2013. június 21., péntek

Marima üzenete a MAGoknak - Belső Föld 06.21.




Szervusztok! Kaptam egy üzenetet egy Marima nevű hölgytől. Őt Gaia bízta meg a Kárpát haza és a Maglelkek figyelésével. Az üzenetét magam tisztának érzem. Na, de következzék az üzenete.

HUNFény

 
 
 
 
Üzenet a Belső Földből

 
Üdvözöllek benneteket felszínlakók! 
A nevem Marima, Gaia anya által megbízott egyik felszíni képviselőtök vagyok. Magam a Kárpát haza és a Mag népének képviseletéért felelek.

Üzenetet kívánok nektek átadni, ami szeretetem, a Belső földben és Gaia anyánk szeretetét kívánja megosztani.

Kedves MAG lelkek! Mint tudjátok, sokatok küld különböző üzenetet a ti általatok használt hálózaton, az interneten is keresztül. Ezek az üzenetek az elkövetkezendő időszakban meg fognak sokszorozódni. Amikben megtaláljátok a bölcsességünket és szerető szándékunkat azok tőlünk származnak. Ezért legyetek nagyon tekintettel arra, hogy mit olvastok, mert amibe bármi apró arrogancia, harag vagy szeretetlenség is fellelendő az az üzenetküldő az esetek többségében felszíni ember lesz, aki még mindig a félelmeinek és a téves illuzórikusan kivetülő világnak a követője vagy, ahogy ti mondanátok a rabja. Más entitások, akik szeretetmentesek már csak azoknál jelenhetnek meg, akik tudatosan behívják őket gondolataik segítségével. Ezért is csak a Fényre és a szeretetteljességre gondoljatok.

Családotok is, akik a csillagok között és a felszín alatt is élnek, mindannyian körülöttetek vagyunk már. Minden világ, amelyik az újraegyesülést tervezi, fel fog bukkanni a szemetek láttára is. A hitetlenek számára is különösen, akik még mindig félnek a saját árnyékuktól is.

Ti MAG lelkek! Ne féljetek tőlünk, mert a Fény, amikor a Fénnyel összeér, az összeadódik. Ezért is a szeretet energiánk nem fog rátok úgy hatni, ahogy az alvókra hatna hirtelen felbukkanás esetén. Az elkövetkezendő 3 hétben sok-sok Fényt fogunk kibocsájtani, hogy jeleket adjunk magunkról ti és a hitetlenek számára is. Tehát, ha mentek az utcán vagy pusztán az otthonotokban lesztek és ilyen hirtelen oszlopszerű felvillanásokat fogtok érzékelni és látni is azok mi Belső Földiek vagyunk. A csillagtestvérek és nővérek meg lila villanással és Fényes spirálokkal fognak jelezni nappal. Éjszaka is ugyanez várható. Ezért ne féljetek, mert itt vagyunk. Ismerünk benneteket, mint a tenyereteket.

Tudjuk mindannyian kedves felszíni testvérek és nővérek, hogy nagyon rosszul bántok egymással itt a felszínen, még egymás rokonaiként is és emiatt a továbbiakban képesek vagytok arra is, hogy nem beszélgettek soha többet rosszabb esetben egymással. Az, aki nem nyílik a beszédre, szomorú szívvel, de el kell választanunk egymástól családon belül is, hogy mindenki a maga szintjére és az övéihez kerüljön. Szomorúan tesszük ezt veletek majd, mert ezzel elvesztek magatoktól sok esélyt a tanulásra egymástól. Legyen is az bármilyen megtanulni való. De mint ahogy a Teremtő is rendelkezik,  kedves felszínen élők, el kell, hogy legyetek választva egymástól, máskülönben nem fogjátok tudni a vállalásotokat teljesíteni, amiért ide jöttetek erre a Földre.

A kormányotok is, akik már sok ideje eljártak annak érdekében, hogy elnyomjanak és rabláncra verjenek benneteket elkezdtek megöregedni és a gyermekeik is részesültek abban a felvilágosultságban, hogy ne tegyék ezt tovább, amit apáik és anyáik tesznek most még veletek drága Magok. Meg kell értenetek, hogy az ő erejük már elfogyott és csak ijesztgetnek benneteket. Annak érdekében, hogy még fenntartsák uralmuk.

A választás, amit ők szeretnének az Atya és Gaia anyánk sem engedélyezi az ő számukra, de a ti számotokra sem már, mert megvan, azaz erő, aki felváltja őket és vezetni fog benneteket, de csak akkor, hogyha ti magatok is elismeritek és elfogadjátok a vezetését. Ez az erő, aki vezetni szeretne benneteket Isteni és Gaia Fényével is töltekezik. Ezért is ők a legtisztább és legjobb választás a számotokra a mi meglátásunk szerint. 
 
De, ha ti továbbra is hajlongtok az úgynevezett általatok választott ciklikus rendszereteken alapuló hatalomgyakorlásra, akkor azt is megtehetitek, hogy tovább folytassátok ezt. De akkor ne tekintsetek ránk bántóan, hogy mi magunk nem tettünk semmit sem értetek. Tettünk és teszünk is értetek minden percükben, amit tudunk a felszíneteken tevékenyen is eltölteni. 
 
Ezért is dolgozzatok magatokon és gyakoroljátok egymáson a tiszta szeretetet, amivel mi és az Univerzum többi népe is gyakorol örökösen.

Marima voltam! Áldottak és szeretetteljesek legyetek Gaia és a Teremtő nevében.
 
HUNFény közvetítése

3 megjegyzés:

  1. sok mindent megértek de ezt az anyagot amit használtok " hogy ilyen jó kommunikáció legyen áruljátok már el mi az hol lehet kapni és milyen árban van"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értem kristálytisztán a kérdést. Az égiekkel bárki kapcsolatba léphet, ha hajlandó és kellőképpen nyitott rá... belül.... de most annak van már itt az ideje, hogy dolgozzunk... magunkon és a világon.. az égi irányítás szerint. Hunfénytől itt lehet találni írásokat: http://hunfeny.blogspot.hu/2013/10/befejezo-bejegyzes-bucsu-regitol-es.html

      Törlés
    2. én értem a kérdést, :) és itt a válasz: http://samanpeter.tumblr.com/image/110152312403

      Törlés