2013. április 14., vasárnap

MI ITT VAGYUNK ÉS MINDIG VELETEK VOLTUNK!!!!!! - Herak 04.09.



by kristalyhang
HERAK / 2013. április 09.
Frank Scheffler közvetítése Herak
MINDEN KÉTKEDŐNEK ÉS TÉTOVÁNAK !!!!!
MI ITT VAGYUNK ÉS MINDIG VELETEK VOLTUNK!!!!!!

részlet
Üdvözlet kedves Csillagtestvérek és (társadalmatok) kedves Fényoszlopai!
Ezekben a nehéz áttörési időkben feltehetően nevetségesen hangzik a füleiteknek, hogy mindig az oldalatokon voltunk és ott is maradunk. Ahogyan a csatornázónk gyakran elmagyarázta, mert ennek kapcsán naponta felkeres engem, teljes mértékben a Naprendszeretek energiatevékenységével vagyunk elfoglaltak, ha hiszitek, ha nem.
Pillanatnyilag főleg Napkörüli pályán tartózkodom, a Föderáció számtalan hajójával egyetemben azért, hogy a Nap - az elmúlt relatív nyugodt négy hónapos időszakán túl - most előttetek álló napkitöréseket speciálisan Gaia számára elviselhetővé tegyük.
Továbbra is Gaia teljes manipulatív rendszerének kiiktatásán dolgozunk és naponta informálódunk Szövetségeseink által a dolgok előre meneteléről.
Még ha úgy is tűnik a dolgok stagnálnának, kérlek maradjatok az ősbizalmi állapototokban, hogy szívetek megnyitásával és a megválasztott Fénnyel telített feladatotokkal jó irányba haladjatok.
Az ellenlábas oldalnak pontosan megfelel, ha a Fénylények meginognak és elrabolhatják a szükséges energiákat, melyre a túlélésük miatt sürgősen szükségük van.
Azonban ezek a taktikák a régi keretek között nem lehetségesek többé, mivel minden energia a morfogenetikus mezőbe kerül lehorgonyzásra, és ezt a folyamatot egyáltalán nem lehetséges visszafordítani.
EZT MEGELŐZŐEN MINDEN RENDSZERT MAXIMUMRA KAPCSOLNAK, EZ AZ EGÉSZ UNIVERZUMBAN ÍGY TÖRTÉNIK, MONDHATNI EGY ROSSZABB ÁLLAPOTBA KERÜL, HOGY A TISZTÍTÓ FOLYAMATOKON KERESZTÜL AZ ÚJ ENERGIÁK SEGÍTSÉGÉVEL KITELJESEDHESSEN.
Mit is szeretnénk ezzel mondani: Ha diszharmonikus állapotban vagytok és testetek belázasodik, ezt a testetek arra használja, hogy méregtelenítse rendszereit, ezután megfelelő pihenés és kielégítő alvás után újra egészségesekké váltok.
Ez történt Gaiaval a tavalyi év végéig és még most, hogy úgy mondjuk, lázas állapotban van, mely az elkövetkezendő idők során egy egyre jobb energiamintázatba rendeződik, ami számára és számotokra is kedvező hatású lesz.
Ezért kérünk benneteket, tartsátok meg a napi elmélyedési rituáléitokat, és ne adjátok fel. Amit eddig megtettetek hosszú út volt és most is az, így látjuk mi ezt a Fény Galaktikus Föderációjától és tisztelettel hajlunk meg előttetek.
De nem kényszerítettek benneteket, hogy itt legyetek Gaian, ebben a különleges korban, hanem szabad akaratból ti fogadtátok el a keretfeltételeket egy másik dimenzióban.
Már csak ezért is fontos a köztetek lévő Felébredetteknek, hogy emlékezzetek a képességetekre, hogy Fénnyel és Szeretettel teli lényekké váljatok.
EZÚTON TOLMÁCSOLOM A LEGŐSZINTÉBB ÜDVÖZLETÜNKET A NAPRENDSZERETEKBŐL !!!
TARTSATOK KI!!! - ahogyan mondani szoktátok.
Csatornázta: Frank Scheffler
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://nebadonien.wordpress.com
kristalyhang | 2013-04-14 - 12:08 | Címkék: Frank Scheffler | Kategóriák: Herak | URL: http://wp.me/p2FH9O-pz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése