2013. április 7., vasárnap

Ashtar parancsnok üzenete: Béke lesz-nem háború! 04.04.

ASHTAR a parancsnoki hídról
 2013. április 04.
Susan Leland közvetítése
Ashtar3_1 
Ashtar parancsnok üzenete: 
Béke lesz-nem háború!
 
"Üdvözlet, szeretett család! Mi megértjük, hogy nehézségetek van azzal, hogy a békére fókuszáljatok, mikor a propaganda folyamatosan a háborúról beszél nektek. Valóban ti, akik a világ bizonyos részein éltek, állandóan azt halljátok, hogy a bombák felétek irányulnak, és pontosan ez az, amit ti ebben a pillanatban hallotok az Egyesült Államokban. Ez a legszörnyűbb fajta dualitást hozza létre, mivel az az igazság, hogy a szívetek békéért kiált, még akkor is, ha a sötétek azért küldenek nektek üzeneteket, hogy annak az ellentétére összpontosítsatok.
"Mi azt a választ hozzuk el nektek, hogy természetesen, szabadítsátok meg magatokat a propaganda üzenetektől. Mert az azokat tartalmazó félelem az, ami megakadályoz benneteket abban, hogy felismerjétek és megéljétek isteni Aranykori életmódotokat, ami pontosan az, amit a sötét erők akarnak. Az az igazság, hogy ők most már annyira erőtlenek, hogy csak azt tudják tenni, hogy lerántanak titeket az ő 3-ik dimenziós szintjükre - nincs már semmilyen más eszközük arra, hogy rabszolgává tegyenek titeket.
"Ahogy mi sokszor kijelentettük, nem lesz több háború, nem lesz több tömeges méretű fegyveres pusztítás elterjedése megengedve a Föld bolygón. A szívetek megszólalt, és a Galaktikus Federáció válaszolt nektek, annak a bizonyosságával, hogy az általatok óhajtott béke tiszteletben lesz tartva, mert ti vagytok azok, szeretett lények, akik elrendeltétek, hogy így legyen. Ez a ti időtök arra, hogy felrepüljetek a magasabb dimenziók atmoszférájába, és felemelkedésetek biztosítva van!!!
"Azok, akik tönkre tudnák tenni a békéteket, fel vannak tartóztatva, hogy ne tudják sikeresen elérni céljaikat. Ekképpen, mi arra bátorítunk benneteket, hogy forduljatok el a ’bombasztikus’ retorikától, találjátok meg a békét saját lényetekben, és ragyogtassátok fel a szeretet-fényeteket! Ilyen módon, magatokhoz vonzzátok az összes lényt, akik becsesnek tartják a békés életmódot, és hamarosan mindannyian élvezni fogjátok az azzal járó sok áldást!
"Emlékezzetek rá, hogy a legszentebb partnerségben vagyunk veletek, és szeretettel, könyörülettel és hálával utazunk együtt az Arany Ösvényen! Becsben tartjuk és köszönjük részvételeteket a világ megvilágosodásában, és meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok sikerünk örömteli ünnepléséhez, mikor legközelebb összejövünk! Üdv!
*Ashtar On The Road videó konferencia, 2013. április 9-én
Csatornázta: Suzanne Leland
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus
Forrás: http://www.ashtarontheroad.com/from-the-bridge-4-4-2013.html
kristalyhang | 2013-04-07 - 14:14 | Címkék: susan Leland | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/p2FH9O-pe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése