2013. július 12., péntek

Nem vagytok már idegenek - Aisha 02.11.

 

  Nem vagytok már idegenek és mi sem vagyunk azok számotokra.

 

Aisha 335. rész (2013. július 11.)


Az emberiség már oly rég rávetette a tekintetét a csillagokra, azóta is azzal szenvedtek, hogy megtaláljátok a válaszokat arra az égboltszövedékre amely felettetek ragyog. Vannak titkok amelyekre már fény derült, de ezek csupán a felszínt súrolják. Az apró mechanikus gépezeteiteket már rég útnak indítottátok, szorgosan gyűjtik az adatokat és a képeket. Viszont mindaz amit találnak csupán élettelen pusztaság. Tovább keresitek az ”idegen” életformákat. Hol is található és hogyan lehet kapcsolatba lépni vele? Számotokra kicsit eltérő a válasz erre a kérdésre. Hiszen ti tudatában vagytok annak, hogy az emberiség nem az egyetlen intelligens élő faj az egész Teremtésben. Tudjátok, hogy egyek vagytok a színes forgatagban.

Hiába van az a mondás, hogy amit láttok azt kapjátok. Ez nem teljesen igaz. Hiszen amit láttok az csupán a legfelsőbb rétege a sokrétűen összeszövődött dimenziós szerkezeteknek. Minden egyes rétege telis-tele van mindenféle élettel. Amit az emberiség láthat az csak a felszín, viszont lassan a mélyebb rétegek is elkezdenek láthatóvá válni. Átláttok majd a külső rétegen, tovább mint azt valaha is gondoltátok volna.
A Teremtés olyan óriási, hogy azt lehetetlen egy pillantás alatt átlátni. Lépésenként lesztek bevezetve a felszín alatti rétegekbe. Erről mindenkinek van valamilyen bepillantása, először álom vagy látomás formájában. Számos alkalommal látogattátok már meg az ismeretlent. Nem vagytok már idegenek és mi sem vagyunk azok számotokra.

Ez a fajta tevékenység most fel fog erősödni.
Nem azt jelenti, hogy repülő csészealjak fognak parádézni a hírekben. Sokkal egyedibb találkozásokról beszélünk. Azért mondjuk ezt el, hogy felkészülhessetek a furcsa, álombeli aktivitásra. Ez nem azt jelenti, hogy nemvárt látogatók zaklatnak majd az éjjeli óráitokban, s nem is egy drámával teli hollywoodi produkció lesz. Ez sokkal bensőségesebb egyesülés, ahol mindenki találkozhat az oktatójával.
Ezekről a személyes kapcsolatokról szól mindez, mely sok érdekes beszélgetést teremt. Úgy gondoljuk sokan egyre többször fogjátok tapasztalni azokat a bizonyos ”a-ha” pillanatokat. Készüljetek hát fel a színfalak mögötti utazásra, bármilyen módon is jelenik meg. Könnyen lehet, hogy először nem lesz egyszerű értelmezni vagy visszaemlékezni rá. Fokozatosan tesszük ezt, apró lépésekben, figyelmes vezetéssel. Ennyit a mai napra, már várjuk a személyes találkozásokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése