2013. június 26., szerda

Az idő felbomlása- Agharta, a Belső Föld Üzenete 06.26.


Előzmény:  Az Időtórusz kódok feloldódnak
http://szepjovot.blogspot.hu/2013/06/az-idotorusz-kodok-feloldodnak.html

Agharta, a Belső Föld Üzenete --- 2013.06.26.

2013.06.26. 09:02 Istengyermek

belso_fold_1372229946.jpg_669x446


Agharta a belső Föld üzenete:

Testvéreim,

A Föld minden téren és időben megváltozott. A ma hajnalra ébredők már nem azokra az állapotra keltek fel mint amikor lefeküdtetek.
Sok változás kelt életre:


1. A belső Föld lakói üdvözlünk Titeket. Ma hajnalra összekapcsolódtunk az utolsó olyan testvérünkkel is ki a Belső Földről származó és eddig nem tudtuk elérni. Tudnotok kell, hogy mindannyian egy másik sík kivetülései vagytok, ami annyit jelent, hogy felsőbb énjeitek más  "helyeken" létezők. (Ezt is meg fogjuk magyarázni.)
Tehát az alsó szinten egy nagy ébresztőszignál söpört végig, mely Június 23.-áról 24.-ére történt meg. 0 óra 02 perckor. Az alsó szint alatt mi a harmadik dimenzió létspiráljának alját értjük, ahol Ti eddig életetek.

2. Energetikailag "kissé" emelkedett a rezgés reggelre, mert a folyamatok azzal, hogy a Földön kívüli élet hivatalosan is kijelentetett, nagy energiákat mozgatott.
A hirtelen rezgésemelésre azok miatt volt szükség, kik nem tudtak tudatukkal szembesül a ténnyel, hogy körbevesznek, sőt velünk egy bolygón sőt egy légtérben más-más bolygó lényei is szolgálnak. A rezgésszám ma 34,2 és marad is három hétig.
Erre a tudatzavarok kiküszöbölése miatt volt szükség azonnal.

Hamaya Gaya, a belső Föld egyik őrszelleme a három közül: "Legyetek nyugodtak és békések". A belső Földön is van élet. Központi napunk sugarai tartják a rezgést és életet ebben az eddig izolált térben. Mától ez az izolált tér kitágult a Földanya teste köré rendeződve. Körbefogja Földanyánkat és túlnyúlik rajta 3 kilométert. Ez annyit jelent, hogy a legnagyobb biztonságban vagytok. Födetekre és persze a miénkre is (hiszen mi is itt létezünk) semmilyen olyan eszközzel nem lehet behatolni ami árthatna Nektek. Ezt a bejelentést azért kellett megtegyük, mert .

Kanada volt honvédelmi minisztere, Paul Hellyer
bejelentette a bolygón kívüli jelenlétet.
A pánik elkerülése miatt teljes oltalmat kapott a bolygó azok a tudatok miatt kik még nem tudták elfogadni a tényt. Szeretünk titeket, hiszen mi is ti vagyunk, de egy másik valóságban."
3. Az idő bomlásnak indult melyet fizikai érzékelésetekkel is azonosítani tudtok. Semmi olyan nem történik ettől kezdve, mely ne a Ti (mi) javatokat szolgálná. Szépen beindultak a folyamatok, melyről tájékoztatni fogunk titeket. Most a legfontosabb, hogy megnyugtassátok MadOtokat és társaitokat, hogy egy gyönyörű új élet kapu "nyitánya" csendült fel az életetekben.


Hogyan érezzük az idő bomlását? Napi szinten egyre kevesebb szó esik majd az időről, mintha kitörölnék az emberi tudatokból. Valójában a kollektív tudatból törlődik ki, melyen mi is veletek egyetemben dolgozunk. Ne törekedj most arra, hogy az agyaddal fogd fel, mert ezt csak szívvel lehet érteni.  Nincs más dolgod csak maradj nyugalomban, figyelj befelé (meditáció) és egy szeretetteli várakozással figyeld a történést, mert itt most minden érted és rólad szól.
4.Az idő feloszlása utáni harmadik napon lényeges dolgok történnek az érzékeléseitek terén.
A TÉR HULLÁMZÁSÁRA LESZTEK FIGYELMESEK, HISZEN EKKOR OLVAD FEL A SÍKOK KÖZÖTTI FÁTYOL.
Ez optikailag kicsit furcsa lesz, de élvezzétek ki a szépségét. Ilyen dolgot két világciklussal ezelőtt lehetett látni, Lemúriai idők végeztében.

5. Különös képességek megjelenése mint amilyen a harmadik szem aktiválása. TÖBB VILÁG LÉNYEIVEL TALÁLKOZTOK, KIK SEGÍTENI JÖTTEK. Már nem látjátok az asztrál sík lényeit, hiszen teljesen feltisztult a tér a Ti fogadásotokra.
6. Egyenes Ági rokonok szoros kapcsolódása. Szellemcsaládjaitok egésze Veletek van és Veletek dolgozik. Biztonságban vagytok.


Rakk Ilona

3 megjegyzés:

  1. ...és ez így tökéletes.....<3

    VálaszTörlés
  2. látom itt is megy az agymosás...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez még semmi! De mi lesz még... ! A magasabb dimenziókban nincs idő és tér úgy mint nálunk a 3D-ben. Aki felemelkedik a 4D-be vagy 5D-be, az ilyeneket fog tapasztalni. De aki ragaszkodik a 3D-hez, annak marad minden így ahogy van Ez a szabad választás. Én inkább emelkedek...
      Hogy ezekről a dolgokról idáig nem tudtunk... na az volt az agymosás.

      Törlés