2013. június 20., csütörtök

Világotok pénzügyi átalakulása a Felfedés alapja - Ashtar 06.12.


 Ti azt kérdezitek, “Mikor?” Nos, ez nagyban tőletek függ. Küldjétek ki fényeteket és szereteteteket, és segítsétek átalakítani az összes negatív energiát világotokban. Mi meglehetősen aktívak vagyunk abban, hogy behozzuk a Központi Napotok energiáit világotokba, de az igazi átalakítás, a legyökereztetés [földelés] és ezen bejövő energiák növelése a ti feladatotok.

by kristalyhang
ASHTAR beszél /2013. június 12.
Philipp közvetítése
Ashtar3_1Világotok pénzügyi átalakulása a Felfedés alapja
Jelenleg sok dolog történik világotokban, ami kételyt ébreszt bennetek az Isteni Terv tekintetében. Sokan kérdezitek, “Hogy lehetséges, hogy mi a szeretetről és a békéről beszélünk, a legcsodásabb dolgokat ígérve nektek, miközben látszólag káosz, erőszak és elnyomás uralkodik világszerte?” Kérlek, értsétek meg azt, hogy ez az utolsó pihegése a sötét energiáknak - bármi, ami nem a Fényből van, el lesz mosva, vagy át lesz alakítva. A sötét erő ellenzi ezt az átalakulást – küzd és a végsőkig ki fog tartani. De annak sorsa megpecsételődött.
Mi látjuk a megoldásokat a világ konfliktusaira – nemcsak Törökországban és Szíriában, melyek jelenleg legjobban foglalkoztatják a médiát – hanem a nemek közötti konfliktusokra, különböző népcsoportok és vallások közti konfliktusokra egyaránt. Mi látjuk, hogyan olvadnak el ezek a konfliktusok, és mi emelkedik fel ezek helyett. És ez egyedülálló a világotokban – egy példa nélkül álló béke vár rátok.
Ti azt kérdezitek, “Mikor?” Nos, ez nagyban tőletek függ. Küldjétek ki fényeteket és szereteteteket, és segítsétek átalakítani az összes negatív energiát világotokban. Mi meglehetősen aktívak vagyunk abban, hogy behozzuk a Központi Napotok energiáit világotokba, de az igazi átalakítás, a legyökereztetés [földelés] és ezen bejövő energiák növelése a ti feladatotok.
És – meg van engedve, hogy ezt mondjam – valójában ez a ti elsődleges kötelességetek, függetlenül attól, hogy milyen más feladatokat vállaltatok fel pluszként Jelenleg mi nem akarunk mélyebben belemenni a ti aktuális világi ügyeitekbe, de mi igenis tájékoztatni óhajtunk titeket arról, ami közvetlenül “az ajtótok előtt van”, mert ez jelentősen hatással van erre az átalakulásra.
Elmondtuk nektek, hogy a pénzügyi rendszeretek átalakítása már megtörtént, és csak kivitelezésre vár. Továbbá, megmondtuk nektek, hogy a sötét erőknek nincs több erejük ezt késleltetni, vagy tovább megakadályozni azt. Ezt mi meg tudjuk erősíteni, és ti azt is meg fogjátok látni, hogy ez miért olyan fontos.
Az elkövetkezendő napokban és hetekben többet meg fogtok erről tudni, és – ami még jobb- meg fogjátok azt tapasztalni. Mi várjuk azt, hogy miképp dörzsölitek szemeteket hitetlenkedve, azt kérdezve magatoktól: “Ez valóban megtörténik? Álmodom-e?” Ezután a rövid időszak után túláradóan boldogok, és teljes mértékben izgatottak lesztek.  Ez önmagában is nagyon fel fog emelni benneteket, és rezgésszámotok magasabb szintre lesz emelve. Tehát én, Ashtar miért mondom el ezt nektek? Mivel az öröm, amit meg fogtok tapasztalni az új pénzügyi rendszer bevezetésével, teljes mértékben kritikus abban a tekintetben, hogy annak az alapját fogja képezni, hogy a Felfedés megtörténhessen.
Jelenleg, az emberiség többsége hisz abban, hogy lehetséges, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Mindazonáltal, különbség van a között, hogy ez nem kizárt, vagy hogy hiszünk benne. Mit gondoltok mi történne, ha egy jelentős mértékű berepülést hajtanánk végre? Az emberiség többsége félelemmel és rettegéssel reagálna? Hogy reagálna a jelenlegi pénzügyi rendszeretek? Nem több erőszakot és káoszt eredményezne az?
Tehát, most kérdezd meg magadat, milyen lenne az, ha az emberiség fel lenne emelve egy új és tisztességes pénzügyi rendszer által? Az öröm és a boldogság, ami a jelenlegi tisztességtelen gazdasági rendszertől való láncok elszakadását eredményezné, és mindenki megszabadulna a rabszolgaság igájától az új pénzügyi átalakulás által? Nem gondoljátok azt is egyben, hogy mindez automatikusan meg fogja oldani sok jelenlegi problémátokat? És erre alapozva, annak felfedése – hogy csillag családotok itt van, és újra egyesülni szeretne veletek – nem fogadnák sokkal jobban?
Ekképpen, meg tudjuk erősíteni, amit mások jelentettek – és sokan már sejtetek – a Felfedés le fog játszódni, mihelyt a szükséges lépések bevezetésére sor fog  kerülni az új, tisztességes gazdasági rendszer sikeres beindításához. Azután jöhetünk hozzátok, és megajándékozhatunk benneteket mindennel, amit már bejelentettünk nektek.
És a ti nézőpontotokból talán az a legcsodálatosabb dolog, hogy mi hetekről beszélünk, és nem évekről, amíg ez az alapvető gazdasági rendszer átalakulás felgyorsul, és mindenki számára nyilvánvalóvá válik. És ha ez a „kő gurulni kezd”, biztosak lehettek benne, hogy a Felfedés nem fog sokat váratni magára. Nagyon remélem, hogy ez az üzenet örömöt hoz számotokra – mivel ez a ti életetekben történik, a ti bolygótokon. Találjatok örömet az életetekben, és összpontosítsatok arra. A legmélyebb szeretettel, a ti Ashtarotok.
Csatornázta: Philipp
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus


kristalyhang | 2013-06-20 - 11:28 | Címkék: Philipp | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/p2FH9O-ue


Megjegyzés /DK:

Tehát legalább a két legalapvetőbb dolgot nagyon gyorsan be kell vezetni:

1) Az összes adósság eltörlése
2) A Feltétel Nélküli Alapjövedelem bevezetése


De mivel  a legtöbben még mindig úgy gondolják, hogy ez lehetetlen, akkor csak várjuk a sültgalambot. A magyarok nem is nagyon akarják aláírni az Alapjövedelem petíciót.  Valaki kérdezte, hogy miért van ez. Az alábbi levélben leírtam a véleményem és a tudnivalókat: 

http://szepjovot.blogspot.hu/2013/06/alapjovedelem-feltetel-nelkul.html 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése