2015. március 10., kedd

Fényvárosok, Új Jeruzsálem


Az előző blogbejegyzéshez több kérdés is érkezett. Leginkább az" Új Jeruzsálem" volt zavaró többek számára.  Ashtart is megkérdőjelezték néhányan.
 Megpróbálom összegyűjteni az ehhez kapcsolódó infókat.  Aki tud többet, segítsen ebben.

Íme néhány válaszom:

 Nem én írom, én csak gyűjtöm az írásokat, a közvetítéseket, amik egy jobb és szebb világ reményét éltetik az emberekben.... Ha rossz érzésed van tőle, akkor ne olvasd.
Áldott és rendívül különös időket élünk, amikor nagyon nehéz eligazodni a zűrzavaros változások közepette.
Nem kell elhinni a fentieket. Mindenki választhat, hogy miben hisz... a szörnyű végben, a végtelen szenvedésben, vagy a magasabb szintre felemelkedett emberiségben.
De.... már tudományosan is bizonyított, hogy gondolataink határozzák meg sorsunkat.



 Az üzenetek szerint Ashtar magas szintű rezgés és tudatszinttel rendelkező személy, a magas dimenziók szerinti kiváló képességekkel.

Az Új Jeruzsálem az Ashtar Commando parancsnoki hajója. Ahova az ígéret szerint eljuthatunk, ha a rezgésszintünket megfelelően magasra tudjuk emelni.

A Biblia is említi az Új Jeruzsálem városát. Nem véletlen, hogy a mostani Jeruzsálemen is marakodnak az egyházak, népek.




"Az arany város az új Jeruzsálem (Jelenések könyve 22. rész)
Az Isten dicsősége van benne (nem lesz nappal és éjjel), utcája tiszta arany, mint az átlátszó üveg.
Az Isten és a Bárány királyiszékéből kijőve, az Ő utcájának közepén folyik az élet vizének tiszta folyója. A folyó két oldalán életnek fája."



"A szent város, az új Jeruzsálem az Istentől száll alá a mennyből (Jelenések könyve 21)
A város négyszögben fekszik: hossza, szélessége, magassága egyenlő (12.000 futam; fala 144 sing)
12 alapja van (12 féle drágakő díszíti)
12 kapuja van (4x3 gyöngy)"



utolsoidok.shp.hu



Más források pedig gyakran említik, hogy léteznek a Mennyországban (magasabb dimenziókban) Fényvárosok, és az emberiség is létre tud (tudna) hozni ilyeneket..

 
Áldott felébredést és felemelkedést mindenkinek!
 Milly

Itt egy írás a magyar fényvárosokról:


Kedves Magyar Testvéreim!



Sokan tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy jelenleg a FÖLD és az emberiség életében milyen hatalmas változások történnek, melynek hatására, a tudatosodás szintjei szerint egyre inkább szétválunk és eltávolodunk egymástól.
Sajnos még sokan vannak azok az emberek, akik az anyag vonzásából látnak bizonyos helyzeteket, de egyre többen vagyunk azok, akik egy magasabb tudatossággal és a lélek emelkedettsége által, mélyebb összefüggésében látjuk meg a világ történéseit. Ezáltal sokan felemelkedtünk már arra a síkra, hogy Fénnyel teremtünk. Ez a teremtés, Isten számára utakat nyit meg bennünk.
A Fény általi teremtés a mi dolgunk, amely megemeli egész Kárpát-medence rezgését.
A Fény sugárzása, tudatos teremtés és cselekedetek által teremtsünk Új Hazát, melyben a szeretet és a Lélek gyógyítása kapja a főszerepet.

Nagyboldogasszony kérése, hogy Magyarország a Fény Országává váljon.De ahhoz, hogy Magyarország a Fény Országává váljon, először Fényvárosokat kell megalapítanunk.
  

   A Fényvárosok olyan lakóhelyek, ahol a népesség minden egyes tagja tisztában van a fejlődés szellemi törvényeivel, és tiszteletben tartja minden dolog szentségét.
A Fényvárosok lakosai felismerik életcéljukat, és önmaguk, közösségeik és az egész létezés fejlődése és növekedése érdekeinek alávetve élik életüket (Isteni Terv szerint), 
és elérik legalább a Krisztus-tudat szintjét.   





  Fényvárosok kialakítása MAGának a változásnak az útja.
Nagyboldogasszony, Fényvárosoknak nevezi azokat a városokat, falvakat, településeket,- melyek az Új Tudatosság szintjéről teremtve hoznak létre olyan szerveződést, közösséget, amely a NÉP érdekeit helyezi előtérbe.
Magyarország ősi kódexeiben már szerepeltek a Fényvárosok, amelyek a Magyar Nemességet jelölték.
Ez egy olyan közösség, amely a NÉP jólétéért felel.
Nagyboldogasszony kérése, hogy a Fényhozók, a Fényküldöttek alkossanak EGYSÉGET, és kezdjék el sajátos tervük kidolgozását városszerte.
Fényvárosoknak nevezi azokat városokat, (falvakat, településeket) amely az Új Tudatosság szintjéről teremtve létrehoznak egy olyan szerveződést, KÖZÖSSÉGET, ami a NÉP érdekeit helyezi előtérbe.
Olyan KÖZÖSSÉGEK létrehozására gondol, amelyek városszerte összekapcsolódnak és behálózzák az egész Országot.
A KÖZÖSSÉG feladata nemcsak egy feladatkörre szorítkozik, hanem többféle programot ölel magába, a Szellemi és egyben Fizikai szintű megvalósítást.
Nemzeti Kincseink megőrzését az első helyen jelöli.
Ezek a KINCSEK igen széles körűnek mondhatóak, amelyben benne foglaltatik a szellemi munka eredményeként a Magyar Szent Korona szellemi szintű védelme és őrzése. Kegyhelyek, várak, történelmi színhelyek, dimenzió kapuk szellemi szintű tisztán tartásán és őrzésén kívül a fizikai szintű tisztán tartás, és lehetőség szerinti állag megőrzés.
Segítségnyújtás város és megyeszerte a rászorulóknak.
Gyermekek, Családok megsegítése. Amely nem csak kizárólag az anyagi, pénzügyi támogatásra szorítkozik, hanem a cselekvő emberek jó szándékára is támaszkodik.
Különböző hagyományőrző, népművelő és népművészeti értékeket visszaállító KÖZÖSSÉGEK magalakulására ösztönöz.
Kéri ezenkívül, hogy Gyermekeinknek lehetőség szerint olyan játszóköröket és játszóházakat alakítsunk ki, amely mindenek felett a magyar mondókákat, népmeséket állítja vissza a köztudatba.
Közös programok, amelyek felelevenítik a magyar hagyományokat.
Gondol itt a nők és a férfiak érdeklődési körének megfelelő programok megszervezésére.
Szeretné, ha újra olyan KÖZÖSSÉGEK jönnének létre, akik ha baj van, a saját szellemi és fizikai erejükre támaszkodva önzetlenül segítenék meg egymást.
Kölcsönös együttműködések jönnének létre ezáltal, így erősödne a NEMZET SZELLEM, és ezenkívül az emberek is elfogadóbbak, befogadóbbak lennének egymás irányában.
A Fényvárosoknak a létrehozását és feladatkörét mindig az alapító jelöli ki.
Az Ő feladata egy működőképes, nemzeti szintű, érdeklődést és példát mutató irány megjelölése és valóra valóra.



Forrás: http://www.fenyvarosokkarpatmedenceben.eoldal.hu/




18 megjegyzés:

  1. MICHAEL Arkangyal / Szíriuszi fénykódhullám + gyak/ 2015-02-23

    https://kristalyhang.wordpress.com/

    VálaszTörlés
  2. Az Új Jeruzsálem az Ashtar Commando parancsnoki hajója. Ahova az ígéret szerint eljuthatunk, ha a rezgésszintünket megfelelően magasra tudjuk emelni.

    Hát eddig is eljuthattunk volna nem értem mért pont most lenne az.Szerintem nen fogjuk megérni és nem hogy mi de az elkövetkező 2 generáció se.Eddig sem jöttek akkor mért pont most? Mért pont mi?
    Egyébként bármikor felmehetnénk ha elvinnének de nem nagyon akarnak.Az is lehet hogy csotányoknak tekintenek minket ami bár nem ál messze a valóságtól de régen rossz.Minden esetre nekünk kell az űrt meghódítani nem ezekre válni.Sok ezer évük volt rá hogy megmozduljanak végre de nem tették és nem is fogják.Igérgetésből nem hogy szép jövő de szar sem lesz már elnézést a kifejezésért.Szóval nekünk kell majd saját főhadiszállást építeni akár föld körüli pályára álva.Nekünk lell majd egy saját galagtikus hadsereget szerveznünk hogy megvédjük magunkat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudatszint, rezgésszint kérdése !

      Törlés
  3. Történelmi, nehezen megjósolható esemény áll küszöbön - Benjamin Fulford

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/tortenelmi-nehezen-megjosolhato-esemeny.html#.VP8SbfmG_nk

    VálaszTörlés
  4. ...valóra váltása.

    VálaszTörlés
  5. Egy pici észrevétel, amit más blogokon is felfedezhetünk: a "command" parancsnokságot, parancsot jelöl, vagyis ebben a szövegkörnyezetben "Ashtar parancsnoksága", vagy bázisa, "főhadiszállása". A kommandó valami egészen más jelentéssel bír. Köszönjük Milly!
    További Áldott munkát!
    Áldottak vagyunk Mindannyian!

    VálaszTörlés
  6. Történelmi, nehezen megjósolható esemény áll küszöbön - Benjamin Fulford

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/tortenelmi-nehezen-megjosolhato-esemeny.html#.VQAAofmG-kV

    VálaszTörlés
  7. Szimultán idők

    rejtelyekszigete.com/nezopont/szimultan-idok/

    VálaszTörlés
  8. Interstellar ( Csillagok között )

    filmvilag.com/go/film/143991

    VálaszTörlés
  9. A(z) ujvilagtudat.blogspot.com címről sajnos már el lett távolítva a blog.

    ujvilagtudat.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  10. ISIS ?

    2012portal.blogspot.co.at/2014/06/isis.html

    VálaszTörlés
  11. Historical black swan event imminent

    benjaminfulford.net/

    VálaszTörlés
  12. Ismét van Új Világtudat !

    ujvilagtudat.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  13. Enigmák - Valódi X-akták: A Vízöntő Terv és az MJ-12

    www.youtube.com/watch?v=pUpPO3C9psE

    VálaszTörlés
  14. Az alábbiakban beírom egy olvasótól kapott megjegyzést.

    "Szia Kedves Katalin!
    Csak erősíteni szeretnélek (boldogságban és szeretetben): az Új Jeruzsálem igenis létezik! Bár nekem kicsit más név maradt meg a helyről. Ezért kérlek ne foglalkozz a "sántítókkal" Én jártam (járok) ott. Elevenen él emlékezetemben a hely, a környezet, az épületek és a szép nagyon színes madarak ( ), továbbá annyira vakító a "nap sütése" ott, hogy kezdetben fénytompítás kell az éteri szemeid elé, amíg megszokod a nagyon világost
    Nagyon nagy örömmel fogadják az emberi lelkeket! "

    VálaszTörlés
  15. "Magyarország nem csak egy ország, nem csak egy királyság és a magyar nyelv nem csak egy nyelv, hanem ennél sokkal de sokkal több."

    Több mint 5000 helyen javított biblia - Jelenések könyve - Szántai Lajos

    www.youtube.com/watch?v=RbFewkfKsfQ

    VálaszTörlés
  16. Ezaz biblia egy baromság...Egy ember véleményét látod az pedig aki írta illetve akik áttirták milliószor.Szóval baromság persze isten létezik de rohadtúl nem úgy ahogy le van írva írva.Biblia szerint egy megvető tipus holott nem.Ha hibázik valaki az nem baj ha jóvá teszi vagy megváltozik.

    VálaszTörlés