2013. július 24., szerda

Ünnepeljétek a szabadságotokat! - St Germain 2013.07.25.




Egy kis emlékeztető 1812 eseményeihez, és tájékoztató a zeneműhöz, amiről St. Germain beszél:

Az 1812 (nyitány) Pjotr Iljics Csajkovszkij orosz zeneszerző zenekari műve, amelyben Franciaországnak Oroszország ellen indított, sikertelen hadjáratának állít emléket. A csúfos vereség arra kényszerítette I. Napóleon hadseregét, hogy kivonuljon az orosz területekről, és ez a mozzanat jelentette a napóleoni háborúk fordulópontját, kiemelt fontosságot biztosítva az 1812-es évnek a történelemben. (Wikipedia)
/DK

     1812 (nyitány)




by kristalyhang
 Kedves Olvasók!
A következő üzenet valóságtartalmáról sajnos nem tudok semmilyen garanciával szolgálni, de biztos, ami biztos én kitettem a hűtőszekrényre a negyven nullás papírost és már elkészült a konkrét listám is! „Én üdvözlöm a részemet ebből a bőségből!”
Illetve a minden nap születésnap üzenet kapcsán eszembe jutott mostani kedvenc együttesem Sunday [Vasárnap] című száma, amiben nagy bölcsen azt éneklik: „Úgy élünk majd, mintha minden nap vasárnap lenne!” Hát legyen így, most! http://www.youtube.com/watch?v=fE5GzS_Z3LU   ;) Scarlett
 10.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000$
 St Germain / 2013. június 25.
Susan Leland közvetítése
Julian Rees Freemasonry -Perfect Freedom
Julian Rees Freemasonry -Perfect Freedom

Ünnepeljétek a 

szabadságotokat!  

 - Ashtar az úton konferencia –

"St Germain VAGYOK, és ebből a Nagyszerű Társaságból jöttem elétek, és azt kértem, hogy ezt a bizonyos zenét játsszák* [Csajkovszkij 1812-es indulója volt a dalbetét –ford. megj.]  mivel erről szól a történet. Ti hallottatok a méltóságteljes és erőteljes országról, amelynek a vezetői elhatározták, hogy ők jobban tudnak más országokat vezetni, és ők valóban sikeresek voltak egy ideig Európában, és még a világ más részein is – az amerikai kontinenseken.
De amikor ők elmentek egy országba, ami felvette velük a versenyt, bár általánosságban egy másodlagos minőségű országnak tekintették – szegényebbnek és kevésbé civilizáltnak, félretéve a nemességnek és a királyi sarjaknak – ők ellenállásba ütköztek, amely azt mondta nekik - 'Szabadok leszünk! Mi nem engedjük meg, hogy bejöjjetek, és átvegyétek a hatalmat. Mi nagyra becsültünk benneteket, mi felvettük veletek a versenyt, de nem, ti nem uralkodhattok felettünk!'
És hallottátok a győzelmet, az ünneplés harangjait. És az szimbolikus, még akkor is, ha kétszáz éve történt a ti számításotok szerint. Ez szimbolikus arra nézve, hogy mi történik ma a világon, csak a világ ma már más, és azt a világ sok országából származó csoport irányította, de mindazonáltal ők önmagukat a világ nagy része fölé helyezték.
Néhányan közülük azt gondolták, 'Én jobban tudom, mint az emberek' ebben az országban, vagy abban az egyházban, vagy csoportban, vagy bármiben – 'hogy hogyan kellene élniük'.De legtöbbük egyszerűen csak hatalmat, dominanciát és irányítást akart. Mi azért vagyunk itt, hogy ünnepeljünk, ahogy hallottátok a zenében, a szabadság diadala az uralkodók felett, a leendő uralkodók felett, mert már elindult a folyamat, és az uralkodók úgy találják, hogy uralmuk megtört az élet összes területén!!!
Ők azt úgy találják, hogy most meg kell határozniuk, mi legyen az útjuk, mivel az örökre meg lett változtatva. Ez nem tudott volna nélkületek megtörténni, és tisztelgünk előttetek, az elkötelezettségetek előtt, hogy élvezzétek a szabadságotokat, amit együtt hozunk el a Föld bolygó egészének!
Nos, mi tudjuk, hogy sok-sok területe van itt az életnek ezen a szeretett bolygón, amely látszólag nem szabad. Tulajdonképpen, az egyik fő terület, az a ti pénzügyi rendszeretek, mivel azt uralták, és teljesen őszintén szólva, ellopták; azazhogy, a pénzeket kierőszakolták, ellopták, átirányították, sőt még bátorították is hamis propagandán keresztül arra, hogy azok viszonylag kevesek bank számláira érkezzenek. De mi kitakarítottuk a bank számláikat, és lehetetlenné tettük számukra, hogy a ti bank számláitokat kiürítsék!!!
Van nekik egy programjuk [Prism], amellyel valóban be tudnak lépni bankszámlákba, és képesek eltűntetni a rajta lévő vagyont. Mi ellehetetlenítettük ezt a programot, és megvan a saját programunk, mely sokkal erőteljesebb! Mi azt érjük el vele, hogy az ő vagyonuk tűnjön el. A zsoldosaik távoznak, mivel nincs pénz a kifizetésükre, vagy arra, hogy biztosítsák az űrtechnológiai fegyvereket, amelyekhez hozzá voltak szokva. Ez csak egy terület, ahol a fizetés befolyásolja azt, hogy mi zajlik a világban.
Mi nem azt mondjuk nektek, hogy teljesen vége van, de azt mondjuk, hogy az ellehetetlenítés folyamatban van. Ami fontos, az az, hogy sok vezető, akik alkalmazták ezeket a bérenceket megértik ezt, és értik azt, hogy az embereknek kell meghatározniuk, hogy milyen vezetést szeretnének, és nem azoknak, akiknek a legerősebb hadserege van, mert azoknak a katonai erőknek haza kell menniük, és félre kell állniuk.
Teljesen őszintén, sok embernek sok gyógyulásra van szüksége. Még mindig vannak olyanok, akik a vietnámi és a koreai háborúból származó úgynevezett poszttraumás stressz szindrómától szenvednek és igen, még olyanok is vannak olyanok is, akik szenvedése az általatok második világháborúnak nevezett eseményig nyúlik vissza. Nem is említve az összes kisebb méretű háborút, melyek azóta történtek, és arról a sok emberről nem is szólva, akik népirtásnak voltak kitéve, de még élnek, azok erőfeszítései ellenére, akik meg akartak semmisíteni néhány millió, vagy milliárd általuk 'felesleges éhes szájnak' tartott embert. 
Miért hozzuk ezt fel? Mivel azt mondjuk nektek, hogy ennek vége van – mert elértük ennek kapcsán a nullpontot, vagy majdnem a nullát! Már nem szükséges ezekre a dolgokra fókuszálnod a továbbiakban, hacsak nem akarod az igazság könyörületes áttekintését, amely felfedésre fog kerülni. De előjönnek ezek a mi bejelentéseinkben, amely az elkövetkezendő NESARA bejelentésével fog elkezdődni – a Föld bolygó igaz története/történelme kinyilatkoztatásra kerül. Ti szabadon meghallgathatjátok azt, mihelyt a bosszú, a letartóztatás és a bérgyilkosság félelme nélkül lesznek ezek szabadon kimondhatóak.
Ezek [az információk] már mind ismertek a világ vezetői előtt, már most is. Ismert mindannyiótok számára, akik már egy kis kutatást végeztetek erről. Miért mondjuk azt nektek, hogy nektek nem szükséges erre fókuszálni ezen a ponton? Azt kérjük tőletek, hogy haladjatok előre, és éljetek a szabadságotokkal, fogadjátok azt el, és ÉLJÉTEK MEG, idézzétek elő az átalakulásokat, amelyek megtörténtére vágytok!!! Ez az, ahol most vagyunk ebben a nagyszerű fejlődésben, amit Felemelkedésnek is hívunk. Ez egy nagy szó!
És ez az élet összes aspektusát magába fogja foglalni, nem csak a spirituális énedet. Persze, a spirituális éned az, amelyik már a magasabb dimenziókban tartózkodik, és ez a kapcsolatod, a hidad, annak okán, hogy a legtöbbetek állandó tartózkodásra leljen majd ott, de sokat kell cselekedni még ezen az úton! Azt kérjük tőletek, hogy a cselekvésre fókuszáljatok, sokkal inkább mint arra, mit tettek veletek, vagy fivéreitekkel és nővéreitekkel.
Nos, van egy terület, amit mindannyian ismerünk – mi magunkat mentoroknak nevezzük ebben az Ashtar az úton nevű csoportban – és tudjuk, hogy vannak kérdéseitek és vágyaitok a pénzügyi dolgokat tekintve, a saját pénzügyeiteket és a világ pénzügyeit tekintve egyaránt. Nos, biztosíthatlak titeket, hogy mi rendelkezünk a 40 nulla az egyes után mennyiségű dollár összeggel, és annak megfelelőjével más valutákban, készen várakozva arra, hogy az elosztásra kerüljön. Az mind biztonságban van az én bankomban.
Az én bankom szabad mindenfajta programtól, vagy eszköztől vagy inváziótól, amely bármely módon érinthetné ezen összegek biztonságát, tehát nyugodjatok meg, az ott van. Azt már megvalósítottuk! Nos, ami az összegek elosztását illeti, mi azt kérnénk tőletek, hogy forduljatok el attól, ami a múltban történt, hogy a fókuszotokat- a tudásotokat, igen, a könyörületes megbocsátásotokat, igen – fordítsátok a figyelmeteket az ítélkezés hiányára, bárki és mindenki iránt, aki részt vett abban, hogy a világot jelenlegi állapotába hozta. Ám azt kérjük tőletek, hogy emeljétek fel fókuszotokat, és tekintsetek egy magasabb dimenziós perspektívába, és köszönjétek meg mindenkinek bármilyen szerepet is játszottak, és mozduljatok el annak megteremtésébe, amit mi Aranykori életmódnak nevezünk. 
Miért teremtenétek meg? Hisz élitek éppen! Üdvözöljétek, hisz ismeritek, nagyon jól kapcsolódjatok össze vele, és ÉLJÉTEK MEG AZT!!! És tanítsatok azáltal, hogy megélitek azt, a példátok által. De hadd beszéljünk a dollárokról.
A dollárok készen állnak arra, hogy szétosztásra kerüljenek; azaz, azok biztonságban vannak és hozzáférhetők. Mit tehettek ti? Nos, a régi rendszer teljes kitakarítása szükséges. Nos, talán hallottatok olyan kifejezésekről, mint a Basel III** szolgálat, vagy a Basel II szolgálat, vagy ilyesmi, a megbízottak végeztek, és hasonlók – mi arról gondoskodunk. Nektek nem kell azt napra pontosan követnetek, csak tudjatok róla. Mit tennétek, ha megosztanék veletek egy összeget, mely 40 nullával rendelkezik!
Írjátok fel ezt egy papírra, tegyétek ki a hűtőszekrényetekre, és mondjátok 'Én üdvözlöm a részemet ebből a bőségből!' Írjátok le mit csinálnátok a részetekkel. Kivel osztanád meg azt? Mi adna neked a legnagyobb örömöt? Szeretnél-e egy gyógyító központot alapítani mások számára? Szeretnél-e néhány csodás képet festeni a magad számára, és a világ számára, hogy élvezhessék azt? Szeretnél-e egy házat építeni, és meghívni a fivéredet, akinek nincs fedele, hogy jöjjön, és veled éljen a szép új fedeled alatt? Mit csinálnál a részeddel? Öröm magadnak, és öröm a világnak, ez az amiről a részed szól. Teremtsd meg azt, és hívd életre! Így tudsz segíteni!!!
Nos, mi valamit nagyon világossá teszünk, mi, az Ashtar az úton mentorai, nem adunk meg dátumokat. Rájöttünk, hogy az emberek:  emberek és hajlamosak arra, hogy ragaszkodjanak ezekhez a dátumokhoz. Nos, születésnapod van - remek! Ünnepelj! És utána ünnepelj minden eljövendő napot úgy, mint a legjobb napodat az életedben, vagy az újbóli szülinapodat, vagy a megújhodásod napját! Azok a dátumok pompásak, valóban csodálatosak; valamint a dátumok is, mikor a világ összejön. Azok lehet, hogy nem pontosak, de a karácsony egy pompás nap a világ számára, hogy összejöjjön békében, és a Hannukah – a Hannukah napjai is azok, és így tovább.
Mi nem emelünk ki itt senkit különleges elismerés céljából, mi csak példákat adunk. De a pénzösszegek dátumai, a kihirdetés dátumai – ezeken mi régóta és keményen dolgozunk, és igen, vannak csaták, amiket a velünk partnerségben dolgozó Fehér Lovagok harcoltak ki, hogy ezek az összegek összejöjjenek, és hogy biztonságban lehessen tudni azokat. Nem biztonságos dátumokat nyilvánosságra hozni csak egyedül ezen okból. De van egy ok, ami még ennél is sürgetőbb, és ez az, hogy mikor nyilvánosságra hozunk egy dátumot, amit nem teszünk, de mások megteszik, és elmúlik a dátum anélkül, hogy bármi is történne, az lefelé mutató skálát mutat a bolygó tudatossági szintjeiben, mivel ahogy az öröm ragadós, ugyanúgy a kiábrándultság is az.
Energiába és erőfeszítésbe kerül. Ha te azok közt vagy, akik erre vagy arra a bizonyos dátumra számítanak és nem történik semmi, kiábrándulttá, zavarttá, sőt talán depresszióssá is válhatsz. Hányan közületek éreztek depressziót? Bármely lehangoltságra, amit érezhettél életed bármely aspektusában, vagy időszakában normális válaszreakció, és ez elég, mi azt érezzük, hogy ezekkel úgy kell foglalkozni, mint szükséges tisztításotokkal és tisztulásotokkal. Miért kéne ahhoz bármit is hozzáadni?  
Ha te nem tudsz elfogadni dátumról szóló híreket bármilyen fajta áradásról, vagy tűzről, vagy éhínségről, vagy erőszakról, anélkül, hogy lefelé mozdulnál a depresszióba, akkor először is ne vidd azokat bele az energiamezőidbe!!! Ha információkat akarsz olvasni dátumokról ennek vagy annak a megtörténtét tekintve, tedd azt üdvözölve az eseményt, és ne kötődj a dátumokhoz! 
Tudni akarjátok, hogy lehet a dolgokat gyorsan véghezvinni – ne kötődjetek a dátumokhoz, mert mi nem fogunk dátumokat közölni. Ahogy elmondtam, az keresztülhúzza annak a fő biztonságát, amit elhozunk nektek. Tehát ti nem fogtok hallani dátumokat az Ashtar az úton csapattól és tőlem, a Mentoroktól, az Ashtar az úton csapattól sem. Sok és sok jó indulatú lény van odakinn, akik dátumokat hoznak, és nem kevésbé szeretjük őket. Ők nagyszerű fontosságú küldetéseket hajtanak végre a világ számára, de ha egy dátum történetesen megtalálja az utat átviteleikbe, hacsak az nem az, hogy, 'Tegnap kihirdettük a NESARÁT' – ez más, tudjátok.
Mi egyszerűen azt javasoljuk nektek, hogy csak ahhoz kötődjetek, ami Magas Dimenziós Öröm! Repülj fel a csillagokba, ha akarod. És ha az egy kicsit drámainak tűnik, nos, akkor itt az ideje a magas szintű drámának – a legmagasabb fajtájúnak, amely majd kicsattan a mindenki számára szóló Örömtől és Bőségtől!!! Éljétek életeteket ebből a perspektívából nézve, és bőségetek természetesen fog felétek áramlani, és nyissátok ki elmétek és szívetek kapuit a valószínűséghez, és a potenciálhoz, hogy van egy más Bőség odaát számotokra az egy után 40 nullás dollárokon kívül is!!!
Létezik az öröm bősége, és ti szabadon élvezhetitek azt! Szabadon megteremthetitek életeteket, életstílusotokat, és az Öröm és a Szeretet magas szintű rezgéseiben élhettek! Tedd azt, amivel kapcsolatban szenvedélyt érzel, ahogy mi elmondtuk, ünnepeljetek minden egyes napot. És mikor így tudtok ünnepelni mindennap – 'Ó, ember, ma van eddig a legcsodásabb nap!' - akkor kezdjetek el ünnepelni minden pillanatot. Ez önmagában is egy gyakorlat arra, hogy szabadon élhessétek meg szenvedélyeiteket, és ez maga az Aranykor!!!
Tehát szabadítsátok ki magatokat annak kötelékéből, hogy ez vagy az megtörténik egy bizonyos időpontra, és ehelyett társ-teremtsétek meg velünk a Magasabb Dimenziós Életmódokat, annak az örömét, hogy az teljes Isteniségetekké válhattok!!! Ne kategorizáljátok el azt abba, hogy 'Ó, igen, most én elvégzem a 15 perces meditációmat, és aztán a 3-ik dimenzióban kell élnem.' Látjátok, hogyan hangzik ez? Látjátok, milyen érzés az? Vigyél magaddal egy tükröt, ha szükséged van rá, és egyfolytában üdvözöld az Isteni Énedet, amíg te ténylegesen az Istenségedet meg nem éled, és ez, kedveseim, az ahogy ti szabadságot adtok magatoknak és a világnak!
Tehát hadd ünnepeljük azt ezúttal ott, ahol hagyománya van a szabadság ünneplésének, mint személyes szabadságodnak! És a személyes szabadságotok ünneplésében, ti meghívjátok a bolygó egészét, hogy csatlakozzanak hozzátok, és ünnepeljenek veletek!!! Mi úgy látunk titeket, mint sugárzó, ragyogó Fényeket. Tehát osszátok meg fényeteket tűzijátékok sokaságaként, és hagyjátok, hogy annak szépsége és szabadsága, akik vagytok beragyogja a világot, és a mögötte lévő univerzumot, ne csak nézőként, de veletek együtt csatlakozva is!  
Ígérem nektek, kedveseim, az utatok tisztul, ti könnyedebben, és könnyedebben jártok, és fényesebben ragyogtok, és mi itt vagyunk veletek az út minden lépésénél! Mi tisztelgünk előttetek a bátorságotokért, és veletek együtt örülünk a jövőtöknek. És így van ez, Namaste!”
*Tchaikovsky's Overture of 1812, celebrating Napoleon's defeat in Russia

Csatornázta: Susan Leland
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
kristalyhang | 2013-07-24 - 16:12 | Címkék: susan Leland | Kategóriák: Gaia | URL: http://wp.me/p2FH9O-wI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése