2013. június 18., kedd

Már régóta a Földön tartózkodunk - Marix Szíriusz 06.14.


 ....már régóta a Földön tartózkodunk. Olyan hivatalokban vagyunk, ahol a legkevésbé gondolnák az emberek és jól felismerhetőek is vagyunk, mert a származási bolygónkra utaló jelet viselünk.


by kristalyhang
Marix a Szíriuszról / 2013. június 14.
Sarinah Aurelia közvetítése
Miközben a 2013-as év már majdnem a közepén jár, a veletek való első kapcsolatfelvétel terve már nem elmélet többé, hanem már a kivitelezés fázisában vagyunk.
Minden bizonnyal sok Olvasó fogja most azt gondolni, „de ebből semmit nem látok”! De az eljövetelünk már rég megpecsételtetett, már régóta a Földön tartózkodunk. Olyan hivatalokban vagyunk, ahol a legkevésbé gondolnák az emberek és jól felismerhetőek is vagyunk, mert a származási bolygónkra utaló jelet viselünk.
A belső iránytű érezni fogja, mert mi nem rejtjük véka alá a feladatunkat, a földi és a galaktikus családjaink egymással való megismertetését.
Lehet, hogy egyes Fénymunkások szemében hosszan elnyúlik a nagy Esemény [Felfedés]. Érthető reakciótok, ha arra gondolunk, hogy sok ember galaktikus eredettel rendelkezik és ők semmit sem vágynak jobban, hogy végre egyesíthessék a két szívet, ami szívükben ver. [szimbolikusan: az emberi és a galaktikus szív egyesítéséről van szó-ford. megj.]
Én, Marix a Szíriuszról, a Fény Galaktikus Föderációjának tagja és az első-Kapcsolatfelvétel csapat szóvivője, szeretném hangsúlyozni, hogy sokkal több minden van mozgásban, mint azt a külső látszat sejteti.
A Fénymunkások csodálatos munkát végeznek és kéz a kézben dolgoznak együtt a galaktikusokkal, még ha nincsenek is tudatában jelenlétünknek.
Azonban a vezetők tudnak rólunk és csak idő kérdése, amíg ezek az információk elérnek hozzátok. Mert az arany energia áramlása nem ismeri a titkolózást, így mindenre Fény derül, amit eddig eltitkoltak előttetek!
Ahogy kicsiben, úgy nagyban is [mikrokozmosz-makrokozmosz]. Mert az emberi testben végbemenő átalakulások sem zárultak le a múltban, hogyan is lehetne másképp? Hiszen a Felemelkedésetek is végtelen és nem zárul le soha, így a feloldások is elkísérnek benneteket utatokon. De ezek a tisztulási folyamatok másképp mennek végbe, gyengédebbek lesznek és hullámokban térnek vissza, így lehetséges, hogy az lesz az érzésetek az átalakulás lehengerel és a következő pillanatban már sikerül meglovagolni a feloldás hullámait.
Nem könnyű ez az időszak, ha arra gondolunk, hogy minél jobban telítődtök Fénnyel, annál erősebben érzitek a belső késztetést, hogy Fényeteket oda vigyétek, ahol a legnagyobb szüksége van rá.
Az árvíz a segítőkészség, szeretet, együttérzés és elfogadás hullámát hozta magával és ez az áradás nem csak egy kollektív tisztulási folyamat, hanem az emberek megmutatták, időközben milyen sok Fényt hordoznak magukban, hogy olyanok is meghatódnak, akik amúgy mindig erősnek mutatkoznak!
Köszönet és búcsúzom ebben a pillanatban.
Köszönet Marix
Sarinah
Csatornázta: Sarinah Aurelia © 2013
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-06-18 - 09:48 | Címkék: Sarinah Aurelia | Kategóriák: Marix | URL: http://wp.me/p2FH9O-tZ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése