2013. június 27., csütörtök

Feloldódott a tér-idő kódrendszer - Istengyermek 06.26.

 

 Szehmet az átalakulásért felelős Istennő, Ré Napisten leánya, ki felvállalta a tér-idő rendszer feloldását.

2013.06.26. 19:16 Istengyermek

egyiptomi_szobor_1372266284.jpg_460x314
Képmelléklet:  25 cm magas szobor, mely  egy sírban találták,  a Manchester Múzeum kiállítási tárgya  már 80 éve. Újabb időkben körbe forog a vitriben.


 Égi csatornám megjegyzése, idézet a Halottak könyvéből: " Amikor elkezd mozogni, azaz körbefordul a Szehmetet ábrázoló szobor, elérünk az idő végébe. Az idő feloldódását követően a tér is eltűnik. Ekkor az idő átalakul fénnyé, míg a tér is felolvad. Szehmet az átalakulásért felelős Istennő, Ré Napisten leánya, ki felvállalta ezt a feladatot.  Utó és Nehbet Istennőkkel együtt a fáraókat óvja.

'Én Szehmet Ré Ariána felelek a Tét-Idő rendszerek üzemeltetéséért és annak feloldozásáért. Küldetésem a mai nappal lezárult. Búcsúzom tőletek, visszavonulok a Föld teréből szülőhelyemre a Napba. Áldott a Fény a szeretet és a Béke.


Az idő feloldódása szellemszinten megtörtént 2013. Május 7.-én. Lassan íródik rá a földre 2013. 06.26.-án véget ér  tervezett idő."
A Szentlélek kiáradása valójában a szellemszinten megtörtént esemény a földi szintre való átírásához is ennyi idő kellett.  Eddig 5o nap volt, most már 3 !
Krisztus urunk haláltól pünkösdig is ennyi idő telik el. Tehát ennyi időre volt szükség  amíg az Ő szellemisége mint szentlélek megjelenik a Földi világban.
A tibeti halottaskönyv is 49 napon át vezeti az elhúnyt lelkét, hogy az 5o. napon átkeljen egy másik valóságba.
( Az 5 -ös szám a számmisztikában az egyensúly, míg a 0 a végtelenség. Tehát ekkor ér el a lélek a végtelenség egyensúlyába vagyis a teremtésbe szüli magát bele. Egyszóval megvalósul.)

Feloldódott a tér-idő kódrendszer, mivel az idő volt a pecsét a téren, ezért visszafelé kerül oldásra.

Mát a tér is elindult oldódásában. Káprázatként tudom leírni. A tér hullámzik és eltűnik, olyan mint egy tükör melybe belenézel. Egyik pillanatban ott vagy, a másikban már mást látsz. Félelemre semmi ok, de fontos, hogy tudjuk mi történik. Mármint az Ego.nak egyenlőre még fontos, hogy az  ENERGIÁK HARMÓNIÁBA TUDJANAK RENDEZŐDNI.

Jahuna Gaya:    vagyok, vagyok, vagyok !

Elérkeztünk a legünnepélyesebb pontra, tisztán láthatjátok a világot, fátyol (illúzió) nélkül. Egybemosódik a két világ tere és föld belsejében élőket látni, hallani és nem kis meglepetésétekre érezni fogjátok.
Érzékelni a simogató szeretetteli jelenlétet.

 http://istengyermek.blog.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése