2012. szeptember 6., csütörtök

Levél a belgiumi nagykövetünknek - Az Ingyen Energia ügyében

 


(Lesz még ilyen előadás, ezért nyugodtan küldhetjük 6-a után is.)



2012.09.05.

A Keshe Alapítvány Igazgatójának 2. levele

A világbéke meghívás és technológia közzététele/  
A második nemzetközi előadás.

 Légyszíves lépj kapcsolatba a követségeddel.
 Kérlek hívd meg követségedet az előadásra.

 Az alábbi lista megnevezi azokat az országokat és régiókat, amik meghívásban részesültek a 2012.09.06-án tartandó világbéke és technológia átadási előadásra. (lásd:  http://kristalyhang.wordpress.com/2012/09/05/keshe-alapitvany-igazgatojanak-2-levele/

Kérlek ne élj vissza egyik e-mail címmel sem, csak országod kapcsolattartása végett használd őket.
Ily módon a technológia egyesített és békés felhasználása segítségével összeszedetten és korrekt módon haladhatunk a tudás átadása felé, mely elvezet minket végső célunkhoz, a világbékéhez.

M T Keshe
Amire ügyelni kell: Fontos, hogy a meghívást saját magad küldd el, a KF  (Keshe Alapítvány) e-mailben és aláírt postai levélben fogja a meghívásokat kiküldeni!
Légyszíves kérd fel kormányodat, hogy az Alapítvány technológiáját tegye elérhetővé országodban.

Első lépésben küldhetsz egy levelet országod követségére Belgiumba, hogy megkérd őket, vagy vegyenek részt a technológia átadására szánt konferencián, vagy küldjenek a konferenciára egy általuk megbízott személyt.
Hogy megkönnyítsük a dolgod, előkészítettünk egy levelet és megkerestük a címet, ahova küldheted. Kérlek kövesd ezt a három egyszerű lépést, hogy kapcsolatba lépj az országod nagykövetével:


 
1. Másold ki és illeszd be (az alábbi szöveget) egy új emailbe.
2. Írd be az adataidat a megfelelő helyekre [piros szöveg].
3. Keresd ki az országod címét az alábbi listából és küldd el a levelet arra a címre. (Lista itt:    http://kristalyhang.wordpress.com/2012/09/05/keshe-alapitvany-igazgatojanak-2-levele/

(A listából:
A második cím nem stimmelhet, mert visszadobta, szerintem elég a titkárságé /DK)

Köszönjük támogatásod!



 Levél szövege:

 
[Mai dátum]
[Neved és címed]

[Nagyköveted Vezeték és Keresztneve]  (Dr Kovács László Iván a magyar nagykövet)
[Országod] Nagykövete részére               (Magyarország a hivatalos nevünk)

 Tisztelt Nagykövet!

A nevem [vezetékneved és keresztneved] és [országod neve] polgára vagyok, [tartózkodási helyed]-en élek. Azért írok Önnek, hogy felkérjem a második nemzetközi Világbéke és Technológia Átadási konferencián való részvételre, ami a Stichting a Keshe Alapítvány által kerül megrendezésre 2012. szeptember 6-án a Keshe Alapítványi Központban Ninovében, Belgiumban (Ring Oost 14, 9400 Ninove) délelőtt 10 órától délután 5 óráig.
Úgy gondolom, nagyon fontos hogy részt vegyen ezen a konferencián, mert az Alapítvány által bemutatandó technológiák minimális költséggel minden energiahiánnyal, élelemhiánnyal, és tiszta víz hiányával kapcsolatos problémát meg fognak oldani a jövőben. Ezen felül segítségükkel óriási lépést tehetünk a szállítási technológiában, egészségügyben, nano- és ICT technológiában, új anyagok előállításában, és új ipari eljárások kifejlesztésében.
Lehet, hogy nehéz elhinni, hogy az Alapítvány forradalmi elgondolásai valódiak, de rengeteg bizonyítékkal rendelkezik, amit több mint 40 év alatt fejlesztett ki, és amik tényleg működnek a gyakorlatban. Ha még nem értesült róla, az Alapítvány honlapján több információhoz juthat, www.keshefoundation.org.

 
Egyértelmű, hogy ezen felfedezések lehetséges előnyei mindannyiunk számára lényegesek, és életbevágóan fontos országunk jövője szempontjából, hogy mindent megtudjunk róluk ezen a konferencián. Ha országunk nem küld egy képviselőt, jelentős hátrányban leszünk más országokkal szemben, akik részt fognak venni a konferencián és ezeket a technológiákat népük számára hamarosan elérhetővé teszik.
Emiatt tisztelettel arra sürgetem önt, hogy vegyen részt a konferencián, vagy küldjön valakit, aki országunkat képviselheti. Előre is köszönöm idejét, és hogy megfontolja kérésemet.
Tisztelettel:

[neved + aláírás]

[személyi igazolvány számod – nem kötelező]




 *
 Forrás:   http://kristalyhang.wordpress.com/2012/09/05/keshe-alapitvany-igazgatojanak-2-levele/


3 megjegyzés:

  1. Kedves Katalin!Én ma veszem a bátorságot és megpróbálom elküldeni a nagykövetségünkre ezt a meghívást de sajnos hm... eléggé ügyetlenke vagyok ilyen dolgokban nem biztos,hogy sikerülni fog:( Szeretném ha minél többen küldenénk el kérvényünket a nagykövetségre,hogy nyilvánvalóvá tegyük,hogy Magyarország igényt tart a Keshe alapítvány bolygó kímélő és emberbaráti technológiájára!Sok sikert mindenkinek, és további szép napot:)

    VálaszTörlés
  2. Örülök! Így van, bátran csak előre, még akkor is, ha ismeretlen vizekre kell hajózni! Nekem például nem mutatta meg senki, hogy kell honlapot és blogot szerkeszteni, írni. Nagymamakorban vagyok, de nekifogtam egyedül, és hosszas próbálkozások, nagyon kemény munka árán sikerült megtanulnom, mivel le van írva, és lehet próbálkozni, és törölni. Most már nagyon élvezem, és milyen hasznos is. Másoknak szerzek vele örömet. Ugyanígy van a levéllel is. Addig próbálkozz, amíg végül sikerülni fog a megírása. Akkor küldd el.
    Válaszunk egy új valóságot magunknak!
    Mily

    VálaszTörlés
  3. Kedves Katalin!Sikerült elküldenem a levelet :)Az egyik címet valóban visszadobta de a másikra elment.És most jól érzem magam legalább egy ici pici dolgot megtettem és ennek örülök.További szép napot:)

    VálaszTörlés