2013. július 11., csütörtök

A Fény Galaktikus Föderációjának bemutatása – 4/1. rész

by kristalyhang

Steve Beckow összefoglalója / 2013. június 11.

A Fény Galaktikus Föderációjának bemutatása – 4/1. rész

salusa-imagem-mais-real-deleSteve Beckow: Szeretnék a Galaktikusok számára lehetőséget biztosítani, hogy elmagyarázzák miért vannak itt, honnan jönnek, milyen a szervezeti egységük, stb. és szeretném, ha ezt saját maguk mondanák el, túlzó interpretációk nélkül.
Amikor a különböző szóvivők között keresgéltem, felismertem, hogy a SaLuSa-tól származó cikkek következetesek és könnyen érthető bevezetőként szolgálnak kollektív munkájukkal kapcsolatban, ezért döntöttem SaLuSa anyagai mellett.
Mike Quinsey, SaLuSa csatornázója, az év elején egészségügyi krízissel küzdött, mely jelenleg SaLuSa csatornázásának felfüggesztésére kényszerítette. De online kiadós és széleskörű anyagok állnak rendelkezésre a Fény Galaktikus Föderációjának (FGF) munkájáról, mely csupán egy az itt állomásozó űrkoalíciók közül, de őket szeretném most bemutatni.
A bemutatás több részes lesz, amiket a következő napokban fogok posztolni, kezdve SaLuSa bevezetőjével személyéről és a FGF-ről.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és kíséretemmel együtt a Galaktikus Föderációt képviselem, a veletek való kapcsolat során. (1) A Galaktikus Föderáció egyik szóvivőjeként megtisztelve érzem magam, hogy megszólíthatlak benneteket. (2) Én…inkább csoportunk kollektív hangjaként beszélek, ezen időkben a Galaktikus Föderáció sok személlyel rendelkezik, akik mindenütt a világban kapcsolatot teremtenek [veletek]. (3)
Hátterem nagyon hasonló a tiétekhez, mert genetikai történelmem más civilizációkhoz kapcsolódik. (4) Én  … már elmozdultam a ti jelenlegi tudatszintetekről. (5) Idővel nem lesz szükségünk csatornázókra, hogy beszéljünk veletek, hanem a tv-csatornákon fogunk megjelenni. Ezt most is megtehetnénk, de beleegyezésetek nélkül ez túl sokat kívánna tőletek [Ashtar Parancsnokság üzenete 1977 http://www.youtube.com/watch?v=dS8xSOf4DRw ford. megj.]. (6)
Szeretetet és tudást hozunk számotokra, mely a Fény ösvényére vezethetnek benneteket, bennünk meglátjátok azt, amit elérhettek a Fény ösvényét követve. Eonok óta mozgunk a magasabb rezgéstartományokban és pontosan ez az oka, amiért most eljövünk, hogy segítségetekre legyünk a szükség idején.
Korábban sem fordultunk el tőletek, de megengedtük nektek, hogy ráleljetek utatokra, mely teljességében a ti saját tapasztalataitok. Mégis mindig a közeletekben voltunk, hogy segíthessünk nektek oly módon, mely nem volt mindig nyilvánvaló. (7)
Visszatekintve rendkívül különleges, hogy már körülbelül 70 éve kapcsolatban állunk veletek és lássátok, ma hol vagytok. Jelenlétünkről tudomásotok van, és nagyjából elfogadjátok, hogy a családotok vagyunk.
Úgy gondoljuk, hogy relatív rövid időn belül sok mindent elértünk és itt vagyunk, oly közel ahhoz, hogy képesek legyünk nyíltan meglátogatni benneteket. Örülünk azoknak az időknek, amikor sok dolgot megoszthatunk veletek. (8)
Tudom,… hogy egy nap egyesek közületek ellátogatnak a fénylő csillagunkra és úgy találjátok majd, hogy csak úgy pezseg ott az élet és rögtön észreveszitek, hogy minden újszerűnek tűnik. A magasabb rezgések miatt nem történik meg a lebomlás és az elhasználódás, ahogyan ez a fizikai testünkkel sem történik meg. Valóban elkezditek megtapasztalni a sejtszintű változásokat, melyek célja az erről a szintről való kiemelésük.
Látni fogjátok, hogy a színek világosak és tiszták, és tartósan hullámzóak maradnak és kellemes energiát bocsátanak ki. Minden, amit láttok fényt bocsát ki és minden életformával érzelmi alapú kommunikációt fogtok érezni. A harmónia és az egyensúly mindenütt tapasztalható lesz, mely a mindennel való Egység érzésébe burkol be benneteket, azzal ami körbevesz benneteket. Sok lesz a tanulnivalótok, és élvezni fogjátok ezeket az utazásokat. (9)
A Fény Galaktikus Föderációjának bemutatása
A Galaktikus Föderáció felemelkedett lények civilizációiból tevődik össze, akik mesteri státusszal rendelkeznek. Spirituálisan fejlettek, energiájuk szeretetből és fényből áll, céljuk ennek messzire való elterjesztése.
Az Isteni rendelkezéseket követjük, ezek vezérelnek tevékenységünkben és elkötelezettnek érezzük magunkat civilizációk megsegítésében, mint amilyen a tiétek is. A mostani helyzeteteket képesek vagytok megérteni és tudatában vagytok, hogy evolúciós fejlődésetekben jelentős ugrás előtt álltok. Azért vagyunk itt, hogy veletek együtt utazzunk és még ennél is többért, miközben utatokat járjátok a dimenziók következő szintjére. Semmi sem lesz engedélyezve, ami zavarná fejlődéseteket és a mi felelősségünk, hogy biztosítsuk a biztonságos felemelkedésetek elérését. (10)
A Galaktikus Föderáció … elkötelezett lelkek nagy szervezete, akik másoknak, szükségleteik szerint szolgálnak és ezt a munkát egész életükben igaz szeretettel végzik. (11) A Galaktikus Föderáció nem űrlények fosztogató csoportosulása. Szervezetünk célja az univerzum felügyelete, fiatal civilizáció megsegítése a fejlődésükbe való beavatkozás nélkül. Azok ajánlásait hajtjuk végre, akik hallják Isten szavát és kivitelezik evolúciós terveit. (12)
Vannak más, hasonló természetű szervezetek, de a miénk rendkívüli nagyságú, amihez még több civilizáció csatlakozik. (13) Űrflottánk… segédkezik megszabadulnotok az elnyomóktól és mérhetetlen szeretetet hoz magával a kényelmetek és a boldogságotok érdekében. (14) Mi csak egy vagyunk a sok csoport közül…, akik szorosan követik személyes fejlődésüket. (15) A múltban olvashattatok Vénusz lakóiról, arktúrusziakról, plejádokbeliekről, andromédaiakról, akik velünk együtt szolgálnak, rendelkeznek múltbeli földi kapcsolattal. Természetesen vannak még mások is, de ők nem köthetők hozzánk szükségszerűen. (16)
Mi … olyan lényekből álló egységekben vagyunk szervezve, akik gyakran ezer évekre maradnak együtt. Ezért beszélhetünk tapasztalattal az elmúlt történelmetekről. Gondoljatok arra, hogy mi is öregszünk, ahogyan ti is és az egyik testből a másikba való csere az saját döntés, mintha egy új ruhát öltenétek magatokra. (17)
Egyelőre mentoraitok vagyunk, de nemsokára mellettünk kellene állnotok és együtt kutatjuk fel a tőlünk távol eső birodalmakat. Szeretettel vagyunk felétek, de nem láttok minket, de idővel ez is meg fog változni. (18)
Küldetésünk, hogy biztosítsuk, eléritek a dualitás ciklusának lezárását, ahogyan erről a magasabb autoritások rendelkeztek, akik között ott van a Fehér Testvériség is. (19)
Mi a Galaktikus Föderáció tagjai lehetünk a Földön vagy más bolygókon, ahol az evolúció egy más formája bontakozott ki. Azonban függetlenül attól, hol történik a fejlődés, ez egyet jelent a magasabb dimenziók felé való továbblépéssel. Minden lélek a Fényből származik és a legmagasabb dimenziókban Fénylények formáját öltik magukra. (20)
Tudom… jól megértetek majd minket és hasznosnak fogjátok találni szükségleteitek fedezésében való segítségünket, de még jobb lenne, ha még többen tudnának létezésünkről. Segíteni fog a feltehetően sokkhatás enyhítésében, ha a teljesen tudatlanok szembe kerülnek a történésekkel. (21)
Lábjegyzetek
(1) SaLuSa of Sirius, June 26, 2009, at http://www.treeofthegoldenlight.com
(2) May 15, 2009.
(3) Sept. 16, 2009. That group included Ker-on of Venus, Atmos of Sirius, Diane of Sirius, Ela of Arcturus, and Ag-Agria of Sirius.
(4) July 22, 2009.
(5) May 4, 2009.
(6) May 15, 2009.
(7) Dec. 15, 2008.
(8) Nov. 14, 2012.
(9)  July 12, 2010.
(10) Aug. 17, 2011.
(11) Dec. 15, 2008.
(12) July 5, 2010.
(13) April 2, 2012.
(14) March 29, 2010.
(15) Loc. cit.
(16) Nov. 26, 2010.
(17) June 29, 2011.
(18) Sept. 7, 2009.
(19) March 29, 2010.
(20) Nov. 26, 2010.
(21) Feb. 29, 2012.
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
kristalyhang | 2013-07-11 - 10:25 | Címkék: Steve Beckow | Kategóriák: FGF | URL: http://wp.me/p2FH9O-vu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése