2013. április 20., szombat

A bostoni maratonon történt bombarobbantásról - Ashtar 04.16.


by kristalyhang
ASHTAR a parancsnoki hídról / 2013. április 16.
Susan Leland közvetítése
Ashtar3_1A bostoni maratonon történt bombarobbantásról
 "Üdv, szeretett család! A legszörnyűbb természetű hírrel jövünk hozzátok, de mindazonáltal ez szükségszerű igazság, amit hallanotok kell. Mint mindig, most is azt kérjük, hogy használjátok saját ítélőképességeteket, és hogy mindnyájan bízzatok magatokban, hogy tudjátok milyen mértékben rezonál ez az igazság veletek. Más szóval, néhányan közületek esetleg vonakodni fognak elfogadni azt, de ez arról szól, hogy nézzetek saját szívetekbe, így mindannyian megtudhatjátok annak hitelességét. Azután, hogy mennyi összpontosítást és kifejeződést adtok annak, az saját ítélőképességeteknek megfelelően fog alakulni.
"Mi a bombákra utalunk, amelyeket felrobbantottak a Boston Maraton nevű rendezvényen tegnap 2013. április 15-én. Ahogy azt már sokan sejtettétek, ez egy 'titkos hadművelet’ volt, amelyet a sötét erők terveztek és hajtottak végre, akiknek szándéka az volt, hogy 'megmutassák’ nekünk, hogy nekik még van hatalmuk, és újra félelmet csepegtessenek szívetekbe, mert igazság szerint ők félnek tőletek és a ti állandóan terjeszkedő szeretet fényetektől, szeretett lények.
 "Mi megértjük, hogy ez a hozzánk szóló kérdésetek, 'Miért engedtétek ezt megtörténni?' Elmondhatjuk nektek, hogy több mint 7 milliárd okunk volt rá - mindegyiknek köze volt a Föld bolygón élő emberek új tudás szintjének eléréséhez, és azon igazság elfogadásához, hogy mi történik 13 évszázada  - sőt még régebb óta. Másképp fogalmazva, ez azért van, hogy mindenkinek lehetősége legyen a saját szívébe tekinteni, és meglátni azt, amit ők képesek megítélni és elfogadni. Sikeresnek lenni, azt jelenti, hogy kapcsoljátok ki a hírközlő fő áramlatú médiát, amely csak propagandát mond. Még azok az emelkedett szándékú riporterek is vissza vannak tartva az igazság elmondásától, akik közül sokan teljes mértékben tudatában vannak az igazságnak.   
 "Kérlek tartsátok szívetekben és elmétekben annak a tudását, hogy mi valóban megállítottunk számos ilyen fajta eseményt - néhány azok közül még nagyobb jelentőségű volt, beleértve nukleáris bombákat is, amik nagy kiterjedésű háborúkat szándékoztak okozni. Ez semmiképpen nem csökkenti annak az iszonyatát, ami Bostonban történt, mivel mi osztozunk ezen esemény tragédiája miatti érzéseitekben.
 "Azonban, ez mindannyiunk számára van, hogy együttesen tekintsünk a bánat mögé, és egyként jöjjünk össze szeretetben, könyörületben, megbocsátásban, és igen, még hálában is mindazokért, akik érintettek voltak benne. Ilyen módon tudunk a legjobban megbecsülést adni azon bátor embereknek, aki megsebesültek és megsérültek, és különösen azoknak, akik elhagyták testüket. A világ megsegítésében nyújtott szolgálatukat nem lehet eléggé hangsúlyozni abban, hogy megváltoztassák annak háborút gerjesztő módszereit, mert valójában ők a Föld bolygó vezető béke teremtői! 
"Az arról szóló teljes történet, hogy hogyan játszódott le ez a bombarobbantás, és ki rendelte meg, lehet, hogy nincs még a köz médiában, de ti tudtok róla szeretteim, és annak nyilvánosságra hozatala hamarosan elérhető lesz. Ennek az igazságnak a nyilvánosságra kerülésével, az ekképpen könnyebbé fogja tenni a még alvók számára, hogy szembe nézzenek mindazon dolgok egészével, amiket a sötétek elkövettek! Ez tartalmazza az igazságot sok közelmúlt béli eseményről, beleértve 9/11-t, valamint a sötét erők tervének és programjának egész történelméről/történetéről.
 "Azt kérjük tőletek, hogy legyetek felkészülve a tanításra, a szívetekből, egy szerető elismeréssel azok iránt, akiket ez érintett az elmúlt évszázadokban, mert ez valóban a legmagasabb szolgálat és adható elismerés azoknak, akik áldozatot hoztak, beleértve titeket, magatokat, szeretteim! Ilyeténképpen, habár nehéz azokat ilyen módon tekinteni, a bombák erőteljes felébresztő hívások a békéhez a Földön, csak a szeretet és annak magasabb energiái által támogatva!!! Köszönjük nektek, egyek vagyunk veletek! Üdv!
Csatornázta: Susan Leland
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus
kristalyhang | 2013-04-20 - 14:37 | Címkék: susan Leland | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/p2FH9O-q6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése