2012. szeptember 27., csütörtök

A Szent Szellem elindította események sorozatát - Galaktikus F. és Spirituális Hierarchia üzenet

 


 2012. Szeptember 25.



A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete


Sheldan Nidle által

 
  (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)





5 Ben, 1 Tzotz, 9 Eb


Dratzo! Több megbeszélni valóval térünk vissza hozzátok. Jelenleg a folyamatos testfelemelkedési programjaitok isteni rendelkezésre ideiglenesen fel lettek függesztve, amíg egy idő-összeomlási sorozat bizonyos pontjai működésbe kerülnek, az egyre közelebb kerülő Gregoriánus évetek vége felé. Ezek az idő-összeomlás pontok képviselik azt a fordulatot, amikor az alternatív idővonalak a jelenlegi felemelkedő valóságotokba integrálódnak, mivel ez az egyetlen valóság, aminek 2013-ba kell kerülnie. Ez az összeomlási eljárás okozhat ingadozásokat a Föld mezejében, egyensúlytalanságot okozva fizikai testetek számára. Továbbá ez a folyamat leredukálja azokat az alternatív fogatókönyveket is, amikkel a sötét összeesküvés megpróbálhatja megkerülni az isteni tervet. Ezeket az összeomlásokat a galaktikus Idő Urak építették be azzal a céllal, hogy előkészítsék birodalmatokat ezen új valóságba való kegyes belépésre. Ezek az összeomlások különféle fizikai mellékhatásokat hozhatnak létre sokatokban, melyek tartalmaznak fajfájásokat, fájdalmakat a nyakatokban és a gerincetekben, és különböző izomfájdalmakat a karotokban és a lábatokban. Ezek a kényelmetlenségek csak időlegesek, de a Mennyország azt kívánja tőlünk, hogy lassítsuk le a testeteken végett munkánkat, hogy kompenzáljuk az ezen idő-összeomlási időszak alatt rátok nehezedő fizikai extra feszültséget.


Ezen valóság új társadalmi működési struktúrája kezd megnyilvánulni, de még nem látható beavatatlanok számára. Az érzékenyebbek köztetek érzékelik, hogy valami van a levegőben, és ez a valami az új rácsok felállítása a különböző helyi idődimenzióitokban, melyek részesei lesznek a rég megjósolt új valóságotoknak. A mi feladatunk az, hogy védelmezzük ezeket az új struktúrákat, és segítsünk a helyi valóságrácsotokban való hivatalos megnyilvánulásukban. Ennek a műveletnek a legmagasabb prioritást adták. Néztük a sötét összeesküvést, ahogyan megpróbálja semmissé tenni ezeket a változásokat, olyan speciális ezoterikus fegyverzet alkalmazása által, amit évtizedekkel ezelőtt adtak oda nekik. Leszereltük ezeket az eszközöket, és ellenintézkedéseinkkel elrendeztük, hogy tehetetlenek legyenek a különféle elme-kontroll és pszichés bajkeverő berendezéseik. A sötétek most még nagyobb pánikban vannak, mivel látják, hogy az őket még jobban feltartóztató speciális intézkedések készenlétben állnak. Ez rövidesen megkezdődik. Elsődleges célunk még mindig az, hogy biztosítsuk, hogy ez a valóság még ezen Gregoriánus év decemberének vége előtt birtokolja új rácsait, mivel ezek fogják lehetővé tenni, hogy a megfelelő társadalmi működési struktúrák simán kigördüljenek.


Ez a dátum december végén azt a pillanatot jelöli, amikor világotok keresztüljut egy speciális ponton az ezen galaxison át tett utazásaiban. A Napotok, az ebben a galaxisban lévő összes csillaghoz hasonlóan, a galaktikus mag körül forog, és különféle pontokon halad át az út mentén. Ezek a pontok egy olyan képlet alapján lettek kiszámítva, amit az ősi Olmék kultúrának adtak át tízezer évvel ezelőtt Plejádokról érkező látogatók. Ezek a Plejádi tudósok hagytak örökül egy eszközt az Olmék Időmérőkre, hogy elkezdjék kiszámítani, hogy mi vezet fel egy nagy váltást ebben a valóságban. Ezek a szent tudományágak tovább lettek adva más Időmérőknek, és egy felettébb szent részévé váltak a Maják napi rituáléinak. Az ő tiszteletükre, ezt a számítást használtuk fel arra, hogy kinyilvánítsuk a dátumát a felétek küldött üzeneteinknek. Ezen váltás kiválasztott pillanata hamarosan át lesz adva nektek. Az Andromédai és Plejádi tudósok, akik ezen tudás Földre juttatásának csodás tehetségei, nagyon megtisztelve érzik magukat, hogy ez a szent időpont hamarosan fel lesz fedve részetekre.


