2014. február 26., szerda

Végig kell "játszani" ezeket a dolgokat - SaLuSa 02.21.

Ezért ne engedjétek összezavarni magatokat a körülettetek zajló dolgok miatt, – tudatosítsátok, hogy a dolgok sikeres kimenetele már előre meg lett tervezve.

SaLuSa / Mike Quinsey / 2014-02-21
salusa-imagem-mais-real-dele

Egy különösen fontos időben vagytok a Földön és Fénymunkásokként köztetek sokaknak specifikus szerepük van a közös segítségnyújtásban, hogy megvalósulhasson az átalakulás. Mindegyikőtök szabadon döntve késznek érezte magát, hogy ezekben a fontos időkben a FÉNYT szolgálja, és biztosak lehettek abban, hogy mindegyikőtök hozzájárulása szükséges a teljes történésekhez. Feltéve, ha képesek vagytok megőrizni a feladatotokra való összpontosítást, mert ekkor hozzátehetitek részeteket az egészhez és megvalósíthatjátok azokat a változásokat, amiket a FÉNY manifesztációjához elengedhetetlenek. Mivel ilyen sok egyén segít ily módon, így tény, hogy a sötét erők elveszítik az irányításuk fenntartásáért vívott harcukat. Annak ellenére, hogy a nagyobb összképre koncentrálnak, mégis teljes megfigyelés alatt tartjuk őket és ismerjük terveiket! Közös igyekezetünk végül oda vezet, hogy egy vérontás nélküli fogással a sötét erők kénytelenek lesznek elfogadni veszteségüket. Át fogunk lendülni ezen az általunk kitűzött haladási lépések segítségével és pontosan tudjuk, mikor van ránk szükség.

A helyzet a Földön sokat kíván meg tőletek; de ne feledjétek széleskörű változások vetik meg éppen lábukat! Biztosak lehettek benne, ismerjük a dolgok kimenetelét és ez a kimenet segítségünkkel sokszor kedvező irányba lesz terelve. Ezért ne engedjétek összezavarni magatokat a körülettetek zajló dolgok miatt, – tudatosítsátok, hogy a dolgok sikeres kimenetele már előre meg lett tervezve. Természetesen tudatában vagyunk, hogy a sötét erők a keserű végig fognak harcolni, de ellenőrzés alatt tartjuk a helyzetet és nem hagyjuk, hogy „kicsússzon a kezeink közül”! De karmikus okokból egyes ügyekbe nem avatkozhatunk be; ezeket a dolgokat végig kell „játszani”, hogy a még fennálló felelősség megtisztulhasson.

Mivel a frekvenciák a Földön lassan tovább emelkednek, egyeseknek köztetek az lesz az érzése, hogy pszichikai képességeik [tisztán érzékelés formái-ford. megj.] fejlődnek és általánosságban is intuitívabbak lesztek. Ez segíteni fog annak eldöntésében, hogy mitévők legyetek, amikor különféle választási lehetőségekkel szembesültök; képesek lesztek bizonyossággal tovább haladni. Ne feledjétek, hogy mi is „kéznél vagyunk” – és soha nem vagyunk „messze távol”, ha bizonyos segítségre van szükségetek. De ne próbáljátok előre elvárni, hogy ez a segítség hogyan nézzen ki, és hogy véleményetek szerint mikor érkezzen meg; annyi legyen az elvárásotok, hogy úgy teszünk, hogy az a legfelsőbb javatokat szolgálja. A lépéselőnyünk annyi, hogy láthatjuk a nagyobb összképet és ennek fényében cselekszünk. Ennek megfelelően kell változtatásokat alkalmaznunk az életetekben, – és ezeket közel kell hoznunk hozzátok, ami nehézségekbe ütközhet. Az emberek hajlamosak ragaszkodni az elképzeléseikhez és ezért a változásokat sem fogadják mindig tárt karokkal.

