2013. április 4., csütörtök

A kozmikus együttműködés - Uriel 2011.12.01.



by kristalyhang
Ez egy régebi cikk Günther Wiechmann csatornázásaiból, a kozmikus együttműködésről. De gondoltam ezeket a sötétszürke napokat fényesebbé kell tenni valami széppel, felemelővel, hogy ne feledjük származásunkat! S.
URIEL / 2011. december 01.
Günther Wiechmann közvetítése
A kozmikus együttműködés
Archangel-UrielKérdés: Hogyan dolgoznak együtt az Angyalok, Arkangyalok és a Galaktikus Föderáció?
Itt Uriel, Isten Fénye.
A kérdésedre rövid választ tudok adni. Mi mindannyian az egy Forrásból származunk és mindenki az Isteni tervét követi, az elrendelt sorsát. Minden összeköttetésben áll. Semmi nincs elválasztva egymástól. Így folynak össze az energiák és minden úgy illik egymásba, mint ahogyan azok összetartoznak. Mindenki a saját helyén tevékenykedik a nagy rend keretei között.
Köszönöm, én is így képzeltem, de tulajdonképpen azt szeretném tudni, ki milyen feladatot vállal a Felemelkedés során, hogyan lehet elképzelni a felépítést [szervezetet]?
Óh, egész pontosan tudni akarod, nos megpróbálok egy utat találni, hogy megérthesd azokat a dolgokat, amik a felfogásodon [képzelőerődön] kívül helyezkednek el. Kezdjük az „Éggel” vagy amit az emberek általában vallási és spirituális értelemben értenek alatta.
Létezik a Mindenek Forrása, innen ered Minden és ez maga a Minden, mert minden teremtés kapcsolatban marad vele. Minden próbálkozás, hogy leírjuk ezt az Isteni eredetet, megbukik a nyelv és a tudat korlátai miatt.
A „tiszta szeretet” is ennek csupán silány leírása.
Az első teremtéshez a Fények tartoznak, amik/akik folyamatos kapcsolatban állnak a Forrással kísérve és kormányozva a teremtő folyamat egészét és utat engednek az Isteni erő megnyilvánulásának.
Mi Arkangyalok ehhez a csoporthoz tartozunk.
Mint a név is mondja, a teremtés egy megszakítás nélküli folyamat és soha nem zárul le. Minden élet, minden létező az univerzumban, ebből a csoportból lépett elő, és minden időn és téren keresztül fenntartjuk a kapcsolatot. Igen, mindegyikőtöket ismerjük, olyanok vagyunk, mint a bennetek élő Anya és Apa.
Az Angyalok, akik kísérnek bennetek, Fénylények, mint ti. De egy másik utat választottak, hogy megismerjék önmagukat. Nem öltöttek magukra anyagi testet és választásuk szerint szolgálnak. Megjelenési formájukban rendkívüli módon képesek alakot váltani és szívesen dolgoznak csoportban. Számuk meghaladja a fantáziátokat. Rendelkeznek egyéni és egy mindent átfogó csoporttudattal is.
Térjünk most rá a Csillagtestvéreidre. Mint a teremtés rövid leírásából kiderült, őket is mind ismerem. Folyamatos kapcsolatban állunk és mindannyian egy Forrásból származunk. Egyesek közülük az anyagi testet öltést választották útjuknak, míg mások nem így döntöttek. Egyesek képesek a szintek között vagy a dimenziók között mozogni és ennek megfelelően képesek testüket [a rezgéshez] igazítani.
Megjelenési formájuk különböző, de mindegyikőjüket összeköti a közös küldetés, ami iránt mindannyian elköteleződtek.
Gaia folyamatban lévő Felemelkedése és a testet öltött lelkek dimenzióváltása egy nagyon komplex vállalkozás. Nagyon régóta létezik egy Isteni terv, amihez mindenki igazodik. A feladatok elosztásra kerültek és a sikeres lezáráshoz nem férhet kétség. A különböző munkaterületeken kialakítási lehetőségek vannak, amiket a fennálló szükséghez lehet igazítani. Ezzel a kialakítási [szervezési] lehetőséggel az adott csoportok rendelkeznek.
Az ilyen nagy feladatok megszervezése a magasabb dimenziókban relatív könnyű, mivel mindennel összeköttetésben áll és az állandó kommunikáció mindenkinél szellemi úton történik.
Bár léteznek olyan dolgok, mint a ti konferenciáitok, de itt nincs szükség hosszas magyarázatokra vagy bármely üggyel kapcsolatos jogosság megvizsgálására.
A munka jól halad előre és nemsokára meglátjátok kik kísértek benneteket az utatok során.
A Fény magasra emeli Gaiat és tudatotok átlépi a dimenziók határait.
A Felemelkedés itt van, nyisd ki a szemed és érezd, tárd ki a szíved és lásd a Fényt és a Szeretetet.
Uriel vagyok
Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
kristalyhang | 2013-04-04 - 13:30 | Címkék: Günther Wiechmann | Kategóriák: AA | URL: http://wp.me/p2FH9O-oK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése