2014. december 10., szerda

Készül egy meglepetés - Galaktikus üzenet 12.02.

"Féktelen a csalódottság közöttetek. Valóban nehéz fenntartani egy látomást, miközben megtakarításaitok és egészségetek hanyatlik. Egyszerűen mindenki számára valamilyen fajta azonnali tehermentesítés szükséges. Számos elem szól arról az összefonódásról, ami lehetségessé tesz egy ilyen tehermentesítést. Ez bátorítson benneteket. Őszintén legyetek tudatában, hogy nem vagytok egyedül." "Tartsátok nyitva a szemeiteket, és legyetek készek megtudni ebből, hogy csodák valóban történnek. A Mennyország készül egy meglepetéssel számotokra. Ez valóban elhozza nektek azt az örömöt, amire szükségetek van!"2014. december 6., szombat

A Galaktikus Föderáció 

és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2014. December 2.

Sheldan Nidle által
(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)


10 Batz, 9 Yaxk’in, 11 Ik

Selamat Balik! Több mondanivalóval járulunk elétek. Azok akik a sötét kegyelteket letaszítják hatalmi pulpitusukról, most készen állnak véghezvinni ezt az eljárást. Arról informálódtunk, hogy egy sor fontos lépés folyik, ami elvezet a kulcsszemélyek letartóztatásához, és sok fontosabb kormány átalakulásához. Jelenleg az amerikai de facto rezsim blokkolja az új Kincstárjegy kibocsátását. Ez az aranyhátterű bankjegy jelzi a Federal Reserve bankjegy végét, és következésképp, ennek a felettébb titkos kormányzatnak a bukását. Azok a sötét kegyeltek, akik ezt a rezsimet kontrollálják, le lesznek tartóztatva, és erősen el lesznek szeparálva a néptől. Mindez készen áll rá, hogy megtörténjen. Azok az egyének, akik be lettek választva az ideiglenes kormányba, biztos helyen vannak, teljes mértékben készen állva rá, hogy hatalmat gyakoroljanak. Miután a négy hónapig tartó ideiglenes kormányzás lejárt, hatalmas számú speciális javaslat lesz az új kongresszus elé terjesztve, amikor majd beiktatják azt. Ezek a javaslatok a kongresszust és a másik két brancsot is a nép valódi szolgálóivá teszik.

A különleges érdekeltségűek által titokban üzemeltetett kormányzásnak a vége csak a kezdet. Az amerikai Alkotmánynak vissza kell állítani eredeti célját. Ez azt jelenti, hogy a most hiányzó eredeti 13. módosítást vissza kell helyezni, és az illegálisan jóváhagyott 16. módosítást félre kell söpörni. Nem szabad, hogy többé az igazságszolgáltatás olyan semmirekellők csapatának a szeszélye legyen, akiknek már csak kevés idejük van hátra, hogy a magánbörtöneikbe kényszerüljenek. A bűnözést fel kell oszlatni, hogy gondoskodhassanak minden közösség igényeiről. A kulcs egy igazi rehabilitációs eljárás létrehozása, ami előkészít mindenkit egy nagyszerű és állandó jólétre. A társadalomnak készen kell állnia mentoraik eljövetelére. Azoknak a közösségeknek, amiket kirekesztettek, most gyógyulásra van szükségük. Szembe kell nézni az előítéletekkel, és megérteni egymás fontosságának előtérbehozását. Ahol szükséges, a lakhelyeket úgy kell kialakítani, hogy külső és belső békét (belső örömöt) nyújtsanak mindenki számára.

Olyan nyilvános projektekre van szükség, amik az utakat, a szállítórendszereket, a szennyvízcsatornát, a vízellátást egy új, magasabb normára juttatják. A különféle társadalmaitokban lévő technológia ezt gyorsan megoldja. A pénz nem lesz oka a késleltetésnek. Amint a pénzek elkezdenek áramlani, mindenféle humanitárius projektek fognak elindulni. Amint hivatalosan bejelentenek minket, segíteni kívánunk. Egy szempillantás alatt, praktikus módon el tudjuk végezni ezeket a projekteket, melyek véget vetnek annak a hatalmas egyenlőtlenségnek, ami bolygótokon létezik. Vagy az élethez szükséges víz, vagy a megfelelő közegészségügy hiányzik. A szállítmányozás nem egységes, és megfelelő utak sincsenek. A lakásépítés is hatalmas feljavítást igényel. Ahhoz, hogy a közelgő tudatossági felfrissülésben éljetek, az életszínvonal szintjének a miénkkel kell megegyeznie. A Mennyországnak van egy időbeosztása, amit szándékozunk betartani.

Ahogy fejlesztitek globális életszínvonalatokat, ezt oly módon teszitek, hogy nem okoztok kárt a környezetben. Az emberi társadalomnak megvan az a képessége, hogy olyan technológiát alkalmazzon, ami valóban támogatja a természetet, és javítja a körülöttetek lévő öko-rendszer életét. A mi városaink oly módon működnek, hogy nem zavarják meg az öko-rendszert. Elvégre planetáris őrzők vagyunk. Mi folyamatosan együttműködünk az elementálokkal, hogy biztosítsuk, hogy minden egyes öko-rendszer gondozott és gyarapodó legyen. A rituáléink javítják a világunkat, és támogatják a planetáris Spirituális Hierarchiát ennek a kölcsönhatásnak az erősítésében. Örömteliek vagyunk, hogy birtokoljuk azt a technológiát, ami megment minket attól, hogy gazdálkodjunk, bányásszunk, vagy felhasználjunk bármilyen olyan erőforrást, amire a világunk öko-rendszereinek van szüksége. A mi célunk segíteni, és anélkül, hogy bármi kárt okoznánk azon élet számára, ami betölti világunk felszínét és belső birodalmait. Mi folyamatosan áldásokat mondunk, és iránymutatást kérünk a planetáris Spirituális Hierarchiából való gondnokságunktól. 

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Itt vagyunk, hogy informáljunk benneteket sok fontos eseményről. Elsőként, áldott módon közel álltok egy olyan eljárás lezárulásához, ami nagy jólétet hoz nektek. Ezek az áldások lehetővé teszik, hogy beteljesítsétek legnagyobb álmaitokat, és lehetővé teszi számotokra, hogy szabad és szuverén Lények legyetek. A kollektívánk azt kívánja, hogy mindegyikőtök örömteli és jó egészségben legyen. Ez a birodalom véget vet egy hosszú korszaknak, amiben a sötétség kegyeltjei könyörtelen módon irányították életeteket. Ezen szentségtelen semmirekellők mindegyike elérte, hogy olyan alacsonyabb szinttű Lényekként tekintsen rátok, akiknek elsődleges feladata lényegében az volt, hogy őket szolgálja. Ez az egyenlőtlen valóság volt az, amiben felnevelkedtünk. Mi behatóan ismerjük az örömöt és bánatot, mellyel ebben az életben találkoztunk. Eljövünk együtt dolgozni a tanácsadóinkkal és társainkkal, hogy átalakítsuk ezt, és sokkal jobb körülményeket biztosítsunk számotokra, amivel könnyedén visszatérhettek a teljes tudatosságba.

Ami történni fog, az valójában nagyon egyszerű. A sötétség erői elhagyják ennek a világnak a felszínét, hogy lemondjanak és eleget tegyenek a Mennyország rendelkezéseinek. Jelenleg nehéz hinni abban, ami csak egy óriási álomnak tűnik. Mindenütt vannak jelei ezen esemény igazságának, mégis nehéz elképzelni ennek beteljesülését. Itt Drágáink fontos szívetekben végigfuttatni ezt és nyíltan támogatni ennek ügyét. A szeretetetekkel és látomásaitokkal csodákat hoztunk létre. Keserűségeitek vége igen közel van. Tekintsétek ezt buzdító szavaknak. Féktelen a csalódottság közöttetek. Valóban nehéz fenntartani egy látomást, miközben megtakarításaitok és egészségetek hanyatlik. Egyszerűen mindenki számára valamilyen fajta azonnali tehermentesítés szükséges. Számos elem szól arról az összefonódásról, ami lehetségessé tesz egy ilyen tehermentesítést. Ez bátorítson benneteket. Őszintén legyetek tudatában, hogy nem vagytok egyedül.

Számos társunk tudja, hogy ez az ünnepi időszak a legtöbbetek számára kétségbeejtő. Valóban egy jótettnek kell segítenie rajtatok. Kollektíven elhatároztuk, hogy megteremtünk egy ilyen felettébb szükséges eseményt. A tél az az idő, amikor a napfény hosszának csökkenésével a sötétség növekszik. Ez a legtökéletesebb idő valami olyan számára, ami mosolyt hoz számotokra, és boldogan mutatja az Új Év kezdetén eljövő csodákhoz vezető utat. Vágyakozással telve voltatok, de a remény szomorúsággá változik, ahogy látszólag semmi fontos nem történik. Engedjétek, hogy ez az év másképpen érjen véget. Bizonyos szinttű öröm érkezik számotokra. Nézzétek közelről és lássátok valami csodálatos megtörténését! Tartsátok nyitva a szemeiteket, és legyetek készek megtudni ebből, hogy csodák valóban történnek. A Mennyország készül egy meglepetéssel számotokra. Ez valóban elhozza nektek azt az örömöt, amire szükségetek van!

Ma folytattuk heti üzeneteinket. Ezek a nagyon rövid tudósítások olyan szinttű tettekről szólnak, amik sok örömöt, és mindenek felett első kapcsolatfelvételt és teljes tudatosságot hoznak nektek. Eljövünk, hogy elhozzunk egy nagy újraegyesülést a különféle spirituális és űrcsaládjaitokkal. Visszajuttatjuk az igazságot a történelmetekbe, és részletezzük a régen ezelőtt a Vega csillagrendszerben lévő vízbolygóról való eredeteteket. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Forrás: Földimenyország
 http://tudatvaltas.blogspot.hu/2014/12/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_6.html

20 megjegyzés:

 1. Csak az elsö hár szó az ami biztos és mindenki igy érzi és tapasztalja! Néhány éve azt irta Sheldan Nidle : Ez volt az utolsó kereskedelmi karácsony , sajnos csak jóslat lett belöle!

  VálaszTörlés
 2. COBRA: ISIS PORTÁL AKTIVÁLÁS 2.RÉSZ

  http://www.fenyorveny.hu/2014/12/cobra-isis-portal-aktivalas-2resz-2014.html

  VálaszTörlés
 3. Üdvözlet! Ez az üzenet csak az Amerikaiaknak szól? A mi Alkotmányunkat is vissza kellene állítani. A mostani magyar kormány nem a sötéteket szolgálja? Mert én és az összes ismerősöm igen csak sanyargatva érezzük magunkat. de most nem negatívoskodok tovább, összeszedem az utolsó energiámat és reménnyel,szertetettel feltöltekezve várom azt a bizonyos szintű örömöt!!! Nagyon nagyon bízom benne, hogy végre történik már valami!!
  Mindenkinek a legjobbakat: Mária

  VálaszTörlés
 4. Rohadt annyát már,szarabbul élünk mint bármikor,mi az a nagy meglepetés?! A 40.000Ft-os villany?! vagy a 60e Ft-os hitelek + 20 egyéb kiadások ami nem kaja és nem is ruha és nem is élvezeti érték?!
  Meglepetés az,ezeket írják már évek óta hogy így segítünk így lesz jobb,mi?! Gazdagoknak segítenek vagy mi?
  Nézzük a csodákat? Milyen csodát? Hogy annyi a hitelünk hogy a tesóm fizetése elmegy hitelre?
  Már annyira idegesítenek ezek a hazugságok hogy nem igaz,semmi jó nem történik sőt rosszabb lett a helyzet szegénység terén,és szegények kizsákmányolása terén. Ha üzennek ne a mesét,hanem valami értelmes dolgot,ne azt hogy jó dolog érkezik hozzátok,hát nem tudom de nekünk 2008 óra rossz házszámra küldik a jót.Pedig senki se mondhatja azt hogy semmit sem teszünk az ellenkezőjéről.

  VálaszTörlés
 5. Kedves Névtelen2014. december 11. 19:33!
  Én is nagyon kiábrándult vagyok és elgyötört, de próbálom magam tartani. Engem az zavar össze, hogy minden Amerikáról szól, Kyron ugyan beszélt a magyarokhoz de csak nagy általánosságokban. Közben több jóslat is a Magyarokat nevezi meg,az Aranykor elhozójának. Pl.: a Nyirkai jóslatban,hajszálra le van írva ami most történik!! Pl. : "Ifjak sereglenek a Kiskanászt(OV) szavak erejével trónfosztani. Őt bugrisok védelmezik a Kányával szövetségben." A kányák valószínű a háttérhatalom vagy a sötétek..Vagy : "Eddigre már nagy a romlás. Zsíros föld hátán, szántatlan ugaron nélkülöz a nép. A gazdából napszámos lett, de kevés a lapátolni való." Olvassa el akit érdekel. De se Cobra se a Galaktikusok soha nem beszélnek a magyarokról.Az Egyesült Államokat viszont folyton emlegetik,hogy ott lesz az új pénzügyi rendszer meg az aranyfedezet és a többi! Más népek is gyötrődnek persze, de nekünk kell a legerősebbnek lenni! Szerintem nekünk kéne legelőbb felemelkedni. Itt a 3D-ben persze nagy a nyomor, de épp ezért kell inkább szakrálisan megközelíteni azt, ami most történik. Hisz minálunk nincs is szakrálisabb nép! Most nem véres karddal kellene forradalmat csinálnunk, hanem egy magasabb tudatosságban. Ez rendkívül nehéz ha közben az ember éhezik és fázik, ezért lenne nagy szükségünk az égi segítségre! Nem csak reménységre most már, hanem valami bizonyosságra, ami megjelenik ugyan itt a 3. dimenzióban,de felemel mintsem itt teremt valamiféle jólétet!! Egy régebbi cikknél valaki megkérdezte,hogy mi lesz a testünkkel egy magasabb dimenzióban. Én is erre lennék kíváncsi. Mi lesz a természettel, földanyával. Erről eddig nem találtam tájékoztatást.Jó lenne itt beszélgetni ezekről, kedvesen,arról hogy miképpen lesz majd, nem egymást fölhergelve, mert mindenkinek van épp elég tapasztalata arról,hogy mi nyomor van itt.Szeretettel:Mária

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A helyedben a nyirkai jóslatra nem adnék ugyanis aki akarja látni az igazságot az már rég rájött, hogy csak egy ügyes kitaláció semmi több.
   A felemelkedés meséjét sem muszáj elhinni, ugyanis pár netes hazugságon meg néhány csatornázott üzeneten kívül semmi sem bizonyítja, hogy ilyen létezik. Ráadásul amiket a neten írtak csatornázott üzenetekben jóslatok formájában azok 90% nem teljesedett be.
   Jobb ha a realitások talaján maradunk nehogy túl nagyot csalódjunk ha kiderül, hogy az egész csak egy hazugság volt.

   Törlés
 6. 36. Alcyon Plejádok - Hírek 2014, összeesküvések, természeti katasztrófák és más furcsa jelenségek.

  https://www.youtube.com/watch?v=BNtjveBxuz8

  VálaszTörlés
 7. Kérés. Amennyiben év végéig nem tapasztaljuk a "mennyország meglepetését", úgy tovább ne adjunk tovább teret ezeknek az üzeneteknek! Totális reménytelenségbe húzzák az embereket ezek az üzenetek......

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem ezek nélkül a biztató üzenetek nélkül már rég totális reménytelenségben volnánk... ezek mégiscsak fénysugarat jelentettek a sötétségben.

   Törlés
  2. Hiába jelentenek fénysugarat a sötétségben ha kiderül, hogy az egész hazugság volt. Mi értelme a hamis remények akkor?

   Törlés
  3. Kedves Milly,

   Azele-vel értek egyet. Mint írtam már egyszer: Én hittem, és reménykedtem, majd csalódtam. Szerencsére ez az egész nem egy olyan dolog, ami akkora csalódást okozna, hogy "eret vág magán az ember", de nem esik jól. Szóval lássuk azt a meglepetést. Ámbátor úgy gondolom, ez is csak az Amerikaiaknak lesz meglepi....

   Törlés
 8. Igazad van a jó hazugság mindig fénysugarat hoz,mindaddig ameddig ki nem derül hogy hazugság!
  Magyarokat és egész Európát leszarják ezek,Magyarországon mindig nyomor volt nem volt egy olyan hülye évszázad hogy jól élhettünk volna,mindig volt vagy háború,vagy szabadságháború,vagy orbitális szegénység! Talán Mátyás Király idejében volt jó itt élni aztán meg soha! Egyébként igazad van nekünk kellene felemelkedni a legjobban és a leghamarabb,csak mi kárpótlásként kaphatnánk +2 dimenziót legalább amiért minket kihagynak mindig!
  Egyébként vicces hogy mindig Amerikát szidják ezek az üzenetek,de még is ott a legjobb élni! Még is hogy lehet ez?! Mért nem szidják Észak Koreát?! Ott legalább rossz élni,bár megkérdőjelezem hogy itt jobb e élni vagy ott,mert ahogy elnézem fejlődik az ország elég szépen,mi meg itt toporgunk egyhelybe évtizedek óta!

  VálaszTörlés
 9. Mindeki mag kell hogy eldöncse miben hisz ,de az csak hit marad.Tudni viszont hogy a vilàg már lobb lett csakkor tudjuk ha màr tettünk is valamit .Higyètek el remek èrzès!Isten áldàsa mindanyiotokra!

  VálaszTörlés
 10. Fura, hogy a kommentjeim sosem jelennek meg...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig nagyon ritkán nem teszek közzé valamit. Általában nincs moderálni való.

   Bocsánat...most látom, hogy megint kibabrált velem a rendszer. Nem küldött nekem minden hozzászólásról értesítést! Én csak az íméljeimet néztem. Utólag megosztom az elmaradottakat.

   Törlés
 11. Rendben,olvassuk tovább az üzeneteket, de javaslom minden be nem teljesült üzenet után mindenki aki olvassa, dobjon be egy 1000-t a malac perselybe!

  VálaszTörlés
 12. IS:IS PORTÁL AKTIVÁLÁS 2.rész

  https://www.youtube.com/watch?v=-K5yjY1eTAo

  VálaszTörlés
 13. Szer-Etet,Gonos-Kodás, Elfog-Adás! Mindenkinek Békés Szeretetteljes Ünnepet Kívánok!! Mária

  VálaszTörlés
 14. Hát... Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én az égvilágon semmin nem lepődtem meg. :-D

  VálaszTörlés