Az idő tovább gyorsul és most már lassacskán hozzászoktok ehhez és boldogultok vele. Ez azt jelenti, hogy jobban-szervezettek vagytok és a rendelkezésre álló időt teljes mértékben kihasználjátok. A jövőben teljességében más időmérés szerint fogtok élni, mely kereteken belül a most még tapasztalt mindennapos feladatok nem lesznek szükségesek. Szükségleteik legtöbbjét egyszerűen gondolataitok puszta erejéből fogjátok kielégíteni és azok közvetlenül meg fognak valósulni [ford. megj. - természetesen ez csak tiszta és feddhetetlen minőségű tudatállapottal működik]. Már most gyakran tudattalanul erőteljes gondolatokat sugároztok, amik meghozzák a kívánt eredményeket. És ezért mindig azt tanácsoljuk nektek, aprólékosan figyeljétek meg gondolataitokat; mert nagyobb a hatalmatok, mint annak most tudatában vagytok. Idővel képesek lesztek teljes mértékben ellenőrizni gondolataitokat, és egy bizonyos rezgés-szinttől már csak pozitív gondolatok fogják mozgatni lelki világotokat. Azok a lelkek, aki a FÉNY ösvényét járják, már –tudatosan vagy tudattalanul- egy olyan állapot elérésére törekednek, ami minden negatív természetűt kizár.

Ha a tőletek elvárt dolgok nehézséget okoznak, vagy túl nagy kihívásnak bizonyulnak, akkor legyetek bizonyosak abban, hogy csak akkor fognak manifesztálódni a változások, ha készen álltok rájuk. Senki nem fog emelkedési fázisokba préselni benneteket, ha nem állnátok készen rá; és mindenkor sok segítség áll rendelkezésetekre. A tény, hogy itt vagytok ezekben a fontos időkben már önmagában elegendő utalás a képességetekre, a megfelelő előrelépések megtételének képességéhez. Felesleges elmondani: minden hozzájárulás segít a FÉNYNEK a manifesztációban és a tudás és igaz történelmetek elterjesztésében, így a rátok váró jövő gyökereket fog ereszteni. Már többször elmondtuk nektek, hogy semmi sem történik „véletlenül”, ami hatással van az életetekre. Minden egy bizonyos okból történik és azt a haladási irányt tűzte ki célul, mely támogatja lépéseiteket a FÉNY irányában.

Itt szeretnénk még egyszer megerősíteni azt, hogy Obama elnök fontos szerepet játszik a FÉNY Földre való lehorgonyzásában – pozíciójából fakadóan lesz garantálva, hogy az igazság napvilágot fog látni. Ennél még fontosabb: kiegyensúlyozó szerepet játszik a sötét erők és a FÉNY erői között,- míg el nem jön a pillanat, amikor a következő nagy lépést meg lehet tenni. Az eddigi tapasztalataitokra alapozva világosan kell látnotok, hogy a mi türelmünk kimeríthetetlen; és nem teszünk egy lépést sem, mielőtt nem lennénk bizonyosak annak kimeneteléről. Ilyen hosszas munka után, hogy megforgassuk a korszakok kerekét, nem fogunk a célvonal előtt semmiféle tévutakra tévedni! A ti türelmetek cérna vékonyságúra fogyott, de rendkívül boldogok vagyunk, hogy fokozódott a mostanra elért megértésetek mértéke.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és örülök, hogy elmondhatom nektek, ellenőrzésünk alatt tartjuk a sötét erők ténykedését. Ha az a benyomásotok lenne, ez nem fedi az igazságot, akkor legyen világos előttetek, hogy egyfajta csapdát állítunk nekik, ami látszólag megengedi számukra, hogy kövessék terveiket. Ha pedig felismerik, hogy „átejtették” őket, akkor késő lesz számukra, hogy összegyűjtsék erejüket. Legkésőbb akkor miénk lesz a „színtér” és kezdetét veszi a régóta várt változások bevezetése. Ez egy különösen „magasröptű” időszak lesz, tele boldogsággal és örömmel!


Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey
Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás:http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm
 http://kristalyhang.wordpress.com/2014/02/23/salusa-mike-quinsey-2014-02-21-2/

2 megjegyzés:

  1. Hogy jön ide Obama? Mondja meg már valaki...

    VálaszTörlés
  2. Állítólag Obama feladata bejelenteni a NESARÁt, ami az Esemény beindulását jelenti, melyben a a földönkíüliekkel való hivatalos kapcsolatfelvétel is szerepel. Obamát ők beépített "ügynöknek" tartják, aki állítólag nem is akármilyen tudatszinten van. Ha ez igaz, akkor nagyon keményen kell Obamának lavíroznia, mindenképpen durva dolog ilyen szerepet eljátszani...a galaktikusoknak pedig komoly feladat lehet a segítése és védelme.

    VálaszTörlés