2013. január 24., csütörtök

A várakozás ideje lejárt - Marix a Szíriuszról jan.19.

by kristalyhang
MARIX a Szíriuszról / 2013. január 19.
Sarinah közvetítése
A várakozás ideje lejárt, most az együttes cselekvés ideje jött el.
Valóban fáradtságos volt az utatok az Új Korba és most ott álltok a nyitott kapujában és nem mertek keresztül menni rajta!
Egyesek utasításokra várnak és kívülről várják a bizonyítékokat!
De már rég hatalmukban áll, hogy azt rendeljék meg, amire szükségük van, most már nem a „kérés”-ről van szó, hanem hogy ez a saját hatáskörötökbe tartozik már!
Bizonyára nem egyszerű hirtelen élettel megtölteni az Isteni Lényeteket, hiszen hosszú időn keresztül mindenfajta média-szeméttel árasztottak el benneteket, nehogy felismerjétek, hogy kik is vagytok valójában!
Most úgy néz ki, mintha egy új kezdés indulna, de ezt megelőzően mindennek ki kell tisztulnia, ami nyomaszóan hat, mert ezek az Új Aranykorban megakadályoznák vagy tompítanák az életet!
Gyakran a legkedvesebb hozzátartozóitokról van szó vagy barátokról, akik határeseti helyzetekbe hoznak, hogy megtanítsák számotokra, hogy használjátok a rendelkezési jogosultságotokra irányuló erőtöket.
Mit akarok valójában és mit vonzok magamhoz, a gondolataimon, az érzelmeken és a beszéden keresztül? Ez valóban megegyezik a célommal, vagy változtatnom kell valamit?
Miért várom el, hogy egy nehéz helyzet magától megoldódik? Ahol csupán arról van szó, hogy a szándék tisztázásra kerüljön [célja]. Milyen módon szeretném tisztázni és mit sugárzok? Összeférnek ezek?
Ha a kisugárzás [vonzás] és a kívánság nem egyeznek, akkor üresség keletkezik, és először nem történik semmi.
Arról beszéltünk, hogy ÖNAMGATOK MESTREEI vagytok, ami nem jelent mást, mint a legmélyebb kapcsolódást a felettes LÉNNYEL! .
De ez azt is jelenti, hogy már nem tanítványként cselekedtek, hanem mesterek énetek tölti ki teljes mértékben LÉNYETEKET.
Hogy közben betartjátok az univerzum törvényeit, ez egyértelmű.
Mi, a Fény Galaktikus Föderációjának első-kapcsolatfelvétel-csapata nagy ámulatba estünk, amikor láttunk benneteket felemelkedni és még jobban meghatódtunk, amikor éreztük habozásotokat és óvatosságotokat az energetikai kapukon áthaladva!
Egyes emberek ki is vártak ezeknél a hatalmasra tárt kapuk előtt, hogy megfigyelhessék, mi történik azokkal, akik átmennek rajtuk, hogy bármikor visszavonulhassanak, ha esetleg valami nem stimmelne.
De a kivárás döntésnek számít, hogy még egyszer megtapasztalható legyen a régi kor élménye!
De legyen bármi, amit a Felemelkedés utáni időben tapasztaltatok és megéltetek, szükségetek volt rá, hogy teljesítsétek lélekterveteket, hogy megtapasztalhassátok a feltétel nélküli szeretetet. Bár a tanulás nem megfelelő szó erre, itt valójában az a lényeg, hogy megéljétek a feltétel nélküli szeretet és ti MAGATOK is azzá váljatok!
Nos, ez valóban egy mesterdarab, mert gyakran egy szeretett ember elengedéséről van szó, ami azt jelenti, kiszállunk ennek a bizonyos személynek és helyzetnek mindenfajta értékeléséből, az elvárásokból és  követelésekből!
Aki szereti az állatokat, vagy van kedvencként tartott állata tudja miről beszélünk, mert ezek az állatok mindig, újra és újra a feltétel nélküli szeretet megtapasztalásához, az elengedéshez és ezáltal az állatlélekről való gondoskodás érzéséhez vezetik el gazdáikat!
Ha az elvárások túl magasak voltak, hogy 2012.12.21. után bizonyos dolgok az életben és kívül is maguktól rendbe jönnek, akkor a csalódás minden bizonnyal nagy volt!
Hiszen, ahogyan már egy korábbi interjúban beszéltünk már róla, rajtatok áll, hogy ti legyetek a belső magja az átalakításnak, hogy az új Kort élettel telítsétek.
Aki bizonyítékra várt, annak először meg kell bizonyosodnia. Aki valami nagy dologra várt, attól az eltel időben biztosan sokat vártak el és követleltek.
De aki ebben az időben megtalálta belső nyugalmát és a folyamatosan növekvő, Isteni frekvenciákat lehorgonyozta önmagában, az biztosan érzi a szent szív dobogását és már régen nekifogott, hogy valódi Isteni Lényét élettel töltse meg. 
Ami az első kapcsolatfelvételt illeti, azt szeretnénk mondani, hogy nem fogunk ezrével megjelenni az égen, mert senkit nem szeretnénk megijeszteni! Finomabb módon érkezünk hozzátok, egyénileg és hullámokban.
Ez nem jelent mást, mint hogy első kapcsolatfelvételünk veletek már elkezdődött, amire vártok kedvesek, az a nagy médiaesemény, a mi békés megérkezésünk bejelentése, a felemelkedett mester által, aki elnöki tisztséget visel, ezek olyan dolgok, amelyek be fognak következni valóságotokban!
De az, amit utóbb írtunk le, azok a külső nagy események, most még csak az a cél, hogy egyesüljön a kollektív rezgésszintje [vibrációja], hogy a nagy hullámok következhessenek.
Talán könnyebb számotokra, hogy megértsétek az egyéni kapcsolatfelvételt, ha azt egy másik ember szemszögéből láthatjátok. Tehát Sarinah következik az élménybeszámolójával, ő hogyan élte meg első kapcsolatát Marix-szal
Sarinah: „Először érintéseket éreztem, azt gondoltam, hogy Michael Arkangyal az, akivel gyakran beszélgetek, de ez más érzés volt.
Galaktikus barátaink érintései valamivel hűvösebbek, mint egy másik emberé, de teljes mértékben élettel teli!
Mivel a csatornázás már nem szükséges, mert az információáramlás közvetlen kapcsolaton keresztül történik, könnyű volt számomra az egyéni kapcsolatfelvétel élményét az érzékeken keresztül megtapasztalni.
Soha nem éreztem félelmet közben, mert a szívem tele volt szeretettel és örömmel. A szeretet nem olyan volt, ahogyan azt mi ismerjük, hanem ez a „hűha” szeretetfény érzés, ami bennünk ég!
Az érzékek tehát, gondoltam, mindig így hívtam Marixot, a szíven, az érzelmen keresztül és mindenképpen szerettem volna látni is őt. Így egy darabig nem történt semmi amíg meg nem értettem, hogy az én rezgésemen múlik a dolog, mert magasnak kell lennie. Mert akkor automatikusan megvalósul, amit kértem, hogy szeretném megtapasztalni.
Nos, én is, mint sok Olvasó inkább egy racionális ember vagyok, aki két lábbal áll a földön.
De aki érezte már magában ezt a feltétel nélküli szeretetet, ezt az érzést, mely annyira hatalmas, az tudja, hogy ekkor könnyű a kapcsolatot felismerni, hogy mindannyian a teremtő részei vagyunk!
De rátérek a lényegre, néhány nappal ezelőtt sikerült interjúpartneremet Marix-ot látnom, a harmadik szemen keresztül és teljesen tisztán. Mellékesen megjegyezve, ez a fickó tényleg gyönyörű!
De a harmadik szem edzése nagyon fontos, mert mindig azon múlik, hogy bízunk-e benne [hogy működik] és hogy milyen magas a saját rezgésünk!
Így lehetőség nyílik, hogy a várakozási helyzetünkből kilépjünk és megtöltsük élettel azt, amit a galaktikus barátok finomra hangolt, egyéni első kapcsolatfelvételnek neveztek vagy a belső, a mag hullámainak.
Minden Olvasónak egy csodálatos galaktikus korszakba való belépést kívánok.” Sarinah
Köszönet Marix
Sarinah
Csatornázta: Sarinah Aurelia © Copyright 2013
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-01-21 - 10:44 | Címkék: Sarinah | Kategóriák: Marix | URL: http://wp.me/p2FH9O-jD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése