2012. szeptember 10., hétfő

A Keshe alapítványról és ingyen energiáról ismét

 


A Keshe-Alapítvány bejelenti

az overUnity és az antigravitációs technológiáját

 2012. 09. 21-én



2012.09. 01. Szerző: Thorsten Schmitt

A „mainstream“ média által figyelmen kívül hagyva, de az interneten és e-mailen keresztül gyorsan terjedve, magára vonja a figyelmet a Keshe Alapítvány egy különleges bejelentéssel. Egy közleményben terjesztik, hogy meghívták 2012.09.06-án a világ kormányait, egy különleges konferenciára.  A konferencia hátterében a 2012. 09. 21-i dátum áll, ahol a világ minden tudósának egyszerre szeretnék részletesen bemutatni az antigravitációs technológiájukat és az ingyenes energiagenerátorokat.

Az információk ismertetésével az alapítvány szorgalmazza a nemzetközi határok feloldást. Ez annak lesz köszönhető, hogy sikerült egy repülési rendszert kifejleszteniük, ami lehetővé tenné a Teherán New York közti távolság megtételét 10 perc alatt. Ezt a repülőrendszert nem lenne képes a radar érzékelni.

A belgiumi székhelyű alapítvány, továbbá közölte, hogy speciális mágnes konverterekkel [áramátalakítókkal] szándékoznak az energiakrízist megoldani, és a vízhiány témája is szintén rövidtávon orvosolható a technológia beüzemelésével.

A Keshe Alapítvány láthatóan tudatában van, hogy az ilyen technológiák kutatóinak eddig mivel kellett szembesülniük, ezért saját kijelentésük alapján a Nemzetközi Szabadalmazási Rendszer szerint, minden nemzetnek és a vezető tudósoknak biztosítanak egy másolatot a szabadalmazási példányból. Így megakadályoznak bármiféle meggátolását ezen szabadalmaknak és minden nemzet birtokolhatja ezeket a szabadalmakat az energiatermelés, orvosi rendszerek és szállítmányozás terén.
 
A Keshe Alapítvány független, nem köthető vallási felekezethez és a közjót szolgáló szervezet, amit az iráni atomtechnikus M.T. Keshe alapított. Az alapítvány célja új tudományos felfedezések és új tudományos technikák támogatása, hogy az emberiség aktuális problémáit, mint az éhínség, vízhiány, tiszta energiák hiánya, környezetszennyezés és betegségek megoldódjanak. E célból különleges plazmareaktorokat fejlesztettek, ami az emberek számára lehetővé teszi, valós szabadságban, a világűrbe való utazást.

Ha a Keshe Alapítványnak valóban sikerül egy olyan technológiát, aminek létezését a tudomány folyamatosan megkérdőjelezett és médiákban nevetség tárgyává tettek, rövidesen bemutatni, akkor ez felérne egy világméretű forradalommal és alapjaiban változtatná meg a jelenlegi világképet.


 Az interneten már számtalan fórumon vitatják, hogy valóban ez-e az ok és nem a „kiöregedett” atomtechnológia, amivel Iránt akarják támadni, mivel az alapítvány alapítója M.T. Keshe Iránból származik.

A Keshe Alapítvány bejelentését, hogy létezhet a szél/nap/atom/szén alapú energián túl az emberiség számára használható energiaforrás, több tudós is alátámasztja, köztük Prof. Dr. Claus W. Turtur kutatási munkái is ezt bizonyítják.

A fizikus Prof. Dr. Claus W. Turtur az Alkalmazott Tudományok Egyeteméről /Ostfalia, egy forradalmi alternatívával állt elő: a kvantum-vákuum energiával. Az űr/tér-energia, mondja a kutató, egy eddig ismert energiaforrással sem hasonlítható össze. Mindenütt folyamatosan jelen van, határtalan mennyiségben, tehát környezetbarát módon lehet mindenhonnan kinyerni.
Kutatási pénzek nélkül és évek hosszú munkájával sikerült Prof. Turtur-nak elméleti és gyakorlati szinten is bebizonyítani az űr/tér-energiát – ez egy olyan küldetés, aminek Albert Einstein is részese volt.

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.extremnews.com/berichte/vermischtes/9efe141071ed44f

 
Keshe Alapítvány promóciós videója magyar felirattal:




*







11 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretnék bízni ebben, de nagyon sok szkeptikus elgondolkodtató álláspontokat sorakoztat fel.

    Szerintetek miért nem mutatták még be hivatalosan eddig?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kérdésedre a választ a NÖVEKEDJ című filmben találod!
      http://www.youtube.com/watch?v=nMmZC4z5BcI
      Minden mindennel összefügg!Nem véletlen, hogy a Keshe alapítvány is csak a megtörtént és folyamatban lévő letartóztatások után rukkolt elő a tervével.Nekem már kezd összeállni a kép!
      Ha elég sokan akarjuk, hogy bevezessék ezt a technológiát akkor sikerülni fog!Nincs az a hatalom aki megakadályozhatna minket ebben!Rajtunk áll vagy bukik a dolog!

      Törlés
  2. Azt olvastam,hogy már felajánlották különböző kormányoknak a technológiát de merev elutasításban volt részük.Aki elkezdett foglalkozni a témával egy -két tudós vagy média ember azok félre lettek állítva "baleset" érte őket vagy eltávolították őket.Szerintem pontosan ezért kérték a világ emberiségét,hogy tudjanak róla,és terjesszék és állampolgár jogaiknál fogva jelentsék be az igényüket saját kormányaiknak.Úgymond segítséget kértek,hogy segíteni tudjanak.A fizetett média lejáratja őket és talán néhány tudós is.A földi tudósok nem igazán értik meg mert ez ellentmond az ő általuk tanultaknak ők még nem tartanak itt.Ez a technológia a mi tudásunktól jóval fejlettebb földönkívüli,univerzális fizikára épül.Mondjuk Amerikának már rég a birtokában van ez a tudás.Ha ez a technológia bevezetésre kerülne a világ országaiban a háttér hatalomnak annyi.Az emberek már többé nem félnének a holnaptól,nem lenne értelme háborúzni sem nem lenne több éhező kiszolgáltatott ember.Természetes,hogy lejárató kampányt fognak indítani az alapítvány ellen hiszen nem érdekük,hogy az emberek boldogan bőségben éljenek.Ők a félelemből,tudatlanságból,agresszívitásból táplálkoznak asztrál síkon földi síkon pedig az ember táplálék és rabszolga!Hogy miért nem mutatták be eddig?Szerintem már csendben bemutatták tudós csoportoknak de akik felkarolták volna az ügyet azok már nincsenek közöttünk,látják,hogy ez az út nem járható.Gondoljatok bele hát nem " furcsa",hogy van egy ingyenes népjóléti technológia és egyetlen nagymenő média sem ír róla? Tudnak róla de nem merik felvállalni,vagy le vannak fizetve és szemet hunynak.De ha most sikerül ezt a technológiát nyilvánosan bemutatni a kormányfők részére akkor talán nyilvánosan is tájékoztatnak bennünket.Abban az esetben ha kormányunk elutasítja ezt a lehetőséget egyértelműen kiderül,hogy nem érdekli a nemzet sorsa,továbbra is a pénz rabszolgaságában tart bennünket.Áldás, békesség,szeretet és jó lét a világ összes emberének!

    VálaszTörlés
  3. De miért nem építenek mondjuk egy tucat antigravitációs eszközt meg járművet és repkednek végig a nagyvárosok felett, megállva a nagyobb tereken és egy rövid prezentációval bemutatni, hogy van alternatív energia és nem kell többé állandóan szívni mindenért.

    Én elhiszem, hogy sikerült nekik létrehozni és szívvel-lélekkel támogatom őket, de ezt az egyet nem értem.
    Fölösleges pont a vezetőkkel tanácskózni, mert 99%-uk úgyis korrupt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem a vezetőknek mutatják, be hanem a nemzetek vezetőit kérik arra, hogy küldjenek szakértőket a konferenciára.Azt, hogy melyik kormány él vele vagy sem azt majd meglátjuk....

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  4. Ez nagyon húzós téma. Régen többen föltaláltak már különböző ingyen energia készüléket. A Tesla gépére például nem adtak pénzt, mert azon senki nem tudott volna nyerészkedni. Később rájöttek a sötétek arra, hogy egy ilyen találmány nagyon veszélyeztetné a hatalmukat. Ezért aztán az egyik tudós kiesett véletlenül a 20-ig emeletről, a másik autóbalesetben halt meg, stb. Egely György magyar feltaláló nem kapott támogatást.

    M.T.Keshe jól tette, hogy eddig csöndben volt, mert csak most érett meg az emberiség arra, hogy ilyen találmányt el lehessen terjeszteni a világban.

    Gondoljatok bele,hogy milyen nehéz lehetett a feladata.
    Nem volt elég feltalálni és megcsinálni, de ki kellett dolgoznia egy biztos védelmet a saját és a találmánya számára is. Okos volt és szerencséje is volt, mert megfelelő segítséget és támogatókat is talált az alapítványához. Most már nem érdemes őt kinyírni sem, mert nem volna értelme, nélküle is működne a folyamat, amit beindított.

    Visszatérve arra, hogy miért most..hát azért, mert most már az energiarendszer, pénzügyi és politikai rendszer egész világunkban olyan katasztrófális állapotba került, hogy valószínűleg már csak a Szentlélek tartja vissza a teljes összeomlástól. Az emberek kiszipolyozása és ez elleni tiltakozásuk pedig veszélyes szintet ért el. Tehát azok a kormányok, melyek nem akarnak megbukni, és van elég eszük ahhoz, hogy meglássák, ezzel a technikával ki tudnak mászni a sz..ból, azok elfogadják az ingyenes ajánlatot, és belefognak. A többiek pedig majd csak néznek, mint a moziban, mert lemaradnak.

    Ezt a találmányt egy ország, vagy egy cég kezébe vétek lett volna odaadni. Mert ez az egész emberiség felszabadítását kell, hogy szolgálja. Felszabadítani pedig csak azokat lehet, akik maguk is akarják. Mi emberek, most jutottunk el idáig, hogy felismertük valódi helyzetünket, és ennek véget akarunk már vetni. Elég volt, tehát most jöhet az új! Eddig másképp gondoltuk. Igaz? Reménykedtünk, hogy lehet javítgatni, foltozgatni a régi rendszereket, de rájöttünk, hogy nem lehet. Bíztunk a fölöttünk levőkben, de ma már nem. Tehát most jött el az idő.

    Egyébként már tavasszal is volt egy bemutató, de sok ország nem ment el. Kíváncsi vagyok, hogy a mostanin hányan voltak, és mi magyarok ott voltunk-e.

    Megállítani ezt a folyamatot már nem lehet. A fejlődő országok kapva-kapnak a lehetőségen, és ők nemsokára jólétben fognak élni, miközben a többiek egyre lejjebb fognak süllyedni, akik nem élnek vele.

    Jó lenne megkérdezni a kormányunkat, hogy mi újság, ezen a téren. Írni lehetne pl. a facebookon nekik. Abba is bele kell ám gondolni, hogy milyen mélyen fog belenyúlni az ország életébe ez a találmány. Szerintem a kormányok ettől is félnek, nemcsak a hatalmuk elvesztésétől, vagy a sötétektől. Például rengeteg munkahely fog megszűnni. Emberek ezrei, százezrei kerülhetnek utcára egyszerre. Ki kell dolgozni egy tervet, hogyan lehet eltartani őket. Új üzemekre is lesz szükség, és újfajta gondolkodásra. Vagyis nem lehet a nyerészkedés a központban. Mindez meghaladhatja a mostani vezetők képességeit.

    Szóval, mindent összevetve nem egyszerű a dolog, de mivel ki lett engedve a szellem a palackból, visszagyömöszölni nem lehet. Jó lenne, ha gondolataink és imáink energiájával segítenénk a megvalósulást, és nem akadályoznánk a hitetlenségünkkel, szkepticizmusunkkal.

    Lássuk magunk előtt a szép jövőnket! Higgyünk benne, és tegyünk érte!

    VálaszTörlés
  5. Egy kis vigasztalás:)Holnap meglesz a Keshe alapítvány bemutatója!http://youtu.be/MBfNDvz9RqM Ma küldték nekem az értesítést a facebook-ra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem hamar kapunk róla hírt, hogy milyen eredménnyel zárult.

      Törlés
  6. Köszönöm szépen a válaszokat!
    Megértettem a dolgot és mostmár tisztábban látom a helyzetet.

    Örülök, hogy meg tudtam kérdezni tőletek.
    Szeretet és Béke mindannyiótoknak!

    VálaszTörlés
  7. Helló :D a Keshe alapitvány Facebook oldala megosztott egy linket, ez egy peticiót,hogy irjuk alá :) Itt a link: http://www.change.org/petitions/united-nations-support-the-keshe-foundation-technologies-for-power-water-food-space#
    Még 473 aláirás hiányzik, ha akarjátok irjátok alá. :D

    VálaszTörlés