2012. szeptember 15., szombat

Asthar parancsnok üzenete a magyarokhoz VI. -Visszatalálás a lélek gravitációs központjába

Fény Galaktikus Szövetségének Konföderációja nevében

ASHTAR Parancsnok üzenetei a magyarokhoz


Visszatalálás a lélek gravitációs központjába
Csatornázta: Holló-Szabó Julianna
2012 szeptember 14.. Budapest.Ashtar Parancsnok jelentkezem, a Fény Galaktikus Szövetségének Konföderációjától.

Drága földi Testvéreink!

A szívünk repes az örömben jó szándékotokat tapasztalva. Mint megannyi lámpás világítotok a sötét éjszakában, még akkor is, ha magatokról azt tartjátok, hogy messze van még a megvilágosodás időszaka. Lelketek mélyéről emelkedik fel a szándék a jóra való tettekre, és a világ egésszé tételére.

Nyomós oka van annak, hogy egy ideje nem jelentkeztem nálatok. Több dolog történt ismét az elmúlt időszakban, amiről tudnotok kell.

1./ Számos hamis hír és félrevezető tudósítás gyengítette az elmúlt időszakban a hiteteket. Világeseményetek, az Olimpia kapcsán, valamint egyéb lázító források szánt szándékkal történő híradásaiban nem valós tényeket közöltek és közölnek rólunk. Talán használható tanács: a lelketek, ha visszarezdül, a forrás hallatán, akkor igaz a hír; ha szorongás, félelem, aggodalom, kétely járna át benneteket, akkor hamis a hír. A szívetek és a lelketek legyen a legszigorúbb szűrő ezen hírek hallatán.

Tudnotok kell rólunk, hogy mi sohasem uszítunk és sohasem bántunk másokat, sem szóban sem tetteinkben! A feladatunk a rend fenntartása. Ehhez egyedül a frekvenciaemelést használjuk és az energetikai védelmi vonalak kiépítését. Nem vagyunk vásári komédiások sem, hogy színpadon lépjünk fel. Ismétlem: csak a saját feladatunkat végezzük, amelyet mindig is tettünk. Sokszor járunk a Földön, valamint a galaxis minden pontján. Akkor is, ha tudtok róla, akkor is, ha nem, akkor is, ha elfogadjátok, akkor is, ha nem.

2/. A tény, hogy végre kapcsolatot teremthettünk veletek, minket a legnagyobb örömmel tölt el. Így el tudjuk mondani nektek, hogyan élünk mi magunk is, egyáltalán hogyan érdemes élni a saját közös galaxisunkban. Kérésetekre megtanítjuk nektek a törvényeket, amelyeket betartva boldogulhattok. De rajtatok áll, hogy használjátok-e őket, vagy sem. Nem kényszer számotokra mindaz, amit tőlünk hallotok. Sőt, nekünk még csak nem is feladatunk a tanítás. Azonban a világ szeretetből fogant, tehát egyértelmű, hogy a szeretet fogja éltetni. Ennek hangját követve szolgálunk titeket. Fáj a lelkünk akkor, amikor azt látjuk, hogy egy szeretetben fogant nemzet a saját éltető eleme helyett, ami a szeretet, más fajok energia rendszerének a fogja, és azt igyekszik töredékes tudásával a saját maga javára fordítani – jelzem, mindhiába. Ez olyan, mintha benzin üzemanyag helyett gázolajat tankolnátok a járműveitekbe. Ettől leáll és megbetegszik a szerkezet.

A törvények, amelyekről beszélünk nektek, már azelőtt léteztek, hogy az Atya és Teremtő Anyánk a világot megalkotta volna. Nem úgy születtek, mint a ti törvényeitek: hogy ha hiányosság, vagy anomália támad, akkor annak szabályozására korlátokat állítotok fel magatoknak… Hanem inkább úgy fogalmazok: ezen törvények mentén alakult ki a világ. Ebből ered az a tény, hogy CSAKIS ezen törvények mentén működtethető JÓL a világ.

Minden magasan fejlett intelligencia az Univerzumban ismeri e törvényeket és szívből (nem félelemből, ahogyan az alacsonyan fejlett intelligenciák teszik) igazodik hozzájuk, ugyanis tudják, hogy csak és kizárólag ezek a törvények segítik az életüket előre és fölfelé, vagyis az emelkedésben, és a fejlődésben. Ha nem tartanák magukat a törvényekhez, elpusztulnának. Betegen és fáradtan kószálnának. Így mindenki igyekszik nem áthágni e törvényeket. A Föld lakói alig tesznek mást napról napra, mint hogy sorra megszegik a rendet. Ez az oka a számos kórnak.

Kértétek, hát elküldöm hozzátok legjobb tudósainkat, teológusainkat, energetikusainkat, hogy meséljenek nektek arról, mi jellemzi a fejlett társadalmakat odakint, Csillagközben.

Fontosnak tartom az alaptörvények ismeretét. Ennek fényében a saját fiatalkori tanítómat küldöm el hozzátok, Juventus Mestert, aki a Fény Galaktikus Szövetség Konföderációjának oszlopos tagja. A vének tanácsának, bölcseinknek a tagja. Szíriuszon született és hatalmas bölcsességre tett szert. Ő ismeri a legjobban az Atya törvényeit. Ősatyáitok tanítómestere volt. Azoké a nagyoké, akiket ti Nimród véreként ismertek. Maga kérte tőlem, hogy eljöhessen e missziót betölteni. Fogadjátok a tanításait olyan alázattal, és akkora szívvel, ahogy ő közeledik hozzátok. A következő jelentkezés már általa történik majd.

3./ Mivel közös ügyünk bolygótok állapota, informállak benneteket, hogy rendkívül nehéz és megrázó időszakon vagyunk túl. Tudnotok kell, hogy Napotok forrong. Az elmúlt időszakban felfoghatatlan erőket mozgósítottunk a NAP Földre gyakorolt negatív hatásainak a kiküszöbölésére. A NAP kitörni készül, amelynek repedése már földi érzékelőitek által is látható. Óriási, több százezer kilométeres repedések szelik a felszínét. Felszíni és mélységi hőmérséklete is növekszik, amely időszakosan jócskán meg fogja haladni a normális 6.000 Celsius fokot. A kitörést tudósaink ettől a földi évtől kezdve várják.

A NAP legutóbbi ilyen mértékű kitörése, mint a 2012-13-as évben várható, földi évben számolva 26 000 évvel ezelőtt volt. A napból kiváló elektromágneses sugarak egy újabb gáz és fénygömbbé álltak össze, amely a Földről olyan látvány nyújtott, mintha egy vörös óriásbolygó közeledett volna, vagy mintha két Nap világított volna az égen. Védőpajzs nélkül leírhatatlan pusztításokat végzett a Föld közelében elhaladva.

Egy csillag életét befolyásolni, a legmagasabb szintű tudásunk ellenére is csak részlegesen vagyunk képesek. A Földre és a környező bolygókra mért káros hatásait leárnyékolni és a védelmi zónát kiépíteni viszont annál inkább a hatáskörünkbe tartozik. Az elmúlt időszak ennek a munkának a jegyében telt. A Földet energetikailag védelmezni tudjuk napkitörés esetén egy, nem a fizikai síkotokon érzékelhető, megerősített energia védőpajzs segítségével. A védőpajzsot úgy kell elképzelni, mint egy óriási terelőt és szűrőt, amely csak részben engedi a Föld felszínére a Nap kitörését követő elektromágneses hullámokat.

Ezen kívül, a védőprogram részeként, igyekszünk stabilizálni a nap extrém kiáradásait a Nap gravitációs hullámainak a kiegyensúlyozása által. Ebben kérjük a ti különleges segítségeteket.
Ismeritek a szabályt: ahol ERŐ van, az hat is. Amikor sok erő, egyidejűleg, kitartóan egy irányba hat, az összeadódik és képes még egy akkora égitestet is befolyásolni, mint a Nap.

Félelemre nincs ok! Teremtő Atyánk végtelen jósága által, a szeretet alapú együttműködési hajlamotoknak hála, megalkothattuk a megfelelő védőintézkedés programot, a kitörést csillapítandó! De! Tudnotok kell azt is, hogy most végeztünk először ilyen gigantikus munkát védelmi célokkal. A munka a részünkről elvégeztetett. A védelmi rendszer fölállt. Anyahajóink elfoglalták a helyüket a NAP körül. A lökés és elektromágneses hullámokat csak csillapítani van hatalmunk. Hatásai azonban várhatóak. Elektromos berendezéseitek károsodhatnak… de a teljes, sőt még a részleges pusztítás is nagy biztonsággal elkerülhető.

Kérem a teljes figyelmeteket! Nem a rémületkeltés a célunk, hanem a felhívás az együttműködésre. Tudtok segíteni a Konföderációnak a Kárpát-medence fölé kihelyezett szeretetpajzs, vagy Atyai tudatosság háló révén.
Ugyanis minden ember ugyanolyan gravitációs központtal rendelkezik lelki síkjain, mint a bolygók a fizikai síkokon. A gravitációs központotokba való visszatalálás rendkívüli hatással van a környezetetekre, a bolygótok gravitációs mezeire. A bolygók rendezett gravitációs és elektromágneses tere pedig jótékony hatással van bolygószintű méretekben a környezetükre.

A saját belső központotokba való visszatalálást mérni képes a szeretetpajzs, ugyanis a gravitációs központban béke és színtiszta szeretet uralkodik. Ez azt jelenti, hogy a legkisebb megmozdulásotok ebbe az irányba, legyen az befelé fordulás, meditáció, bármiféle szeretetből fakadó indíttatás összeadódik a szeretetpajzson és erősíti azt. Hatást gyakorolva energetikailag és elektromágneses vetületben a bolygóra és céltudatosságotoknak köszönhetően a Napra. Nektek a Földről, belülről lehet megerősíteni a szeretetpajzsot. Mi kívülről tettük. Kérünk benneteket legyetek partnereink ebben. Juventus mindent elmond nektek arról, hogyan lehet ezt a munkát a leghatékonyabban elvégezni.

Szeretett Testvéreink! Az Atya áldásával és szívünk legmélyéről jövő szeretettel gondoskodunk rólatok! Ne féljetek, bízzatok bennünk és önmagatokban! Mindenetek meg van Teremtőnk jóvoltából, hogy az előttünk álló nagyon nehéz időszakot együttes erővel, szeretettel vezérelve magunk mögött tudhassuk. Nem vagytok egyedül. Bármi történjék is, tudnotok kell, hogy a legnagyobb oltalom vesz körül benneteket! Az Atyához, a Teremtő Anyánkhoz és közös missziónkhoz való hűséggel búcsúzom!


ASHTAR Parancsnok

4 megjegyzés:

 1. Köszönöm Holló-Szabó Juliannának a csatornázást, és neked Katalin hogy közzétetted itt!
  Ebből az üzenetből átjött a szeretet, szívemet megmelengették a szavak, úgy érzem ez az üzenet szívhez szóló, és valóban Ashtártól való.Köszönöm a választ nektek fénytestvéreim!Igyekszem az érzéseimre hagyatkozni amikor rólatok szóló üzeneteket, írásokat olvasok, és ezáltal biztosabban tudom eldönteni hogy mi az igaz és mi a hamis hír.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kati!

