2013. április 17., szerda

Az Isteni terv egyszerűen maga a szeretet - Szíriusi Fénytestvérek 04.11.



by kristalyhang

A Szíriuszi Fénytestvérek / 2013. április 11.

Shogun Amona közvetítése

sirAz Isteni terv egyszerűen maga a szeretet

Szeretett földi Nővéreink és Fivéreink – a Létezés Egységének Szeretetében és Fényében üdvözlünk benneteket- mi a Fénytestvéreitek vagyunk a Szíriusz rendszerből. Azért lépünk elétek üzenetünkkel, hogy érezhessétek jelenlétünket. Sok minden történik a földi síkon, ahogyan a magasabb rezgésű finomanyagi Fénysíkok birodalmaiban is.  Ezeknek a létsíkoknak a rezgésszintje egyre jobban összehangolódik – és az egységesítés pillanata előkészülőben van, mely egy Fényhullámot old ki, ami világosságot [megértést] idéz elő bennetek. Fény gyúl bensőtökben és felismeritek, hogy valójában Fény vagytok – hogy Fénylények vagytok – Fényből teremetve, Fényes tudattal. A Fény belülről jön és kívül is érzékelhetitek ezeket a magasabb rezgéseket.
Csodálatos látni, hogy minden a helyére kerül, ahogyan az Isteni terv bennetek és körülöttetek kibontakozik. Az Isteni terv egyszerűen maga a szeretet – a szeretet, mely mindenkiben felébred és a teremtés minden lényének és kreációjának helyet biztosít. Emlékezzetek a teremtő-énetekre – az erőtökre – mely minden gondolatotokban, amit kiküldötök a külvilágba, jelen van és emlékezzetek a szeretetre és az örömre. Ehhez szeretnénk itt egy képet közvetíteni nektek:
335302_10150550098764653_687830502_oHa szeretnétek, képzeljetek el belső szemeitekkel egy delfint – egy delfint, aki teljes boldogságban rátok mosolyog és feltétel nélküli szeretetet küld nektek. A delfinek – a Testvéreitek és ők is erősen kötődnek emberi teremtő lénykénti evolúciótokhoz. Ha szeretnétek, maradjatok egy kicsit a delfinekkel és érezzétek a szeretetet, amit küldenek felétek.
Kedves földi Testvéreink, köszönjük a Fényért tett szolgálatotokat és örülünk, ha ti is örültök- ilyen egyszerű dolog ez. A közeletekben vagyunk és a szívünk valóságában mind Egyek vagyunk.
A Szíriuszi Fénytestvérek vagyunk
Szeretettel, örömmel és elkötelezve………Shogun Amona


kristalyhang | 2013-04-17 - 10:47 | Címkék: Amona, Shogun | Kategóriák: Sirius | URL: http://wp.me/p2FH9O-pT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése