2013. július 13., szombat

Az idő most van itt, hogy hatalomba lépjetek - SaLuSa 07.05.

 
 Habár „időbe“ telik az összes szükséges változás végrehajtásának megtétele, az idő most van itt, hogy hatalomba lépjetek, és megtörténtté tegyétek azokat. Ne kételkedjetek magatokban, mivel minden egyes nappal és minden perccel erőteljesebbek vagytok.

kristalyhang
SaLuSa / 2013. július 5.
MADAD közvetítése
01-salusaKérjük, legyetek tudatában a világotokba eljövő új változásoknak, mivel azok a sötét erőknek köszönhetően régóta rejtve voltak előttetek, akik eljátszották a veletek való játszmát, és mivel ti szándékosan támogattátok őket, nekik elég hatalmuk volt ahhoz, hogy ezt ilyen sokáig fenntartsák. Most megértik, hogy lejárt az idejük és vége, és csak annyi maradt nekik, ami korábbi hatalmuknak csupán  az árnyéka, és már nem képesek többé beavatkozni abba a tervbe, hogy ti és mi egymásra találjunk.
Habár „időbe“ telik az összes szükséges változás végrehajtásának megtétele, az idő most van itt, hogy hatalomba lépjetek, és megtörténtté tegyétek azokat. Ne kételkedjetek magatokban, mivel minden egyes nappal és minden perccel erőteljesebbek vagytok. Az általatok ismert „idő” megváltozott a ti magasabb rendű észleléseitekkel és látomásaitokkal, és a napok olyan gyorssá válnak, hogy majdnem azt érzitek, valószínűleg még a felét sem tudjátok elvégezni annak, amit korábban tudtatok. Ez egy másik jel nektek arra, hogy változtok, és az már nem olyan fontos minden feladatot úgy elvégezni, mint amihez szokva voltatok, hogy egy napba beleférjen. A nagyon közeli jövőben „minden időtök meglesz a világon“ magatokra, és még mindig elég „idő“ lesz a csendes percekre magatok számára, mivel ezek nagyon fontosak ahhoz, hogy egyensúlyba tartsanak titeket.
A július 4-e nagyon fontos dátum a történelmetekben [USA], és mi azt érezzük, hogy jelenleg sok dolog megtörténtére számítotok. Mivel az Alapító Atyák megalkották az alkotmány alapvető alapelveit, új vezetők emelkednek fel most, hogy segítsenek nektek az új kor megteremtésében szeretett Anya Földeteken. Őket gondosan válogatták ki, és tudatában vannak annak, hogy mit várnak el tőlük, és szerető rezgéseket hordoznak a nektek való segítés legtisztább céljaival, hogy felemelkedjetek abba a létezési állapotba, ahol Atlantisz bukása előtt voltatok. Ők megtisztelve érzik magukat és elkötelezettek, hogy segíthetnek ugyanúgy ahogy ti, fénymunkások, tudva azt, hogy ti rendelkeztek a képességgel, hogy  ezt megtegyétek, és fontos segítséget nyújtsatok az emberiség evolúciójában.     
Néhányan azt érzik, hogy visszatartja őket valami nagyon régi bánat, amely még mindig alacsony szinten tartja rezgéseiteket. Az talán szó szerint év ezredek óta rejtőzködik tudatalattitokon belül, és most mikor olyan sokkal erősebbek és erőteljesebbek lettetek, az azt kéri tőletek, hogy elengedve és meggyógyítva legyen. Realizáljátok hogyan kezeltetek más régebbi kényelmetlen feladatokat, és hagyjátok ezeket a régieket is eltávozni. Ez csupán annak az elfogadása, hogy mindaz, amit tettetek pontosan az a tapasztalat volt, amire az evolúciós fejlődésetekhez szükséges volt. Most, hogy megértitek a megbocsájtás erejét, sokkal könnyebb lesz nektek azokkal foglalkozni, mivel azok nem jönnének megtisztulni, ha nem lennétek készen rájuk, vagy vagy nem lennétek képesek feldolgozni azokat. Érezzétek az énetek iránti szeretetet, és ne engedjétek belépni a kételyeket az elmétekbe, mivel mikor érzitek az örökké áramló szeretetet a szívetekben, semmi nem állíthat meg benneteket attól, hogy magasabbra emelkedjetek, ha az a vágyatok, hogy ezt tegyétek.   
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és kérlek találjatok vigaszt az eljövendő napokban, mivel azok telve lesznek a régen óhajtott változásokkal, és felkérnek benneteket, hogy terjesszétek a tudást és a békés gondolatokat mindenkinek, akinek szüksége van rá. Érezzétek az örömöt, hogy ily módon tudtok segíteni embertársaitoknak, és osszátok meg másokkal csodás és fénylő szereteteteket bárhova is mentek, és kérlek emlékezzetek arra, hogy semmilyen okból nem kell visszaesnetek a régi viselkedési mintákba, mivel ez az az út, amelyet választottatok.  Mindig veletek vagyunk, és mindannyiótoknak küldjük szeretetünket.
Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése