Steve Beckow összefoglalója / 2013. június 23.

A Fény Galaktikus Föderációjának bemutatása – 4/4. rész

pleiadiansMi a békét és az együttműködést támogatjuk
Gondolkodjatok el egy pillanatra, hogy Földetek látogatójaként hogyan rágalmaztak meg és hogyan jelenítenek meg minket, szándékosan szörnyetegekként beállítva, akik eltökélt szándéka titeket rabszolga sorba taszítani és elbitorolni földjeiteket. „Földönkívülinek” neveznek minket, annak ellenére, hogy valójában a családotok vagyunk és soha még csak a kisujjunkat sem emeltük fel ellenetek.
Ezek a [negatív] dolgok nem a Fény Galaktikus Föderációjától származnak, hanem más földönkívüliektől vagy a saját erőitektől. Természetesen mindent elkövetnek, hogy velünk kapcsolatban eluralkodjon rajtatok a félelem és az sem segítő szándékról tanúskodik, amikor egyes vallási csoportok ördögként állítanak be minket. Arra kérnénk benneteket, várjatok, amíg el nem juthatunk hozzátok és akkor érezhetitek auránk kisugárzását és tudni fogjátok, hogy Fénnyel és szeretettel érkeztünk.(1)
Tovább folytatjuk a felétek való közeledést, amit nem fogtok szükségszerűen észlelni, mert sok űrhajót egy álcázó pajzs tart szem elől rejtve. Milyen izgalmas lesz majd, amikor a Föld felett és a Földön is végre nyíltan végezhetjük a munkánkat. Küldetésünk jelen állapotában a kivárásról szól, amíg nincs biztosítva számunkra egy biztonságos környezet és égbolt, ami fenyegetésektől menetes. Ez a dolog pedig nem gyors lefolyású, mert magasabb rangú elrendelésekl szükségesek, hogy biztonságunk garantálható lehessen.
Valójában nem vagyunk kitéve közvetlen veszélynek, de nem tudunk működni a feszültség és a rosszakarat atmoszférájában. Mindenkor elhatárolódunk a konfrontációtól és fenyegetés esetén kitérő manőverbe kezdünk. [Annak ellenére, hogy] fejlett technológiával rendelkezünk, azt védelemre használjuk és nem arra, hogy másokat legyőzzünk. A Galaktikus Föderáció békés szervezet, ami a civilizációk közötti békét és együttműködést támogatja. (2)
Nekünk is olyan vágyaink vannak, mint nektek és keressük a minket körülölelő univerzumról az igazságot, az információkat. A Teremtő megajándékozott minket a halhatatlan élettel és a végtelen teremtés teljes pompájával, hogy kiélvezzük azt. Az evolúció soha nem zárul le és másokat szolgálva élvezzük a fejlődést, így ti is profitálhattok ismereteinkből. (3)
Ittlétünk biztosítja, hogy a Fény minden lehetséges formában támogatást nyerjen, anélkül, hogy zavarnák az emberiség szabad akaratát. A Galaktikus Föderáció az univerzum békéjének felvigyázója, és ahol minket találtok, ott a Fényt találjátok munka közben. (4)
Isten kezünkbe adta a teremtés hatalmát és ennek az ismeretnek a helyes felhasználását. Mi felesküdtünk Isten akaratának szolgálatára, valamint arra, hogy mindenütt terjesztjük a Fényt. Mi mindannyian a ’Fény harcosai’ vagyunk, szolgálva minden más lélek érdekét. (5)
Mi vagyunk Ti
Mi a jövőbeli ti [formátok] vagyunk és hozzátok hasonlóan ennek az univerzumnak az Egy Istenétől származunk. (6) Bennünk láthatjátok meg, milyennek kellene lennetek. Semmi sem lehet természetesebb, mint a mi összetalálkozásunk. Közös jövőnk a szeretetben fonódik össze és a vágyban, hogy másokkal is megosszuk ismereteinket és képességeinket.
A plejádiakkal és vénusziakkal együtt hozzátok nagyon hasonlóan nézünk ki. Nem csoda, hiszen genetikailag kapcsolódtok hozzánk és több a közös bennünk, mint hinnétek. Sokak más humanoid [emberszerű] formákat is ismernek és ezek csupán a különböző bolygószintű feltételekhez igazított variációk.
A test, egy jármű, ami lelketeket szállítja egy bizonyos időtartamra, egy bizonyos környezetben. De nemsokára testetek megváltozik, miközben a magasabb rezgésszinteket eléritek és egyeseknél már ez a folyamat kezdetét is vette. (7)
Nem vagyunk számotokra földönkívüliek vagy idegenek, hanem sok tekintetben hasonlóak vagyunk hozzátok. Ugyanazok a vágyaink, hogy szeretetet és békét teremtsünk és rendelkezünk a szépség szeretetével, hogy mindezt harmóniában és egyensúlyban tartsuk. Bennünk látjátok meg és értitek meg, mit jelenthet számotokra a felemelkedés. Mindig cél volt, hogy újra Egyek legyünk és mi itt vagyunk, hogy biztosítsuk ennek sikerét. (8)
Talán különböző ösvényeken jártunk és a jelenlegi dimenziótoknál magasabb szinten létezünk, de egy másik szinten a Mostban mind együtt vagyunk. A teremtésen keresztül vezető utazáson veszünk részt és nemsokára felismeritek és elfogadjátok a ti saját helyeteket [a teremtésben]. (9)
Már egy ideje, függetlenül attól, hogy észrevettétek-e vagy sem a tudatszintetek növekedett és ez a folyamat gyorsulni fog, amíg el nem éritek a teljes tudatosságotokat. Egy más fejlődéi terület az, amiben segédkezünk nektek, amint erre lehetőség nyílik. (10)
A Galaktikus Föderáció sok tapasztalattal rendelkezik a civilizációk megsegítésében a Felemelkedést illetően, bár a tiétek egy nagyobb kihívás. Soha korábban nem emelkedtek fel együtt az emberek és a Föld, de abszolút bízunk benne, hogy sikeresen végbe fog menni.
Nagyon elégedettnek érezhetitek magatokat, hogy azok lehettek, akik ezekben a csodálatos időkben lehetőségük van a Földön lenni. Ennek jelentősége senkinél nem veszik el, egy ilyen típusú tapasztalat meglehetősen egyedi. Mi nagy buzgalommal figyeljük a folyamatot készen állva, hogy üdvözölhessük a Galaktikus társadalom utolsó tagjait. (11) El tudjátok képzelni az előttetek álló számtalan lehetőséget, mert biztosan nem szab határt semmi a kalandoknak, amibe belevághattok? (12)
Eddig tevékenységünk korlátozott volt csak, annak ellenére, hogy a fejlődés ösvényére vezettünk benneteket. A szabad akarat ajándékával ti magatok döntöttetek, hogy elérjétek azt a pontot, amikor fel lettünk hatalmazva a segítségnyújtáshoz. Most valóban az a feladatunk, hogy eredményesen záruljon le ez a ciklus, így az egész univerzum felemelkedhet. (13)
Nemsokára együtt haladunk tovább, visszatérve a megvilágosodott birodalmakba. De a Galaktikus Föderáció tagjainak feladata legelőször, hogy biztosítva legyen a ti magasabb rezgésszintekre való emelkedésetek, ami felkészít a felemelkedésre.
Ezzel egy időben Földanyának is segédkezünk a felkészülésben és eltávolítjuk a károkozás minden nyomát, mely a ti kihívásaitokból keletkezett. Egyként kell felemelkednetek és ezzel teljesül be a Teremtő által elrendeltetett dualitási ciklus vége. (14)
Talán azt hihetitek megtapasztaltátok a szeretetet, de sok meglepetés áll előttetek. Körbevesz benneteket és szó szerint a hetedik mennyországban fogjátok érezni magatokat. Ennek pontosan így kell lennie és ez a magasabb dimenziók rendkívül természetes tulajdonsága. Minden lélek, akivel találkoztok Istennek tűnne számotokra, de addigra ti is azzá váltok. (15)
Fantasztikus lesz a tapasztalható különbség, a között akik most vagytok, és amilyen lényekké váltok majd. (16) A puszta harmónia az egész élet során olyan harmonikus és örömteli lesz, mert életben vagytok és ezt megtapasztalhatjátok. (17)
Idővel sokatok más, fejlődő civilizációk mentorai lesznek. Ez lesz a ti szolgálatotok, egy út, amin a megértés egy magasabb fokán álltok, ami mesteré tesz benneteket. Ez a természetes fejlődésetek, mert egyre telítettebbek vagytok a fénnyel és az az igyekezet vezérel benneteket, hogy másokat is magatokkal emeljetek. (18) Az Aranykor messzire repít benneteket és ha valaha is felmerült bennetek a kérdés, melyik égbolt [menny] hasonlít hozzá legjobban, akkor az a hozzátok legközelebbi lesz. (19)


 Lábjegyzet
(1) SaLuSa, Aug. 27, 2012, at http://www.treeofthegoldenlight.com/
(2) Feb. 18, 2011.
(3) May 21, 2010.
(4) Feb. 20, 2012.
(5) March 17, 2009.
(6) July 23, 2012.
(7) 27 Oct. 2008.
(8) Dec. 9, 2011.
(9) Oct. 27, 2008.
(10) Feb. 24, 2012.
(11) Feb. 22, 2012.
(12) May 25, 2011.
(13) Nov. 17, 2010.
(14) Dec. 5, 2008.
(15) July 22, 2011.
(16) Jan. 20, 2012.
(17) Sept. 21, 2012.
(18) March 22, 2013.
(19) Sept. 21, 2012.
Összeállította: Steve Beckow
Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://goldenageofgaia.com/