2012. szeptember 28., péntek

Nincs több haladék - Máté szerető üzenete









2012. szeptember 28. péntek, 08:12 

 

NINCS MÉG TÖBB TÍZ LINEÁRIS ÉV HALADÉK, 

HOGY LÉTREJÖJJÖN A KIGAZÍTÁSI ÁLLAPOT


Itt Máté, 2012. szeptember 24. alatt megjelent szerető üzenetének kivonata

„GAIA A FÖLD LELKE AZT SZERETNÉ, HOGY MINDEN RAJTA ÉS BELŐLE GYÖKEREDZŐ ÉLETFORMA AZ Ő BOLYGÓJÁN, BŐSÉGBEN, BÉKESSÉGBEN, SZERETETBEN ÉS A TERMÉSZETTEL EGYENSÚLYBAN ÉLJEN!!!
GAIA VIZIÓJA FELÜLÍRJA A 3. DIMENZIÓS SŰRŰSÉGET, ÉS AZ ARANYKORBA NYILVÁNULÁSA FÜGGETLEN MINDEN POLITIKAI, KULTURÁLIS, IDEOLÓGIAI, ETNIKA, TÁRSADALMI, GAZDASÁGI CSOPORTTÓL, TÉNYEZŐTŐL ÉS BÁRMIFÉLE  ELKÜLÖNÜLÉSTŐL!!!
A PARADICSOMBA SZERETNÉ LÁTNI ÖNMAGÁT, ÉS AZT HOGY AZ EGÉSZ EMBERISÉGE, SZERETETBEN, KEDVESSÉGBEN, ÖSZINTESÉGBEN, NAGYLELKŰSÉGBEN ÉS MÉLTÁNYOSSÁGBAN VAN ÉS TISZTELETTEL VAN MINDEN ÉLETFORMÁRA, ÍGY AZ ÁLLATI ÉS NÖVÉNYI LELKEKRE IS!!!”


Ez itt Máté Szerető üzenete:

A Föld az elmúlt 70 évben egyre erőteljesebben, szélsőségesebben ingázott a dualitásban a negatív és pozitív rezgések között.
Az eredeti Arany Kor Mesteri Tervezése szerint nemsokára a negativitásnak semmi keresnivalója sem lesz a bolygónkon.
Ezt a Tervet újra meg újra felül kellett bírálni, hogy megfeleljen a Földön uralkodó feltételeknek.
Hatonn (ÁTON) véleménye szerint, mintegy 10 éves késlekedésben vagyunk és emiatt most (a hátralévő 3 hónapban!!!), mindent elsöprő intézkedéseket kell meghozni és tenni, hogy a világunk végre megszabaduljon az erőszaktól, kapzsiságtól, korrupciótól, megosztottságtól,, betegségtől, félelmektől és az óriási felhalmozódott negativitástól.
A késlekedés egyik oka az volt, hogy számos lélek tudatosan ebben az életidőben az életterve szerint a sötét oldalt választotta, hogy kihivásaikkal kényszerítsék a fényerőket arra, hogy azok megszabadítsák a Földet a 3. sűrűségétől. Másrészt sokan, azoknak, akiknek az lett volna a dolguk, hogy egyre inkább fokozzák a részvételüket arra, hogy felkészítsék a Földet az Aranykorába való lépésére és megszabadítsák az emberiséget a sötétségtől, csatlakozzanak a fényerőkhöz, nem tették ezt, ehelyett inkább a bolygó folyamatos pusztítását választották és még több és egyre több negativitást teremtettek. De a negativitás már elérte a lehetséges tetőpontját, és ezeket le kell játszani (vagy el kellett volna tudni engedni), mert a negativitást ki kell tudni szabadítani, ahhoz hogy el tudjon menni a bolygóról, hogy a bolygó tovább tudjon haladni a 4. sűrűségű sorsába. És a késlekedés oka még az is, hogy számos lény volt, akik tíz évvel régebben azzal a céllal érkeztek ide, hogy a 3. dimenziós kihívások során példa nélküli lehetőséget érhetnek el lelkük fejlődésében. Ők azok, akik nagyon kemény, kihívásokkal teli életet választottak azért, hogy kiegyensúlyozzák a Földet, hogy az, az Aranykorába léphessen. A „rossz hír” ez, de ami jó ebben, hogy ez az esemény, ami itt zajlik most kivívta az egész világegyetem figyelmét és tiszteletét, az hogy „milliónyi nyugodt szem” rendületlenül helyt áll a globális viharban, és mint a Fény Munkásai segítik a Földet kollektív fényükkel, odaadással, bátorsággal, türelemmel és kitartással a felemelkedésében:
AMI PÁRATLAN EBBEN AZ UNIVERZUMBAN  ÉS RÖVID IDŐVEL AZ ARANYKORÁBA LÉPESE ELŐTT AZ AHOGY A FÉNY MUNKÁSAI SEGÍTIK KITAKARÍTANI A FÖLDET MÉG ANNAK ELLENÉRE IS, HOGY AZ 10 ÉVES KÉSEDELEMBEN VAN!!! (akkor ezt úgy kell értelmezni, hogy 3 hónap alatt).
A tisztítás elkezdődött. Az Illuminátusok által akadályozott technológiák felszabadításával és más civilizációk technológiájának alkalmazásával, támogatásával.

Az első, ami lényeges, hogy a háborús övezetek, a háborúk által sújtott területek és az őshagyományozó-természeti népek területeinek a megtisztítása.
A háborúk befejezése után nagyon sok teendő lesz. Az országokat, az infrastrukturákat, kereskedelmet, lakóépületeket, ellátást újra kell építeni. A világgazdaság megszabadul a korrupciótól és a kormányokat, becsületes, erkölcsös, tisztességes szellemiségű vezetők fogják irányítani.
A vizek, a termőföld, a talaj, a levegő mind meg lesz tisztítva a mérgező és radioaktív szennyeződéstől és hulladéktól.
Az igazságtalan törvények, rendeletek hatályukat vesztik.
A veszélyeztetett állatok és növények újra erőre kapnak.
Nem lesznek hajléktalanok, nem lesz erőszak, és mindenki egészségügyi ellátása biztosított lesz.
Ingyenes és megújuló energiaforrások felváltják a kőolaj és földgáz függőséget.
NINCS MÉG TÖBB TÍZ LINEÁRIS ÉV HALADÉK, HOGY LÉTREJÖJJÖN A KIIGAZÍTÁSI ÁLLAPOT. Sok zavar van ezért most, minden szinten, hiszen ezen a rövid idő szakasz alatt kell mindezt létrehozni.
Azok a sötét szívek, akik mindezt meg akarták akadályozni, már nem lehetnek itt a bolygón. Azok az emberek viszont itt lesznek, akik szeretettel és segítőkészséggel vannak és együttműködnek a természettel..
A nyilvánosságra hozatal (hogy más élet és civilizáció is létezik az univerzumban és a bolygó körül) és az E.T. körüli tömeghisztériák megakadályozására készüljünk fel és segítsük környezetünket, ismerőseinket, családtagjainkat. Beszéljünk a számos űrhajó észlelésről, és arról hogy évek óta itt vannak, és senkivel szemben sincsenek ártó szándékkal, békés céllal, bennünket segítve vannak itt.

A Szabad Akarat a Teremtő Ajándékának jóvoltából él és fennmarad, kivéve, ha a 9/11-hez hasonló esetek, terrorista fenyegetettség, fordul elő, így az atomháború és a világháború sem engedélyezett ez nem fér bele még a Szabad Akaratba se. Ennek a felügyeletére számos civilizációnak van felhatalmazása, ha kell, akkor beavatkozási joga.


GAIA A FÖLD LELKE AZT SZERETNÉ, HOGY MINDEN RAJTA ÉS BELŐLE GYÖKEREDZŐ ÉLETFORMA AZ Ő BOLYGÓJÁN, BŐSÉGBEN, BÉKESSÉGBEN, SZERETETBEN ÉS A TERMÉSZETTEL EGYENSÚLYBAN ÉLJEN!!!
GAIA VIZIÓJA FELÜLÍRJA A 3. DIMENZIÓS SŰRŰSÉGET, ÉS AZ ARANYKORBA NYILVÁNULÁSA FÜGGETLEN MINDEN POLITIKAI, KULTURÁLIS, IDEOLÓGIAI, ETNIKA, TÁRSADALMI, GAZDASÁGI CSOPORTTÓL, TÉNYEZŐTŐL ÉS BÁRMIFÉLE  ELKÜLÖNÜLÉSTŐL!!!
A PARADICSOMBA SZERETNÉ LÁTNI ÖNMAGÁT, ÉS AZT HOGY AZ EGÉSZ EMBERISÉGE, SZERETETBEN, KEDVESSÉGBEN, ÖSZINTESÉGBEN, NAGYLELKŰSÉGBEN ÉS MÉLTÁNYOSSÁGBAN VAN ÉS TISZTELETTEL VAN MINDEN ÉLETFORMÁRA, ÍGY AZ ÁLLATI ÉS NÖVÉNYI LELKEKRE IS!!!

Egy új felfedezés van itt, már itt van egy ősi írás, amely megemlíti Magdolnát, mint Jézus feleségét, ahogy hosszú életet éltek és áldottak voltak a gyermekeikkel.

Elmondható az is, hogy a 4. sűrűségbe lépés után, megáll az öregedési folyamat, gyógyíthatóak lesznek a krónikus betegségek és a szervek és a fogak is megújulnak, kinőhetek megint.

SZERETET ÉS BÉKESSÉG
Suzanne Ward

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás:
Matthew Ward - September 24, 2012
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com

http://galacticchannelings.com/english/matthew24-09-12.html



2 megjegyzés:

  1. Ezt jó volt olvasni!Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. hálásan köszönöm az ismeretet, teljes szívemmel egyetértek, öröm, boldogság jár át ettől az anyagtól. Áldás

    VálaszTörlés