2013. június 12., szerda

Visszaszámlálás 8-nál tart - SaLuSa 06.07.

Visszaszámlálás kezdődött május 24-én a 10-zel . Június 7-én a 8-nál tartottunk. Úgy tűnik a zéró augusztusra fog esni! Ez egybevág máshonnan jött infókkal. Lásd: http://szepjovot.blogspot.hu/2013/06/bejelentes-szelei-magdolna-0605-video.html

by kristalyhang
SaLuSa / 2013. június 7.
Gabriel Raio Lunar közvetítése
01-salusaKedvesek: Nem kell hirtelen felhagynotok azzal, amit mindig is tettetek.  A kérdés csupán az, hogy Isten SZERETETÉNEK „segedelmével” teszitek-e, mely most (erősebben) érkezik életetekbe. Most minden cselekedetetek hozzáadódik a Teremtő SZERETETÉHEZ, miközben „megfürödtök” ebben a pillanatban és ez közvetíti számotokra a feladatotok iránti örömet és készséget. Érzitek lassan az életerőt önmagatokban, - az örömet, hogy életben vagytok és a boldogságot. A robotszerű (mechanikus) életforma lebontásra kerül, mert a SZERETET egyre több lehetőségnek nyit utat; az életakarat már nem korlátozódik folyamatosan ismétlődő tevékenységekre. Minden nap egy új kaland kopogtat az ajtón; mindenki számára - aki szeretné átélni, ahogyan az új valóság kibontakozik- egy nagyon izgalmas időszak lesz.
Ez egy új kezdés lesz számotokra Kedvesek, amikor újra felfedezitek magatoknak a létezés örömeit. Bolygóközi utazások párhuzamos galaxisokbeli kalandokba vezetnek el benneteket, ezzel pedig lehetőségek nyílnak meg előttetek, hogy olyan világokat látogassatok meg, ahol a hozzátok hasonló fajok a ti tapasztalataitokból merítkezhetnek. Az általatok ismert univerzumban a Föld pillanatnyilag más civilizációk általi magas támogatottságot élvező bolygó. Ők mindannyian veletek együtt szeretnék megélni az igaz természetetekre való ráébredésetek csodás pillanatát. Bár a mai napig sok botladozás volt és azok részéről is volt némi kétség, akik már hosszú ideje járják az önmegismerés ösvényét; de most érzitek a belső bizonyosságot, hogy tulajdonképpen egyre jobban a siker irányába folytatódik tovább az út. Felismeritek a szívetekben dobogó mindent átható SZERETETET, és nincs más lehetőség a SZERETET szabadjára engedésében, mint szeretni és fokozatosan elfogadni a körülöttetek létező életet, - ez pedig nem csak a fajotok női és férfi tagjaira vonatkozik, hanem Földanya élő teremtményeinek minden tagjára.
Türelemmel nyugtáztátok, hogy időközben más lényekké váltatok, mint hónapokkal vagy akár hetekkel ezelőtt korábban voltatok. Egy csodálatos energia lelt magának otthonra bennetek, mert befogadtátok és engeditek hatni. A békés természet a ti valódi természetetek és semmi sem természetesebb, mint hogy ti magatokat is békés lényként érzékelitek, és ezért látjuk mi úgy, hogy a nem is olyan távoli jövőben a háború nem lesz kifogás az állítólagos béke megteremtéséhez. Kedvesek: benneteket arra programoztak (a sötét erők), hogy kemények és kíméletlenek legyetek egymással szemben (ami majdnem egy szakadatlan ’hógolyó-effektushoz” vezetett) és így (ezzel a programozással) ezekre a konfliktusokra, mint életteretek védelméül szolgáló módszerként tekintettetek. De ez a hozzáállás csak még több fájdalmat szült, mint amennyi szükséges lett volna. A Földanya, létezési síkként lett teremtve, ahol tulajdonképpen lényegesen finomabb módon kellene fejlődni, mint ez aktuálisan történt; de még az ilyen körülményekből is győztesen kerültetek ki, annak ellenére is, hogy a hazavezető úton muszáj volt improvizálnotok. Most jött el ez az áldott pillanat és ezt megerősíti belső hangotok is, amikor már nem kételkedik abban, hogy eljött az idő. 
Folyamatosan a szeretett Föld elpusztításának kampánya volt napirenden, de ezzel csak most szembesültetek, amikor majdnem ’sikerrel’ jártak vele. Ennek a kampánynak a provokációi lassan visszaszorításra kerültek a FÉNY által, ami a Földre sugárzik, hogy felszabadítsa azt, így a Föld a rajta lévő élettel együtt emelkedhet fel a magasabb dimenziók felé. Az alacsonyabb birodalmakban való tartózkodásotok pozitív ’hozama’, hogy sokat tanultatok és semmi sem fairebb, mint hogy ezeket a tapasztalatokat más fajokkal is megosszátok, akik már örömmel várják a találkozást. Ez a perspektíva volt a hajtómotorotok, a tudatalattitok érzelmi üzemanyaga, hogy más, hasonló fejlődési stádiumban lévő civilizációknak segédkezzetek, hogy elérhessétek azt a pontot, ahol most tartózkodtok, egy különösen erőteljes belső FÉNNYEL – és képességgel, hogy az előttetek álló dolgokat valóban megértsétek.
Kedvesek: ismerjétek el magatokat, mint Isteni lények, mert valóban azok vagytok! A földi inkarnációtok alatt az mesélték be nektek, hogy alacsonyabb „rendűek” vagytok és mindig csak „lehajtott fővel” élhettek – elismerve a „magasabb szintű” lényeket, akik „megváltóként” jelenítettek meg. Kedvesek: a valóban tiszteletre méltó lényeknek soha nem állt szándékában, hogy meghajoljatok akaratuk előtt. Ezek a mesterek azért jöttek, hogy tisztázzák a tényt, hogy kik vagytok valójában és mit képviseltek a teremtésen belül. De tanításaikat kiforgatták és átalakították azok, akik magukat „felsőbbrendűnek” tartották. De most ezek a drákóni hatalmak már nem rendelkeznek engedéllyel, hogy tovább cselekedjenek és megváltoztassák a történelmeteket – valamint, hogy az eljövendő tanításokat hamisan interpretálják.
Kedvesek, szeretettek a Felemelkedésben: eljött az idő, hogy visszaszerezzétek a tulajdon hatalmatokat, ami igazából benneteket illet meg! A művi szervezeti struktúra, ami több mint 12.000 éve leigázva tartott benneteket, most összeomlik és minden autentikus írás és az információ más formái eljut hozzátok. DNS-etek átstruktúrálódik, és az előttetek folyamatosan titokban tartott igazság, bennetek fog pulzálni, mert akkor nem lesz nyoma már a gyermeki gondolatformálásának, amit rátok kényszerítettek, hogy „eltüntessék” az igazság nyomait. A vallási intézmények alapjai nem maradhatnak fenn tovább, annak okán, hogy a valódi történelmet már nem lehet letagadni, mert általánosan, mindenki számára megkérdőjelezhetetlen bizonyossággal fog élni. A mostani időkben a belső harmóniátok fog kormányozni benneteket, és mint „elülső fényszórók” fogtok világítani mindazok számára, aki úgy érzik, elvesznek az „információáradatban”, ami lenyűgöző sebességgel fog az egész Földön körbejárni.
Az utolsó pillérek, amiket le kell dönteni, azok a nemzetek közötti akadályok. A SZERETET hídjait kell megépíteni, ha felismerik az emberek, hogy hosszú időn keresztül egymás ellen heccelték őket, hogy fenntartható maradhasson a struktúra és megakadályozzák, hogy a Föld elérhesse a valódi célját: a Magasabb Birodalmakat. Ez utóbbi tervet földönkívüli csoportok irányítják, akiket megillet az „Univerzum Birodalma” cím [~Mennyei Királyság]. Ezek a csoportok a Naprendszeretekbe tartanak és a mi csapataink [Fény Galaktikus Föderációja] felügyelete alá tartoznak, kiemelten az Ashtar Parancsnokág alá. Partnerség uralkodik majd a világ nemzetei felett és az államok új irányítói - akik a FÉNY hívei- a régi rendszerek helyébe lépnek, valóban a népért dolgoznak majd, és a nemzetek, mint korábban soha, együtt szolgálják majd mindenki javát.
Minden földi nép számára elérhető lesz a nemzetközi és az interkontinentális utazás, ami már nem lesz olyan szigorú bürokráciához kötve, mint eddig. Szabadok lesztek, jöhettek-mehettek, mert a félelem már nem lesz jelen; nem lesz szükség az erős kontrollra és a bürokráciára sem. Idővel nem lesz túl sok értelme a „nép” szónak sem, mert helyette a LAKOSSÁGRÓL, az emberi fajról beszélnek majd, mert ahogyan mi is elismerünk benneteket, ti magatok is Egy Nemzetként tekintetek majd magatokra és a világ ebben az Egységben fog kiteljesedni.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és a visszaszámlálás, mely most 8-nál tart [sajnálom, de az előző kilences közvetítésre nem volt kapacitásom-ford. megj.] végtelen lehetőségeket hoz számotokra, - mindent a ti előnyötökre! Ne kétkedjetek, hogy győztesek lesztek és hogy eljött az idő a mozgásba lendüléshez! A Teremtő boldog, hogy ismét láthat benneteket a hosszú utatokról hazatérni! Így áld meg benneteket a Mennyei Anya és Atya!
Legyetek békével!
Legyetek FÉNYBEN!
Köszönet, SaLuSa!
Gabriel
Csatornázta: Gabriel Raio Lunar
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


2 megjegyzés:

  1. Most augusztusra toljuk azután megint nem történik semmi!( 2010 -ben!!! juniusban ha nem mond le cabal megmutatjuk hajóinkat!!) Azóta sem sikerült!!! Én próbálok hinni de már unom hogy semmi a semmi hátán.Akivel megosztom ezeket a hátam mögött nyilván lesajnálnak.Már arra gondolok hogy maga a cabal irja ezeket.Pedig naponta többször bekapcsolom a gépet az miatt van- új fejlemény eredmény egyértelmü. minden esetre minden tiszteletem Dombi Katalinnak áldozatos munkájáért!!!

    VálaszTörlés
  2. Rengeteg helyről jön a bátorítás, buzdítás, hogy tartsunk ki. El lehet olvasni a Szép jövőt! blogomon is jópárat. Azt is mondják, hogy nem igaz hogy nem történik semmi. Rengeteg dolog történik. Például a Föld rezgésszintje már 33 Hz-re emelkedett! Ezt a sötétség nem fogja bírni sokáig, és végre beindulnak különböző események egymásután.

    A lassúságnak és halogatásnak épp az volt az oka, hogy sokan nem bíztak elégé, mások pedig egyáltalán nem. Így nem lehetett rázúdítani az emberiségre a hirtelen változást, mert nagy bajok lettek volna belőle.

    Aki nem bízik eléggé, az meditációban megbizonyosodhat arról, hogy mi az igazság, mi vár ránk a közeljövőben.

    Őszintén szólva az én kitartásom, hitem belülről származik

    Kívánok mindenkinek sok türelmet és sikeres meditációkat!
    Fény és Áldás
    Dombi Katalin

    VálaszTörlés