2012. augusztus 24., péntek

Elengedési folyamat - Ashtar üzenet



Plejád Intelligencia blog

Ashtar üzenete 2012-08-11




Üdvözöllek benneteket!

Mint mindnyájan tudjátok a fénymátrix kiépült a Föld körül. Sokan csatlakoztatok erre az energetikai hálóra. Az első tapasztalatotok egy lebegéses érzés volt, mely a magas minőségű szeretet fényébe való becsatlakozáskor nem szokatlan. Ma megindult a tisztítási folyamat. Szíveteket, lényeteket fel kell készíteni ennek a magas minőségű energiának a befogadására. Ennek bizony az a módja, ha tisztultok. Ez a folyamat fájdalmas lehet. Feltörnek emlékek, melyek az életetek folyamán lezajlottak, megtörténtek veletek.

Szeretnék segítséget nyújtani az elengedési folyamatban.

Ülj le, mélyedj el magadban. Hagyd, hogy a fájó emlékek a felszínre törjenek. érezd, amit az adott szituációban éreztél és lásd a résztvevőket. Vizsgáld meg testedet, van –e csakráidba csatlakozott cső, kábel. Láss a kezedben egy ragyogó kristályosan csillogó fénykardot. Vágd el ezeket a kötelékeket, melyek csakráidba vannak becsatlakozva, elszívva életenergiádat. (Ezeket a kötelékeket te magad is létrehozhattad, esetleg a másik fél csatlakozott a te életenergiádra.) Miután elvágtad a szipolyokat, lásd, hogy fény árad ki a kezedből, melyek feloldják a maradék kábeleket, és begyógyítják a tövében maradt sebhelyeket. Ne csak magadon, minden érintett személyen végezd el a gyógyítást. Most mondd ki hangosan: Megbocsájtok magamnak és az érintett feleknek is. Ezennel elengedem minden negatív kötelékem, mellyel magamhoz láncoltalak tudatosan, vagy tudat alatti szinten.

 Ezután maradj nyugodtan, pihend, sírd ki magad bátran. Érzed, ahogy vállaidat már nem nyomja annyi teher, szíved is könnyebb lett.

Most már elkezdődhet a valódi munka, szívedben helyet csináltál az új energiáknak, mely a boldogságtudat szeretet teljes energiáját közvetítik.

Szeretetteljes üdvözlettel:
Ashtar

1 megjegyzés:

  1. Üdvözlet!

    Néhány évvel ezelőtt, már volt hasonló tanításban részem,egy kis különbséggel.
    Akkor azt mondták nekem, hogy ezeket a negatív szálakat én magam teremtettem, tehát én is engedjem el, nem felejtve ki, hogy szeretettel tegyem mindezt.

    Sok sikert a tisztításhoz.
    Zafir Zorro

    VálaszTörlés