2013. június 23., vasárnap

Alexandra Meadors interjúja Cobrával 1.rész (2012.júl.3.)

 

 "Ajándék minden Fénymunkásnak"

 

Alexandra Meadors interjúja Cobrával 

1.rész

(2012.júl.3.)

Magyarázat:
 A= Alexandra Meadors/kérdező
C= Cobra



Alexandra: Oké, július 3.-át írunk és a mai napon egy nagyon különleges vendéggel fogok beszélgetni, aki a ’Cobra’ kódnevet használja identitásának védelme érdekében, mivel korábban ő és a családja is komoly megpróbáltatásokon kellett, hogy keresztülmenjenek a tevékenysége miatt. Engedd meg, hogy üdvözöljelek és köszönöm, hogy részt veszel az interjúban.

Cobra: Üdvözlök mindenkit.
A: Azok számára akik esetleg nem lennének tisztában ki is Ő, az utóbbi időben nagyon reflektorfénybe került. Április legelején bukkant fel és az elmúlt 30 év folyamán az Ellenállási  Mozgalommal dolgozik, jól mondom?
C: Voltak olyan időszakok, amikor aktívabban együtt dolgoztam velük és voltak amikor kevésbé. De, igen kérdésedre válaszolva mind direkt, mind pedig indirekt kapcsolatban állunk. Együtt dolgozunk a bolygó felszabadításáért.
A: Rendben, remek. Azt olvastam, hogy egy ’Michael’ kódnevű személytől kaptál sok információt. Igaz az, hogy 20 millión vannak a föld alatt akikkel együtt dolgozol?


C: A helyzet az, hogy inkább úgy fogalmaznék, hogy nem velem dolgoznak, hanem sokkal inkább én dolgozom nekik.
A: Értem, értem.
C: A konkrét szám jelenleg 20 millió. Voltak időszakok, amikor többen voltak itt. Néhány éve, 5-10 évvel ezelőtt ez a szám még 70 millióra rúgott, de aztán felismerték, hogy nincs szükség itt ennyi emberre, úgyhogy sokan hazamentek.
A: Hmm, nagyon jól hangzik, hogy a helyzet sokat javult.
C:  Pontosan, a helyzet a bolygón annyit javult az elmúlt években, hogy ilyen jelentős erő nem szükséges többé.
A:  Ez fantasztikus. Mielőtt belemennénk egyéb kérdésekbe, kiszeretnék térni néhány friss bejegyzésedre. Az egyik egyfajta kódolt üzenet volt. (Különféle akciókhoz kapcsolódó kódok ezek mint pl: Omega Pandora POS to 0.01 stable, R13/6 complete. L0 radius: 3.0 m. Aki olvassa eredeti nyelven a blogot, az tudja miről van szó. FehérVándor) Ezek feltételezem csak az Ellenállás tagjainak szólnak igaz?
C: Ezek az üzentek,kódok az Ellenállásnak  bolygó felszínén tevékenykedő kis létszámú ügynökének szólnak.. Ez egy praktikus módja mindegyikük azonos időben történő informálásának. Aki tudja miről van szó, könnyen dekódolja az üzenetet és ez szigorúan csak nekik szól. Megfejteni, kitalálni ezeket nem lehet.  Néhány részlet fel lett oldva a titkosítás alól, de ezen felül erről többet nem mondhatok.
A:  Értem, világos. Nemrégiben heves vita alakult ki mivel például David Icke becsmérlő megjegyzéseket tett  Wilcock-ra és Drake-re és kacsának titulálta a tömeges letartóztatások lehetőségét és csak olaj volt a tűzre, hogy a Drake által kiadott Zöld Jelzés nem vont  akciót maga után. Tudom, hogy te nem állsz vele közvetlen kapcsolatban. Érdekelne, hogy mit gondolsz ezekről a becsmérlő megjegyzésekről?
C: Ami mindenképpen érdekes, hogy ezen típusú megjegyzések mindig olyanoktól érkeznek, akik nem rendelkeznek belsős információval. Minél több információja van valakinek, annál kevésbé jellemző, hogy támadja az adott illető Wilcock-ot,Fulford-ot,Drake-et vagy engem. Tömören, ha valaki érti és átlátja nagyjából a helyzetet akkor nem támad általában senkit. Ilyen egyszerű.
A: Egyetértek. Feltudnál minket világosítani arról, hogy a ‘Cobra’ név mit jelent pontosan?
C: Ez a ‘COmpression BReAkthrough’-nak azaz a ‘Kompressziós Áttörésnek’ a kódneve. Úgy lehet leginkább elképzelni, hogy a bolygó felszíne egy szendvics közepén van. A Fény nyomást gyakorol a felszínre egyrészről fentről a pozitív galaktikus rokonok jóvoltából, másrészből pedig a föld alól az Ellenállási Mozgalomnak köszönhetően. Ehhez még hozzáadódik az is, hogy magán a felszínen is egyre nagyobb a Fény nyomása a felébredt embereknek köszönhetően. Amikor ez az összeadódott nyomás elér egy kritikus pontot, az áttörés meg fog történni a bolygó felszínén. Ezt hívják az ‘Eseménynek’. Ebbe az Eseménybe belefoglaltatik a tömeges letartóztatások, de nem korlátozódik kizárólag rá. Az Esemény egy multidimenziós áttörés lesz a Föld számára, mely ahhoz hasonlóan, mint mikor egy követ beleejtünk egy tócsába, a Fény hullámait fogja szerteszórni az Univerzumban. Az Esemény természetét tekintve egyszerre lesz fizikai és spirituális jellegű. Magába foglalja a nem-fizikai negatív lények eltűntetését, a háttérhatalom tömeges letartóztatását, és drasztikus növekedését a pozitív földönkívüliek vizuális észlelésének.
Az Esemény után végre elnyomástól mentesen, szabadon teremthetjük meg sorsunkat, a hívatlan elnyomók nélkül.
A: Ezt nagyon érdekesnek találom, mivel ahogy leírtad a folyamatot az nagyon hasonlít a szakrális geometriából ismert tóruszhoz.(Ld: Thrive! FV)
C: Pontosan. A fejlett technológiáknak egy bizonyos ága a tóruszon alapul. A ‘Kompressziós Áttörés’ számtalan ‘örvényen’ keresztül történik, olyan örvényeken, amelyek igazából a Föld felszínén található csillagkapuk/dimenziós kapu. Ezek segítik a Fény erőinek az előrehaladását.
A: Wow, ez izgalmasan hangzik. Olyan jó olvasni és hallani az információidat néhány hasonlóan inspiráló személlyel egyetemben, mivel úgy érzem a ’Fénymunkás’, spirituális közösség teljesen kifáradt és sokaknak nagyon elege van.
C:  Oh igen, igen. Képben vagyok róla, értem mire gondolsz. Reméljük sokaknak bátorítást adhatunk.
A: Szóval, ehm,  szükségünk van a hozzád hasonlóakra, hogy előlépjenek és adjanak egy kis bíztatást. Tudom, hogy nem oszthatsz meg mindent arról amit tudsz és ami történik. De köszönöm neked és a Drake-eknek, Wilcockoknak,stb hogy teszik amit tesznek. Ezt csak el akartam mondani.
C: Ami azt illeti, önmagában az, hogy én nekiálltam írni ezt a  blogot egy nagyon jó jel, mivel addig nem akartam ebbe belevágni, amíg nem voltam teljesen biztos a Fény győzelmében. Egy bizonyos ponton aztán felkért az Ellenállás, hogy kezdjem el írni a blogot azzal az indokkal, hogy idézem „Fény Erőinek a győzelme közeledik, szóval itt az idő az oldal elindításához és a lakosság informáláshoz, hogy készen álljanak.” Ezt mondták nekem. És ez egy nagyon jó jel.
A:  Tudod ez nagyon érdekes, nem tudom olvastad-e, de nekem is hasonló élményem volt. Decemberben azt az információt kaptam bizonyos forrásokból, hogy létre kell hozzak egy weblapot, amelynek működnie kell április 11-re. 
C: Értem.


A:  És nekem is hasonló okokat adtak meg, hogy amikor eljön az idő legyen egy adatbázis, ahol mindenféle információ össze van gyűjtve.  És aztán hallottalak téged megemlíteni, hogy tíz évvel ezelőtt kaptad a 2012 áprilisi dátumot.
C: Pontosan,pontosan.
A: Le voltam nyűgözve a szinkronicitásoktól.
C: Sok-sok évvel ezelőtt részt vettem bizonyos projektekben, amelyek mind a mai időszakot készítették elő. Sok éve folyik a készülődés. Azt mondanám, hogy kb. az utóbbi tíz évben minden ebbe az irányba konvergált.
A:Egyetértesz abban, hogy körülbelül 2000-2001 környékén volt a legmelegebb időszak, amikor a bolygó jövője a legbizonytalanabb volt?
C: A veszélyes időszak 1996 és 2003 között volt. Őszintén szólva fogalmam sem volt ezalatt a 7 éves szakasz alatt, mi fog történni a Földdel. Borzasztó veszélyes volt.
A: Igen, több helyen is voltam erről, különböző szemszögekből. Volna egy kérdésem Afganisztánnal kapcsolatban. Nem vonatkozik szorosan ide, de kíváncsi vagyok tudsz-e valamit azokról a pletykákról miszerint egy csillagkapu található arrafelé és ez a fő oka a sok háborúskodásnak a területen?
C: A csillagkapu nem Afganisztánban van, hanem Irakban. Azt mondanám, hogy különsképpen a Rockefeller frakciója a háttérhatalomnak kívánta kontroll alá vonni ezt a részét a világnak, főleg az ott található csilagkapuk miatt. Több pozitív portál/kapu is meg lett semmisítve az iraki háborúban.
A:Oh,wow. Ha azt mondanám, hogy a Plejádiak az Ellenállási Mozgalommal együtt az Őrzők Szövetségének a tagjai, egyetértenél? Hallottál az Őrzők Szövetségéről?
C: Én ezt úgy írnám le, hogy a galaxison belüli pozitív fajoknak létezik egy laza konföderációja, amelyet több névvel is illetnek. Ami fontos az nem a név, hanem a tény, hogy ezer és ezer pozitív földönkívüli faj létezik, amelyek elértek egy olyan szintre az evolúciójukban, hogy nincsen többé szükségük negativitásra. Létrehoztak egy laza konföderációt. A céljuk pedig, hogy segítsenek felszabadítani az emberiséget, hogy mi is hasonló szintre léphessünk. Ez a bolygó olyan mint egy rákos sejt egy egészséges testben. Meg kell gyógyítani ezt az utolsó beteg sejtjét a galaxisnak. Az Ellenállási Mozgalom ennek a konföderációnak a része. Közülük sokan emberi testben létezek, teljesen átlagos, normál emberi kinézettel, de máshonnan származnak.
A: Érdekes, hogy a beteg test hasonlatot hoztad fel. Ismered az Urantia könyvet?
C: Igen.
A:  Abban hasonlóan szó esik arról, hogy az Univerzum külső, hetedik szférájából indult el egy vírus. Ez a vírus félelemmel, háborúval, amnéziával jár. Egyetértesz ezzel?
C: Azt mondanám, hogy úgy kell elképzelni mintha valóban egy vírus terjedt volna szét a galaxisban. Egy mutáció, egy anomália, egy hiba, amelyről egyébként a 2000 éves vagy annál is öregebb gnosztikus szövegek szót ejtenek. Ez az anomália, ez a hiba az amit ki kell most javítani. Ez az amin dolgozunk. És ez a korrekció folyamat most ért a csúcsára.
A: Ezek szerint a korrekció utolsó hulláma folyik itt, máshol már nem áll fenn a probléma?
CIgen, mivel az Univerzum minden más része fel lett már szabadítva. Nem véletlen, hogy pont ezen a bolygón vagyunk most itt. Ez az utolsó bolygó ami felszabadításra vár, a legutolsó  bástyája a Sötét Erőknek.  A legképzettebb galaktikus harcosok inkarnálódtak erre a bolygóra az utóbbi néhány ezer évben, mivel tudvalevő volt, hogy ezt lesz a legnehezebb felszabadítani. Azt mondanám, hogy a legfejlettebb lelkek az elképzelhető legszélesebb tudás spektrummal inkarnálódtak a bolygóra a felszabadítás céljából. Szóval ezért vagyunk itt.
A: Hmm, érdekes, valahol olvastam, hogy ahhoz, hogy ide leszülethessünk már 3-szor át kellett esnünk a  felemelkedésen, igaz ez?
C: Ezzel nem értek egyet, de azt mondanám, hogy egy bizonyos teszten kellett átmennie annak, aki ide akart inkarnálódni.
A: Különösen a bolygó felszabadításának a nehézsége miatt?
C: Pontosan, illetve a Földi(vibrációs) frekvencia alacsonysága miatt. Nem sok bolygó volt ebben a galaxisban ilyen erős Sötét befolyás alatt.
A:  Érdekes. Hihetetlen mennyiségű csatornázott üzenet található az interneten. Kíváncsi vagyok. Mit gondolsz, előfordul, hogy ezek között vannak olyanok amelyek saját jövőbeli énjüket csatornázzák?
C: Nem, nem gondolom. A legtöbb csatornázott üzenet forrása az asztrális sík. Az asztrális sík az illúzió síkja. Itt találhatóak a kimondatlan,beteljesítetlen vágyaink, törekvéseink, kívánságaink, reményeink. A legtöbb ember ezt csatornázza, az illuziót. A saját tudatalatti ötleteiket csatornázzák. Nagyon- nagyon kevés embernek van valós kapcsolata pozitív földönkívüli forrásokkal. Az ilyen forrásokból jövő információ mindig valami friss és értékes. De nem sok található belőlük.
A: Hát igen..Egy másik kérdésem az volna, hogy vannak akik azt állítják, hogy 80%-a a földi népességnek más csillagrendszerekből származik. Ez azt jelentené, hogy a maradék 20% az igazi ’Adam Kadmon’Szepes Mária magyarázata Adam Kadmon-hoz:
„A Kabbalának egyik óriási jelentőségű tanítása az a tradíció, hogy az érzékelhető világ a Kozmosz, az egymásra következő és egymást kölcsönösen átható lények hierarchiájának a láncolata. A hozzánk legközelebb eső kozmikus egység egy hiperkozmikus óriás, csillagködökből és tejutakból összetett ember formájú Adam Kadmon. 


A kozmosz láncolata 

A Kozmosz hierarchikus láncolatából adódóan minden lény, minden élőforma egy nála nagyobb rendszer része és alkotó eleme. Túllépve az emberi pszichén, - amely sok más entitással együtt alkotja egy magasabb szellemi lény lakóhelyének asztrális szervezetét- a naprendszerünk planétái, neutronjai és protonjai, atomjai egy gigászi szervezetnek. 


Adam Kadmon 

A tejutakból és csillagködökből összetett emberformájú óriás Adam Kadmon. Jelképe ismert mindenhol a planétán. Ennek a hyperkozmikus testnek éppúgy vannak működő szervei, mint az emberi testnek-magasabb értelemben annak jelölhető-idegrendszere, vérkeringése, feje, törzse és végtagjai. 


Az ember testében és lelkében, szellemében benne rejlik az egész fizikai, pszichikai mentális Univerzum, ez a triász a kozmikus elmében is ott van. Az ember-Isten képmás –analógia e koncepció ismeretében válik élővé... A hármas egység szintézis emblémája pedig Adam Kadmon, amely kozmikus elmeként a másikban önmagát teljesen érzékelteti, és tudatosítja. 


Az ősvallás kultusza 

Az ősök grandiózus kozmofilozófiai szemlélete, felfedezte a csillagképek , és a szomszédos ködvilág nebulájának rendszerét összesítő nevet adott annak. Az első ősvallás Adam Kadmon óriásról szól, elődeink szerint a gigászi lénynek a feje az Andromeda-köd vidéke, jobb karja a Rák-köd, balkarja az Amerika-köd vidéke, szülőméhe az Orion-köd. 


Őseink misztikus szertartásaik és meditációik útján kozmikus erőcentrumokal léptek érintkezésbe, ennek köszönhetően különféle ismeretek, erőket nyertek a munkájukhoz. Az Univerzumot összetartó tétel az Analógiák Tana ezen az összeköttetésen árad a földre. 


Forrás: Szepes Mária: Academia Occulta )
C: Nem értek egyet. Úgy vélem a földi népesség döntő többsége földi eredetű. Kevés ember van, aki nem idevalósi. A legtöbben inkarnálódott emberek, akik ide születtek le először és itt mentek keresztül az (lélek)evolúciós folyamatukon, itt fejlődtek inkarnációk során.
A: És mit gondolsz Adam Kadmonról? Ha más csillagrendszerekből jöttek ide, a DNS-ük beépült az Adam Kadmon-i genetikus állományba.
C: Nos, mindenki aki a Forrásban teremtődött hordozza ezt az eredeti lenyomatot belül. Ezt nem lehet elveszíteni. Egyszerűen csak aktiválni kell. Az eredeti lenyomatot a fénytest aktiváláson vagy más néven Mer-Ka-Ba aktiváláson keresztül lehet feléleszteni. Ez egy különleges, azt mondanám spirituális ébredési, amely túlmutat az elmén és az érzelmeken és egyúttal a fizikai testet is átalakítja.
A: Oh, alig várom!
C: Hamarosan kezdődik.
A: Tudom. Szóval, azt mondtad ez az utolsó bástyája a Sötét Erőknek. Ezek szerint más csillagrendszerek, galaxisok lakói is izgalommal figyelik mi történik itt?
C:  Oh igen, sok-sok különféle faj képviselői figyelnek bennünket, de azt azért nem mondanám, hogy mindenki, nem mindenkit érdekel ez a dráma. Azt mondhatom, hogy rengeteg lény, számtalan faj, ezernyi csillagrendszerből figyelemmel kíséri mi történik és segítenek.
A: Ok.
C:  De a legfőbb kulcs az emberiség szabad akarata. A legtöbb embert olyan szinten sikerült programozni, hogy nem is érdekli őket és nem is vágynak a felszabadításukra.( Én úgy fogalmaznék, a többség nincs is tisztában a helyzettel, azzal hogy a rendszer, Mátrix rabszolgája, és mint tudjuk az a legnagyobb rabszolga az, aki tévesen hiszi azt, hogy szabad. FehérVándor) Ezért is tart oly soká.
A:  Van bármilyen hatékony módszere annak tudomásod szerint, hogy újraaktiváljuk a tobozmirigyünket, harmadik szemünket ezáltal szabad utat nyitva a Felsőbb Énünkkel és magasabb dimenziókkal való kommunikációnak?
C: A legfontosabb a kitartás. Ha valamiben jó szeretnél lenni, gyakorlásra van szükséged. Van jónéhány technika, amivel megnyithatod a felsőbb csakráidat, de a legfontosabb tényező, hogy rendszeresen végezd őket, ha elszántan végzed a munkát, meg is lesz az eredménye.
A: Tökéletesen egyetértek ezzel. Magam is tapasztaltam, hogy igenis gyakorlásra és kitartásra van szükség ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el.Egy másik témára ugorva, mostanában csodálatosan kék itt az ég Dél-Kaliforniában és ahogyan hallottam máshol is az Egyesült Államok területén. Ez azt jelenti, hogy a chemtraileknek hivatalosan is vége? Leállították őket?
C: Nincs teljesen leállítva a projekt, de sokkal kevesebb van. Ez egy jó példája a Fény Erőinek az előrehaladására.
A: Megmondom őszintén, hihetetlen a különbség nélkülük, anélkül, hogy baljósan szétterülnének fölöttem, Sokkal szabadabb érzés.
C: Igen,igen.
A: Na most nézzünk valamit, amiről sokat volt szó az interneten. Igaz az, hogy ha ténylegesen majd leszállnak a galaktikus rokonok, megtörténik a kapcsolatfelvétel, akkor lesznek akik nem lesznek képesek érzékelni, látni őket mivel a vibrációjuk nem üti meg a kívánt szintet?
C: Ez nem igaz. Amikor majd elérkezik az ideje a galaktikus flotta landolásának, a fizikai síkon fognak landolni, ergo mindenki láthatja majd őket. Mielőtt azonban ez megtörténik, jelentős előkészületek fognak történni, rengeteg bizonyítékot fognak bemutatni, ezáltal elkerülve, hogy az emberek pánikba essenek a folyamat során.
A: Huh, ez jó hír. Szóval egyetértesz azzal, hogy mindenkinek aki a bolygón van lesz lehetősége a felemelkedésre? Hallottam olyan verziót, miszerint 1/3-a a népességnek a bolygóval együtt felemelkedik, 1/3 átkerül magasabb dimenziókba míg 1/3 marad a 3D-ben.
C: Ez így nem korrekt. Nem áll módomban a felemelkedés tervét megosztani, mivel a háttérhatalom is figyel illetve a nem-fizikai arkhónok is figyelnek. A valós felemelkedési terv szigorú titkosítás alatt van jelenleg. Egy csatorna sem kap semmilyen információt az időintervallumokról és hogy pontosan miképp fog végbe menni a folyamat. mivel titkosítás alatt van biztonsági okokból. Az arkhónok kapva kapnának az alkalmon, hogy akadályozó lépéseket tegyenek. Amit mondhatok, hogy lesz aki felemelkedik. Viszont mindenki kikerül a programozások hatása alól/deprogramozva lesz, mindenki szabadon élhet és szabadon hozhatja meg arról a döntését, hogy mit szeretne. Mindenki szabadon dönthet arról majd mit szeretne.
A: Ok. Képben vagy Drunvalo Melchizedek-kel kapcsolatban?
C: Igen.
A: Ő azt említette, hogy egy 3 napos sötét perióduson fogunk keresztülmenni és mikor végére érünk ennek a  3 napnak és kijövünk a túloldalon, babaként kezdjük újra az életet. Mit gondolsz erről?
C. Ez egy nagyon régi prófécia, legalább a ’60-as évek óta van jelen, de igazából képletesen igaz. Az eseményhorizontból valós kilépésünket jelöli. Elmagyarázom. A Föld jelenleg egy (energetikai) fekete lyukban található. Egy ferde,torz  valóságban létezünk. Nehéz ezen a torz valóságon belül a dolgokat az igazi valójukban látni. Amikor kilépünk ebből a fekete lyukból, egy fényrobbanás fog végbemenni és mindenki tiszta lappal kezdheti az életét. Nem lesz többé karma és nem lesz többé programozás akárki által. Mindenki megélheti majd a saját tudatosságának a  kiteljesedését és jelenlétét valamint a saját kapcsolatát a Forrással/Istennel.
A: Wow ez remek. Egy teljesen más perspektíva, de alapvetően ugyanazt mondja. Képben vagy Kavassilassal kapcsolatban?
C: Valamennyire.


A: Ő egy kicsit hogy is mondjam.. óvatosságra int. Azt mondja, hogy nem lehet biztosan tudni milyen földönkívüliek jönnek. Fogságba fogják ejteni a naiv lelkeket és megakadályoznak a teljes felemelkedési folyamatban. Mit gondolsz erről?
C: Ez nem igaz. Elmondtam már számtalan alkalommal, hogy minden negatív földönkívüli el lett távolítva. Nem léteznek többé. Nincsenek szürkék UFO-kban repkedve, nincsenek Reptoidok/Hüllők a föld alatt, nincsenek anyahajóik, nincsenek Reptoid/Hüllő bázisok többé. Ez teljesen a múlté. Ami maradt az a háttérhatalom. Vannak köztük földönkívüliek igen, akik a bolygót sok emberöltővel ezelőtt megszállták és azóta ugyanazon hatalmi pozíciókba inkarnálódnak. Rajtuk kívül még a nem-fizikai arkhónok vannak itt, akik szintén más bolygókról jőve szállták meg a Földet és azt mondanám, egyfajta szellemekként vannak jelen az interdimenzionális síkokon és tartják fenn a karantént. Azonban nincsenek többé negatív földönkívüliek galaxisszerte, nem repkednek fel-alá embereket elrabolva és nincsenek itt anyahajóikon milliószámra. Ez már a múlté.
A: Ezt remek hallani. Lehet arról hallani, hogy különböző kontinenseken más és más földönkívüli fajok vannak jelen. Mit gondolsz?
C: Igen, a háttérhatalom berkeiben. Van ugye a Rothschild frakció, Orioni eredettel. Aztán a Rockefeller frakció akik Drakóniaik és van a jezsuita frakció, ami keveréke az Andromédaiaknak és a Reptoidoknak/Hüllőknek.
A: Tehát a világ különböző részein van a főhadiszállásuk?
C: Igen. A Rothschildok kontrollálják nagyrészt Európát, aztán a Rockefellerek az USA-t és a fennmaradó területek pedig a jezsuitáké.( Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenhova elér a hatalmuk. Legerősebben a G5 országok, USA, Egyesült Királyság,Olaszország,Németország,Franciaország vannak kontroll alatt. Sok ország összefogott a háttérhatalom ellen. A jezsuitáknak sincs a világ minden részére kiterjedő uralmuk, Oroszország,India,Kína,Brazília immáron független tényezők, természetesen ez nem jelenti azt hogy őket ne próbálnák befolyásolni. FV).
A: Becslésed szerint hány űrhajóval vannak jelen a Föld körül a pozitív fajok jelenleg?
C. Sok-sok milliónyi, de álcázva vannak. Nem láthatóak az általunk érzékelt frekvenciatartományban. Egy speciális védelmi membránnal vannak felszerelve, amely megakadályozza a háttérhatalmat a detektálásukban.
A: Értem.
C: De mindenhol jelen vannak. Óriási anyahajók.
Folyt köv.


Fordította: FehérVándor
2012felemelkedes.blogspot


Forrás: http://www.fenyorveny.hu/2013/06/alexandra-meadors-interjuja-cobraval.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése