2013. július 27., szombat

Kommunikáció az Új Korban - Ashtar 07.24.


 Ahelyett, hogy csatornázott szövegeket olvastok, ahogy ti ezt kedveltétek, mint kapcsolatteremtési formát, próbáljatok meg egy direkt kapcsolatot használni, és csatlakozzatok energiáinkhoz.

by kristalyhang
Ashtar beszél / 2013. július 24.
Philipp közvetítése
Ashtar3_1Kommunikáció az Új Korban

Izgalmas és energikus korba fogtok belépni. Az Oroszlán Kapu már a sarkon van, és egy energia kitörést fog hozni, melyet soha korábban nem tapasztaltatok meg bolygótokon. Nektek mindnyájótoknak nagy előnyére fog válni ez az energiarobbanás.
(Az Oroszlánkapuról bővebben: http://sirius-plejad.blogspot.hu/2013/07/az-uj-fold-energiai-2013.html  /DK)
Szeretnénk látni, hogy ti ezt az időt arra használjátok, hogy kapcsolatba lépjetek velünk. Használjátok eme szent időt arra, hogy aktívan kapcsolódjatok energiánkhoz. Ahelyett, hogy csatornázott szövegeket olvastok, ahogy ti ezt kedveltétek, mint kapcsolatteremtési formát, próbáljatok meg egy direkt kapcsolatot használni, és csatlakozzatok energiáinkhoz.
Az Oroszlán Kapu segít nektek elérni az óhajtott kapcsolatot. És ha megengeditek, segítségetekre leszünk a velünk való kapcsolat létrehozásában, és Minden Létezővel, mi boldogan teszünk ennek eleget.
Természetesen, ti össze vagytok kapcsolva Minden Létezővel földi életetek minden másodpercében. Habár ti nagyon sikeresen felépítettetek egy illúziót, mely azt a látszatot kelti, hogy el vagytok szeparálva, ti a szívetekben tudjátok, hogy ez semmi más csak illúzió. Az az igazság, hogy ti egy szikrája vagytok a Forrásnak, és az elkülönülés egyszerűen nem lehetséges – ti nem tudjátok megszüntetni a kapcsolatot köztetek és Minden Létező között.
Következésképpen, azáltal, hogy felveszed velünk a kapcsolatot, nem azt értjük, hogy nektek újra kell építeni velünk a kapcsolatot, mert ti soha nem veszítettétek el velünk a kapcsolatot. Mi egyszerűen csak arra gondolunk, hogy nektek meg kell erősítenetek a tudatos kapcsolatot velünk, és ma én azért vagyok itt, hogy segítsek nektek megvalósítani ezt, ha megengeditek nekem.
Számos módja van annak, hogy fejleszthesd velünk a kapcsolatodat. A következő technika csak egy példa. Használd ezt kiindulási pontként, és találd meg saját egyéni módszeredet – hagyd, hogy a szíved vezessen, és nem fogsz csalódni. Találj egy csendes percet és lazíts.
  • Állj biztos lábbal a földön.
  • Vegyél néhány mély lélegzetet.
  • Képzeld el azt, hogy egy fény-labda kilép a szívedből, és körülvesz téged. Ez a te saját védelmed.
  • Erősítsd meg ezt a védelmet azzal, hogy megkéred vezetőidet, Felemelkedett Mestereidet, az angyalokat és arkangyalokat, hogy védjenek meg, és fejezd ki határozott szándékodat, hogy csak Fény Lényekkel veszed fel a kapcsolatot.
  • Képzelj el egy Fény-labdát a koronacsakrád felett, és húzd be ezt a Fény Labdát a szívedbe. Ez a labda képviseli Minden Létező Fényét.
  • Hagyd, hogy ez a labda átfusson a testeden bele Gaia szívébe.
  • Képzeld el azt, ahogyan Gaia szíve megnövekedik a te Fényednek köszönhetően, és húzd át ezt a Fényt felfele a testeden át bele a koronacsakrádba.
  • Aktiváld a saját koronacsakrádat ezzel a Fénnyel: Vizualizáld a koronacsakrádat ezzel a Fénnyel: Úgy vizualizáld a koronacsakrádat, mint egy sima tányért, mely elkezd pörögni. Képzeld el, ahogy a pörgő tányér megnöveli a ragyogó fényt, amit te felhúztál Gaia szívéből bele a korona csakrádba, és húzd bele ezt a ragyogó Fényt a szívedbe.
  • Most pedig vedd fel a kapcsolatot egy bizonyos személlyel, akivel szeretnél beszélni, vagy kérj meg minket egyszerűen arra, hogy lépjünk előre egy veled való csevegésre.

Használhatod ezt a technikát mindenféle kommunikációra, és kérlek, légy biztos benne, hogy minden Fény Lény ég a vágytól, hogy válaszoljon a hívásodra.
Miért nem kérdezed meg Gaiát, hogy hogy van? Vagy csak mondj egy  sziát csillag családodnak. Miért nem veszed fel a kapcsolatot Agarthában élő fivéreiddel és nővéreiddel, vagy a Tizenegyek birodalmával?
A lehetőségek száma végtelen – és érezd szabadnak magad, mint egy gyermek. Mókázz azzal, hogy felfedezed a kommunikáció új módját, de ne helyezd az elvárásaidat túl magasra – némi gyakorlatra lesz szükséged. És ezen azt értjük, hogy gyakorlatot kell szerezned abban, hogy megbízzál magadban.

Minden egyes nap kialakíthatsz velünk kapcsolatot, és Minden Létezővel ilyen módon – neked csak meg kell próbálnod, és el kell fogadnod az eredményt. Talán megkérünk néhányatokat, hogy terjesszétek szavainkat, de nem ez az elsődleges célja ezen gyakorlatnak. Amiről ez szól az az, hogy kedved fogod lelni abban, hogy tudatosan felvedd a kapcsolatot családoddal.
Mi egyénileg fogunk válaszolni minden egyes hívásra, és oly módon, ami a legjobb nektek – csak bízzál meg a folyamatban. Bárcsak tudnátok mennyire várjuk mi ezeket a kapcsolat-felvételi hívásokat!

Végezetül, ne feledjétek, hogy a kapcsolat elsősorban a szíven át zajlik, és nem úgy, hogy figyelitek űrjárműveinket az egeteken. 
Ashtar vagyok, aki biztosítja számotokra ezt az üzenetet, mivel mi égünk a vágytól, hogy megerősítsük kapcsolatunkat mélyen szeretett családunkkal Gaia felszínén. Kíváncsiak vagyunk arra, hányan fogjátok követni hívásunkat.
Hamarosan egyesülni fogunk, de addig is szeretnénk egy széleskörűbb és direktebb kommunikációt kiépíteni mindannyiótokkal.
Olyan sok szeretettel
Ashtar
Csatornázta: Philipp
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus

kristalyhang | 2013-07-26 - 14:14 | Címkék: Philipp | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/p2FH9O-wV

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése