2014. november 28., péntek

Túl kell jutnotok - Galaktikus üzenet 11.25.



Túl kell jutnotok a csalódottság és utálat alapérzelmeken, és át kell változtatni azokat szeretetre és beteljesedésre. Gondoljatok arra, hogy mivé váltok. Emelkedtek kozmikus tudatosságban....




A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia üzenete
2014. november 25.


 
Tudunk a nagy csalódottságotokról. Azt kérték tőletek, hogy rengeteg terhet viseljetek, és nagyon szeretnénk könnyíteni ezen a kötelezettségen, amilyen gyorsan csak lehet.

Mindig legyetek készen elfogadni azon áldásokat és gyógyulásokat, amikre jogosultak vagytok. 

6 megjegyzés:

  1. Igen csalódottságunk az egeket veri!!! Mert hogy semmi nem történt!???

    VálaszTörlés
  2. Tiszta, valódi, kézzelfogható kommunikációra volna végre szükség, elég a ígérgetésekből ami csak az egyértelmű csalódottságokhoz vezet... Lehet ez a cél....

    VálaszTörlés
  3. Erre vagyunk, jogosultak????.... Köszönjük! Most már mindent értek... :(

    VálaszTörlés
  4. Áldottak! Sziporkázik a levegő az indulatoktól... Arra kérlek most Benneteket, egy mély sóhajjal engedjük el az indulatokat. Vegyünk fel egy módosított nézőpontot. Maradjunk fizikai síkon. Legnagyobb hadvezéreink tökéletes taktikákat alkalmaztak. Minden csata, mely a gyors győzelmet célozta meg - elbukott. És ha netán volt is gyors és győztes csata - háborút nem lehetett nyerni ezzel a módszerrel. Márpedig itt végleges megoldásra van szükség. A taktika, a türelem, a beolvadás és beszivárgás volt az elmúlt ezer és ezer év sikerreceptje. Vajon bankáraink hány száz év alatt tudták bele mosni az agyakba, hogy szükség van rájuk? Senkit ne tévesszenek meg a hollywoodi filmek, amelyek azt sugallják - ez mindig is így volt. Több száz éven át - lépésről lépésre haladtak, míg eljutottak eddig az állapotig. Vajon egy ennyire számító, nagyon is felkészült erő ellen milyen sikereket érnénk el egy gyors és intenzív támadással? A válasz ott van Ukrajnában. Ártatlan emberek, gyermekek és asszonyok áldozatai - akiknek nem volt idejük, akik szemtől szembe találkoztak az erőszakkal. Azok a szerencsések, akik itt élnek csodálatos országunkban, távol a keleti határtól, mit érzékelnek mindebből? Mintha nem is történne semmi... Vagy legalábbis nem sok.Ugye... pedig zajlik, hisszük, tudjuk - ám mindent csak egy irányított médián keresztül. Bármelyik hozzászólótól, olvasótól kérdezem, Ön, vagy Te felkészültél-e a változásra? Igen, jól tudom, várod, ám valójában tudod-e, mit vársz?
    Hát nem ugyanilyen indulatok - az elégedetlenség, a türelmetlenség, félelem - hívta életre a sötét oldalt? Hát nem azért indultak a legnagyobb viszályok,háborúk mert kevés volt amim volt, a másiknak miért jutott több, neki miért - és nekem miért nem, és a többi...? Hát nem ez vezetett ide?
    Fizikai szinten ellentéteink - belső félelmeink által jelentek meg - egy éteri rezgés,mely életre hívta fizikai valóságunkat. Talán célravezetőbb lenne gondolataink minőségén változtatni - hinni, elfogadni, bízni, szeretni, tisztelni?
    Kritika, elégedetlenség, gőg, türelmetlenség... Nem ezek a vonások, amiket nem tudunk elviselni politikusainkban, bankárokban? Nem ezt teszik velünk - hazugságaik mellett,csak éppen más céllal? Ám a módszer...(tudjuk-e, például, hogy a hitel is egyfajta türelmetlenség eredménye - melyben a jövőnket éltük fel? Azonnal akartuk, mit 5-10-15 év alatt munkával tudtunk volna megszerezni. Gondoljunk csak bele...!)
    És van itt valami nagyon fontos, amit azért említek meg, mert aki ezen az oldalon keres - már rálépett egy csodálatos útra.Vajon nem erősítjük-e a problémát, mikor azt le akarjuk küzdeni?
    Gondolataink - érzelmeket, érzelmeink rezgéseket, a rezgések fizikai valóságot hoznak létre. Mikor figyelünk - energiákat mozdítunk - létrehozzuk valóságunkat.Mikor a problémára figyelünk - minek a rezgését vesszük fel? Ez a rezgés pedig mit is hoz létre? Igen... a válasz ott van Benned.Egyszerűen nem hozhat létre mást!

    Mindenki hozzá tud tenni tevőlegesen a sikerhez. Ez nem más, mint gondolataink - és így érzelmeink - ebből következően rezgéseink megváltoztatása - és így valóságunk megváltoztatása. Hát kell ennél nagyobb segítség az Égieknek? (flottáknak, Angyaloknak, stb. ki hogy szereti) Hiába küzdenek, hiába tesznek bármit ott - ha e dimenzióban nem vagyunk hajlandóak el- és befogadni! Érdekes látni, ahogy spirituális Lelkek - akik "hisznek" a láthatatlanban, csak a látható eredményekre éheznek.
    Talán csak nem a hit próbája ez a csata?
    A próbák pedig - mint a testnevelés órákon, fejlődésünket szolgálják, erősödünk általa. Akkor nem méltó-e mindez Áldásra?
    Igen, igaz, ehhez félelmeinket le kell vetkőznünk,mindez pedig a felelősség felvállalásával jár. Innen úgy látszik azonban, még mindig könnyebb kifelé tekinteni, kritikákat megfogalmazni, mint magunkban meglelni a szikrát! Kedves hozzászólók, Azele, köszönöm, hogy megtiszteltetek, hogy elolvastátok gondolataim, Legyetek Áldottak - Szíveteket Fény és Béke járja át! IMRE

    VálaszTörlés
  5. Már nincs hitem, mert az évek során elveszett. Az ígéretek sokasága volt az, ami előidézte a hitelvesztést, a bizonytalanság volt az ami tagadóvá tett! Szép szavak, illuziók, ígéretek és ... . Buborékká vált minden, és a buborékok elszálltak úgy, közben még szét is pukkantak.
    Ennyi ... ennyi volt

    VálaszTörlés
  6. Várjál,mindjárt jönnek hogy megijednénk meg ilyenek miatt nem történik meg,bár akkor felteszem a kérdést,hogy még is mikor?! Elvégre szkeptikusok mindig is lesznek,a félelem meg kit érdekel,inkább félek 1 hónapig de aztán örömben él az ember,mint ígérgetnek és szenvedek...Bár szerintem pont nem érdekelnek minket,lehet ide jönnek tanulmányozni meg ilyenek és kb ennyiből ki is merült.Azt meg ne várják el hogy mindenki higgyen az UFÓ-kban és senki se féljen ha megjelennek.

    VálaszTörlés