   Érdekes írást olvastam azután, hogy ezt a továbbított üzenetedet elolvastam és válaszoltam a kommenteknél.
   Szerinted igaz a hír?Teljes a káosz az éterben.Már magam sem tudom kinek higgyek...
   http://fenykereszteslejegyzo.blogspot.hu/2012/09/fenykereszt-es-lejegyzo-uzenetei-2.html

   Törlés
  2. Beleestem nemrég én is ebbe az állapotba. Ez az ember letámadta az én blogomat is, meg a Greg Giles magyar blogját is. Nagyon kemény vitám volt vele, mire hajlandó volt eltűnni. Azt hittem, végre nyugalom lesz, erre egy általam kedvelt oldalon jelent meg egy olyan üzenet, amitől teljesen padlóra kerültem. A hoponopono segítségével tudtam helyrehozni magamat, meg az segített, hogy másnap sokat voltam kinn a szabad ég alatt szüretelni.

   Most ott tartok, hogy csak olyan infót közvetítek, ami bennem pozitív érzést vált ki, a többivel pedig nem törődök. Kerülöm is az olyan blogokat, amik összezavarnának. Fontos tehát, hogy ne hagyjuk magunkat összezavarni, bizonytalanná tenni, mert az leviszi az energiaszintünket, és hitünket rombolja. Pedig mindkettőre nagy szükségünk van! Csak magas energiaszinttel és nagy bizalommal a Forrásban tudunk fölemelkedni. Több helyről is figyelmeztettek, hogy vigyázzunk nagyon, ne hagyjuk magunkat lenyomni, mert a mostani pár hét alatt sok támadást, megpróbáltatást fogunk kapni. Ilyenkor érdemes olyan írásokat olvasni, melyek erősítenek bennünket. Pl. Aisha csatornázása, vagy a Kristálycsakra. Ezeket megtalálod itt a blogomon, augusztusi bejegyzések között. Ezekben úgy érzem teljesen megbízhatunk.

   Egyébként szerintem mindegy, hogy kinek van igaza, vagy kinek nincs. A lényeg az, hogy a Fény és Szeretet töltse el a szívünket, és ennek tudatában éljünk, gondolkodjunk. Vagyis ne féljünk, mert ha bízunk, akkor úgyis minden jó lesz a végén! Ezek most a végső csatározások értünk és ellenünk. Bíznunk kell, hogy semmi nem árthat már nekünk, mert olyanok vagyunk már mint egy kőszikla! (ezt olvastam valahol)

   Érdemes elolvasni időnként a "Szép jövőt!" blogomat is. Ott sok lelki erősítő anyag is van. Pl: http://szepjovot.blogspot.hu/2012/09/nem-arthat-nekem-drunvalo-valos-tortenet.html

   Tanuljunk meg szűrni az infókat. Indiában mesélnek egy csodálatos hattyúról, aki "felszabadult" lett. Amikor egy pohárban tejet és vizet összekeverve adtak neki, akkor a csőrével meg tudta szűrni úgy, hogy csak a tejet itta meg. Ő a Paramhansa. Most itt az lehetőségünk, hogy mi is megtanuljuk ezt, pontosabban a helyes megkülönböztető képességet. Tudnunk kell az igazságot, de még nem minden esetben jött el az ideje. Addig is döntsük el, hogy mi fontos, és mi nem. Nem fontos, hogy mit üzennek. Ha jó, akkor örüljünk, ha nem jó, akkor lépjünk túl rajta! Érezzük a mindennapjainkban, hogy kapunk sokféle segítséget. Tehát nem vagyunk egyedül! Jó úton haladunk, ha ezt érezzük. Tehát fejlődünk, haladunk. Az a fontos, hogy erősödjünk és tisztuljunk, emelkedjünk.

   A facebookon ha fönn vagy és megkeresel, akkor még írnék neked.
   Szeretettel kívánok szépséges, fényes napokat neked!
   Kati

   Törlés
 2. Köszönöm ezt a csodás üzenetet! :)

  VálaszTörlés