első kapcsolatfelvételre. Ennek tudatában jöttünk, és már az elején megértettük, hogy ez a kapcsolatfelvétel a Mennyország és az ő földi küldöttei irányítása alatt történik. Közel 25 évet vett igénybe, hogy ez az eljárás hivatalosan megkezdődjön. Mindannyian elkezdtünk tanulni egymásról, és most kezdjük látni, hogyan szövődünk össze. 
A közzététel, ami indulásra kész, egyszerűen egy másik jelentőségteljes csomópont ebben az eljárásban. Szó szerint épp felébredtek még egy nagy katasztrófa előtt, mely pusztulásotokat elkerülhetetlenné teszi. Eljövünk, hogy megváltoztassuk ezt a siralmas lehetőséget, és hogy visszajuttassunk a Fénybe titeket. Ami most történik, az a Mennyország visszavágásának hivatalos kezdete a sötétség számára, és egy elsőként közel egy eónnal ezelőtt Mihály Arkangyal által megjövendölt szent prófécia beteljesítése. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!
Halleluja! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Jó hírekkel érkezünk! A most folyó események fogják szabadjára engedni azokat az elemeket, amik a jóléteteket biztosítják, és az új kormányzás megvalósulását. Azok akik meg kívánják tartani a jelenlegi csikorgós rendszert, veszítettek, mivel társaik az új pénzügyi és kincstári rendszer mellett állnak. Az új pénzek, az aranytámogatás, és az új nemzetközi bankszabályzások fogják összehozni az alapot a jólétalapok kétlépcsős kibocsátására. 
Ezek a műveletek ki fogják kényszeríteni, hogy a most elnyomott törvényhozás a "N.E.S.A.R.A" különféle intézkedéseivel rukkoljon elő. Ezek a szabályzások egy dominóeffektust fognak okozni, ami megváltoztatja a kormányzást, és visszajuttatja azt a néphez. Ebben a környezetben, a kormányzás a Fényt fogja segíteni, és lehetővé teszi a hivatalos közzététel megtörténését. Ez az új közeg lehetővé fogja tenni számunkra is, hogy világszinttű oktatásba kezdjünk rólatok, és becsben tartott nézeteitekről.
A ti valóságotokban való élet javarészt egy sötét logikán alapul, ami némiképp sikeresen blokkolja a szív módszereit. A szellem nagyon fontos és létfontosságú annak aki vagy. A mi iránymutatásunk először helyreállítja a Szellem valódi módszereit, és megtanít titeket arra, hogy mi áll előttetek, amikor fizikailag újraegyesültök majd a Mennyországgal. Ez az új társadalom a személyes szuverenitáson, szabadságon, és jóléten alapul. Tele van olyan felelősségekkel, melyek igencsak valóssá válnak számotokra, amint elkezdtek ebben az új birodalomban élni. 
Ez az új élet azt igényli, hogy finoman ellássunk benneteket arról, hogy mivel is fogtok találkozni. Az elsődleges feladatunk vezetni benneteket, és felügyelni azt, amit a Mennyország elvár tőletek. Ez az új birodalom, közös felelősségeink sikeres véghezvitelén alapul. Ezért ez kezdetben több tanítani valót jelent számotokra ezen új valóság belső működéséről.
Épp kezditek felfogni annak végtelenségét, hogy mit várnak tőletek. A kezdeti fizikai változások összessége a tudatosságotokat érintő módosulásokkal párosul. Így amiben hisztek, vagy éreztek erről a jelenlegi valóságról, az folyamatosan változik. Ezen érzésekhez hozzáadódik az a nyilvánvaló lassúság amellyel ez a valóság átalakul. Ez okozott némi frusztrációt. Tartsátok észben, hogy a Mennyországnak valójában van egy terve. Álljatok tettre készen amikor az helyénvaló, és értsétek meg, hogy ez is gyorsan egy igazságos befejezéshez ér. Olyan események folynak, melyeket korábban már mondtunk. Ezek az események meg fogják változtatni a vagyon és hatalomkiosztást ebben a birodalomban. A sötétség behatása csökken, és azok az eszközök, melyek hulladékgyűjtőbe juttatják őket, a terv szerint működnek. Már nincs sok hátra, hogy a sötétség őrülete véget érjen! Hurrá! Hurrá! Hurrá!

Ma heti üzeneteinket folytattuk. Sok minden készül most történni. Készüljetek fel rá, hogy nagy dolgok megtörténésére számíthattok. Az a világ amit régóta ismertek, elkezd összeomlani. Új pénzek és új szabályok már leleplezésre készen állnak, és ez gyorsan új kormányzáshoz vezet! 
Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Sheldan Nidle által
 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
9 Kan, 7 Zac, 10 Caban
 fényörvény.hu
 földimenyország.hu

 

3 megjegyzés:

  1. Évek óta készülök a nagy eseményekre De sehol semmi !!! Itt valahol olvastam igen nagyon elfogyott a cérnánk ,nekem már a papir tekercs is elfogyott amin a cérna volt !! Folyik a népirtás védőoltásokkal , kemóval , adalékanyagokkal , agyon káliumozott konyha sóval , meghamisitott kállium-nárium arányal . Meddig lehet ezt türni?????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenkinek!

      Bizony, bizony nagyon elegünk van. Ezért be is indultak végre a magyarok, tenni akarnak valamit.

      Indítottak egy csomó petíciót.. oltás, chaimtrail, földügy, hitel, stb ügyekben.
      Különböző tanácskozásokat, fórumokat. előadásokat szerveznek.
      Egyre sűrűbben hirdetnek közös meditációkat, imákat szertartásokat.

      Az égiek azt üzenik, hogy tartsunk ki, mert közel a siker, a változás! (Sok csatornázó ezt kapja mostanában.)
      Azt kérik, hogy a siker érdekében fogjunk össze, alkossunk egy nagy Egységet, és kérjük a segítséget!

      Ezért jöttek létre az alábbi kezdeményezések is:

      Felhívás egy egységbe
      http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/02/felhivas-egy-egysegbe-2014-marcius-15-en.html
      "Itt az idő, a FÉNY erejét EGY szívdobbanásként érezni és újraindítani."

      Ide tartozik még ez is: http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/02/isteni-beavatkozas-kerese-0222.html

      Egyéb:

      Mi történik éppen a Földanyával és a rajta lévő élettel, mely szerves része a Földnek?
      http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/02/mi-tortenik-eppen-segitsunk-0225.html

      Ébredj magyar!
      http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/02/ebredj-magyar-anyahita-uzenete-0217.html

      A szívteremtés ideje - Szer Pilisszántón 03.02-án
      http://szepjovot.blogspot.hu/2014/02/a-szivteremtes-ideje-szer-pilisszanton.html

      Valóban itt az idő! Minél nagyobb a szorítás rajtunk, annál nagyobb erővel tépjük szét a láncokat! Minden energiából van, tehát a siker is a mi energiánkon múlik.

      Rengetegen vagyunk már felébredettek. Ezért indul be a változás a napfordulóig. Ez a csillagokból is kiolvasható, és az égiek is üzenték.

      Tehát tegyük meg ami tőlünk telik!

      Áldott a magyar nép! Felemelkedünk, felszabadulunk, és sok segítséget kapunk hozzá.

      Dombi Katalin




      Törlés
  2. És így lészen,mondá Isten nektek!

    VálaszTörlés