A Gregoriánus év csak ezen kronológiai és spirituális jelenség megtörténte után fog véget érni. Nagyon röviddel azután, olyan eseménysorozatot tervezünk, ami egy teljesen új fizikai valóságot fog bevezetni számotokra, melyben szándékunkban áll a teljes felfedést előidézni, és gyorsan eljárni a világotok működésmódjában való változásokkal. A sötét összeesküvés tudja, hogy világotok feletti szerepe elkopik, és valójában világotok régi rácsainak összeomlása teljes mértékben folyik. A helyüket betöltő rácsok már a helyükön vannak, és csak arra várnak, hogy a Mennyország megnyilvánítsa azokat. Közben a flottánk és a naprendszeretekben lévő többi bolygó rácsa is készül erre a nagy váltásra. Ez az időpont rendkívül közeli. Arra számítunk, hogy a sötétség addig folytatja színleléseit, míg végül le nem kerül a hatalomról. Ez is közel van, és az összekötő személyzetünk azon dolgozik szövetségeseinkkel, hogy megerősítsék ennek időpontját. Fogunk még többet beszélni erről a jövőbeli üzeneteinkben.


Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ma azért jövünk, hogy még többet mondjunk arról ami történik. Jelenleg a valóságotok tovább ingadozik. Azok a rácspontok, melyek valóságotok szerkezeti integritását összetartják, elkezdtek egy új rácshálót kifejleszteni, és azt mondták nekünk, hogy ez bármelyik pillanatban létrejöhet globális szinten. Ez lehetővé teszi, hogy a sötétek meglássák, hogy titkos technológiáik többé nem tarthatják vissza a változás árhullámát. A Szent Szellem megérintette ennek a szent gömbnek minden egyes részét, és elindította olyan események sorozatát, melyek egy új valóságba fognak tolni minket. Az idő, mint azt tapasztaljátok, mindig változik, csodálatos effekteket produkálva a Napon és az ő gyermek világain, és Gaia sem kivétel. Mindannyian észrevettétek a fura időjárásmintákat, amiket kimozdított áramlatok okoztak, hatalmas mennyiségű csapadékkal és hirtelen áradásokkal, szokatlan szél és időjárás jelenségekkel mindenütt. Ezek mind egy új időt harangoznak be birodalmatok számára - egy olyan pillanatot, amikor a sötétséget végül felülmúlja a Fény!


Az összes társunk az isteni pillanat Mennyei rendelkezések általi elhozatalán dolgozik. Nézzük, ahogyan a sötét összeesküvés kétségbeesetten próbálkozik megragadni a pillanatot az által, hogy globális káoszállapotot teremt, melynek célja az, hogy valahogyan leállítsa a Mennyország isteni árhullámát. Megértjük kétségbeesettségük mértékét, ami elragadta az összeesküvők elméjét, mivel látjuk őket futkározni a süllyedő hajón, kiutat keresve bármilyen mentőcsónakra, de mindez hiába. Itt az idő számukra, hogy szembenézzenek a muzsikával, és adják meg magukat az isteni sors sípjának. Elérkezett a pillanat mindegyikük számára, hogy hagyjanak fel mindennel, és fogadják el, hogy részesei egy óriási tudatváltásnak, mely feltétel nélkül mosódik bele ennek az értékes bolygónak minden zeg-zugába.


Örömmel figyeljük, ahogyan a különféle elemei ennek az összetett műveletnek megjelennek, és úgy veszik fel pozícióikat, mintha csak egy láthatatlan kéz vezetné őket. Ez a felállás az, amivel a Mennyország évezredeket töltött, hogy elhozza nektek. A sötétség nem sejtette, hogy egy ilyen óriási dolog van a háttérben. Minden évtizedben előbbre juttattuk a folyamatot, a szándékainkat és a szent rituáléinkat felhasználva. A Mennyország cserébe elismerte tetteinket az által, hogy egyre nagyobb áldást záporozott erre a munkára, ami erősíti glóriáját a mi valóban isteni világunknak. Azt kérjük tőletek, hogy méltányoljátok a Mennyországot különleges áldással, bármikor csak meditáltok, imádkoztok, vagy szent rituálékat ajándékoztok az örök Teremtés Fénye dicsőségének. Örvendünk annak ami történik világotok szerte, és köszönetet mondunk a Teremtő és a Mennyország isteni kegyességéért és könyörületességéért!


Ma folytattunk üzeneteinket nektek. Köszönjük a támogatásotokat és csodás imáitokat és meditációitokat, melyek gyorsan előre juttatnak minket egy új valóságba. Utolért minket az isteni pillanat, melyre mindannyian vártunk! Rövidesen tanúi leszünk olyan eseményeknek, melyek pozitívan, és örökre meg kell változtassák világotokat! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


http://www.foldimennyorszag.hu/1BE1B17A-9E27-490B-9547-0735AEC16C71.html


*
Forrás: http://tudatvaltas2012.blogspot.hu/2012/09/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_27.html

 

1 megjegyzés:

  1. Hálásan köszönöm ezt az információt, teljes szívvel ezt érzem , tudom a végeredmény csodás lesz.

    VálaszTörlés