2012. szeptember 14., péntek

Mr. Keshe - a szept. 6-i ingyen energia találkozóról


 


 Mr. Keshe kommentálja a  Keshe Alapítvány weboldalának  a fórumán  
a 2012. szeptember 6-ai találkozót



2012. szeptember 10-én posztolva:

Szeretném elmondani, hogy ahogy én értelmezem ezt a technológiát, beismerem lehet hogy tévesen, ezért nyugodtan kijavíthattok, az űrutazás számára fejlesztették ki, mert Mr. Keshe ebben érdekelt. Míg ő átadja nekünk a technológiát, a Föld bolygón a mi feladatunk lesz ennek fejlesztése. ~J
Forrás: The Keshe Foundation Forum



Kedves Fórumozók

A diplomácia világában nem egyszerű bemondás alapján működnek a dolgok. Emiatt nem fogjuk részletezni, hogy mi történt a találkozón 2012.szeptember 6-án.

Azt megerősítjük, hogy a találkozó közvetlen következményeként a dolgok jelenlegi állása szerint létrehozásra kerül az afrikai űrhajóprogram (ASSP).

Ez azt jelenti, hogy az afrikai nemzetek a következő évben részesei lesznek az űrprogramnak, ami által a lökhajtás korszakát átugorhatják, mivel ennek a technológiának nincs helye az univerzumban történő valódi mozgásban, mert ez egy szükségtelen ember által készített technológia.

Megtörténtek az ezzel a szervezettel kapcsolatos bevezető megbeszélések, és hamarosan eláruljuk, melyik nemzet lett kiválasztva a szervezet központjaként.

Felvetettük a dél-amerikai űrhajóprogram – SASSP – megalakításának ötletét, amiről úgy véljük hamarosan létrehozásra is kerül.

Ezért a két kontinens, amiknek eddig nem volt lehetősége részt venni az űrprogramban, most egy csapásra messze felülmúlhatja a NASA-t az űrtechnológia terén, ha más szervezetek nem támasztanak számukra akadályt.

Ennyit tudunk elárulni a találkozókról és az őket követő megbeszélésekről, amik olyan nemzetek között folynak, akik ezen szervezetek létrehozásában segédkeznek.


A harmadik nemzetközi békeprogram idén decemberre vagy jövő januárra van betervezve.

Erre a programra az országok állampolgárait kérjük fel, hogy válasszák ki azt a legfeljebb három főből álló delegációt, akit erre a találkozóra küldenének.
Ezen a találkozón átadjuk a teljes technológiát a világ polgárainak kormányi képviselőik jelenléte nélkül, mivel őket már értesítettük a közelgő eseményekről, és rajtuk áll, hogy elintézzék ügyeiket a következő három hónapban.

Eközben a tanítás folyamata terv szerint fog haladni, hamarosan képesek lesztek elkészíteni saját áramellátó rendszereteket, amivel néhány wattot már elő tudtok állítani.

Felkérjük azokat, akik kapcsolatba léptek velünk, vagy sikeresen állítottak elő energiát, hogy kezdjenek el videókat készíteni saját megoldásukról. Idővel majd meghívjuk őket, hogy mutassák meg az általuk használt módszereket.

Mától fogva nyílt lapokkal történik a Keshe Alapítvány technológiáinak átadása nektek, a bolygó lakosainak.

Kérlek terjesszétek el az információt az első oktatási programokról a médiában és a közösségi oldalakon, hogy senki se maradhasson a fény és az univerzális tudás sötétjében.

M.T. Keshe
A Keshe Alapítvány alapítója és jelenlegi gondnoka


Magyar nyelvű fordítás: Norfeus

Forrás:     http://kristalyhang.wordpress.com/2012/09/13/mr-keshe-hozzaszolasa-a-forumon-2012-09-10/



 *

 

Itt egy petíció, amit alá lehet írni. Magyar fordítást még nem találtam. Úgy látom, az ENSZ főtitkárnak van címezve. 

http://www.change.org/petitions/united-nations-support-the-keshe-foundation-technologies-for-power-water-food-space#




Na, mit szóltok a fejleményekhez?
DK

3 megjegyzés:

  1. Jó dolog az űrutazás, de úgy gondolom, hogy először itthon kéne rendet tenni, mielőtt más világokba tesszük a lábunkat.

    Nagyon várom már, hogy elérhető legyen a technológia mindenki számára. Szívemen viselem az alap szükségletekben szűkölködő emberek sorsát, de sajnos tehetetlen vagyok jelenleg.

    Hajrá Keshe Úr!

    VálaszTörlés
  2. A harmadik nemzetközi békeprogramról olvasottak felcsigázták az érdeklődésemet. Ha jól értem, mivel az állampolgárok küldenek kijelölt személyeket, ez azt jelenti, hogy mi magunk -a nép tagjai- létrehozhatunk egy "csoportosulást, stb." olyanokból, akik szeretnék ezt a technológiát megkapni, és minket képviselne max. 3 ember a konferencián.. Ez jól hangzik. Gondolom ehhez befektetők is kellenek, és szakemberek is. De hogyan képzelik el azt, hogy ingyenes legyen? Ezt volna jó tudni.

    VálaszTörlés
  3. Üdv GF/Siriusiak/és Tisztelt MT Keshe úr
    Az űrtechnológia elterjedését és fejlesztését jómagam is várom már, hiszen minden Fénymunkás érdekében áll hogy ezáltal visszajuthassunk együtt a Fény-be,
    és mutathassuk a Fényünk útját, és hogy egy nagy összetartó Családként folytathasssuk utunkat Lady Gaia-val együtt Istennői Szív-Tudatunkban.

    VálaszTörlés