2012. augusztus 8., szerda

ÉRTEKEZLET ÉRTESÍTŐ ÉS ARANYSZABÁLY - ASHTAR PARANCSNOKSÁG



" Minden gondolatotok, kifejezett szavatok és cselekedetetek mind visszhangzik ebben az egész térbeli Univerzumban és érint mindenki mást is ilyen módon. .... Kérjük válogassátok meg szavaitokat és módszereiteket ezek előadására egy kissé gondosabban, kedvesebben, több tisztelettel, kevésbé támadólag, kevésbé önfejűen, kevésbé makacsul, mert egyikünk sem rendelkezik az összes válasszal és mindig akadnak lehetőségek, amik végülis hordozhatják az igazságot, ami ma meglephet bennünket."

AZ ASHTAR PARANCSNOKSÁG ÜZENETE
2012. 08. 01.


ÉRTEKEZLET ÉRTESÍTŐ 

ÉS ARANYSZABÁLY



Belebonyolódva valóságotok keverékébe, vannak sajátosságai önmagatoknak, életeteknek, amit elkezdhettek nem szükségesnek vagy pozitív összetevőnek érezni új világotokhoz és új életetekhez. Ezek alacsonyabb sajátosságai önmagatoknak, amik ragaszkodnak hozzátok, mert szükségük van egy gazdatestre a túléléshez és ezek ti vagytok gyengébb állapototokban, gyengébb pillanataitokban, ami gondoskodik ezen sajátosságok számára energiáról, ami ellátja üzemanyaggal őket a meghosszabbított túléléshez. Nincs szükségetek önmagatok ezen sajátosságaira többé azért, hogy tanuljatok belőlük, mert elértetek egy pontot, ahol alacsonyabb rezgéseik most csak visszahúzásotokat szolgálják és tart benneteket egy alacsonyabb dimenziós állapotba süllyedve, mint az a dimenziós állapot ami most jobban megfelel nektek.


Benneteket visszahívtak most magasabb rendű állapototokba, felsőbbrendű énetekbe, és a kéretlen és fölösleges sajátosságai alacsonyabb dimenziós utazásotoknak nem kaptak meghívót, nincsenek meghívva, nem szükségesek többé számotokra mint egy tanulási eszköz és megmérni magatokat a haladásban és fejlődésben. Értitek, Drágáink, hogy vannak sajátosságai önmagatoknak, amik nem szolgálják többé magasabb rendű javatokat, és ezért itt van a jó alkalom, hogy lazán levágjátok, elveszítsétek, eldobjátok, elfelejtsétek és magatok mögött hagyjátok őket? Érzitek azt is, hogy elérkezett az idő számotokra, hogy levetkőzzétek rétegeit a harmadik dimenziós bőrötöknek, éppen úgy mint szülőbolygótok teszi, ugyancsak levetve rétegeit 3. dimenziós bőrének? Amint fent, úgy alant, a makrokozmosz, a mikrokozmosz és így tovább.


Szeretnénk, ha elgondolkodnátok erről és arról is, hogyan emelhet benneteket szülőbolygótok összes többlet poggyászotokkal együtt a magasabb birodalmakba. Nem, képtelen rá. Ő, csakúgy mint ti, mindkettőtöknek el kell veszítenetek a többlet csomagokat, ami azt szolgálja hogy lenyomja őt és benneteket is, mert csak mindkettőtök bizonyos sajátosságai engedélyezettek, alkalmasak és szívesen látottak a felemelkedésben. Megértitek azt, hogy az idő nagyon kevés és most mindannyiótok számára, aki meg kívánta tapasztalni a felemelkedést, szükséges időt találni és összpontosítani arra, mi az ami lenyom benneteket, mi az ami többé nem szolgálja felsőbbrendű javatokat és hagyjátok azt eltávozni a múlt étereibe.


Ma meg szeretnénk beszélni veletek azt a területet, ahol helyet kell adni a tökéletesítésnek bizonyos módon abban, ahogyan egymással kommunikáltok. Ez egy nagyon fontos téma, és ez egyik területe önmagatoknak és életeteknek, ahol szükséges a javítás, fejlesztés a magasabb dimenziós szintekre, és minőségre. Túl gyakran olvasunk negatív hozzászólásokat, sértéseket és becsmérléseket egymásnak címezve világhálós közösségeitekben és azt kell mondanunk nektek, ebből már elég volt, ez most már túl messzire ment. Javasoltunk nektek módszereket a jobb kommunikációra egymással és látjuk azokat, akik elfogadták javaslatainkat és keményen dolgoznak azon, hogy hatékonyabban, udvariasabban és megfelelően kommunikáljanak egymással és válaszoljanak azoknak, akik személyes támadásokat vezetnek ellenetek, választásaitok ellen és nézőpontjaitok ellen.


Azoknak, akik törekedtek arra, hogy javítsanak ezen a területén önmaguknak azt mondjuk szép munka, és erőfeszítéseiteket és sikereiteket nagyra értékeljük és nagyon fontosak, csakúgy mint cselekedeteitek és szavaitok, amik most felhasználhatóak lehetnek követendő példaként mások számára. Köszönjük erőfeszítéseiteket és azt mondjuk nektek folytassátok a fény sugárzását, ami világít másoknak, hogy kövessék az elsötétedett éjszaka területein keresztül, a szavak világotokon gyakran elkezdenek zuhogni, mint egy hatalmas és erőteljes vízesés, táplálva egy folyóját új gondolatoknak, ötleteknek és viselkedési mintáknak, amik nagyon hasznosak lehetnek egész világotok számára és így az egész Galaxisnak és a Világegyetemnek is, mert a fodrozódás tavatok vizén folytatódik töretlenül az örökkévalóságig. Fel tudjátok ezt fogni? Fel tudjátok fogni azt, hogy minden gondolat, szó, cselekedet és szándék okoz egy tovagyűrűző hullámhatást, ami sohasem szóródik szét, ami folytatódik az egész Univerzumon keresztül, útja során annak legtávolabbi pontjáig mielőtt visszapattan és ismét visszatér újra egy másik úton.


Ez az igazság, Drágáink. Minden gondolatotok, kifejezett szavatok és cselekedetetek mind visszhangzik ebben az egész térbeli Univerzumban és érint mindenki mást is ilyen módon. Kérjük gondolkozzatok el ezen minden egyes alkalommal, amikor érzitek az érzelmek emelkednek bennetek, amik okozzák mások ostorozását, néha igen hevesen, eléggé tiszteletlenül, sokszor gyalázkodva, gyakran fájdalmasan és mindig terméketlenül. Kérjük válogassátok meg szavaitokat és módszereiteket ezek előadására egy kissé gondosabban, kedvesebben, több tisztelettel, kevésbé támadólag, kevésbé önfejűen, kevésbé makacsul, mert egyikünk sem rendelkezik az összes válasszal és mindig akadnak lehetőségek, amik végülis hordozhatják az igazságot, ami ma meglephet bennünket. Emlékezzetek, mindig tanulunk és fejlődünk, és ha ez igaz, akkor minden egyes személy ma közülünk nem tud olyasmit, amit holnap tudhatunk.


Ennek fényében hogyan lehettek annyira biztosak abban, hogy a sok dolog amit tényként kezeltek és másokra kényszerítetek igaz és igazság lesz holnap is? Nem tudhatjátok ezt, egyikünk sem tudja ezt. Ez az amiért itt vagyunk ebben az Univerzumban, tanulni ezekből a tapasztalatokból és gyarapodni a leckék megtanulásával. Ez az amiről szól az egész. Tehát elhinni oly meggyőzően azt hogy a ti perspektívátok, nézőpontotok az egyetlen helyes értelmezése valaminek, az természetesen terméketlen és egy sajátossága önmagatoknak, amire szükséges összpontosítani és elengedni azt, mert az nem egy olyan sajátossága önmagatoknak, amit szívesen látnának a magasabb dimenziókban.


Van oly sok udvariasabb és tiszteletteljesebb mód válaszolni másoknak, nem számít mit mondanak ők nektek, hogy sértegetnek, fenyegetnek vagy egyszerüen tiszteletlenül és udvariatlanul kezelnek benneteket. Az első dolog amit javasolunk nektek, ilyen helyzetben vegyetek mély lélegzeteket és csak lazítsatok és gondoljátok magatokban „Hogyan fogok választani, hogy válaszoljak ennek a személynek most? El fogok kezdeni egy negatív tovagyűrűző hatást, ami megterheli ezt az egész Világegyetemet, vagy választani fogom a pozitív reagálást, küldve egy pozitív rezgést ami végighalad az egész Univerzumon?”. 

Ez mindig egy nagyon hasznos gyakorlat és erősen ajánljuk mindenkinek közületek, egy pillanatot vesz csak igénybe és alkalmazzátok ezt a gyakorlatot minden egyes alkalommal, amikor úgy érzitek akár a legcsekélyebb mennyiségű érzelem emelkedik bennetek negatív beszélgetések vagy megjegyzések során amit másoktól kaptok világhálós közösségeitekben és akár személyesen is. Úgy érezzük, ha használjátok ezt meg fogjátok tenni az első lépéseket ahhoz, hogy ledobjátok magatokról ezen alacsonyabb dimenziós rétegeket, ami ma súlyként körétek tekeredve játszik szerepet, visszatartva benneteket a felemelkedéstől a magasabb birodalmak létezésébe.

*
Szeretnénk hamarosan elkezdeni veletek a gát tervezetet és beindítani a bejelentkezési eljárást azoknak, akikről úgy érezzük tagjai lehetnek csapatunknak. El fogjuk kezdeni továbbítását ezen telepatikus kommunikációknak az elkövetkező néhány napban vagy körülbelül egy hét múlva. Maradjatok éberek ezekre az értesítésekre, mert nem tudunk túl sokáig próbálkozni minden egyes üzenettel minden egyes léleknek, aki szerepel hosszú listánkon. Azt kérdezhetjük meg tőletek, hol szeretnétek hogy felvegyünk benneteket az útra egy várakozó anyahajónkhoz. Ez lesz az a hely, ahol meg fogunk tartani egy találkozót a sok önkéntes jelentkezőnek erre a tervezetre, ami meg fogja ami alá fogja támasztani partvonalaitokat sok területen világotok körül, egy eljárás amit nagyon szükségesnek érzünk. Kérjük válaszoljatok telepatikusan a fejetekben nekünk és nem szóban, mert a biztonság még mindig kérdéses saját otthonaitokban.

Ez a találkozó legalább néhány óra hosszáig el fog tartani, mert nemcsak szeretnénk megosztani veletek részleteit ennek a tervnek, de szeretnék megtárgyalni sok más tervezetünket is és ugyancsak szeretnénk beszélni többet lehetőségeitekről velünk, mit várunk el tőletek és mit várhattok el tőlünk, miben részesültök velünk dolgozva, személyzetünk tagjaiként és milyen alkalmaitok és lehetőségeitek vannak arra, hogy hivatalos tagjaivá válhassatok szervezetünknek, az Ashtar Parancsnokságnak.


Nem mindannyiótok – akit el fogunk vinni hajónkra ezen első találkozóra – lesz végül tagja szervezetünknek. Szeretnénk tisztázni azt, hogy elszállításotok a megbeszélésre hajónkra nem tesz benneteket szervezetünk, az Ashtar Parancsnokság tagjaivá. Ez a találkozó csupán egy megbeszélés és tájékoztató nektek, hogy megismerjétek szervezetünket, mik a terveink és szándékaink, milyen lehetőségeitek vannak, milyen felelősségeitek és feladataitok lesznek. Erről szól ez a találkozó és nem jelent mást, vagy képvisel bármi többet. Mi csak azt éreztük, hogy szükséges tisztázni ezt, így ez nem lehet kérdéses.


Szervezetünkben a tagság egy működő közös munkakapcsolat révén szerezhető meg. Néhányatoknak ez próbaidő, ha úgy tetszik, több hónapot vesz igénybe és akár sok-sok évig is eltarthat, függhet az egyén múltjától, képességeitől, munkamoráljától és minősítésétől. A megfelelő időben meg fogjuk beszélni lehetőségeiteket a felvételre parancsnokságunkhoz és ez akkoriban lesz, amikor minden kérdéseteket megválaszoljuk és a folyamat amelyben közreműködtök alapos kidolgozásra kerül számotokra. Addig is üdvözöljük azokat közületek, akik hajónkra fognak utazni, mint fívéreink és nővéreink, és felkínáljuk nektek a lehetőségét elkezdeni egy munkakapcsolatot velünk, ami számotokra vezethet egy új és tartós karrierhez. Amíg újra beszélünk, kérjük figyeljétek telepatikus kommunikációnkat, amit akkor küldünk nektek, amikor eljött a továbblépés ideje.


Erről nem fogunk többet beszélni nyilvánosan csatornánkon keresztül, mert mi mást beszéltünk meg veletek, mint azt, hogy ez maradjon egymás között és ne osszuk meg másokkal bármilyen módon is, mert vannak bizonyos biztonsági rendszabályok amiket be kell tartani. Reméljük megértitek ezt és kérjük kövessétek ezeket az útmutatásokat szó szerint, mert sok lehetőség elveszett már szervezetünknél ezen kikötések be nem tartása miatt, hogy tartsatok magatokban bizonyos információkat, amit megoszthatunk veletek és tartsátok meg ezt csak magatoknak. Tisztáztuk ezt, Drágáink? Megértettétek, hogy a telepatikus kommunikációkat, amit küldeni fogunk néhányatoknak meg kell tartani csak magatoknak és nem osztható meg senkivel semmilyen módon, akár szóban, elektronikusan, írásban vagy telefonon keresztül? Úgy érezzük tisztáztuk ezt. Nagyon köszönjük, Drágáink, mai ránk szánt időtöket és mondhatjuk öröm lesz találkozni oly sokatokkal az elkövetkező napokban és alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk veletek a sok tervezeten, amiről úgy érezzük annyira hasznos lesz világotoknak.


Barátaitok vagyunk és csapattársaitok az Ashtar Parancsnokságtól és alig várjuk, hogy hamarosan újra beszéljünk veletek.



Csatornázta – Greg Giles


Fordította – Katherine


Website – ascensionearth2012.blogspot.com 


 *
Forrás: http://hungariangg.blogspot.hu/2012/08/2012-08-01.html


Előzmények:   

http://sirius-plejad.blogspot.hu/2012/08/ideje-belefogni-az-elso-tervezetbe.html 

http://sirius-plejad.blogspot.hu/2012/08/ideje-belefogni-az-elso-tervezetbe.html 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése