2012. szeptember 12., szerda

Keshe reaktor: a világ összes gondja megoldódhat


  
                                      MT Keshe
 

Keshe reaktor: a világ összes gondja                     megoldódhat

 
Az új technológia megoldja a globális energia és vízhiány problémáját, és kiveszi az irányítást a jelenlegi pénzügyi struktúra kezéből. A New-York és Teherán közti útvonalat 10 perc utazási időre képes lerövidíteni és ingyen energiát ad a Föld minden lakója számára.
 
A bolygónk, de akár a világegyetem szinte minden pontja elérhető lesz az iráni származású tudós, Mehran Tavakoli Keshe által kidolgozott plazma alapú Magrav technológiával. Sőt, az űrhajók semmilyen kockázatos mágneses sugárzásnak nem lesznek kitéve általa a világűrben, így a rendszerek és az utasok biztonságosan utazhatnak majd.

A technológia azonban blokkolja az elektromágneses mezők információtovábbítását, így az információk átadásának ellenőrzését is a műholdak részéről, épp ezért az USA-nak már most komoly migrénje van Iránnal szemben, és minden globális megfigyeléssel kapcsolatban.

A Keshe Alapítvány szabadalmának szépsége, hogy az minden kormány számára szabadon felhasználhatóvá válik, ígéretük szerint ezzel megszüntetve az egészségügyi ellátás hiányosságait, az élelmiszerhiányt és az energia előállítás gondjait is, szerte a világon. A társaság memoranduma tartalmazza a plazma-reaktror szabadalmának átruházását minden egyes emberre a Földön, legyen az bármilyen származású.
 
Obama amerikai elnök persze már reagált is, és elutasította az új technológiát, mivel az képes megzavarni, vagy akár blokkolni az USA kommunikációs rendszereit minden frekvencián, akár távoli pontok között is. Minimális erőfeszítéssel pedig le tudja bénítani a műholdas adatátvitelt is, legyen bármelyikről szó.

Az Alapítvány válasza az amerikai elnöknek:


„Obama elnök úr!

 
Megtaláltuk a módját, hogy a világbéke megőrizhető legyen az új technológia fejlesztése révén, az egész emberi faj védelmében. Reméljük, elég nyitott, első meghallgatásra, és majd kiad egy rendeletet, ami világbékét hozhat. Léteznek olyan idők, amelyek lehetővé tennék az ellenség erősebb támadását, mert az emberek szeretnék megtudni, hol van a gyenge pontja az amerikai védelmi rendszernek.

A közvetlen technológia demonstrációjára hívjuk meg Önt és a kabinetjét, egy semleges területen, ahol az iráni elnök is jelen lehet, és ahol senki sem csal a másik kárára, hogy mindannyian megértsük az alapvető változásokat amelyek szükségesek az emberiség érdekében. Beszéljünk egy igazi világbékéről.

Az én utolsó interjúmban Los Angelesben azt mondtam, alakítsuk át a katonai gyárakat az USA-ban, hogy így biztosítsuk az erőforrásokat. Az amerikai űrszervezetek és a háborús eszközök a háború mozgatórugói, az egyetemes béke eszközeivé válnának.

Az amerikai repülőgép-anyahajók csak nagyobb múzeumok lesznek, vas madaraknak, amikor a Magravs technológia hatékonyan alkalmazható, és a kifutópályáik tele F16 és F18 gépekkel, mert ezek a gépek nem repülnek tovább, ha egyszer az elektronikai Magravs-technológia zavar. Ezeket a repülőgépeket és hadihajókat A-tól Z-ig újra hasznosítani kell.

Obama elnök, kérjük, hogy értse meg ezt a változást, és hadd mutassam meg, hogy a technológia okozza ezt. Ezután kérjük, a világbékét egy közös asztalnál megkötni.

Kérjük, jelentkezzen be egy rendeletettel, az igazi béke és a tudomány és a technológia érdekében... Ez nem büszkeség kérdése. Nem egy csoport vagy ország büszkesége, de mindannyiunk előrehaladásáról, az emberi faj új magasságokba emelése és megértése érdekében az egyetemes teremtés érdekében, amelyben mindannyiunknak megvan a helye.

Belgiumban a nagykövet és a konzul a korábbi megbeszélések és levelezés alapján, közvetlen hozzáférést biztosít a további kommunikációhoz.

Üdvözlettel egy békeszerető embertől, aki kifejlesztette ezt a nagy teljesítményű technológiát az emberiség javára.

MT Keshe"

Négy éve tesztelték a rendszert először, és ha az általa használt erők aktívan kerülnek kiválasztásra egy bizonyos területen, a másik oldal nem tud információt küldeni a címzettnek. Magyarán annyi lesz a sokat emlegetett amerikai tudatmódosításnak, a fejek felett cirkáló pilóta nélküli drónoknak és még a HAARP-nak is...

A közelmúltban azonban elfogadtak egy amerikai rendeletet, mert aggódnak a fejlett technológia miatt, bizonyos műveletek végrehajtása során. Az USA-nak ugyanis egyelőre nincsen olyan rendszere, mely képes lenne legyőzni egy ilyen erős technológiát, így a rendelet elfogadásával próbálja büntetni azt, és bűnös szervezetként beállítani a Keshe Alapítványt.

Ezzel szemben az alapítvány továbbra is nyitott az amerikai tudósok felé is, akik meghívást is kaptak az együttműködésre. A 2012. április 12-i Foundation Center Ninove-ben megrendezett brüsszeli konferenciára a világ összes országának nagykövete meghívást kapott. Az összejövetel témája a Magrav reaktor tér, gravitációs- és mágneses technológiájának a világgal való megosztása volt.


Az alapítvány 2012. szeptember 6-ra újabb konferenciát hívott össze, ahol újra ismerteti a rendszert, illetve az időközbeni új felfedezéseket. A konferenciára megint csak meghívást kaptak a világ összes államának vezetői. Magánembereknek, érdeklődőknek pedig 2012. szeptember 21-én tartanak nyilvános bemutatót a szervezet munkatársai.


Forrás: 
Nyírség Hír

2 megjegyzés:

  1. Helló :D a Keshe alapitvány Facebook oldala megosztott egy linket, ez egy peticiót,hogy irjuk alá :) Itt a link: http://www.change.org/petitions/united-nations-support-the-keshe-foundation-technologies-for-power-water-food-space#
    Még 473 aláirás hiányzik, ha akarjátok irjátok alá. :D

    VálaszTörlés