2013. június 19., szerda

Hirtelen lehetőségek és adottságok hamarosan - Ashtar 06.16.


 Hirtelen lehetőségekkel, szabadsággal, adottságokkal és potenciálokkal fogjátok meglepni emberi testvéreiteket


by kristalyhang
ASHTAR / 2013. június 16.
Christine Stak közvetítése
részlet
ASHTAR[ „Szeretett Christine, szeretett Lánya a Fénynek,
szeretett „Fényhozók” és Csillagtestvérek”!
Ashtar beszél!
Újra összejöttünk, hogy további útmutatással és információval szolgáljunk azok számára, akik a nagy változások eme időszakában úgy döntöttek, hogy a „fedélzetre jönnek” [a tudatosodás útját járják].
Velem és Csillagtestvéreimmel, mint az egyes csillagnemzetségek küldötteivel, jelen van Athena Solara és Apollo Solaris, a Fénnyel telítettek, mint az Új Kor képviselői. Velünk van Maitreya – és Kuthumi, mint „világtanító” – és szintén üdvözlöm az apró népek képviselőit, a Növények- és Állatok Déváit!
Legyetek üdvözölve barátaim, legyetek üdvözölve!”]
… 
 „Szeretett gyermekei a Fények!
Tegnap a bennetek és Gaiaban végbemenő nagy változásokról beszéltünk, amit „Felemelkedésnek” neveznek. Megértettétek, hogy a jelenlegi „kihívások”, amikkel egyre erőteljesebben kell szembenéznetek, saját fejlődésetek szempontjából óriási lehetőséggel bírnak. Az átalakulási folyamatok két
- egy időben zajló,
- egymást átfedő
- és lehetséges, hogy egymást erősítő folyamat, melyek függnek
a ti saját fizikai és Gaia fizikai Felemelkedésétől!
Azt is megértettétek, hogy a saját átalakulási folyamatotok, a nagy fizikai alkalmazkodási reakciótok és földi testvéreiteké az 5D szinten, függetlenek attól, hogy annak tudatában vagytok-e vagy sem.
(Nem mindenkit „világosítottak fel”, mielőtt a „pubertás” korba ért volna.)
Most ti, szeretett Gyermekei a Fények, kedvezőbb helyzetben vagytok, mert úgy döntöttetek, időben informálódtok, milyen változások közelítenének felétek és Gaia felé.
És itt is Gyermekeim, itt is különbséget kell tenni:
[3D-s]Tudat feletti szinten – tehát az inkarnációtok előtt – mindannyian tisztában voltatok a dolgokkal! De egyes emberi testvéreitek úgy döntöttek, számukra lelki szinten jó indokból, hogy „lehetőség szerint sokáig csukva tartják a szemüket”. Ez jogukban állt és arra kérlek benneteket: Ne tartsátok magatokat semmivel sem jobbnak, mert ti más döntést hoztatok!
Világotok csak lépésről-lépésre tudja megtenni a változás útját, - úgy mint egy súlyosan beteg embernél, akire operációk sorozata vár, nem szabad minden rák által érintett szervét egy időben eltávolítani! Nem élné túl ezt a sokkot! Ahogyan Gaia sem.
És ezért – egyes - emberi testvéreitek úgy döntöttek, látszólag „tudatlanságban” játsszák tovább a régi játékot a régi szabályokkal [feltételekkel].
Egyesek bizalmasabb módon követik szívük jó szándékát, Minden Létező legnagyobb javát szolgálva, ami megegyezik valódi természetükkel.
Mások az „ellenoldalt” képviselik. De ők is „játékostársak”, akik fontosak az egyensúly megőrzéséhez. Kérünk benneteket, becsüljétek meg az általuk vállalt szerepet is. És aztán sokan vannak, akik még félálomban vagy még mély narkózisban vannak, mások destruktív szándékának kitéve. (Kedveseim ti sem rendelkeztetek a kezdetektől fogva a dolgokra való teljes „rálátással”. Nem igaz?)
Gyermekeim, remélem tudjátok még követni a fejtegetéseimet. Christine is kicsit „hosszú lélegzetűnek” tartja a mai magyarázatot – és firtatja történt-e valami a „forró dróttal”…
Ne aggódjatok! Minden a legnagyobb rendben!
Kérlek, értsétek meg – miközben beszélek hozzátok - további információs csomagok vannak kódolva ezekbe a felétek áramló szavakba. És a bevezetőt azért húztam el egy kicsit, mert ennek az információátadásnak le kellett zárulnia, ami párhuzamosan, „szavak nélkül” jut el hozzátok.
Nos, a mai lényegi mondanivaló. A legfontosabb a legvégén:
Eddig különbséget tettünk a ti és a Földanya testének fizikai Felemelkedése között.
Tudatotok nagy változásai, amik ezzel kapcsolatosak, mindannyiatok számára egy teljesen új irányvonalat [orientációt] hoz magával!
Hirtelen lehetőségekkel, szabadsággal, adottságokkal és potenciálokkal fogjátok meglepni emberi testvéreiteket, amiket eddig teljes mértékben lehetetlennek és tökéletesen elképzelhetetlennek tartottatok!
Elképzelhetetlen, mert –részben a ti beleegyezésetekkel (ami javarészt tudatos manipulációval lett elérve) – „szemellenzővel”, „szemkötővel”, „füldugóval” és „K.O. cseppekkel [K.O.: Knock Out –kiütés] látták el intuíciótokat és elméteket!
Ti, szeretett Gyermekei a Fénynek, legyetek abban a boldog helyzetben, hogy fokozatosan – segítségünkkel – természetes képességeitek blokkolását és „kipárnázásait” feloldjátok. Sok emberi testvéreteknél ez rövidesen egyszerre fog bekövetkezni...”
Christine Stark
Csatornázta: 2013 © Christine Stark
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése