2014. április 26., szombat

Üzenet a Szíriuszról- SaLuSa 04.22.


"Tudjuk, hogy már belefáradtatok a várakozásba, de legtöbbetek kimondottan ezért az időért vagytok itt a Földön. Beleegyeztetek, hogy részt vállaltok a Fénymunkából, hogy másoknak is segíthessetek felemelkedni.
 Ha még nem voltatok hívva, hogy segítsetek, legyetek türelmesek, mert nem fogtok lekésni a lehetőségről..."



A Galaktikus Föderáció nevében
  

Üzenet a Szíriuszról

SaLuSa Üzenetei, Április 22




Most, hogy már kezditek felfogni mekkora hatalommal is rendelkeztek, sok mozgalom kezdetét látjuk kibontakozni, ami meg fogja változtatni azt, ahogy irányítva vagytok. A hatóságok hosszú ideje rettegtek kollektív akaratotoktól, nehogy egy nap fellázadjatok, követelve, hogy úgy legyenek a dolgok ahogy azt akarjátok. Ez már sok-sok éve nyilvánvaló volt, hiszen még a békés tüntetéseket is megakadályozták. Mára végre rájöttetek, hogy hacsak ti magatok kézbe nem veszitek a dolgokat, vajmi kevés valószínűsége van annak, hogy kérelmeitek meghallgattatnak. 


A béke a tennivaló listátok magas helyén szerepel, de a sötét összeesküvők ezt semmibe vették és háborúkkal próbáltak titeket visszatartani. Most, hogy elértetek béketűrésetekhez, a tudatosság egy olyan pontra jutott, hogy az energiák az embereket béketűrésük határához kényszerítették. Valaminek történnie kell nagyon hamar és mi mögöttetek fogunk állni, ahogy minden háborúnak és ellenségeskedésnek véget fogunk vetni. 

A jövőben nincsen hely az alacsonyabb energiák számára, nem is beszélve a magasabb dimenziókról hisz az igazság az, hogy semmilyen alacsonyabb energia nem képes a magasabb dimenzióban létezni. Mindazon pénz és energia helyett, amit háborúkra pazaroltatok, helyette egy boldog és elégedett világot tudtatok volna kialakítani magatoknak, ahol az emberek biztonságosan élnek és osztoznak a javakban. Ez nemsokára a valóságotok lesz, ahogy a tisztítás eltávolítja az alacsonyabb energiákat, amik táplálták a háborúk rémeit.

Az emberek hajlamosak érzelmi kilengésekre, de természetes állapotuk egy békés együttélésen alapszik. A sötét összeesküvők voltak azok, akik fenntartották a szétválasztást és az embereket egymás ellen uszították. Most már látjátok, hogyan járatták a bolondját veletek eonokon keresztül és hogyan kreáltak ellenségeket a semmiből. Most már elértetek oda, hogy próbáltok megbékélni korábbi ellenségeitekkel, valamint a világutazás rányitotta szemeteket arra, hogy milyen egyszerű egymással kijönni. Különbözőségek tolerálása lerombolta a kulturális vagy vallási hiedelmek válaszfalait. Sok előítéletet félretettetek, főleg amikor rádöbbentetek, hogy a reinkarnáció által sok különböző életetek volt, sok különböző országban. 


Kedveseim, mi más ha nem az élet lehetősége az, hogy az emberek egymásra találjanak ahogy rádöbbennek, hogy mindennel Egyek? Egyénileg nem tudtok kvantum ugrással hipp-hopp a magasabb dimenziókban teremni, hacsak nem vagytok képesek legyőzni az előítéleteket és bíráskodást és tárolni magatokban a Szeretetet és Fényt.

A Mennybemenetelt nem osztogatják ingyen, hanem a Világegyetem Törvényeit felhasználva kell kiérdemelni azt. Ez azt jelenti, hogy az energiátokat addig kell hangolni, amíg készek nem vagytok magatok mögött hagyni vibrációs szintetek, amik többé nem elégítik ki szükségeitek.
Ez egy természetes folyamat azok számára akik keresik a felemelkedést látva, hogy a Föld nem az igazi otthonuk. Igen, megkérdezhetitek, hogy akkor kinek az otthona, hisz mindannyian eredetileg magasabb szintekről ereszkedtetek alá. A 3. Dimenzióban Földanya otthonotokként szolgált e ciklus ideje alatt, ám ez a ciklus most befejezéséhez közeledik. Sokan Földanyán maradnak a Mennybemenetel után, míg mások újfent találkoznak igazi családjukkal. Sok civilizációból érkezett családok gyűltek össze itt, a Világegyetem minden tájáról. E családok a Galaktikus Föderáció tagjai is egyben és gyakran családjaitok voltak azok, akik segítő kezet nyújtottak evolúciótokban. Tehát mint azt látni fogjátok, egy csöppet sem vagyunk számotokra idegenek.
 

Tudjátok, hogy tudat alatt Űrkapcsolataitok által vagytok befolyásolva? Például amikor pirosra és zöldre festitek a hajatokat, olyan színekre, amik a természetben nem megtalálhatóak a Földön. Ugyanez vonatkozik a bőrszínetekre, a divatra sőt még a zenétekre is. Az Űrlények egy igazi kavalkádját képezitek, akik minden kétséget kizáróan befolyásolták ízlésetek. Amikor elértük azt, hogy el tudtok fogadni különböző Lényeket, le lesztek döbbenve egyesek fizikai alakjaitól. Tartsátok észben, hogy a különböző formák és méretek néha közvetlen olyan tényezőknek tudhatóak be, mint például a gravitáció. Mára már sok Űrlényt megismertek, tudjátok, hogy ezen lények termetei valamivel magasabb mint a tietek. Némelyiket lehet nőneműnek vagy hímneműnek nevezni, de nem igazi fizikai értelemben tekintve, ahogy azt ti most értelmezitek. Valójában a Felsőbb Lények számára nem szokatlan az, hogy nincs nemük. Csodálatos lesz ha már találkozhattok Űrbarátaitokkal. Az egyik legmegrázóbb aspektusa a találkozásnak az a szeretet érzés lesz, amit a találkozáskor érezni fogtok. Ez nagyon is valós érzés lesz és ezen lények valószínűleg azok, akik Krisztus Tudatosságot értek el.

Bármilyen áldozatot is kellett, hogy hozzatok, biztosíthatunk róla, hogy a legapróbb részletekig kárpótolva lesztek. Olyan közel álltok a felemelkedéshez és egy szempillantás alatt itt lesz a napja. Mondhatjuk, hogy sokkal jobb lesz mint ahogy azt elképzeltétek és a változások sebessége fenomenális lesz.
Szeretnénk ha a Föld tisztítását mielőbb letudhatnánk, hogy a Mennybemeneteletekre tudjunk összpontosítani. Tudjuk, hogy már belefáradtatok a várakozásba, de legtöbbetek kimondottan ezért az időért vagytok itt a Földön. Beleegyeztetek, hogy részt vállaltok a Fénymunkából, hogy másoknak is segíthessetek felemelkedni. Sokan közületek gyógyítók, de különböző szinteken van rátok szükség, hogy jó időben jó helyen legyetek, segítségre készen. 


Mi másért is jöttetek volna a Földre ezekben az emlékezetes időkben ha nem azért, hogy részesei legyetek az izgalmas változásoknak amik rátok várnak? Olyan sok tapasztalattal és tehetséggel rendelkeztek, amit át tudtok adni másoknak és nyugodjatok meg, hogy képességetek ismert és fel fogjátok tudni használni. Ha még nem voltatok hívva, hogy segítsetek, legyetek türelmesek, mert nem fogtok lekésni a lehetőségről. Úgy is mondhatjuk, hogy minden kézre szükség lesz. Minden hozzájárulás segít és emlékezzetek, hogy mindannyian egyediek vagytok, senki más sem képes pontosan elvégezni azt, amire hivatottak vagytok.

Tartsatok ki és álljatok vigyázzban. A sötét összeesküvők bár elveszítették a csatát, de még mindig rendelkeznek befolyással és minden lélekre aki nem teljesen a fényből van veszélyt jelentenek. A harag egy nagyon ártó energia és jól tennétek ha nem károsítanátok auramezőtöket vele, hagyva, hogy a harag átvegye felettetek az irányítást. Az érzelmi kontroll nem éppen az emberiség erős pontja, ezért nem árt ha figyeltek rá. Mielőtt kiborulna nálatok a bili tudjátok, hogy nemcsak másoknak ártatok a haraggal, hanem saját magatoknak is. Kerüljétek az összetűzéseket. Ez nem minősül gyávaságnak, csupán elkerülitek azt, hogy komolyabbá fajuljon a helyzet. Legjobb ha szeretetet árasztotok szét mindenhol, ahol a negatív energiák zűrt okoznak. Ebben a munkában az a csodás, hogy képesek vagytok azt úgy elvégezni, hogy bárki figyelmét is magatokra vonnátok.


SaLuSa vagyok a Szíriuszról és annyira jó érzés, hogy baráti és közvetlen formában tudunk hozzátok szólni. A Szeretet Fényének áldása legyen rajtatok.
Köszönettel, SaLuSa


Mike Quinsey

<Mike Quinsey SaLusa következő üzenetét, Május 2.-án fogja közvetíteni, ezen a héten nem érkezett SaLuSa Üzenet >



Fordítás: Bella


forrás: (www.galaktikusuzenetek.com)


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése